Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michaela van der weide 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en een snelle en vriedelijk personeel in de BCC echt een aan rader geven de juiste keuze waar jij naar zoekt!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Michaela van der weide,

Bedankt voor jouw review over onze super en snelle services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Boxma 22-05-2020

Algemene score

8,0
Ik ben vandaag prima geholpen bij BCC. Eerst deed mijn telefoon het niet, maar dat was mijn eigen fout.
De simkaart was verkeerd geïnstalleerd maar nu werkt alles prima.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Jan Boxma,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

guus 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ze geven de beste prijs, en weten zelfs in deze tijd hun service te leveren. ik had mijn nieuwe computer in netjes de volgende middag in huis.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste guus,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Prins 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De BCC winkel in Veenendaal is ruim, netjes en overzichtelijk. Het personeel is deskundig, vriendelijk en gelukkig niet te opdringerig. Ik voel me gezien en als ik een vraag heb hoef ik maar de winkel door te kijken, oogcontact te maken en ik word geholpen.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Prins,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.W. van der Burgh 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk welkom, deskundig en zakelijk advies, alles wat afgesproken is, is nagekomen.
""Top of the class"".
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste M.W. van der Burgh,

Bedankt voor jouw review. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny 22-05-2020

Algemene score

10,0
BCC Den Haag de winkel waar ik super vriendelijk en deskundig ben geholpen
Produkt van te voren gereserveerd via de website de dichtstbijzijnde winkel gekozen Het produkt lag keurig netjes klaar en na dat ze mijn vraag hadden beantwoord heb ik afgerekend en heb ik veel plezier van mijn aankoop
Kortom ik koop daarom ook graag bij de BCC
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Danny,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Haag. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Josien Nieuwenhuis 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
20-05-2020 Samsung tablet aangeschaft. Scherpe prijs, goede bezorgservice. Het apparaat werkt prima, zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Josien Nieuwenhuis,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de tablet!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koos Westphal 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikelen waren zoals beschreven en ook de beloofde verzendtijd was correct ,ik vindt het prettig bij BCC te winkelen cq op de webpage te shoppen geen vraag is teveel.
Ik heb jaren lang plezier van hun duidelijk klant bewust
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Koos Westphal,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arjan Walda 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen door erg vriendelijk personeel. Goede uitleg over het gekochte artikel Samsung Galaxy tab. 👍👍
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Arjan Walda,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Caroline 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik graag lokaal; daarmee help je winkels uit je eigen woonplaats. Ik vind het toch prettiger om apparaten te zien voordat ik ze definitief aankoop. Keurige uitleg. prima begeleiding en vriendelijkheid.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Caroline,

Bedankt voor jouw review over de hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet voor niets weer gekozen voor aankoop inbouw vaatwasser bij BCC.
Zeer goed service en erg klantgericht. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Perfect geholpen door verkoper vandaag 22.05.2020.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop van de vaatwasser.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wh lastuis 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer nauwkeurig geholpen en nog wel via de chat ik had nog geen machine gezien en de wasmachine en droogtrommel werd mij aangeraden en op zeer nette manier door het personeel aangesloten perfect
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Wh lastuis,

Bedankt voor jouw review over onze online services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danilo 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Jammer dat het tegenwoordig allemaal zo afstandelijk moet. Maar eenmaal een verkoopster gevonden heeft ze ons heel eerlijk de voor en nadelen van onze wens getoond en uitgelegd. Eigenlijk verliep het zoals altijd, maar dan even iets anders.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Danilo,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.
Fijn dat jouw winkelbezoek, ook al was het net iets anders, toch zoals altijd is verlopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

stesan 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zijn goed geholpen; er werd de tijd voor genomen
goede service en uiteindelijk leuke korting gehad
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste stesan,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remco en Paulien 22-05-2020

Algemene score

2,0
Mocht u ooit in Vlaardingen zijn en een bezoek willen brengen aan het filiaal aldaar van BCC dan zou ik dat serieus heroverwegen. Tot twee maal toe brachten wij een bezoek aan het filiaal. (laatste keer 22 mei om 18:00 uur) Het personeel stond in het midden van de zaak in een kring met vijf of zes medewerkers met elkaar te discusieren en er ondernam niemand een poging om ons aan te spreken. Na twee keer heen en weer te zijn gelopen hebben we ze een prettige voortzetting van het werkoverleg gewenst en hebben de winkel verlaten. Om er nooit meer terug te komen.
Eind 2019 hebben we hetzelfde meegemaakt. Personeel dat het te druk heeft met elkaar ipv de klanten zou zich af moeten vragen of ze wel op hun plaats zijn.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Remco en Paulien,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.
We komen graag met jullie in contact. Kunnen jullie een telefoonnummer mailen naar reviews@bcc.nl?

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Remco,

Bedankt voor het leuke gesprek dat we zojuist hadden!
We gaan met jouw feedback aan de slag!

Mooie pinkster weekend!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

alvanz 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben bij de bcc amersfoort geweest .
handschoentjes aan en fijn winkelen -
nu gekozen voor een samsung akg vl 550 box !
hij stond show en ik heb me een prijsje gekregen !
-de zeer vriendelijke verkoper gaf er gratis garantie bij --
ik vindt dat men bij de bcc goede spullen verkoopt , altijd ,
er wordt geluisterd en geadviseerd (niet de prullen aanprijzen dus !!!)
--- je slaagt best bij de bcc , een bezoekje waard --
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste alvanz,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Roeland 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte aankoop en levering van de Samsung Soundbar, zeer tevreden over de kwaliteit van deze aankoop bij BCC, voor een bijzonder redelijke prijs.
Mvg.
Henk Roeland 😀
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Henk Roeland,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sabine 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een goed koffiezetapparaat en koelvriescombinatie (voor erbij)
Bij BCC in Middelburg (Mortiere) wordt je altijd super leuk en professioneel geholpen.
Wij zijn wederom geslaagd nu met deze mooie producten. Werden paar dagen later keurig netjes afgeleverd door vriendelijke bezorgers (geen moeite teveel)
Volgende keer weer bij BCC!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Sabine,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.
Geniet van de koffie en graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra Wijkmans van Dijk 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sinds ik jaren geleden bij BCC in Breda binnenwandelde en heel prettig geholpen werd ben ik nooit meer naar een andere zaak gegaan. Tegenwoordig koop ik ook bij BCC in Roosendaal, is dichterbij en daar is het ook gezellig. Men laat je rustig zoeken en geef je goed advies. Als mijn apparaten in huis konden zingen had ik een leuk zangkoortje als ik BCC zou zeggen .
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Petra Wijkmans van Dijk,

Bedankt voor jouw leuke review over onze filialen in Breda en Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René Reijnders 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service.
Ik was opzoek naar de JBL Boombox.
Bij MM was hij uitverkocht, dus maar eens bij BCC gaan kijken, bleek hij hier €100,- duurder te zijn. Dit gemeld bij een verkoper, die deed niet moeilijk en ik kreeg €100,- korting. Dus aan dezelfde prijs als bij MM.
Dat noem ik nog eens service.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste René Reijnders,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paulus 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een simpele radio. Werd snel en deskudig geholpen en was binnen 10 min. weer de deur uit met een fijne Philips DAB radio.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Paulus,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de radio!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede en deskundige service. Fantastische klantenservice bij klachten. Net een nieuwe tablet voor onze dochter gekocht en mede door de goede service en scherpe prijs kochten wij deze niet online.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N. van Lingen 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben deskundig en actief geholpen door een vriendelijke verkoper. Ook de prijs van het product vond ik een meevaller.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste N. van Lingen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Riannr 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk en geduldig personeel met heel goede adviezen en uitleg ook dikwijls leuke aanbiedingen.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Riannr,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en hun adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Van Doorn 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super aardige en goede voorlichting geholpen met het dragen aankoop naar de parkeergarage
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste W. Van Doorn,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaak 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zowel Bergen op Zoom als Roosendaal zijn prima filialen zijn erg tevreden over de verkopers die ons hebben geholpen
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Sjaak,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Bergen op Zoom en Roosendaal en onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 22-05-2020

Algemene score

1,0
Erg slecht. Bestelling gedaan en op de dag van aflevering een melding dat het artikel niet op voorraad is, dit is bij het bestellen niet aangegeven. Bestelling geannuleerd en zou binnen een week mijn geld terug krijgen. Ook daar is niet aan voldaan.
Zeer teleurstellend allemaal
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review en excuses voor het ongemak.
We komen graag met je in contact, heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G&I 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima uitleg over onze nieuwe Dyson stofzuiger. De verkoper wist er veel over te vertellen en ook de verschillen met de andere merken. Door zijn enthousiasme toch gekozen voor de Dyson.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste G&I,

Bedankt voor jouw review over onze enthousiaste verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TonKoo 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel in Goes is klein. Toch hebben ze een redelijk assortiment. Het personeel is deskundig en vriendelijk. Is een product niet op voorraad, dan wordt het thuisbezorgd of je kunt het in de winkel ophalen.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste TonKoo,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wist welk model tafelvriezer ik wilde aanschaffen. Tevoren op website gekeken en gezien dat men in Arnhem exemplaar op voorraad had. Professionele verkoper bracht goed argument in voor aanschaf 5 jaar extra garantie. Hielp ook met doos in auto tillen. Stuurde direct mail met aankoop bewijs.
Al met al prima service.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over de services van ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. Simons 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word altijd vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd over het te kopen product.
Ik ben een super tevreden consument.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste E. Simons,

Bedankt voor jouw review. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corry Coertjens 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook in het verleden hier diverse apparaten gekocht en thuis laten bezorgen. Steeds feilloos op afgesproken tijdstip afgeleverd en nooit problemen ondervonden bij ingebruikstelling. Ook nu weer diverse berichtjes ontvangen tot zelfs 3 minuten voor de aflevering. Personeel nam geen tijd om even een kopje koffie of fris te drinken, want moesten nog veel producten afleveren.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Corry Coertjens,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop Coenders 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben noodgedwongen naar BCC winkel in Deventer gegaan omdat de vestiging in Zutphen al en tijdje is gesloten. Net als in Zutphen waren de medewerkers ook hier erg kundig en uiterst behulpzaam. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over BCC Deventer.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Joop Coenders,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zutphen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ricardo 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service, goed geholpen, eerlijkheid en producten zijn van goede kwaliteit.

Zeker een aanrader !
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Ricardo,

Bedankt voor jouw top review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

c. willemsen 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles in orde, alleen verkoper had verkeerde kleur mobiel besteld voor me....daarna snel opgelost, moest 1 dagje langer wachten.....
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste c. willemsen,

Bedankt voor jouw review.
Gelukkig is het probleem snel verholpen, excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B.a.brouws 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weer een aankoop gedaan bij BCC.Vriendelijk,geduldig en deskundig advies,dat is een van de redenen waarom wij steeds weer terugkomen bij BCC.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste B.a.brouws,

Bedankt voor jouw review en graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willie 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en vriendelijk geholpen met goede uitleg en een goede surves zal zo weer gaan heb al vaak bij BCC gekocht
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Willie,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita van de Moosdijk 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Feitelijk koop ik alles bij BCC van tablet, tot stofzuiger , tot keukenapparatuur zoals afwasmachine oven en noem maar op. Ga altijd naar de winkel in de Makado in Beek of naar de winkel in Sittard, wat toevallig het beste uitkomt. Beide filialen hebben super vriendelijk personeel, zeer kundig en heel professioneel met extra aanbevelingen zoals extra garantie te kopen zonder opdringerig te zijn. Gewoon voor mij altijd BCC ; ga eerlijk gezegd nooit elders kijken informeren; als je tevreden bent is dat in mijn ogen niet nodig.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Anita van de Moosdijk,

Bedankt voor jouw review over de services van onze filialen in Beek en Sittad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Wagenmakers 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer prettig geholpen bij BCC in Zeist, door de heer xxxx), die mij goed en deskundig advies heeft gegeven.
Mijn bestelling heb ik gedaan, toen was er een probleem met de aflevering (mijnerzijds)
Niels had alle geduld, totdat ik de oplossing had.
Ik ben met een zeer tevreden gevoel huiswaarts gegaan en zal zeker mijn volgende aankoop (een wasmachine) bij BCC in Zeist doen!

Vriendelijke groet
Een tevreden klant
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste H. Wagenmakers,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lisanne 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door een wat oudere vrouw. We waren op zoek naar een nieuwe wasmachine en droger. Uiteindelijk goed geholpen. Ze nam de tijd voor ons.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Lisanne,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat de eerste outletlevering een wat incomplete Amerikaanse koelkast opleverde was het contact met de klantenservice(Claudia) super. Zij vond voor mij een alternatief en ik hoefde niets bij te betalen.
Ook de bezorgers verdienen een compliment. Hebben mijn oude Amerikaanse koelkast voor ons in de garage gezet.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De roos 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd goed in de bcc winkel geholpen waar ik naar zocht.
En het product wat ik heb gekocht bevalt uitstekend.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste De roos,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Berty Hopman 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb in de winkel van BCC Zaandam een nieuwe vaatwasser gekocht.
In de winkel werd er naast goede en snelle informatie door verkoper XXX, goed op de Coronamaatregelen gelet.Erg prettig.
Binnen 2 dagen kon er al geleverd worden.
Bij de aflevering werd er ook weer goed gelet op de vereiste afstand en stond de vaatwasser kant en klaar ingebouwd.
Ben zooo tevreden☺
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Berty Hopman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam.
Goed te lezen dat het winkelen ondanks de maatregelen nog steeds prettig is.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefan 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke en prima geholpen. Bestelprocedure is ook goed gegaan.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Stefan,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theresia De wacht 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga graag na Bcc mensen lopen niet gelijk achter je aan. je voelt je ook nooit verplicht om hier iets te kopen en wat ik bij andere winkels wel heb

Al mijn witgoed komt hier weg en ben altijd zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Theresia De wacht,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles telkens naar tevredenheid gaat! Graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

😉 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt serieus genomen en bij vragen nemen ze de tijd.
Geven goed advies en service
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste 😉,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda brinkkemper 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede bediening en vakkundige mensen. Kopen zowat alles alles wat nodig is hier al jaren lang.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Gerda brinkkemper,

Bedankt voor jouw review en dat je al jarenlang een van onze vaste klanten bent. Graag tot ziens.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Romy 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een goedekope maar goede koptelefoon waarmee ik gewoon muziek kon luisteren. Dit is de perfecte optie, zeer comfortabel en geweldig geluid. Savonds op en vrijdag besteld en de volgende middag al in huis!
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Romy,

Bedankt voor jouw review.
En nu lekker muziek luisteren!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert de Boer 22-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie verkoper , mooie leuke winkel met spelende demo’s op televisie, prijskaarten duidelijk en goeie uitleg
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Bert de Boer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marie 21-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkel heeft een duidelijke indeling. Zeker ook voor wat betreft de 1.5 mrt afstand van elkaar. Medewerkers zijn vriendelijk en helpen graag waar nodig. En belangrijk: er wordt meegedacht aan oplossingen. Bij aankoop mobiele telefoon echt advies en niet het duurste model. Maar advies, wat heb je nodig. En wat is voordeliger met of zonder abonnement. Er wordt geluisterd naar de klant.
Officiële reactie van BCC 22-05-2020

Beste Marie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews