Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wijnen 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geholpen door een medewerker van BCC. Artikel was niet op voorraad maar door BCC voor mij besteld met aflevering aan huis. Wel zo makkelijk, correct en snel geleverd.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Wijnen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Woudt 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BBC binnenlopen met de gedachte om alleen maar naar een laptop te kijken en uit de BBC lopen met een nieuwe laptop door een zeer kundig advies van de verkoper, vind ik al een compliment waard. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, er werd de tijd genomen om mij , als a-techneut duidelijk te maken wat voor mij de beste keuze zou zijn. Ik ben een heel tevreden klant en raad BBC zeker aan.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Woudt,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling van onze winkel en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jannie Schepers 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel in Sittard, vriendelijk personeel die de tijd neemt voor de klanten. Altijd de beste prijs garantie. Dus ik zou zeggen ga er eens kijken en ondervind het zelf.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Jannie Schepers,

Bedankt voor jouw review oer ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Twan 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en assortiment, Goed geholpen door vriendelijk personeel in Beverwijk.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste TWan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hendry 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij vinden de winkel in Hellevoetsluis erg prettig, worden er professioneel en vriendelijk geholpen.
kregen keurig advies en ondanks dat het druk was werd er goed op de onderlinge afstand gelet.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Hendry,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piëta Kusters 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen . Waar ze zelf niet geheel zeker van is vroeg ze om hulp bij collega’s . 👌
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Piëta Kusters,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

johan lourenssen 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik een winkel aan moet prijzen dan zeg ik niets moeten,maar met plezier.Zowel de artikelen als de medewerkers zijn van uitzonderlijke kwaliteit.Wat je ook koopt,voor 5 euro of duizend euro,de vriendelijkheid blijft bestaan.Dank medewerkers van de BCC voor de nooit aflatende glimlach,die zeer echt is;en ook de kwaliteit van uw producten
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste johan lourenssen,

Bedankt voor jouw mooie review over onze winkel en medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

statnik 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte service bij de aankoop. Ze komen met voorstellen om tot de beste keus te komen en het apparaat wordt geleverd en geplaatst wanneer afgesproken wordt binnen een tijdsbestek van 2 uur.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste statnik,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vinnie 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC kwam als voordeligste uit de bus. Eenvoudig online te bestellen en een snelle levering
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Vinnie,

Bedankt voor jouw review duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan F. 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige bediening. Nemen de tijd voor je ondanks de drukte. Zoekt naar oplossingen.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Jan F.,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koper 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment aanwezig.
Duidelijk geadviseerd door personeel.
Weten wat ze verkopen en dat merk je.
Netjes geholpen, klantvriendelijk.
Makkelijk bereikbaar en geen parkeerkosten.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Koper,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wil hendrikx 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is niet de eerste keer dat ik een aankoop doe bij BCC. Ook deze keer weer werd op een correcte manier geholpen en geadviseerd. Personeel kent hun apparaten en geeft goed advies zonder opdringerig te zijn. Weer geslaagd bij BCC
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste wil hendrikx,

Bedankt voor jouw review over ons deskundig personeel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tony 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk geholpen. Kreeg de laagste prijs die via kieskeurig beschikbaar was. (Verschil van 120 euro). Tv was week later afgeprijsd. Kreeg ik vanaf die prijs 120 euro korting. Werd niet moeilijk gedaan.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Tony,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redelijke prijs, snelle levering en perfecte bezorging. Er word een tijdvak van twee uur aangegeven en de bezorgers bellen ook nog eens tien minuten voor aankomst. Verder werd een oude zeer zware tv gelijk meegenomen zonder kosten en kun je ook klein electro afval gelijk gratis meegeven.
Top service
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Leo,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel, vriendelijk en kundig personeel.
Geven goede raad wat voor mij geschikt is, waar ik zelf niet aan had gedacht. Denken met de klanten mee. Kom hier graag al jaren.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Wil,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chantal 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn super goed geholpen vriendelijk man die alle tijd voor ons nam. We hebben een Sony tv gekocht met beugel. De beugel hebben we geruild voor een soundbar omdat de tv op de oude beugel past.

Ook de tweede keer door dezelfde man geholpen en weer net zo vriendelijk. Nadat we beslist hadden welke en naar e kassa gingen liep meneer even mee... als we er niet uit zouden komen mochten we hem mailen
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Chantal,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. van der Kolk 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn naar deze winkel gegaan voor het kopen van een smartphone. Was niet voorradig in de winkel, dus stelde verkoopster voor om het apparaat te bestellen in het magazijn. Werd dus geregeld. Zou i.v.m. Hemelvaartsdag, de vrijdag daarna geleverd worden. Helaas bleek de telefoon ook niet in het magazijn op voorraad. Even gebeld met het hoofdkantoor waar werd meegedeeld dat de telefoon zeer waarschijnlijk op zaterdag geleverd werd. Ik zou daar bericht van krijgen. Echter vrijdag werd ik al gemaild dat het toestel onderweg was. En inderdaad op zaterdag werd het geleverd. Prima geregeld dus en uitstekend meegedacht. Complimenten.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste A. van der Kolk,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joyce 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke winkel met deskundig en eerlijk advies van de medewerkers. Ik kom hier zeker terug!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Joyce,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruben 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop wel veel verschil in personeel. De één super vriendelijk en behulpzaam. De ander iets minder..
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Ruben,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Affara 24-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een smartwatch fitbit versa 2 online gekocht. Netjes volgende dag ontvangen. Ik heb een Samsung A71, helaas het was niet competative met fitbit besturingsprograma. Vandaag direct naar BBC filiaal osdorp. Zonder stress Per direct ingeruild met Samsung smartwatch. Prima advies and veel info over het smartwatch gekregen.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Affara,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Osdorp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joha 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nog toe altijd prima geholpen en problemen werden soepel opgelost.

door quarantaine kon ik niet naar de winkel, maar via de web winkel ging het perfect en snel.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste joha,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een aankoop gedaan waarbij ik er thuis achter kwam dat er een onderdeel ontbrak.
Ik ben daarop behoorlijk boos terug naar de winkel gereden.
Daar aangekomen zag de medewerker waarbij ik mijn aankoop gedaan had mij aankomen.
Ik was nog steeds boos en eiste eigenlijk een korting op mijn aankoop omdat ik een extra rit naar de winkel had moeten maken , en ik vroeg om een leidinggevende te spreken.
Die heeft toen heel rustig gekeken wat hij voor mij kon doen en samen zijn we tot een oplossing gekomen. Complimenten voor de medewerker en zijn leidinggevende.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw eerlijke review. Wat fijn dat alles naar tevredenheid is opgelost!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper was duidelijk en vriendelijk.
Daar hou ik van.
Niet mooie verkoop praatjes...daar hou ik niet van
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben goed en eerlijk geïnformeerd. Geen vervelende verkooppraatjes. Erg tevreden met mijn koptelefoon!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste M,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Olivier 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel. Ruim opgezet, overzichtelijk. Zeer vriendelijke en behulpzame verkoper. Verkoper had ook echt verstand van het artikel waar wij voor kwamen, bleek uit antwoorden op onze vragen. Ga zeker nog terug voor nieuwe aankopen. Chapeau.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Jan Olivier,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag een laptop aangeschaft bij BCC in Roosendaal. Wij werden daar zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ondanks de grotebedrijvigheid in de winkel, werd er rekening gehouden met de anderhalve meter afstand. Wij voelden ons hier prettig bij. Top service!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marieke Van der lugt 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke winkel! Ze hebben bijna alles en wat ze niet hebben bestellen ze met liefde voor je of zoeken waar het nog op voorraad is. Super service!
Ook nog eens de goedkoopste, wij kopen ALLES bij BCC!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Marieke Van der lugt,

Bedankt voor jouw heerlijke review over onze winkel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vd Bogaard 23-05-2020

Algemene score

10,0
Prima service weer van BCC! Was in dit geval (Sony speaker) veruit de goedkoopste en zijn daarnaast een van de weinige online electronica winkels die nog VVV bonnen aannemen. Nu dus een fantastische speaker tegen een nog mooiere prijs. Netjes de volgende dag in huis. Top!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Vd Bogaard,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kris 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vaste klant bij BCC, altijd tevreden, nu door corona online geshopt en ook tevreden , snelle levering en leuke aanbiedingen..
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste kris,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk te lezen dat het online shoppen ook naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daum 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs blijkt elke keer weer online i.c.m het gemak van een winkel(medewerker) die je kunt bezoeken.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Daum,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mercedes Manuela Espinosa 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mijn koelkast was een showmodel en zou twee deukjes had, maar de jongens hadden het niet volledig ingepakt waardoor boven voor aan de deur ook schade was. Ik belde de klantenservice en ik heb de koelkast gehouden en eenschadekorting gekregen. Ik had ook een nieuwe kunnen nemen en het gelijk weer mee laten nemen maar ik had een lift gehuurd en hem gehouden.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Mercedes Manuela Espinosa,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat we het gelijk konden oplossen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BA 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle verzending, top service. Volgende keer zeker weer bestellen bij de BCC.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste BA,

Bedankt voor jouw review. Graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henkjan Dijkstra 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De mensen zijn behulpzaam en bekwaam. Dit zijn belangrijke dingen voor mij. Ze komen met advies en oplossingen
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Henkjan Dijkstra,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Horstman 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn netjes geholpen door de dame in de winkel, ze nam alle tijd voor ons 👍 BCC is voor ons de beste !!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Horstman,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie Mol 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is deskundig, vriendelijk en geeft goede informatie over het product.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Corrie Mol,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Bentschap Knook 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs, kwaliteit en levertijd waren prima in orde! Compliment in deze drukke en zware tijd.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste John Bentschap Knook,

Bedankt voor jouw review en het compliment. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trevad 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische shop,zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, geduldig, vakkundig en geven absoluut niet het gevoel (wat ik een andere winkels wel ervaar)dat je op moet schieten,dat gehaaste gedoe,hou ik helemaal niet van,kortom hier op kom ik zeker terug
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Trevad,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en geduldige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Modris 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop heeft een goede service met duidelijkheid over aankomst van pakketjes en de beschikbare voorraad van producten. Verder zijn er meerdere betaal opties, wat erg handig voor mij uitkwam.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Modris,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcella 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben hier vaste klant vanwege de goed service. Producten altijd prima in orde evenals de snelle levering.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Marcella,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat je tot onze vaste klantenkring hoort!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mellissa 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie naar de mediamarkt gegaan waar we heel slecht geholpen werden dus door naar de bcc
Na enkele minuten werden we heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan
we hadden enkele vragen ivm onze aankoop en er werd meteen van alles gedaan om ons tevreden te stellen echt een top service gehad van de winkelmedewerker nooit meer mediamarkt voortaan alleen nog bcc
Bcc bedankt!!! Een dikke welverdiende 10 voor de winkel en een dikke dikke 10 voor de medewerker die ons heeft geholpen
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Melissa,

Bedankt voor jouw mooie review over onze winkel en de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Gunsing 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden op een zeer hele vriendelijk ontvangen door verkoper, we vertelden dat we een nieuwe tv wilden. Deze meneer gaf hele goed uitleg wat we wel en niet moesten doen. En wij zijn geslaagd we hebben een nieuwe tv gekocht. Wij vinden het een super winkel met vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Henk Gunsing,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.
Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patries 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Chromecast was uitverkocht. Ook bij soortgelijke winkels.
Joost, van BCC bood meteen aan om er 1 te bestellen online, zodat ik m een dag later thuisbezorgd zou krijgen!

TOP oplossing
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Patries,

Bedankt voor jouw review over de oplossingsgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JAN 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle service en snel geleverd ! tot nu toe dik tevreden met mijn aankoop wel nog aan het uitproberen alles !
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste JAN,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joost 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geholpen. uw medewerker was vriendelijk, beleefd en ter zake kundig. Hij gaf goed advies en uitleg over alternatieven. Ook zijn uitleg over eventueel voordeel bij Essent voor gas&licht en langer garantie op de stofzuiger waren duidelijk en niet 'too pushy'.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Joost,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijkheid van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nour 23-05-2020

Algemene score

8,0
Top hulp van de medewerker en top service. Aantwoeden altijd eerlijk en als geen antwoord, vraag hij naar een collega. Goede deel gemaakt voor deze aankoop.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Nour,

Bedankt voor jouw review over onze eerlijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul en Joke 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is in de winkel te Zeist gekocht. Prima mondeling advies en technische uitleg gekregen. Het apparaat is redelijk compact en heeft al een vaste opbergplek in de keuken gekregen. Het gebruik is best makkelijk en toepassing is overzichtelijk .
De toepassing is eindeloos en gevarieerd. Super resultaat en handig ook om schoon te maken.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Paul en Joke,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andre Groenewegen 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deskundig, meedenkend. Zo ervoeren wij de hulp van de winkelbediende van BCC. De airfrayer die wij kochten, is precies het product zoals wij dat wilde, met extra's die er toe doen. Dank.
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Andre Groenewegen,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.
Veel plezier met de airfryer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne en overzichtelijke website! Makkelijk te filteren. Mooie prijzen ook. Daarnaast ook een snelle levering...gisteravond besteld en vanmiddag om 14.30 al in huis... Mijn dochter is superblij met haar verjaardagscadeau.
Ik wil BBC zeker aanbevelen bij anderen...een heel soepel en fijn aankoopproces.
Wij komen zeker terug!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review over onze website en jouw aanbeveling.
Nog van harte gefeliciteerd met jouw dochters verjaardag en graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leon Slag 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een maand geleden een nieuwe televisie gekochtt. Deze voldeed niet aan onze verwachtingen. We konden hem zonder probleem ruilen voor een andere.
Super service
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Leon Slag,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yphonne 23-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke overzichtelijke shop, je kan goed alles vinden. Met vragen is het personeel goed te vinden en ze staan je goed te woord. Prijsverhouding is zeer goed en ze hebben prijsgarantie!
Officiële reactie van BCC 25-05-2020

Beste Yphonne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews