Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cees v. H. 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en komen belofte na, namelijk zelfde product bij een concurrent gezien alleen goedkoper.
BCC heeft toen de prijs aangepast zodat ik het product voor dezelfde prijs als van de concurrent kon kopen.
Product was helaas niet op voorraad dus moest besteld worden, nu 2 dagen later alsnog het product in mijn bezit
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Cees v. H.,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lida 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden vriendelijk en geheel volgens de geldende Corona regels geholpen, we mochten eerst rustig rondkijken en daarna werden we snel en accuraat geholpen door een vriendelijke verkoper. We kochten de tv en kregen deze keurig meteen mee goed verpakt in een goede doos en door de verkoper in de auto gelegd. Thuis de tv geïnstalleerd en we zijn heel tevreden over het beeld!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Lida,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lysbeth 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn nieuwe hanglamp zocht ik een nieuwe pit. Het liefste een Philips Hue. Dus via Google aan het zoeken en kwam ik op de BCC.nl pagina uit. Wat een gemakkelijke en snelle website. De Philips Hue besteld en met Freebees betaald. Ook gemakkelijk dat je een dag in kunt vullen wanneer het produkt geleverd moet worden. Dan weet je zeker dat je dan ook thuis bent om het aan te nemen. De bevestigingsemail kreeg ik gelijk. Ook de email dat het produkt verzonden was en met welke leverancier met de track & trace code. Op de dag van de levering nog een keer de email met de verwachte tijd. Voor mij is het hele proces vanaf het zoeken tot aan de levering perfect gelopen!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Lysbeth,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lilian 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne service, na een aantal problemen met levering en een kapotte tv hebben jullie ons heel goed geholpen!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Lilian,

Bedankt voor jouw review.
Fijn dat de service naar tevredenheid is geweest.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima! Bij Media Markt niet online te krijgen. Bij BCC wel en de volgende dag in huis.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cindy 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel. Ruim. Vooral nu handig in Coronatijd. Genoeg aanbod alltijd een medewerker in de buurt voor vragen. Vriendelijk. En genoeg ervaring /kennis in huis.
Genoeg parkeerplaats.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Cindy,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric van Helvoirt 30-05-2020

Algemene score

8,0
Bij BCC wordt je altijd deskundig en goed geholpen en geven altijd goed advies ze dringen niets op en adviseren niet het duurste prijsartikel maar gewoon het degelijke en prijs kwaliteit verhouding en denken met je mee
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Eric van Helvoirt,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nishizzle 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben uitstekend geholpen in mijn keus voor een Chromebook. Vriendelijk en begrijpelijke taal voor iemand die geen nerd is. Er was ook nog een leuke actie van Essent waardoor ik 50 euro korting kreeg op mijn directe aankoop, dus geen fratsen van een korting op uw volgende aankoop.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Nishizzle,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en duidelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Kroon Bruin 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde eerst online bestellen en belde de klantenservice voor wat vragen over de wasmachine. Klantenservice beantwoorde niet alleen mijn vragen goed, maar hielp mij ook bij het bestellen van de wasmachine. Om 1630 bestelden de volgende dag 1415 geleverd. Ik kreeg hier s’morgens een sms en mail over de aflevertijd. Ook de oude wasmachine en zelfs de droger werden meegenomen. Om het geheel compleet te maken werd alles geïnstalleerd en afgevoerd. Top service
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Henk Kroon Bruin,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jos 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel goed geholpen , wist ook wat ik wilde
werd verder ook niks opgedrongen
bij binnenkomst ook vriendelijk welkom geheten en het artikel was zelfs 3 euro goedkoper dan op het prijskaartje , altijd mooi meegenomen
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste jos,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Olaf 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vakkundige medwerkers in de winkel die uitermate goed geholpen hebben met het (na) leveren van de door ons gewenste Combi_Magnetron.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Olaf,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geth 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en goed geholpen door Jan-Willem.
Kregen goede uitleg bij het uitzoeken van onze bluetooth box
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Geth,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

renate 30-05-2020

Algemene score

9,0
netjes geholpen helaas wat het type niet op voorraad maar ervoor gezorgd dat het de volgende dag gratis thuis bezorgd werd top
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste renate,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivanka 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In Hengelo voor een 28 inch TV. Was niet meer op voorraad maar super geholpen met aanbod om de volgende dag te laten bezorgen. Fijne service en mooie TV. Voor ons doel een prima keuze voor nette prijs.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Ivanka,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Briggitte 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg over mijn aankoop en verschil uitleggen over het apparaat. Super tevreden over de service
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Briggitte,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Brenda 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een delonghi koffie/bonen apparaat gekocht. We zijn zeer tevreden over het deskundig advies! Het was de laatste, dus nog voor een mooi prijsje mee kunnen nemen.
Wij bevelen deze bcc in de megastores in Den Haag zeer zeker aan!!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Brenda,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Haag.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Brenda 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijn en vriendelijk geholpen in deze winkel!
Ga er graag naar toe!
We hebben een Samsung tablet S5e gekocht, top ding!! Gratis een hoesje bij gekregen, dat is nog eens service!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Brenda,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anton Fortuijn 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super. Vracht was iets mee fout gegaan maar toch hebben ze geregeld dat ik het de dag erop alsnog kon ophalen.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Anton Fortuijn,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.k. 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een nieuwe laptop. Hier heb ik totaal geen verstand van. Ik ben geholpen daar een erg vriendelijke jongen die rustig de tijd nam om verschillende dingen uit te leggen in voor mij begrijpelijke taal. Een laptop uitgezocht voor een mooie prijs en ook nog korting gekregen.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste M.k.,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JR 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service gekregen van een medewerker die precies wist waar hij het over had en stond zo weer buiten!
Zonder de hulp had ik nu krassen in mijn vloer staan van de verkeerde stofzuiger.
Helaas niet op voorraad in de winkel maar volgende dag thuis bezorgd, super.
Hartstikke bedankt!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste JR,

Bedankt voor jouw review over de super service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Spijkeltje 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd direct netjes en vriendelijk geholpen. Ook vind ik de Kwaliteit en Kwantiteit goed op elkaar aangepast. Tevens kan je hier ook je Freebees inwisselen, wat ik zeer prettig vind.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Spijkeltje,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst was ik bij mediamarkt laptop gekocht.. bleek een schade toestel te zijn. Vervolgens geld terug gehaald en naar bcc. Daar vond ik dezelfde laptop 50 euro Goedkoper dan bij de media markt en kon nog een extra verzekering afsluiten voor schade etc. Dus nu Blij met me nieuwe laptop van bcc. 😊😊😊
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze service en veel plezier met de laptop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Myriam 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verkopers komen niet direct naar je toe zodat je eerst zelf rond kan kijken. Er staan genoeg medewerkers om je vraag aan te kunnen stellen waarna je met de juiste kennis geholpen wordt. Grote dozen worden voor je naar de kassa en, indien gewenst, zelfs naar je auto gebracht. Makkelijk bereikbaar en voordelig in de prijs. Deze winkel van BCC doet zijn slogan eer aan :).
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Myriam,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tom 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In BCC Arnhem Dyson steelstofzuiger V11 pro extra gekocht.
Dit was 2e bezoek....
Bij het 1e bezoek door een jongedame keurig geholpen. ... Met de info naar huis.
Google en weer terug...
Weer de zelfde dame... En rest zie boven de 1e zin.
Fijn geholpen door de jonge dame.... Heeft plezier in haar werk en weet aardig wat van stofzuigers...
Handig...
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem en de service van de medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter Nijholt 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, goede adviezen gekregen, zeer tevreden over de winkel en mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Peter Nijholt,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willie van Keulen 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC in Den Bosch voel je jezelf al thuis als je binnen komt. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel dat zich niet opdringt. Bij vragen over een product is er altijd wel iemand die je een deskundig advies geeft. En de service verdient ook een dikke 10.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Willie van Keulen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.f.m. de wijn 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Oprechte meedenkende medewerkers, die ervoor zorgen dat je tevreden de deur weer uitgaat met de goeie spullen.
Ongedwongen actieve sfeer.
Ga de volgende keer zeker weer naar de BCC!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste A.f.m. de wijn,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Dordrecht 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige winkel in Sliedrecht overzichtelijk en ruim. Deskundig personeel en zeer behulpzaam. Als ik iets nodig heb of met vragen zit ga ik altijd hier naar toe.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Henk Dordrecht,

Bedankt voor jouw review over os filiaal in Sliedrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nanda 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn en vlot geholpen vandaag. We hebben direct op een rustige manier keuzes kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Nanda,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esser 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima advies gekregen over een home product, die we uiteindelijk hebben aangeschaft. Advies van bcc heeft heel goed uitgepakt! Prima service, prima bezorging en prima deskundigheid, toppie!!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Esser,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dave 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De meneer in de shop heeft me goed geholpen en de bestelling was snel geleverd.
Ik zou niet weten wat ik nog meer zou moeten wensen. ook de prijs was redelijk.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Dave,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rafe 30-05-2020

Algemene score

10,0
Perfect. Next day delivery and when they said! amazing. Ordered 8 pm and arived the next day
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Dear Rafe,

Thank you for your review about the delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Antony 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en follow-up bij BCC en niet afhankelijk ben van een WEB winkel.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Antony,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prettig geholpen, terzake kundig en een zeer ruime keuze.
het grootste pluspunt de zeer duidelijke communicatie wanneer en hoe de wasmachine werd afgeleverd en wat er van mij verwacht werd.
vervolgens in een mum van tijd de machine geplaatst en in gebruik geteld door twee vriendelijke jongens.
vanaf de aankoop tot aflevering TOP.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over het bestelproces en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had zelf 2 weken dezelfde chromebook gekocht voor 50 euro meer. Dit verschil heb ik terug gekregen!! Super!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fam. de Wit 30-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We komen al jaren bij BCC zowel wij en ook onze dochter en (schoon)moeder hebben al ons witgoed etc, daar gekocht. Winkelpersoneel is zeer klantvriendelijk en geven eerlijk en duidelijk advies. Onlangs hebben wij daar onze wasmachine en wasdroger gekocht. Levering en aansluiting was vakkundig gedaan. Complimenten aan het personeel van BCC. Zijn we gisteren ook nog persoonlijk gaan zeggen ! KORTOM goede service en vakkundig personeel, dus we raden BCC bij iedereen aan.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste fam. de Wit,

Bedankt voor jullie review en aanbeveling! Wat leuk te lezen dat de hele familie al jaren de aankopen bij BCC doet. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daniëlle 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb vorig jaar juli en stofzuiger gekocht die eigenlijk na 6 maanden al niet meer naar behoren werkte. Contact opgenomen en naar het dichtstbijzijnde filiaal gebracht. Deze moest opgestuurd worden en ik kreeg heel netjes een vervangende stofzuiger, want t kon maximaal 3 weken duren. Na 1 week al bericht dat hij niet gemaakt kon worden , en dat ik een andere uit mocht komen zoeken. Top service BCC en vriendelijke medewerkers.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Daniëlle,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BENNIE 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer vriendelijk personeel en heel vakkundig geholpen, ze wisten precies alles goed uit te leggen.
zal zeker weer terug gaan als ik weer iets nodig zal hebben van BCC.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Bennie,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald Van den broek 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beneden-Leeuwen is het een fijne winkel niet te groot om naar behulpzaam personeel. Ze helpen je geduldig met goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Ronald Van den broek,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beneden-Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was erg snel. De site was erg duidelijk en wanneer een artikel niet op voorraad is worden er alternatieven gegeven. Ook is te zien of het product in het filiaal op voorraad is of als showmodel.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Olivier 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel, vriendelijk en gemotiveerd personeel. Verstand van zaken, duidelijk antwoord op al onze vragen. Chapeau. Direct tot aankoop overgegaan. Zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Jan Olivier,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

zwol 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service en vriendelijk personeel.
mooie winkel maar voor het product dat wij kochten was weinig keus maar online is er wel meer keus, corona tijd misschien komt het hier door .
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste zwol,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tina 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC middelburg,fijne winkel. Netjes geholpen. Ik zocht een mini koelkast deze hadden ze niet opvoorraad maar een andere vestiging wel.
Geen probleem de volgende dag zou het meekomen met de vracht.

Bedankt voor de goeie service
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Tina,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft een goede reputatie, en die maakten ze helemaal waar!. De oude telefoon was echt aan het eindje, en ja, een nieuwe, maar welke? Goed advies gekregen, en ja, die hele dure hoeft niet voor wat ik er mee wilde. Op mijn vragen werd deskundig geantwoord, en ook nog extra nagevraagd. Tot slot werd het dus een A51 van Samsung. Die kan wat ik wil, en nog veel meer....
Vriendelijk geholpen, top!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pruus 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het hele proces van zoeken t/m bestellen ging erg gemakkelijk. De productinformatie bij de producten is uitvoerig. Bestelling werd snel verwerkt en de volgende dag geleverd, met goede meldingen track&trace. Zo hoort het.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Pruus,

Bedankt voor jouw review over onze eenvoudig te gebruiken website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fons en Wilma 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en deskundig personeel. Er wordt doorgevraagd wat je precies verwacht en wenst van de apparatuur.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Fons en Wilma,

Bedankt voor jullie review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frits 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede communicatie en geleverd binnen de tijd. Koelkast is voor mij in de auto gezet, top!
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Frits,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Broeren 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top, zelfs in corona tijdperk komen ze de afspraken na.
En super snelle levering.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste Broeren,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.J. Figas 29-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc vlaardingen/ zeer deskundige hulp en eerlijk advies op maat beter dan zomaar online specificaties vergelijken. Winkel en goed service is gewoon goed en vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste E.J. Figas,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S 29-05-2020

Algemene score

1,0
Normaal doe ik mijn aankopen in het filiaal Loosduinen. Prima winkel. Deze keer naar Leidschendam gegaan. Slechte ervaring. Slechte service. Lang wachten. Onvriendelijk. Nee daar ga ik niet meer heen.
Officiële reactie van BCC 01-06-2020

Beste S,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Loosduinen.
We komen graag met je in contact om meer te weten te komen over jouw ervaring in ons filiaal in Leidschendam. Kun je in een reactie een ordernummer aan ons doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews