Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14826 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MeneerAnoniem 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig geholpen in de winkel. Product was niet op voorraad, maar kon wel naar huis opgestuurd worden vanuit de opslag.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste MeneerAnoniem,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb meerdere aankopen in deze winkel gedaan naar volle tevredenheid. De shop is voor mij kortbij, wordt deskundig en klantvriendelijk te woord gestaan en kan kiezen uit een uitgebreide voorraad artikelen. Ook de nazorg en service is uitstekend.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Shahin 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie shop. Snelle bezorging zelf in corona tijden. En de shop heeft alle producten van alle merken die je zou willen van goedkoop tot de wat duurdere elektronica. Maar goed dat ziet iedereen wel. Ik zou BCC in ieder geval zeker aanraden.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Shahin,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henning 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne winkel.
Geen opdringerig personeel, maar personeel wat netjes is en de tijd voor je neemt .
Als we iets nodig hebben gaan we daar heen.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Henning,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HanGo 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek gegaan voor een lucht bevochtiger en kwamen uit bij BCC Hilversum. Mede door de deskundige adviezen van de medewerker er de juiste aankoop is gedaan en tot nu tie uitstekend werkt
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste HanGo,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij worden altijd vriendelijk geholpen door deskundig personeel. Ze nemen de tijd voor je en beantwoorden al onze vragen.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste E,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dolf en Loes Derks 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn super vriendelijk geholpen en er werd ons niets aangesmeerd. We wilden een niet te dure printer, omdat we deze niet veel gebruiken en daar gingen ze gelijk in mee. De verkoper vroeg zelfs of hij de printer naar de auto moest dragen.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Dolf en Loes Derks,

Bedankt voor jullie review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wick den Ridder 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bediening,goede service en klantvriendelijk! De medewerkers geven advies op maat.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Wick den Ridder,

Bedankt voor jouw review over de deskundige adviezen van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Jansen van Rosendaal 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijk en deskundig geholpen zonder opdringerig te zijn. Ik kom hier al jaren en de service is altijs optimaal.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Jan Jansen van Roosendaal,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Leine 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel had de tv die ik zocht op voorraad voor de juiste prijs.
Binnen 1 dag stond hij al draaiend in de woonkamer.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste John Leine,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jano 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk goed en snel advies en geen aangepraat over eventuele duurdere aankoop !
Ik weet zeker dat ik hier nog binnenloop!
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Jano,

Bedankt voor jouw review en graag weer tot ziens.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex Deckers 04-06-2020

Algemene score

9,0
Ik werd netjes geholpen, kreeg duidelijke uitleg. Hierna na overleg thuis heb ik het artikel de volgende dag in de winkel aangeschaft, zelfde verkoper. Pluim!
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Alex Deckers,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruby 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke winkel. Veel ruimte, overzichtelijk. Ruim aanbod en goede prijs-kwaliteit verhouding. Vaak leuke aanbiedingen.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Ruby,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elisabeth 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en snel en eerlijk geholpen,na vakkundig te zijn geïnformeerd, zonder druk.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Elisabeth,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke 04-06-2020

Algemene score

6,0
Ik heb een wasmachine gekocht en een week later een droger.
Ik heb er beide keren voor gekozen om het apparaat te laten plaatsen. De kosten zijn €19,95 en daarvoor wordt het apparaat uitgepakt en neer gezet, stekker in het stopkontakt en klaar.
De wasmachine was niet waterpas gezet. Er zat een sleutel bij maar die paste niet.
Ik kan de wasmachine met geen mogelijkheid waterpas krijgen dus vroeg ik het aan de bezorgers die vandaag de droger kwamen bezorgen.
Ze zeiden dat het niet nodig is dat het apparaat waterpas staat. De droger hebben ze ook niet waterpas gezet. Ook niet nodig, zeiden ze.
Mijn vraag is nu : Is het echt niet nodig dat de apparaten waterpas staan?”
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Ineke,

Bedankt voor jouw review.
We begrijpen dat het niet helemaal duidelijk is en komen daarom graag met je in contact. Kun je het ordernummer in een reactie op de review doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

EJWH 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC had een actie met een all-in prijs, Leveren, naar 2e etage brengen, installeren en oude meenemen. In ons geval een wasmachine.
Aflevering was binnen afgesproken tijdsvak en goed verzorgd.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste EJWH,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tony 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel, gedegen helder advies over Ipad. Ik had er tot dusver geen verstand van dus de verkoper heeft me compleet moeten informeren. Website eerst gekeken maar veel keuze voor Apple daarom voor het persoonlijk advies gegaan en prima geholpen! We zijn er blij mee.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Tony,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gezellig kleinschalige winkel met gezellige personeel, die de mij een goede uitleg Hebben gegeven.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gezellig kleinschalige winkel met gezellige personeel, die de mij een goede uitleg Hebben gegeven.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B. W. 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd direct geholpen. De verkoper nam de tijd om advies te geven. Met als resultaat dat ik nu een koptelefoon heb van een goede kwaliteit en door de goede uitleg weet ik direct hoe deze werkt! Aanrader!
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste B. W.,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stephen 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb vanmiddag een monitor gekocht. Prima geholpen door een vriendelijke meneer.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Stephen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overal gezocht naar aanbieding Dyson V8 Animal, alleen BBC had op dat moment een aanbieding. S’avonds besteld, dag later binnen.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hg.van.boxtel 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik had een duux ventilator gekocht bij levering was er iets niets goed aan de ventilator ik ben hier mee terug gegaan naar de bcc ze stonden me heel netje te woord deden niet moeilijk de verkoper ging het meteen regelen 1 dag later weer netjes thuis bezorgd dus ik vind dat de service maar ook de verkopers in de winkel heel goed zijn daarom van mij een dikke 10
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste hg.van.boxtel,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam Ederveen 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop van nieuwe koelvries combinatie is perfect gegaan door eerst een bezoek in winkel , waar een goede uitleg en goede tips omtrent een juiste keuze werd gegeven, uiteraard wilde we daar nog even over nadenken en de dag er na waren we het over eens wat de keuze moest worden, en hebben we Via de site van bcc onze koelvries combinatie op maandag 1 juni online besteld en dinsdag 2 juni werd onze nieuwe koelvries combinatie naar alle tevredenheid al geleverd, top bcc.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Fam Ederveen,

Bedankt voor jullie review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel met buitengewoon vriendelijk en deskundig personeel. Joery was zeer vriendelijk, niet opdringerig en heel kundig. Voor mijn moeder van 81 erg fijn om zo geholpen te worden. De koffie was heerlijk.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel altijd bij bcc als het om elektronica gaat want niet alleen hebben ze me favoriete merk maar ze hebben ook een goede garantie op hun producten plus zelf in de corona tijd worden hun producten snel bezorgd
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste T,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens mijn aankopen Epson printer, koelvriescombinatie en wasmachine ben ik door verschillende medewerkers geholpen. Voor mijn uit gezien dik in orde, goede uitleg, netjes alles op tijd bezorgd, en geïnstalleerd.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review. over de services in de winkel en bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lindenloutje 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder aardige, nette en goed geïnformeerde medewerkers. Elke keer als we komen blijkt dat weer.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Lindenloutje,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene Boer 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een minioven maar in de winkel stond niet het model wat ik zocht en op de site was deze niet verkrijgbaar. De medewerker heeft voor de zekerheid in het magazijn gekeken en daar stond nog 1 exemplaar die er eigenlijk niet had moeten staan. Er werd geen probleem gemaakt met het openen van de doos om te zien of de afmeting de juiste was.
Kortom vriendelijke medewerkers. Overzichtelijke winkel, goede service en daarom koop ik er wel vaker.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Rene Boer,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Renate 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering: gisteren besteld, vandaag ontvangen! Factuur per e-mail, heel prettig. Ik vind BCC sowieso een prettige winkel maar nu vooral ook gekozen omdat ik hier mijn Freebees kon inwisselen voor mijn aankoop van de Duux Whisper Flex. Helemaal tevreden!
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Renate,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.Verberne 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering via 0nlinewinkel was op korte termijn (1 dag) mogelijk. (Jura espresso apparaat)
Op site van BCC duidelijke omschrijving te lezen.
Gezien het gemak van thuisbezorging hiervoor gekozen.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste P.Verberne,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bernadette 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper heeft me de verschillende merken laten zien omdat ik er geen verstand van heb en er eentje voor mijn man wilde kopen, hij heeft een baard die getrimd moet worden. Ik heb ook van de verkoper geleerd wat body grooming is. En zo’n trimmer is niet moving voor mijn echtgenoot
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Bernadette,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton groenendijk 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook deze keer weer goed en deskundig geholpen, ik ken een ieder deze winkel aanraden, ook voor advies e.d. m.v.g. Ton Groenendijk.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Ton groenendijk,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter H. 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na binnen komst wordt je gelijk te woord gestaan en door verwezen naar de locatie in de winkel waar het gevraagde staat. Terplaatsen deskundig advies, koop snel rond, dag later is er ingemeten (betrof vaatwasser) en weer één dag later apparaat geleverd en geplaatst.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Peter H.,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Betty 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne shop en supersnelle bezorging,ik bestel in het vervolg alleen bij bcc dit is mijn 2de bestelling in 6 weken en ben superblij
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Betty,

Bedankt voor jouw review. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arnoldus 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de webshop van BCC. De site is duidelijk en overzichtelijk en dus was het niet moeilijk om een keus te maken. De levering van het product was snel en correct.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Arnoldus,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HB 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1 daar shop ik graag door de goede zoek functie
2 het vergelijken naar producten is 100% in orde
3 de levering is ook prima je bestellingen zijn ook goed verpakt
Al bij al zou ik zeggen blijf zo doorgaan dan kom ik zeker graag weer terug bij BCC
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste HB,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Elkerbout- den Os 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn geholpen, goeie wasdroger laten bezorgen. Ik vind het fijn dat ik al jaren klant ben bij BCC. Top
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste J.Elkerbout- den Os,

Bedankt voor jouw review.
Wij vinden het ook fijn dat je al jaren een van onze vaste klanten bent.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chantal 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie over de producten, goed advies over wat voor jou het beste is (zonder dat het gelijk het duurste moet zijn) en ook goed op de hoogte gehouden omtrent de leveringen. Ook als deze wat eerder komt, wordt je netjes op de hoogte gebracht en wordt er gevraagd of het kan. Kortom hele goede service!!
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Chantal,

Bedankt voor jouw review over de leveringsinformatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag bij BCC Amersfoort fantastische geholpen door Dirk. Kwamen voor een nieuwe magnetron omdat de vorige was doorgebrand. Hadden deze iets meer dan een jaar terug gekocht en dachten dat de garantie verlopen was en hadden geen bon meer. De enorm vriendelijke medewerker ging in het systeem kijken en toen bleek dat we 2 jaar garantie hadden. Bij inlevering van de kapotte kregen we direct een nieuwe mee. Helemaal top deze service
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel en vriendelijk personeel en vak kundig geholpen.
zou deze zeker bij vrienden aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en mederwerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 04-06-2020

Algemene score

9,0
Wij zijn vaste klant en zeer tevreden over de deskundige hulp bij aankopen. Ook de bereikbaarheid van de winkel t.o.v. Parkeergelegenheid is top.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Verschuur 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in de winkel, vriendelijke medewerkers , inmeten van de koelkast eveneens vriendelijk en deskundig . Levering van de koelkast was ook goed , tijdstip werd goed doorgegeven en de koelkast werd deskundig ingebouwd .
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Verschuur,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Buskop 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Barendrecht lekker dichtbij, parkeren geen probleem, de winkel heeft een uitgebreid assortiment, zelfs voorraad dus bestellen is gelijk meenemen. En tot nu toe ervaren dat het verkooppersoneel deskundig en vriendelijk is.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Frans Buskop,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gamba 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service die wij kregen. Het samen een oplossing zoeken en aandragen voor ons. Geweldige medewerkers BCC Heerlen
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Gamba,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henrie 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb niet in de shop gekocht maar in de winkel. Ik hou van persoonlijk contact en ik wil zeggen dat deze altijd super is bij BCC. Ik kom er graag je krijgt duidelijk uitleg en service.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Henrie,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Randy 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben laatst bij de BCC winkel in Utrecht The Wall geweest en werd daar zeer goed geholpen. Ik kwam voor een laptop en kreeg ruim een uur uitleg over de voor en nadelen van het product. Na deze goede service heb ik tevens online op de BCC website ook nog eens een nieuwe computer monitor gekocht.
Dus ik ben dik tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Randy,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Utrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mk 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een vriendelijke medewerker heeft ons geholpen en zij gaf een goede uitleg over het apparaat
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste mk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hunink 04-06-2020

Algemene score

7,0
Ben over de winkel Sittard op zich zeer tevreden. Alleen vind ik het zeer jammer dat reparatie/ vervangen, zolang moet duren. Mijn canon compact camera is kapot (2 jaar en vier maanden oud) ga hiermee langs bij BCC op 5 mei. Op 22 mei komt het bericht camera kan niet meer gemaakt worden. Krijg heel mooi aanbod voor een nieuwe camera , ik zou bericht krijgen wanneer ik deze kan gaan kopen. Moet dit echt zolang duren.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste Hunink,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.
Wat betreft de reparatie, het neemt nu eenmaal even tijd in beslag. We zijn hierbij ook afhankelijk van de reparatiediensten. Natuurlijk blijven we altijd ons uiterste best doen om het zo snel mogelijk af te handelen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R.Romyn 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
AEG wasmachine gekocht voor zelfde prijs als alle andere grote winkels die aanbieden (alleen CoolBlue was duurder). Toch voor BCC gekozen vanwege betrouwbaarheid en bestel opties (zoals betaalmogelijkheden en afleveren). Afleveren en installeren ging vlot, ze laten avond ervoor (sms) en 5 min voor levering (telefoon) weten hoe laat ze precies komen. Ze kwamen met 2 man, namen verpakking en oude wasmachine weer mee. Installeren en testprogamma aanzetten.Betalen met pin. Prima service.
Officiële reactie van BCC 05-06-2020

Beste R.Romyn,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews