Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andrea 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had online een JBL speaker gekocht en wilde deze in de winkel ruilen voor een andere kleur. Daar ben ik snel en zeer vriendelijk geholpen. Artikel bevalt zeer goed
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Andrea,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vera 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij deze shop kan je prima/uitstekend terecht. Je wordt er goed geholpen. Mijn artikel was niet voorradig. Terplekke besteld. Aangezien het erg druk is in deze (corona) periode, toch een bericht dat het artikel al de volgende dag weer in de winkel lag. Top!
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Vera,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bernadetta 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele jaren klant bij B.C.C .Altijd zeer goed geholpen en goede service.
Zeker aan te bevelen .
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Bernadetta,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling. Graag weer tot ziens.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voelt altijd goed hier iets aan te schaffen. Persoonlijke sfeer en levering is OK.
Ik vraag me wel af waarom een flinterdun spel voor de Nintendo Switch niet als
brievenbuspost wordt verzonden.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Spijker 1 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie overzichtelijke winkel in een (bijna klaar) mooi winkelcentrum.
Zeer vriendelijk geholpen door de verkoper, een uitgebreide uitleg over de verschillende merken en de zuinigheid van de merken. Ook wist hij mij te vertellen dat de een als beter getest was door de consumentenbond, en dus ook voordeliger is. Na een ruime uitleg van zijn advies de koop afgesloten. Weer een zeer tevreden klant geholpen!
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Spijker 1,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en over de hulpvaardige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sonja 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd als ik iets nodig heb kijk ik eerst op de site van BCC. Goede prijzen en mooie producten. Ik slaag altijd. Personeel is erg vriendelijk. Het bestellen is vrij simpel en overzichtelijk. De was droger combinatie is erg mooi en simpel te bedienen. Ben er erg blij mee.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Sonja,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop, site is duidelijk.
Prijs is in dit geval hetzelfde als bij andere shops. Gisteravond besteld en vandaag al geleverd.
Bovendien hebben ze in mijn woonplaats ook een fysieke winkel, dus handig om van te voren even te gaan kijken.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. de Winkel 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel ervaring al met BCC Arnhem zuid. Hele vriendelijke behulpzame mensen! Je wordt goed geholpen en krijgt goede informatie. Ook als je later nog eens terug komt met vragen.
Prima hoor!
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste H. de Winkel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem Zuid en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

By Guss 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC heeft een groot assortiment, aantrekkelijke prijzen en deskundige medewerkers.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste By Guss,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BvdO 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en vehulpzaam personeel. Verwezen me naar de website omdat in de winkel alles uitverkocht was wat de kwaliteit had die ik zocht. Ook advies omtrent goede keuze Levering was snel en apparaat bevalt goed. Bedankt BCC
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste BvdO,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrit Oosterveld 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop en vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede service.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Gerrit Oosterveld,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A de Roij 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor BCC omdat hier de prijs het laagste was, heel goede voorlichting ook uitstekend geholpen en ondanks Corona in een dag in huis.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste A de Roij,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 28-05-2020

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel. Zeer klantvriendelijk personeel. Personeel nam rustig de tijd en beantwoorde mijn vragen.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top bedrijf en mooie prijzen. Bezorging super snel. Zoals op de site aangegeven.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over BCC en onze snelle bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peer 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
direct werd er hulp aangeboden en Marthje hielp erg goed. Ook haar collega hielp fijn bij de uitlag
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Peer,

Bedankt voor jouw review over onze hulpvaardige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.H. Visser 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen door Jeroen bij BCC in Den Helder, goede voorlichting en nam de tijd voor ons
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste A.H. Visser,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natasha Cloutier 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is makkelijk winkelen ook in tijd van Covid-19 bij BCC. Prima advies. Vlot. Kundig.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Natasha Cloutier,

Bedankt voor jouw review over het gemak van winkelen bij BCC in deze tijd met het corona virus.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ging naar de BCC voor aanschaf van een Soundbar. had zelf al wat voor onderzoek gedaan en BCC kwam er in de lage prijs wederom uit en ook als niet kan je dit altijd met ze bespreken. Ontvangst was weer zo als altijd zeer vriendelijk en ze nemen de tijd voor je voor goed advies en technische uitleg. Ben hier weer tevreden na aanschaf van een Soundbar weg gegaan.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Co 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen al jaren bij BCC Apeldoorn. Klantvriendelijke benadering.Altijd deskundig advies, prima en duidelijke uitleg van het gekochte apparaat en keurig binnen het aangegeven tijdsblok werd de wasmachine de volgende dag al geleverd.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Co,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC levert altijd netjes en communiceert perfect. Klachten heb ik nooit gehad, maar als ik die zou hebben, heb ik er alle vertrouwen in dat ze snel afgehandeld worden :)
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Barbara 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn prima geholpen. Een goede uitleg gehad en er werden ook vergeleken met gelijkwaardige produkten. We wilden ook nog wat weten over een vaatwasser en ook daar werden we prima in geadviseerd. Het personeel is niet opdringerig.
Ik kom graag naar deze winkel en koop daar liever dan via internet.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Barbara,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hart Wendy 't 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was met spoed op zoek naar het spel Sims 4 voor de PlayStation 4,
Geweldig dat deze beschikbaar was voor een scherpe prijs en gewoon de volgende werkdag in huis.Fijne zoeksite en erg duidelijk, veel opties om de betaling af te handelen!
Dus dank jullie wel
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Hart Wendy 't,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurige winkel prettig en snel geholpen zelfs als vakantieganger bijna als vaste klant behandeld
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Joop,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijkheid in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

K v G 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vestiging in oss is eenvoudig te bereiken, goede parkeergelegenheid en super vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste K v G,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs voor de soundbar Super snel geleverd. Al met al niets op aan te merken.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.
Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dominique van Huijstee 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had voor BCC gekozen vanwege duidelijke website en goede service. Mijn bestelde produkt werd de volgende dag al geleverd, wat ik heel snel vind in deze tijd.. Ik ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Dominique van Huijstee,

Bedankt voor jouw review over onze website en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fribo69 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij BCC voel je je niet in een supermarkt (noem geen naam) en mede door de prettige indeling van de winkel met niet een te overdadig aanbod, kom je snel tot een besluit.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste fribo69,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Femke 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een goed produkt!
Ik heb een waterkoker besteld omdat de oude kapot was. Twee dagen later in huis.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Femke,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. De Wit 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een externe harde schijf voor mijn laptop. Zeer deskundig advies, mooi vrijblijvend en een geweldig sympathieke en vriendelijke verkoopmedewerker uit Spaubeek. EEN OPLUCHTING!
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste P. De Wit,

Bedankt voor jouw review over het deskundig advies.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mia 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben prima geholpen. Vriendelijke mensen. Gewezen op de mogelijkheid van een afhaalpunt bij mij in de buurt. Zo had ik mijn laptop 3 dagen eerder.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste mia,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koster 28-05-2020

Algemene score

1,0
In augustus 2019 een laptop aangeschaft bij de BCC in Leeuwarden. Helaas wilde de laptop in april 2020 niet meer opladen en konden ze in de winkel niet nakijken of de adapter defect was en moest de laptop worden opgestuurd om dit te controleren. Sindsdien niks meer vernomen. Klantenservice is niet te bereiken en op mijn mail wordt niet gereageerd. Ik zou de laptop uiterlijk 19 mei 2020 weer kunnen afhalen en nu ik dit schrijf is het al 28 mei 2020. Mijn zoon heeft de laptop nodig voor zijn schoolwerk ivm coronavirus moet hij namelijk thuiswerken. Helaas konden ze me ook geen laptop in bruikleen meegeven. Zeer slechte service aangezien de laptop nog gewoon in de garantieperiode valt.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Koster,

Bedankt voor jouw review.
Wat vervelend dat de laptop defect is. Wel vreemd dat je nog niks hebt vernomen. Heb je een casenummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad 28-05-2020

Algemene score

1,0
OP 14 mei tablet gekocht in vestiging The Wall. Kleur was niet in voorraad maar ander filiaal had het wel. Zou overgebracht worden. 2 weken later nog steeds niets vernomen. Tig keer gebeld en langs geweest. Tig smoesjes aangehoord (vrije dag/Corona/Dhl etc etc). Je wordt gewoon niet serieus genomen. Dacht dat Mediamarkt erg was maar BCC overtreft iedereen.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Ad,

Bedankt voor jouw review.
We schrikken hier wel van, dit is niet zoals het zou moeten gaan. Excuses voor het ongemak.
Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leon Leemans 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en apparaat werkt prima. Volgende keer weer.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Leon Leemans,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robin 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had een stofzuiger besteld die werd geleverd op het verkeerde adres zodat ik het zelf moest ophalen op een afhaalpunt. Ik heb een maand geleden een wasmachine besteld waarop op de dag van de levering mij werd verteld dat de voorraad op is en dat de nieuwe voorraad over ongeveer 7 weken weer aangevuld is. Dat waren de mindere ervaringen.

De goede ervaringen waren dat ik goed werd geholpen in de winkel, specifiek door Nick van BCC Arnhem-Zuid. Hij is erg vriendelijk en heeft verstand van wat hij doet. Hij heeft me een betere wasmachine voor een goede prijs gegeven en ook nog geregeld dat deze werd afgeleverd en geïnstalleerd. Wij zijn super blij.

Over het algemeen altijd goede ervaringen gehad met BCC Arnhem-Zuid en ik kan ze aanraden.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Robin,

Bedankt voor jouw review over jouw goede en iets minder goede ervaringen.

En bedankt voor jouw complimenten over ons filiaal Arnhem-Zuid en onze collega Nick!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eelco Wierda 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk dat je nog ergens fysiek kunt winkelen en door betrokken en ervaren medewerkers geholpen wordt.
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Eelco Wierda,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en betrokken medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cla 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze nemen de tijd voor je ik winkel graag daar
Altijd vrolijk en heel geduldig
Officiële reactie van BCC 29-05-2020

Beste Cla,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Huigen 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed en vaardig personeel, houden goed de corana regeling in acht. Heel fijn de afstand die gerespecteerd wordt! Verder super goed geïnformeerd over onze aankoop van een espressomachine.
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Huigen,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke Cogoni 28-05-2020

Algemene score

8,0
we zijn in de winkel aan het Osdorpplein geweest en al onze vragen over de te kopen tablet heeft een medewerker (Jimmy) uitgebreid aan ons verteld, echt klasse!!
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Ineke Cogoni,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noel Garland 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke winkel indeling, kundig en klantvriendelijk personeel. No nonsense srvice.
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Noel Garland,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, onze medewerkers en de geboden services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hoera 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel een verkoper die uitstekend adviseerde, daarom heb ik een iets duurder artikel gekocht , tevens verwees hij mij naar de Essent adviseur waar ik ook een leuk gesprek had.
Kortom dit maakt winkelen erg leuk
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Hoera,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik van Turnhout 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling was makkelijk, de prijs was erg goed en de levering was snel. Wat wil je nog meer ?!
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Erik van Trnhout,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 28-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe mobiele telefoon kwam ik als vanzelf bij BCC uit. Ik was over de fysieke winkels al behoorlijk tevreden, maar nu koos ik er voor de aankoop online te doen. Een telefoon die binnen mijn budget past en aan mijn wensen voldeed was snel gevonden en bijna nog sneller thuisbezorgd in een uitstekende verpakking. Niets dan lof voor de eenvoud van de online shop en de wijze van afhandelen en verzenden.
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en snelle verzending.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

KG 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt altijd vriendelijk geholpen en hebben een goede service. Voor de 2de x hier een wasmachine gekocht.
De aankoop nu werd ook binnen een dag gebracht en aangesloten. Keurig op tijd.
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste KG,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carla 27-05-2020

Algemene score

10,0
Het is er gezellig en leuk .en je word vriendelijk geholpen en goed uit gelegt
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Carla,

Bedankt voor jouw review over de sfeer en hulpvaardigheid in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annet 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb online een Canon objectief besteld bij BCC en ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling én over het feit dat ik mijn VVV-geschenkbonnen kon besteden.
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Annet,

Bedankt voor jouw review over onze vlotte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christa vos 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd heel goed geholpen door de jongeman in de winkel, heeft me goed advies gegeven en duidelijk mijn vragen beantwoord. De levering was binnen een dag wat erg prettig is. Al met al zeer te spreken over het product , prijs, personeel .
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Christa vos,

Bedankt voor jouw review over de service van ons winkelpersoneel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ursula 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrij snel na binnenkomst prima geholpen door X, veel informatie om de keuze goed te kunnen maken. Dank je wel
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Ursula,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkel medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De hulpvaardigheid van het personeel is zeer bewonderingwaardig. Het geven van een goed advies is inclusief.
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze hulpvaardige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellie Derks 27-05-2020

Algemene score

9,0
Goed geschoold personeel dat werkt in een topwinkel. Je kijkt je ogen uit voor het aanbod en winkelopstelling
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Ellie Derks,

Bedankt voor jouw review over ons top personeel en onze top winkel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eva 27-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie goed gesorteerde en overzichtelijke winkel en heel vriendelijk en deskundig personeel incl. Overstap naar een andere energieleverancier met verrekening van de welkomstpremie.
Officiële reactie van BCC 28-05-2020

Beste Eva,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews