Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud Roggeveen 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime winkel, groot aanbod wat je kunt bekijken. Vriendelijk deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Ruud Roggeveen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tim 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik moeilijk deed, bleef de verkoper rustig en hielp hij me naar volle tevredenheid. Er werd ook nagedacht naar de beste oplossing voor mij. Goede service!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Tim,

Bedankt voor jouw review. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob Jongbloed 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Zonder problemen toestel geruild . Alle begrip voor verkeerde aankoop ! Ging over telefoon.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Bob Jongbloed,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

weet niet wat weergavenaam betekent 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC op het Bastiaansplein vind ik een hele fijne winkel. Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en niet alleen als je iets duurs koopt. Je krijgt ongevraagd goede uitleg en laten je meer mogelijkheden zien. Je kan rustig nadenken en ze lopen je niet op te jagen of te pushen iets te kopen. Wat ook leuk is er lopen veel verkopers rond die grappen maken en daar knap je van op.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een laptop voor mijn studerende dochter en kwam daardoor terecht bij BCC in Den Bosch. Ik had een aantal 'wensen' doorgekregen waaraan de laptop moest voldoen, zeker nuttig. Je wordt eigenlijk altijd netjes ontvangen bij de BCC. Vervolgens heb ik de wensen gedeeld met ...... die mij vervolgens 2 tot 3 mogelijkheden aanbood die aansloten bij de wensenlijst. ..... wist mij te wijzen op de verschillen tussen de modellen die mijzelf nog niet waren opgevallen. Bijvoorbeeld het verschil tussen een metalen en een kunstofbehuizing. Een stevige laptop hoort wel bij het studentenleven, want zijn gebruiken een laptop zoals deze bedoeld is en dat is dat ze er steeds mee rondlopen. De grote opslag en moderne processor deden de rest. Mijn dochter was er blij mee, maar vader dan ook natuurlijk.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker in ons filiaal in Den Bosch.
Zowel vader als dochter blij, dat horen we graag!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffrey 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens mijn bezoek aan de winkel werd ik keurig te woord gestaan door een medewerker. Ik was opzoek naar een monitor voor het thuiswerken. De betreffende medewerker adviseerde mij een curved monitor van Samsung, qua prijs en systeem technische perfect voor mijn werkzaamheden.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Jeffrey,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wienman 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vragen werden goed beantwoord. Hierdoor kon ik bij het aanschaffen van het apparaat een juiste beslissing nemen. Het apparaat, een automatische espresso machine heb ik dan ook gekocht. De zaken t.a.v. corona werden goed uitgevoerd.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Wienman,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. 19-05-2020

Algemene score

9,0
Voor apparatuur bestellen we altijd bij BCC! Altijd vriendelijk en een goede levering! Je word netjes op de hoogte gebracht over de tijd en het klopt altijd. Voor een kleine meerprijs word het 2 verdiepingen hoger gezet en aangesloten! Top service!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste S.,

Bedankt voor jouw review over de services bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Merel 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service was super in een woord.
Zeer volledige beschrijving van het product en keuze uit meerdere modellen.
Ook al wonen wij op een moeilijk bereikbare plek, onze koelkast werd netjes tot binnen bezorgd en precies op de afgesproken tijd geleverd.
Betaling ging veilig en makkelijk met de pin. Zonder aarzelen zouden we weer gebruik maken van deze winkel.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Merel,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alle aangeboden services naar wens zijn. Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RvF 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft personeel in dienst, dat of het druk is of minder druk, je als klant altijd het gevoel gegeven wordt of je de enige klant bent. met andere woorden als klant krijg je de volle aandacht met daarbij een goed deskundigheid die aanwezig is bij de verkoper.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste RvF,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is super klantvriendelijk ik ging naar de BCC omdat ik het een fijne winkel vindt.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd super vriendelijk, deskundig en kunnen elke vraag beantwoorden!
Super tevreden elke keer weer.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Brans Filius 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, vriendelijk en geduldig geholpen. De verkoper heeft met mij mee gedacht.
Zonder koop dwang . En zeker in deze tijd belangrijk hij was meevoelend.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Brans Filius,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N Bouwman 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de ene verkoper kijkt hoe je er uit ziet en is ongeïnteresseerd beantwoord de vragen die hebt bijna niet en is ondertussen aan de praat met een collega bij de tweede keer had ik een verkoper die wel wilde verkopen en mij keurig netjes heeft geholpen en al mijn vragen heeft beantwoord en daarnaast ook nog zeer behulpzaam was
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste N Bouwman,

Bedankt voor jouw review en feedback over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jouke 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle ( de snelste ) levering en de beste prijs!! Na wat rondkijken op internet bleek BCC weer de beste keus in deze corona tijden, vandaar de eerste zin.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Jouke,

Bedankt voor jouw mooie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paulyn 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site gaf voldoende filters en ik heb een goede keuze kunnen maken.
Het was ook de volgende dag, zondag op maandag, geleverd.
Jammer dat de verzenddoos veel groter was dan de artikeldoos en geen vulmateriaal bevatte.
Ik had een 8 bedacht maar één punt aftrek omdat ik vind dat er nog eens naar het verpakken moet worden gekeken. Als je op deze manier durft te verzenden kan je de artikeldoos eigenlijk net zo goed in verpakkingspapier versturen. Iets beter voor het milieu en voor de consument makkelijker weg te gooien.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Paulyn,

Bedankt voor jouw review en de feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mel 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst geweldige communicatie door het klantenservice team, die met vele oplossingen kwamen! De volgende dag al werd alles netjes omgeruild door 2 vrolijke mannen die zonder klagen (konden niet dichtbij de flat komen vanwege bouwwerkzaamheden), een eindje gingen wandelen met de koelkast!
Top service bedankt
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Mel,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. Visser 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen, goed geadviseerd. Meedenkend, wat ik heel belangrijk vind. dat geeft vertrouwen!
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste R. Visser,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hernamt 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima voorlichting en goede afhandeling door verschillende verkopers op de zelfde dag
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Hernamt,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H ten Caat 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen. Medewerker heeft zeer goed advies gegeven zeer deskundig.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste H ten Caat,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daniel 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel blinkt uit in service gericht personeel. Al zit hij niet op een uitnodigende plek, is het een heerlijke winkel. Personeel staat altijd voor je klaar en dat is in een wereld vol webshops een verademing!
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Daniel,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos O.D 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we kwamen voor meer informatie bij BCC in Hengelo over een tv die we online hadden uitgezocht, de medewerker (*) liet ons allerlei tv`s zien, de voor en nadelen verteld, maar we zijn met een heel andere tv naar huis gegaan. Hij legde alles heel duidelijk uit. Een aanwinst voor de winkel!
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Jos O.D,

Bedankt voor jouw review over de medewerker van ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita van Lelieveld van den Assem 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al zolang ik mijzelf kan herinneren, ga ik voor al mijn elektrische apparaten naar BCC Sliedrecht. telefoons,wasmachines,drogers,waterkokers,etc .etc. in deze winkel neemt het personeel de moeite om mee te denken welk apparaat het beste bij mijn gezin past. Tijd,aandacht en zorg voor onderhoud en uitleg over verzekeren van de spullen. Ik ga er vrolijk heen en kom weer vrolijk thuis.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Anita van Lelieveld van den Assem,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GroenVerspreiding 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een van de beste klantenservice ever! Zeer tevreden, niks te zeggen ...ga zo door!!
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste GroenVerspreiding,

Bedankt voor jouw review over onze klantenservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kleinevogel 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik werd er netjes en keurig geholpen.
service is ook top en de personeel is geweldig.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste kleinevogel,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top geholpen. We wouden voor een andere tv gaan maar nadat de verkoper ons goed advies had gegeven zijn we voor de iets grotere philips tv gegaan.
Wij raden deze winkel zeker aan, erg vriendelijk en goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling van onze winkel.
Veel pleier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MariaWesterhof 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik apparatuur nodig heb ga ik altijd naar BCC.
Prima service.
Er wordt op tijd bezorgd door vriendelijke chauffeurs.
Eventuele garanties worden netjes behandeld.
Voordelig en vriendelijk. Nu met corona op de site besteld.
B.C.C jullie zijn top.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste MariaWesterhof,

Bedankt voor jouw review over onze services en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton Kerkhof 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel met juiste deskundige informatie, en uiteraard groot aanbod van produkten.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Ton Kerkhof,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yakup Celikoz 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Good service low pricing.helemaal mee eens .alles is netjes verpakt en op tijd geleverd.goede ervaring met bcc .
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Yakup Celikoz,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angeline 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind bcc een fijne winkel, ik koop allang mijn producten bij bcc, je krijgt er goede service en uitleg over je aankoop. De medewerkers zijn altijd bereid om je te helpen en mee te helpen naar je keuze en zijn altijd vriendelijk.. En de producten zijn altijd goed en gaan jaren mee, ben super tevreden over deze winkel
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Angeline,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop altijd mijn producten bij bcc, bcc heeft een zeer goede klantenservice, de medewerkers denken met je mee geven advies. Kortom voor mij geen andere winkel
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo Egberink 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima ontvangst, goed en eerlijk advies over het product. al met al een fijn geholpen en in een rustige sfeer.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Theo Egberink,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Levi jansen 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het echt een top winkel !! Alles staat duidelijk aangegeven en het word snel bezorged.
Echt een aanrader 👍!
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Levi jansen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bouwien Hoekstra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tijdens Corona tijd toch naar de winkel, en bij bcc is de route prima en ruim, we werden goed geholpen , en er werd een stapje extra voor ons gedaan. Ik kocht een iPad die niet op voorraad was, na een check in de computer zou mijn iPad toch geleverd kunnen worden ,, en ja hoor tegen zessen Die zelfde dag ontving ik de mail, met het goede nieuws. Zeer vriendelijk geholpen. En blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Bouwien Hoekstra,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Met al het thuiswerken behoefte aan een goed verlengsnoer. Gelukkig op voorraad bij de winkel in Beverwijk. Prima afstand kunnen houden en duidelijk door de winkel heen geloodst.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste P.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pris 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze week een televisie gekocht waar ik in de winkel heel goed geholpen werd en alles duidelijk werd gemaakt.
Daarna nog een scheerapparaat besteld en werkt ook goed.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Pris,

Bedankt voor jouw review over de gegeven adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chouffie 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden erg goed en vriendelijk geholpen en ze dachten goed met ons mee.
Top aankoop.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Chouffie,

Bedankt voor jouw review.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frits 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een vrieskist. Door de coronacrisis is bijna alles uitverkocht. De verkoper heeft vriendelijk en duidelijk uitgelegd hoe dat allemaal zat en wat voor levertijd ik kon verwachten. Gelukkig had iemand anders zijn order geannuleerd zodat ik toch nog vrij snel mijn bestelling binnen had.
Officiële reactie van BCC 19-05-2020

Beste Frits,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Francq 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Sfeervolle BCC (Zoeterwoude) eerste indruk personeel was matig maar dit is later goed gekomen met behulpzame verkoper(s) die meegaat (concurrerende prijzen) in vergelijking op andere websites.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Francq,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lstra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in de winkel Beverwijk geweest. Super aardige, leuke, kundige verkopers. Ben blij met mijn aankoop en goed geholpen
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Lstra,

Bedankt voor jouw review over de medewerkers van ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria klarenbeek 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sony tv gekocht bij deze bcc in Muiden. Zeer klantvriendelijk en goed advies waar je als klant wat mee kan. Tv werd netjes bij kassa klaar gezet en werd ook gevraagd of ze mee moesten lopen naar de auto.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Ria klarenbeek,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden en de geboden services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard Kruijff 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig en accuraat advies. Plezierige behandeling. Als klant ging ik tevreden de winkel uit.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Gerard kruijff,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toine Aarts 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik wordt er altijd fijn geholpen, door medewerkers die de tijd voor je nemen, en mij voorzien van een goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Toine Aarts,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Wolkers 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima aanbieding van de Siemens wasmachine WM16W790NL en mede daardoor ook een Siemens warmtepomp droger WT44W563NL gekocht.
Vlotte bediening en behulpzaam personeel (Vestiging Almere, yyy).
Nazorg ook prima door haar geregeld; zo hoort het.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Wim Wolkers,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Almere en de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde mijn artikel online en was zeer verrast, zeker in deze drukke tijden, dat ik een dag later mijn product al thuis ontving. Plus de handige attentie je factuur goed te bewaren!
Heel fijn contact en aanrader BCC!
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, niets op aan te merken. Heb op zaterdag een chromecast besteld en deze werd stipt op maandag ochtend verzonden, begin maandag middag had ik hem binnen. Heb verder geen contact met de webshop nodig gehad, product gewoon netjes afgeleverd zoals verwacht.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L.van Amsterdam 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door medewerkers zijn wij heel vakkundig geholpen om een geschikt produkt te vinden.
er werden meerdere produkten vergeleken om te kijken wat het beste bij onze behoeftes past.
De medewerkers hebben alle tijd genomen om ons goed voor te lichten en ook nog andere klanten op juiste afstanden i.v.m. de Coronamaatregelen geattendeerd.
De afwikkeling ging prima en de apparatuur is tot ons groot genoegen al deskundig en met nog wat fijne tips, geinstalleerd. Wij zijn ontzettend content met BCC en vinden de medewerkers top !
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste L.van Amsterdam,

Bedankt voor jouw review over de behulpzaamheid en services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke service verlening door de medewerker. Goede kennis van het product en goede advies ontvangen
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over de kennis en service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer fijn te woord gestaan en goed advies gekregen voor mijn aankoop. Deskundig en vriendelijk personeel. Fijne georganiseerde winkel.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 18-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteravond besteld en maandagochtend -ondanks de corona drukte - netjes bezorgd. Heel fijn, want wat ik besteld had, gebruik ik dagelijks en was ter vervanging van een defect product. Dit was niet in mijn woonplaats op voorraad. Overzichtelijke site, bestellen ging makkelijk. De factuur netjes in een aparte mail. Goed geregeld allemaal.
Officiële reactie van BCC 18-05-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews