Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, niet opdringerig en laten je ook in alle rust zelf kijken. Iets wat ik zelf enorm op prijs stel. Na uitzoeken van product (Sonos One SL) wees de baliemedewerker me er nog voor de zekerheid op dat ik de versie zonder microfoon heb. In mijn geval een bewuste keuze, maar zeker iets waar een koper zich in zou kunnen vergissen en later thuis tot een teleurstelling zou kunnen leiden.
Relaxed en ongedwongen winkelen.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ingrid bruijn 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij binnenkomst werden we meteen vriendelijk geholpen. De medewerker was kundig en heel behulpzaam. BCC in Muiden is een fijne winkel.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste ingrid bruijn,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je word altijd goed geholpen in de winkel met bekwaam personeel
Zelfs nu in de corona tijd is de hulp geweldig en word er goed opgelet om dit virus geen kans te geven
Heb je vragen als je thuis bent word je gelijk netjes geholpen, na een telefoontje
Ik heb in de loop der jaren meer dingen gekocht bij de BCC en ben er nu nog heel lij mee
Ga zo door ik geef jullie een 9
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Dick,

Bedankt voor jouw review over onze services, ook met de corona maatregelen. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicolaas 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel staat klaar om iedereen goed te helpen. Artikelen goed geprijsd en ook toen bleek dat ik niet het goede apparaat had meegenomen was ruilen geen probleem.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Nicolaas,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A Hendriks 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen al jaren in deze zaak ( voorheen de Harense Smid ) en hebben daar alles waar maar een snoer aan zit gekocht. We zijn heel tevreden over de vriendelijke ontvangst, deskundige en vlotte advisering, bezorging en service. Voor ons is deze zaak erg vertrouwd.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste A Hendriks,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.
En bedankt voor het jarenlange vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb een electrisch scheerapparaat en magnetronoven gekocht.veel informatie gekregen van heel aardige verkoopster.De oven keurig thuis bezorgd.
BEn erg tevreden
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review over onze verkoopster.
Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben naar juist deze winkel gegaan en niet naar de grote(re) concurrent, nadat ik vooraf per mail een vraag heb gesteld, die door BCC wel correct werd beantwoord en door het andere bedrijf niet. De bediening bij BCC viel me niet helemaal mee, omdat ik als oudere klant lang niet altijd de gehanteerde technische begrippen begrijp.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Dick,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad van Gurp 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer professioneel en goede informatie. Vriendelijk en klantgericht. Vlot BCC personeel dat ik iedereen kan aanraden.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Ad van Gurp,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cynthia den Ouden. 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben eigenlijk vaste klant bij bcc. Wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen. Ben zeer tevreden. Personeel is zeer deskundig. Geeft goed advies en erg geduldig. Krijg de volledige aandacht.

Reageer

Wim V. 19-05-2020

Algemene score

6,0
De Samsung magnetron werd inderdaad de volgende dag bezorgd, weliswaar 5 kwartier eerder dan was aangekondigd, maar dat was geen probleem. De kartonnen doos was opengescheurd, gelukkig zonder consequenties voor de inhoud. Ik had aangegeven dat ik het oude apparaat mee wilde geven, maar helaas zei de bezorger dat hij hem niet mee wilde nemen. De magnetron was prima, maar Ik twijfel toch of ik BCC zou aan bevelen.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Wim V.,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat de magnetron helemaal naar wens is.
Zo te lezen is de bezorging niet helemaal gegaan zoals dat zou moeten. Excuses voor het ongemak.
De oude magnetron kunnen we alsnog laten ophalen, heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten, goede prijsstelling en levert als afgesproken. Helemaal goed.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D.Deerenberg 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel
Prima geholpen door verkoper xxxx, ? of verkoper yyyy. op dezelfde dag nog geleverd.
In zijn vrije tijd.
Ook goeie uitleg gehad thuis.
Dank je wel en een dikke pluim.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste D.Deerenberg,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals elke keer weer goed geholpen door een van de medewerkers. Duidelijke voorlichting en veel informatie over vergelijkbare toestellen. Tot slot werd de aankoop ook nog in onze auto gezet! Wat een service! Geweldig
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review oer de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne van Hest 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijk en met geduld geholpen. De verkoper sprak zowel mij als mijn moeder van 90 jaar aan. Mijn moeder wordt nog al eens overgeslagen wanneer ik erbij ben, maar hier gelukkig niet. De verkoper kwam heel relaxed over, drong niets op maar verleidde wel, een vakman!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Yvonne van Hest,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daan 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue is een van die weinige bedrijven die snapt wat service is. Zeker op het gebied van groot witgoed zijn ze goed geprijsd en de bezorging + meenemen oud apparaat. Koop nergens anders meer.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Daan,

Bedankt voor jouw review. En we hopen dat je BCC bedoeld :-).

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bobby 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten zijn goed geprijsd. De communicatie via de mail over het product en de levering is gewelding. Enige wat ik jammer vond was de werkwijze van DHL. Heb een hele dag gewacht op het pakket. Bezorger gaf aan mij niet thuis te hebben gevonden wat absoluut niet waar was. Vandaar de 9 anders een 10
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Bobby,

Bedankt voor jouw review.
Ook bedankt voor de feedback wat betreft de levering door DHL. Dit mag natuurlijk niet. We zullen het doorzetten naar DHL.
Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Vogels Berghem 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC IS top .
Onze wasmachine was kapot dus hebben we een nieuwe gekocht.

Zeer vriendelijk personeel en een meedenkende verkoper.

Ondanks de grote drukte bij Bcc bezorgdienst heeft onze verkoper(xxxx bcc Oss) er alles aan gedaan om de machine zo snel mogelijk te leveren.
De volgende dag hadden wij de machine huis. Klasse BCC !!!!!
Nogmaals Hartelijk Dank BCC (verkoper xxxx).
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Fam. Vogels Berghem,

Bedankt voor jullie review over de service van onze medewerker van ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Boele 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn langs geweest bij de BCC The Wall in Utrecht om een stofzuiger te kopen. De service was goed. Vooraf hadden we al gekeken op de site naar verschillende stofzuigers en ook daar was de informatie duidelijk. Het artikel dat we kochten was uiteindelijk niet leverbaar vanuit de winkel, maar wel vanaf het hoofdkantoor. De stofzuiger zou vandaar verzonden worden en de volgende dag geleverd worden. Dit is ook netjes op tijd gebeurd!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste W. Boele,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Utrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg handig om een product te bestellen en die dan al na 1 uur op te kunnen halen. Daarnaast is vandaag besteld=morgen in huis altijd fijn.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste N,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

dick becker 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn keurig geholpen bij BCC Bovenleeuwen en het product is keurig op tijd afgeleverd. Wij komen regelmatig in deze winkel en worden altijd zeer vriendelijk geholpen.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste dick becker,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Wat leuk dat je een van onze vaste klanten bent!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site heb ik -zeer eenvoudig- kunnen vinden wat ik zocht. Vervolgens naar de winkel in Sliedrecht gegaan, en daar -naast de prima geadviseerde aankoop- nog desgevraagd heel goede adviezen gekregen over TV’s met internet etc. Een fijne ervaring
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Wouter,

Bedankt voor jouw review over onze website en ons filiaal in Sliedrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca Lenzen 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke aflevering. Niet alleen e-mail en sms ontvangen over aflevering. Maar ook nog klein half uurtje van te voren telefoontje. Super goede service.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Bianca Lenzen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de fysieke winkel geweest.
Ruime keus, goede prijzen en werd snel geholpen.
Ze hadden zelfs veel geduld met mijn zoon die nog even rustig zijn geld ging uittellen
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rens Jansen 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zondagavond een soundbar gekocht bij BCC en 2 uur later kreeg ik al een melding dat hij het magazijn had verlaten. Dinsdag had ik hem in huis. Je word goed op de hoogte gehouden en de informatie die je achteraf krijgt is top. Ik ga hier vaker bestellen.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Rens Jansen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke communicatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simon Kooij 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen, uitstekende prijs t.o.v. andere aanbieders, geleverd precies binnen de bandbreedte die werd aangegeven. als dit de service van BCC een aanrader.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Simon Kooij,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eduard Sarosi. 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ontzettend vriendelijk, zowel telefonisch als online. Zeer snelle service, correct en zeer snelle verzending/ levering. Goede verpakking en niets ontbreekt er bij mijn bestelling (telefoonset).
Al met al, geweldig! Absoluut aan te raden.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Eduard Sarosi,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chris 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor BCC gekozen omdat ze installatie etc compleet verzorgen. Oude vaatwasser hebben ze ook weer meegenomen. Prima service
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Chris,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Will van den Heuvel 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is voor ons een vertrouwd adres. Al meerdere malen zijn wij uitstekend geholpen. Duidelijke en eerlijke uitleg over het beoogde product en een klantvriendelijke behandeling. Kortom, wij komen hier graag terug.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Will van den Heuvel,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers. We helpen je een volgende keer graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Scheurkogel 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig bedrijf met klantvriendelijk personeel, ook de prijzen zijn gunstig.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Scheurkogel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anoniem 19-05-2020

Algemene score

8,0
Netjes geholpen . Goed advies. Snelle levering. Nu heerlijk genieten van een vers gezet kopje koffie
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ferdi van der Woerd 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel, goed advies en veel expertise. Ik werd goed geholpen en de medewerker stond mij goed te woord met advies over mijn aankoop. Ik ga zeker terug als ik mijn Philips Hue collectie wil uitbreiden.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Ferdi van der Woerd,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C Nieuwenhuize 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel bied een enorme verscheidenheid aan producten en de medewerkers zijn vakkundig, vriendelijk en behulpzaam om te helpen de juiste keuze te maken!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste C Nieuwenhuize,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle levering (de dag erop). Vergelijken van producten werkt handig.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.A.Smit 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima advies /uitleg al jaren klant naar tevredenheid!! ook bij problemen direct actie en naar tevredenheid opgelost. ga zo door!!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste A.A.Smit,

Bedankt voor jouw review en dat je al jaren een van onze vaste klanten bent.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en kundig geholpen, goede service!! Produkt kon probleemloos gewisseld worden.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manon 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasmachine gekocht bij BCC, ben erg tevreden over de service. Vooraf heb ik contact gehad over welke service mogelijk is in deze 'corona-periode'. Hier kreeg ik snel en volledig antwoord op. Levering was erg snel, inclusief plaatsing en installatie van nieuwe wasmachine en de oude werd meegenomen. Alles op een snelle en nette manier door deskundige mensen. Kreeg duidelijke uitleg en er was ruimte voor vragen.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Manon,

Bedankt voor jouw review over onze services in deze corona tijd. Ook nu blijft klanttevredenheid erg belangrijk!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Baggen 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle service, correcte en duidelijke uitleg.....gewoonweg goed en mooie overzichtelijke winkel.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste M. Baggen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anita zabelitzky 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ben goed geholpen en een uitstekende uitleg gekregen. heeft alles voor mij opgezocht en de voor en nadelen goed uitgelegd
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste anita zabelitzky,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.Alders 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle soorten producten voor handen, overzichtelijk, niet te duur en dicht in de buurt.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste E.Alders,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T Felderhof 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere informatie over de producten. Ik had toch nog een vraag over de garantie en de klantenservice stond mij heel vriendelijk te woord. Ik werd ook heel snel geholpen. Bezorging was zorgvuldig. Ik werd 12 minuten van te voren gebeld door de chauffeur van de bezorgdienst.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste T felderhof,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iindsay 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier de Google nest hub en Google nest mini besteld voor een hele mooi prijs(combi deal). Ik had het in de avond besteld en de volgende middag al thuis geleverd. Super snelle service voor een hele aantrekkelijke prijs.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste lindsay,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. Kleijn 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een vorige bestelling, die helemaal mis ging, met enige vrees opnieuw een bestelling bij BCC gedaan. De vorige misser is overigens wel correct opgelost, met excuses en een gift card. Deze keer kon werkelijk niet beter laat in de middag een bestelling geplaatst, de volgende dag vroeg in de middag in huis via DHL dus zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste R. Kleijn,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat je hebt kunnen ervaren dat het ook gewoon goed kan gaan. We hopen je een volgende keer weer te mogen verwelkomen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud Roggeveen 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime winkel, groot aanbod wat je kunt bekijken. Vriendelijk deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Ruud Roggeveen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tim 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik moeilijk deed, bleef de verkoper rustig en hielp hij me naar volle tevredenheid. Er werd ook nagedacht naar de beste oplossing voor mij. Goede service!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Tim,

Bedankt voor jouw review. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob Jongbloed 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Zonder problemen toestel geruild . Alle begrip voor verkeerde aankoop ! Ging over telefoon.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Bob Jongbloed,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

weet niet wat weergavenaam betekent 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC op het Bastiaansplein vind ik een hele fijne winkel. Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en niet alleen als je iets duurs koopt. Je krijgt ongevraagd goede uitleg en laten je meer mogelijkheden zien. Je kan rustig nadenken en ze lopen je niet op te jagen of te pushen iets te kopen. Wat ook leuk is er lopen veel verkopers rond die grappen maken en daar knap je van op.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een laptop voor mijn studerende dochter en kwam daardoor terecht bij BCC in Den Bosch. Ik had een aantal 'wensen' doorgekregen waaraan de laptop moest voldoen, zeker nuttig. Je wordt eigenlijk altijd netjes ontvangen bij de BCC. Vervolgens heb ik de wensen gedeeld met ...... die mij vervolgens 2 tot 3 mogelijkheden aanbood die aansloten bij de wensenlijst. ..... wist mij te wijzen op de verschillen tussen de modellen die mijzelf nog niet waren opgevallen. Bijvoorbeeld het verschil tussen een metalen en een kunstofbehuizing. Een stevige laptop hoort wel bij het studentenleven, want zijn gebruiken een laptop zoals deze bedoeld is en dat is dat ze er steeds mee rondlopen. De grote opslag en moderne processor deden de rest. Mijn dochter was er blij mee, maar vader dan ook natuurlijk.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker in ons filiaal in Den Bosch.
Zowel vader als dochter blij, dat horen we graag!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffrey 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens mijn bezoek aan de winkel werd ik keurig te woord gestaan door een medewerker. Ik was opzoek naar een monitor voor het thuiswerken. De betreffende medewerker adviseerde mij een curved monitor van Samsung, qua prijs en systeem technische perfect voor mijn werkzaamheden.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Jeffrey,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wienman 19-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vragen werden goed beantwoord. Hierdoor kon ik bij het aanschaffen van het apparaat een juiste beslissing nemen. Het apparaat, een automatische espresso machine heb ik dan ook gekocht. De zaken t.a.v. corona werden goed uitgevoerd.
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste Wienman,

Bedankt voor jouw review.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. 19-05-2020

Algemene score

9,0
Voor apparatuur bestellen we altijd bij BCC! Altijd vriendelijk en een goede levering! Je word netjes op de hoogte gebracht over de tijd en het klopt altijd. Voor een kleine meerprijs word het 2 verdiepingen hoger gezet en aangesloten! Top service!
Officiële reactie van BCC 20-05-2020

Beste S.,

Bedankt voor jouw review over de services bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews