Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bakker 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘S avonds besteld en de volgende ochtend meteen kunnen ophalen! Prima service en duidelijke communicatie via de mail. Vriendelijke medewerken bij het afhaalloket van de Bcc in Leeuwarden
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Bakker,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kenny 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product midden in de nacht besteld. Volgende dag netjes bericht gehad dat de oven klaar stond bij BCC in Den Bosch om opgehaald te worden.
Super goede service binnen en vriendelijk ontvangen, zelfs nog een kleine waarschuwing over de kwaliteit van de doos gehad zodat hij niet op de grond zou vallen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Kenny,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alexander 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is duidelijk over wat ze leveren, goede prijs kwaliteit en prima (bezorg)service. Wasmachine moest geplaatst worden op moeilijk bereikbare plek, maar mannen die wasmachine brachten en plaatsten deden dat snel en vakkundig! Echt super.
En zeker omdat de oude wasmachine het niet meer deed was het heel fijn dat we op donderdagavond bestelden en zaterdagochtend de eerste wasjes in de nieuwe machine konden draaien.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Alexander,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adrie van der werff 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de chat contakt gehad met een medewerkster. Het was een fijn gesprek en ik werd ook fantastisch geholpen met mijn keus .
Zeker een aanrader om bij b cc te kopen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Adrie van der werff,

Bedankt voor jouw review over onze chatservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geert Somsen 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel wij naast een BCC-vestiging wonen, konden we het koffiezetapparaat dat we uitgekozen hadden alleen in Beverwijk ophalen. Maar niet getreurd: we hebben er een uitje van gemaakt. Fietsen mee, het Noordzeekanaal en de Hoogovens bekeken, en op bezoek geweest (buiten, op veilige afstand) bij mijn tante. Bij BCC zelf was men allervriendelijkst en het koffiezetapparaat voldoet aan al onze wensen. Al met al een prima ervaring dus, in deze coronatijd.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Geert Somsen,

Bedankt voor jouw review over jullie mooie fietstocht richting het nieuwe koffiezetapparaat. En na het fietsen geniet van heerlijke koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over zowel de bediening in de winkel voorheen als online,in de winkel werd me goed uitgelegd over het product en online is de service ook top bestelling keurig op tijd en helemaal naar wens .👍
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vasili grek 24-01-2021

Algemene score

1,0
Bestelling lijkt wel een aankoop van de rommelmarkt.
Gebruik sporen ,beschadigingen en dan met 2 verzegelde plakkertjes weer erop geplakt.
Klantenservices niet veel van te verwachten blijkbaar is het normaal en wordt er geen oplossing fatsoenlijk gezocht.

Zeer teleurstellend dit was voor mij een slechte ervaring en ik zal niet meer me aankopen doen bij BCC en zal niet in mijn kring iemand adviseren om er ook aankopen te doen.

Mvg
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste vasili grek,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We komen hier graag meer over te weten, Kun je in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekocht een De’longhi espresso apparaat PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M
Dit is mijn tweede DeLonghi espresso apparaat, de vorige 7,5 jaar oud en 17500 kopjeskoffie verder had de geest geven. Door deze goede ervaring hebben wij besloten wederom een DeLonghi aan te schaffen.

nu na 40 kopjes koffie en 30 koffie met melkschuim onze ervaring.

De app is tot mijn verbazing erg gemakkelijk en waarde toevoegend, zeker als de de hoeveelheden koffie, melkschuim, temperatuur (dus parameters) wilt gaan instellen

De lekbak is verbeterd, er zitten geen schotten meer in zodat deze gemakkelijk schoon te maken is.

De extra klep op het koffiereservoir zorgt ervoor dat het apparaat iets stiller is.

de temperatuur van de koffie is goed.(ik verwarm wel altijd mijn kopjes)

Eén nadeel aan dit apparaat is dat de keuze toetsen B3 TM B13 niet verlicht zijn. het menu in het midden is dat wel.

Met het ingebruiknemen van dit apparaat had ik een probleem, de taal stond ineens op Spaans. Dat was voor mij een probleem omdat wat op punt 8.2 beschreven staat ( taal instellen ) nu in het Spaans wordt weergegeven. Op het internet stonden vele vragen omtrent dit probleem, (zonder oplossing) maar als je het woord "taal" in de taal opzoekt waarin deze staat dan is het gemakkelijk c.f. punt 8.2 in te stellen.

Als de keuze toetsen verlicht waren dan had ik een 10 gegeven.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over jouw nieuwe DeLonghi machine. Geniet van de koffie! ☕

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.van Berkel 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk en snel besteld. Zelfs ik die M iet zo snel via internet iets besteld is tevreden.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste H.van Berkel,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel met voldoende parkeerplaats ook is het personeel zeer deskundig en behulpzaam.
Minpuntje nu met de Corona kan je alleen afhalen maar als je voor de dichte deur staat kan je nergens aanbellen en moet je wachten als zij je zien staan.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Jaap,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Han 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een vraag over een printer, waarvoor ik belangstelling had. Gebeld, maar er werd (tussen de middag) niet opgenomen. Werd half uurtje later terug gebeld. Printer doorgesproken en telefonisch besteld. Betaalverzoek is mij toen toegezonden, betaald en 2 dagen werd ik netjes gebeld, dat ik hem kon ophalen in de winkel in Hengelo. Perfecte service.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Han,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Engelbert van Heerenvorenaar 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een goede betrouwbare telefoon tegen een betaalbare prijs, ben ik uitgekomen bij BCC. De Samsung A20 is het geworden. Bestellen ging gemakkelijk via de website en de volgende dag was het toestel al binnen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Engelbert van Heerenvorenaar,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wil 23-01-2021

Algemene score

9,0
Bij BCC al diverse apparaten gekocht en elke keer opnieuw sta je versteld hoe snel geleverd wordt.
Of dat nu via de winkel is of de webshop, gewoon correct.
En dan.... vergelijk de prijzen eens !!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste wil,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alfons 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeld naar filiaal in Purmerend. Koffiezetapparaat inbouw besteld. Perfect afgewikkeld en de volgende dag geleverd.
Na het uitpakken bleek er een beschadiging aan de deur. BBC filiaal Purmerend heeft direct geregeld dat deze geruild kon worden. Super afgewikkeld!!!!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Alfons,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Purmerend.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G Smit-Dijkstra 23-01-2021

Algemene score

10,0
Vrijdagavond heb ik een bestelling geplaatst en zaterdag is het bestelde product geleverd. Duidelijke site en bestelprocedure.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste G Smit-Dijkstra,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Klarie 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reparatie aan de computer, geholpen met de instellingen en goed advies.
En altijd vriendelijk in Deventer
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Klarie,

Bedankt voor jouw review over de service in ons filiaal in Deventer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Florian 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen via de chatfunctie op de website. Binnen 2
dagen was de nieuwe koelvriescombinatie geleverd en de oude netjes meegenomen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Florian,

Bedankt voor jouw review over onze chatservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Floor 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving bij de producten en prettig dat ook aangegeven wordt welke accessoires daarbij horen. En supersnelle levering, in de avond besteld, volgende ochtend al in huis!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Floor,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacky 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast besteld, meer dan voldoende communicatie over het aflevermoment ! keurig op tijd afgeleverd door een vriendelijke jongeman !
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Jacky,

Bedankt voor jouw review over de levering door onze vriendelijke bezorger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henry Ooijen 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de Corona tijd goed advies gehad van de verkoper vanuit de winkel over de aankoop van een TV en sound bar .

Duidelijk en correct, zelfs de heren van de bezorg / installatie dienst correct netjes en op tijd .

Bcc onze vaste leverancier , Thanks
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Henry Ooijen,

Bedankt voor jouw review over de services van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JohnC 23-01-2021

Algemene score

10,0
Op de site van de concurrent een droger gezien die aanzienlijk goedkoper was en hierover gereclameerd. Na overleg is de prijs voor mij aangepast, Bezorging op 23-01-2021 tussen 8.30 en10.30 uur, wat ook geschiedde. Zeer tevreden hierover.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste JohnC,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pascalz 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laptop gekocht bij bcc in de avond en volgende dag geleverd.
Hij was goed verpakt.
Ik kreeg Updates per mail over de bestelling en verzending.
Bestel proces op de site ging ook vlot en soepel.
Vandaar een 10
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Pascalz,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helma 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een Dolce gusto Mini Me gekocht.
Site is makkelijk en heel gebruiksvriendelijk.
Apparaat was goedkoper dan bij andere aanbieders. Snelle lwvwring en goed verpakt.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Helma,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de snelle levering. Geniet van de koffie!☕

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een probleem met het inwisselen van een VVV cadeaubon die een waarde boven de €50,- had, via de chat alsnog de mogelijkheid gekregen om met die bon te betalen.
Alles is snel en perfect afgehandeld.
Hierdoor heeft een fysieke winkel die dezelfde prijs als Bol.com rekent bewezen dat ze een meerwaarde vormen. Als was het maar omdat je hier wel met de VVV cadeaubon kunt betalen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karen 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is prima. Vanwege Corona is er geen mogelijkheid om in een vestiging te worden geholpen. Het 06 nummer gekregen waarop een verkoper aanwezig is in de vestiging. Hij heeft mij perfect geholpen en 15 minuten later kon ik mijn bestelling bij het DHL ophaalpunt, die ook in deze BCC vestiging is ophalen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Karen,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze winkel en de snelle afhaalmogelijkheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

KLAAS DOORN 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend kontakt gehad met Mark die mij prima heeft geadviseerd met als resultaat een prachtige monitor besteld. De volgende dag volgens afspraak geleverd zonder moeilijke toestanden. Enige tijd later op een zeer eenvoudige wijze geïnstalleerd en een goed beeld. Geheel volgens het advies van Mark.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste KLAAS DOORN,

Bedankt voor jouw review over de deskundige service van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacob D. 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede shop met prima prijzen en duidelijke taal op de website. Snelle levering met DHL, binnen 24 uur heb ik mijn pakje ontvangen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Jacob D.,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjo 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In Corona tijd, de tijd van meet en zoom, ineens zonder webcam zitten, dat is vervelend.
BBC gebeld en binnen 30 minuten nieuwe webcam geleverd aan huis.
Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Marjo,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FJMeulbroek 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eigenlijk nog nooit iets eerder besteld bij BCC meestal bij Mediamarkt of Coolblue maar deze aankoop is perfect geleverd, snel en precies wat ik bedoelde
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste FJMeulbroek,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hessel van wieren 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gemakkelijk om te bestellen snel in huis product is geweldig en had ook een goede uitleg bij de bestelling
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Hessel van wieren,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margriet 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog nooit zo snel en gemakkelijk aan mijn aankoop gekomen. Een uur nadat mijn broodrooster kapot was zat ik al m'n geroosterde broodje uit mijn nieuwe mooie rooster!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Margriet,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. geniet van het vers geroosterde brood!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia Oosterwijk-van Ede 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online stofzuiger besteld kon kreeg netjes een mailtje dat hij klaar stond in de winkel. Gelijk opgehaald en thuis uitgeprobeerd top gewoon.
Raad zeker aan om spullen te halen bij bcc.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Lia Oosterwijk-van Ede,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Prinsen 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super mooie stofzuiger ik had er voor een paar jaar ook al één gekocht nu de 2e op een andere verdieping.Geweldige stofzuiger met veel gebruikersgemak.
Wil nooit meer een andere binnenkort ook nog één voor onze kleindochter.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Priinsen,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop en tot snel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Muppet 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supper snelle levering.
En telefonisch zeer vriendelijke afhandeling en goede hulp
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Muppet,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke telefonische service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanmorgen online de bestelling geplaatst, de order vrijwel meteen bevestigd en heel snel daarna bericht ontvangen dat ik de bestelling kon ophalen. Super snel.
In de winkel was het goed georganiseerd en helemaal Corona proof. Top service BCC!! Dankjewel voor de snelheid, correctheid en vriendelijkheid. Fijne klantbeleving!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze snelle, corona proof afhaalservice in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem van der Linden 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagochtend ; de foodprocessor begeeft het. Net op een moment dat er stevig gekookt gaat worden om de lockdown op te vrolijken. Op de BCC site staat voor een mooi bedrag een vervanger die gemakkelijk digitaal wordt besteld. Afhalen bij de dichtstbijzijnde BCC winkel. Een reactie zou snel volgen per mail wanneer dat kon. Die hadden we binnen 10 minuten. In de Mall of The Netherlands kan dat heel simpel en snel. Daar aangekomen werden we heel vriendelijk en accuraat geholpen door de medewerkers die ook nog het kapotte apparaat voor recycling in ontvangst namen. Er werd mij zelfs nog op attente manier succes met het verder koken meegegeven. Binnen het uur konden we weer verder met onze ‘kook zaterdag’’. BCC, dat staat echt voor service!!!!!!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Willem van der Linden,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice. We hopen dat de maaltijd een succes is geweest en heel veel kook plezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jay 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vertrouwde winkel waar ik vroeger heenging voor elektronica aan te schaffen, nu net zo vertrouwd online het gemak om bij de BCC te winkelen. Snelle levering ook!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Jay,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tyresia.vandeutekom 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede middag we zijn heel blij met de aankoop zo snel in huis geweldig gedaan heel erg bedankt trot op jullie website zo fijn
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste tyresie.vandeutekom,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lars 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product, tijdige & duidelijke levering, snel & kundig aangesloten. Bedankt!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Lars,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Payam 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerdere goede ervaring in fysieke winkel, dus nu via website gedaan, zinder problemen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Payam,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Peters 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop een printer besteld, kreeg gelijk een mail dat ze mijn bestelling gingen klaar zetten en dat ik dan bericht kreeg dat ik het kon ophalen.
Nog binnen 20 minuten kreeg ik al een berichtje dat ik mijn printer kon ophalen.
Met aantoning van een uitdraai van mijn mail bracht de medewerker mijn printer.
Kan niet anders zeggen dat ik dik te vrede ben met deze service.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Frans Peters,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manders 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles volgens afspraak .goede prijs ,en volgens afspraak geleverd. Werking hadden wij al bij een familie lid gehoord.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Manders,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super blij met onze nieuwe televisie! Na telefonisch contact heeft de medewerker de bestelling voor ons volledig ingevuld, dit kun je ook zelf online doen natuurlijk. Juist het stukje persoonlijk te woord staan bij een grote aankoop vond ik heel prettig. En een dag later de tv keurig op aangegeven tijd thuisbezorgd.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service bij aankoop van de nieuwe TV!.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via WhatsApp goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe tablet.
Daarnaast fijne click and collect mogelijkheid waardoor ik het product vandaag al in huis had!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Anita,

Bedankt voor jouw review over onze WhatsApp service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerdere aankopen bij BCC in Venray gedaan, fantastische service en zeer klantvriendelijk! De laatste aankoop online ‘moeten’ doen en ook hier gewéldig goed geholpen!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roberto 46 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben al jaren klant. Deskundig personeel. Goed advies. Tijdelijk gaat het nu anders. De webshop is overzichtelijk. Levering komt in aangegeven tijdblok. Ze doe wat ze zeggen.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Roberto 46,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorig week bij filiaal Terneuzen een inbouw vaatwasser gekocht, er werd goed meegedacht en ik werd erg vriendelijk en kundig geholpen. Gisteren hebben twee monteurs de vaatwasser geïnstalleerd, ze waren mooi op tijd, werkten snel, ook heel vriendelijk. Ik ben erg tevreden
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anna 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect! Ik heb een koptelefoon besteld, die goed bij de prijs past. Ook heel snel bezorgd en goed aangegeven wanneer het pakketje aankwam.
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Anna,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de koptelefoon!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Judy 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goede productomschrijving en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reageer

Lisanne 23-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs en leuke actie met gratis inbouwen van de nieuwe oven. De monteur van BCC heeft voor ons ons nog extra werk verricht omdat het bij ons geen standaard situatie was. Dit had hij niet hoeven doen toch fijn extra service. Wij ziin erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 25-01-2021

Beste Lisanne,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke installateur.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews