Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jail 04-06-2020

Algemene score

8,0
Wordt snel en vriendelijk geholpen
Als iets niet op voorraad is volgende dag gratis thuis bezorgt
...

Enige laat je iets repareren duurdt het wel lang
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Jail,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers. En jouw feedback over de reparatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hesseling 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een hele mooie winkel, vriendelijke personeel. Je word goed geholpen. Het personeel is deskundig.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Hesseling,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft altijd de laagste prijs en een snelle bezorging, het product was de volgende dag al in huis. Helemaal geen klachten!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Bas,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fan.Wisman 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel. Personeel heeft kennis van zaken. Men is behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Fan.Wisman,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Tusveld 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben eigenlijk snel klaar maar zal toch iets zeggen.
Bij binnenkomst, wij wilden een wasmachine kopen, werden we aangesproken door Denise. We gaven aan dat we een wasmachine zochten. We kregen fantastische uitleg hoe en wat. Geen opdringerige verkoop techniek. Gewoon eenvoudige uitleg over hoe en wat. Denise liet ons een keuze maken. Niet opdringerig. Kortom, Denise, je hebt ons echt goed geholpen. Chapeau. We komen zeker weer naar BCC voor de aanschaf van een elektrische apparaat indien dat nodig is.
Dus mensen BCC.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Fam. Tusveld,

Bedankt voor jouw review over de hulpvaardigheid van onze collega Denise.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Apolline 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Great shop. Reliable and fast customer service. Staff are friendly and work hard. Really recommend.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Dear Apolline,

Thank you for your review and recommendation.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Rudy 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goed geholpen, top service, ik kan het iedereen aanraden om bij BCC te shoppen!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Rudy,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robbert 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige maand Bluetooth oortjes via internet besteld. Snelle levering. Na enkele keren gebruikt te hebben een defect. Mee naar de winkel gegaan en kon daar zonder problemen omruilen of een ander toestel uit zoeken. Dat noem ik een prima service.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Robbert,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annelies 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft een duidelijke website. Prima productinformatie met duidelijke foto's. De bestelprocedure is eenvoudig.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Annelies,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Victor 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen door verkoper. Alle technische vragen zijn naar tevredenheid beantwoord.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Victor,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

princessp 04-06-2020

Algemene score

8,0
We zijn netjes en vriendelijk geholpen. Goede service ondanks de corona tijd.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste princessp,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 04-06-2020

Algemene score

1,0
Wou een mini airco halen in bcc Zaandam, vroeg nog om hulp maar na 15 minuten wachtten in de winkel nog niet geholpen. Terwijl er meer medewerkers rondlopen in de winkel dan klanten. Laatste keer dus.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review.
Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden bij jouw winkelbezoek.
We zouden hier graag wat meer over weten, kun je een mail sturen naar reviews@bcc.nl en aangeven wanneer en op welk nummer we jou kunnen bereiken?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin Albronda 04-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie op de site over get product. Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Martin Albronda,

Bedankt voor jouw review over onze website en levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ali 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de BCC langsgegaan om een airfryer te halen. Vriendelijk personeel, erg deskundig advies gekregen. Erg blij met uiteindelijke aankoop van onze Philips Airfryer HD9650/90. Echt een aanrader!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Ali,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.
Veel plezier met de airfryer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed apparaat , snelle bezorging , het geproduceerde geluid is laag , ik raadt bcc aan als
Verkoper van witgoed, zeer betrouwbaar.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste J,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft een overzichtelijke website. Ook de aanwezige voorraad word genoemd zodat je zeker weet dat er snel geleverd kan worden. Wat de prijs betreft staan ze in de top 5 en ze hebben ook winkels. Dus wanneer er problemen zijn verwacht ik daar snel een oplossing te krijgen. Veder kun je via dhl laten versturen. zondag 1e pinksterdag besteld. Woensdagochtend geleverd. Vind ik in corona tijd heel netjes.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review uitgebreide review over onze website en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nescio 03-06-2020

Algemene score

4,0
Uiteindelijk spijt van het bestellen van een wasmachine bij BCC. Ik was altijd gewend dat zij de goedkoopste keuze waren, en loste problemen altijd prima op! Helaas kwam XXX 1 dag later met een actie op dezelfde wasmachine en dat scheelde €54. Direct contact gezocht met BCC, was hun reactie, we zijn een maand geleden gestopt met het bieden van de laagste prijsgarantie!
Ongelooflijk, ze gingen niks voor mij doen! Laatste keer dus bij deze winkel te hebben besteld
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Nescio,

Bedankt voor jouw review.
Het is niet de bedoeling dat je spijt hebt van jouw bestelling bij BCC. We komen graag met je in contact, kun je in een reactie op de review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jet Konings 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel. Goede service. Breed assortiment. Goede prijs kwaliteits verhouding. Vriendelijk en behulpzaam persoon.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Jet Konings,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 03-06-2020

Algemene score

8,0
Op de webshop van BCC kun je heel gemakkelijk navigeren zodat je het juiste artikel gemakkelijk kunt vinden.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mariette aarts 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een geweldige aardige verkoper die me te woord stond, raad gaf en super adviseerde. De aankoop die door mij werd gedaan is op een zeer prettige en perfecte wijze afgehandeld.
Dat zijn redenen om als klant bij BCC te zijn en blijven.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste mariette aarts,

Bedankt voor jouw review over de hulp en adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paula 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige website, snel gevonden wat ik zocht.
De volgende dag al geleverd. Keurig verpakt. Helemaal top!!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Paula,

Bedankt voor jouw review over onze website en snelle verzending.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

nordsol 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle zorgvuldige levering! Gebruiksvriendelijke site!!! Ook na een bezoek aan de winkel in Makado Beek deskundige uitleg gekregen op mijn vragen, pluim!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste nordsol,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek en onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Meijer 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide, kundige voorlichting betreffende mobiele airco's en efficiënte afhandeling van de verkoop
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste W. Meijer,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor een bezoek aan het filiaal in Amsterdam Noord vanwege de zeer bekwame verkopers en het zien van de producten. Ik vind dit prettiger dan online. Verkoper Mark Rog heeft duidelijk en uitstekend advies gegeven. Tevens een goede korting! #shopmoreretail
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Claudia,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam Noord en de duidelijke adviezen van onze verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC besteld omdat ze in de webwinkel vvv-kaarten accepteren. Duidelijke communicatie/updates over de levering en levering mooi op tijd. Vriendelijke bezorger. Prima service!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Hanneke,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke communicatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herco Bakker 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met goede voorlichting en waar de tijd voor je word genomen.
Service ook goed en gaan mee met aanbiedingen van de concurrentie.
Voor de wat grotere en duurdere aankopen is dit onze winkel.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Herco Bakker,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hirooww 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had met spoed een product nodig voor een vriendins verjaardag. Overal was het uitverkocht en bestellen duurde 2-3 dagen. BCC was de enigste webwinkel die het op voorraad had en het volgende dag ondanks de corona tijden, optijd heeft kunnen leveren!!! Super Blij.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Hirooww,

Bedankt voor jouw review over onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sascha 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering. Ik was opzoek naar een apple watch maar die was bijna overal uitverkocht. Hierzo gelukkig ruim op voorraad en met korting! De optie achteraf betalen is voor mij ook een onwijs pluspunt. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Kortom ik ben super tevreden!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Sascha,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.
Veel plezier met jouw apple watch!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hennie Wallet 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over BCC in Zierikzee. Niet eerder schreef ik een review maar nu voel ik die behoefte.
Ik deed al diverse aankopen daar en werd altijd vriendelijk en met goede info geholpen. Tweemaal deed ik door eigen domheid een aankoop die niet beviel. Dat werd naar volle tevredenheid opgelost.
Ik ervaar hen als deskundig en geduldig en klantvriendelijk , de beste reclame voor de zaak lijkt me. Warm aanbevolen !
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Hennie Wallet,

Bedankt voor jouw review over en aanbeveling van ons filiaal in Zierikzee en onze deskundige en vriendelijke medewerkers. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de website van BCC vond ik een artikel dat ik al enige tijd wilde hebben en voor een zeer leuke prijs. Ik heb het dus onmiddellijk besteld om half 11 s'avonds Tot mijn grote verrassing stond de volgende dag om 12 uur de bezorger al voor de deur. Ik ben zeer aangenaam verrast door deze service.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D. J. Tebbenhoff 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Bergen op Zoom is een hele fijne winkel met goed en vriendelijk personeel. De winkel is ook goed bereikbaar en er is voldoende (Gratis!) parkeergelegenheid voor de deur.

De winkel zelf is in twee verdiepingen gesplitst. Beneden is elektronica te vinden zoals Tv's en mobiele telefoons. Boven bevinden zich de witgoed/huishoudelijke producten. Voor mensen die slecht ter been zijn is er een lift aanwezig!

Ik ben laatst langs geweest om een mobiele airco retour te sturen omdat deze niet gerepareerd kon worden. Een van de mannelijke medewerkers gaf gelijk aan om te willen helpen de airco uit de auto te tillen. Het personeel denkt altijd goed mee om een oplossing te vinden. Zo hebben wij een nieuwe airco aangeschaft die beter bij ons past met extra garantie! Ik ben altijd tevreden over de service in de winkel.

Buiten de winkel om is de service van de BCC online (per mail) en telefonisch ook altijd goed. Het bezorgen van producten gaat ook altijd goed en vlot. Ik heb nog nooit een vervelende ervaring gehad.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste D.J. Tebbenhoff,

Bedankt voor jouw uitgebreide review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Bestelproces eenvoudig en snel. Compleet aanbod en concurrerende prijzen. Duidelijke informatievoorziening tijdens het hele bestelproces en de levering.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Dick,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. de Rooy 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewelige website gemakkelijk te bestellen en super snell aflevering!
Aflevering is nog gratis ook!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste C. de Rooy,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Melanie 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden, wij hebben meerdere producten gekocht als gezin en zijn door alle medewerkers vriendelijk en goed geholpen. Er werd serieus geluisterd naar wat wij belangrijk vonden en daarop werd het goede advies gebaseerd. Wij zijn blij met de producten, dit waren voor ons de juiste keuzes. Dit is niet bij elke winkel zo, maar hier zeker wel. Wij zijn erg tevreden en komen zeker terug!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Melanie,

Bedankt voor jouw review over de services van onze medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick van Solingen 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC heeft een grote keus in de producten die zij voeren, je wordt er vriendelijk en kundig geholpen en de aankoopprijs kan worden vastgesteld in vergelijk met concurrerende aanbiedingen.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Dick van Solingen,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

klanke 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voor een aankoop waren wij eerst bij een concurent daar was het moeilijk een verkoper aan te spreken. Bij BCC werden wij direct goed geholpen en de aankoop een Bose speaker was prima.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste klanke,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Falco 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop ziet er overzichtelijk en keurig uit, ik doe al jaren aankopen bij BCC.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Falco,

Bedankt voor jouw review. En bedankt dat je tot onze vaste klanten behoort!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjo 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig geholpen met bestellingen en aantal vragen. Alles netjes geplaatst en oude wasmachine meegenomen.
Zelfs de oude printer nog meegenomen. Was afgesproken maar andere vervoersmaatschappij weigerde dit. BCC geregeld dat het met de oude wasmachine mee terug kon. Helemaal top dus.
Dank BCC! Blij met jullie!👍👊🤗
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Marjo,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ike 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site van bcc kon ik mijn product snel vinden. Vervolgens was de afhandeling met betaling heel prettig en was ik niet verplicht ergens mee in te loggen. Het product werd super snel en netjes geleverd.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Ike,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esmee 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie over de producten, snelle levertijd. Ook was het op deze website het goedkoopst. Ik ben blij met de föhn!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Esmee,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Bos 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correct en snel geholpen. Goede uitleg over het gekochte product, te weten een IPAD Appele MW752NF/A. Hiervoor 2 jaar extra garantie afgesloten op basis van een duidelijk verhaal van de desbetreffende verkoper. Idem over de aankoop van een bijpassende hoes.
Als cijfer een 9 toegekend. In de cijferbalk wordt dan 1 /t/m 9 blauw gekleurd. Logischer zou zijn als alleen het cijfer 9 blauw kleurde.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste J. Bos,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel van Boxtel 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bereikbaarheid. Een winkel met grote sortering en goede presentatie. De vriendelijke verkopers staan klaar om van dienst te zijn met goede adviezen .
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Michel van Boxtel,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies mogen ontvangen in de winkel (Leidschendam). Door advies een goed overwogen keuze kunnen maken op prijs-kwaliteit van de vaatwasser.

Ook het plaatsen ben ik erg tevreden over: nette mannen die snel en netjes te werk zijn gegaan. Van het ontkoppelen en eruit halen van de oude vaatwasser, tot het plaatsen en testen van de nieuwe.

Top service!
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste E.,

Bedankt voor jouw review over onze winkel in Leidschendam en onze installatiedienst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pierre de Rooij 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wat een super site is dat BCC mijn complimenten. Een van de hoofd redenen was overigens dat ik bij jullie mijn free bees een goede bestemming heb kunnen geven. Prijstechnisch zijn julli emarktconform wat natuurlijk in deze tijd (altijd trouwens) ook wat waard is.
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste Pierre de Rooij,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fam Bijmholt 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wij hebben gekozen voor BCC omdat we hier bijna altijd kopen gaan wel eerst rond kijken om prijzen te vergelijken en komen dan vaak bij BCC weer bij terecht, wat de prijs betreft. daar naast worden wij netjes en vriendelijk geholpen wat betreft uitleg en keuze. wij hebben wel een advies als je een show room model verkoopt in ons geval een robot stofzuiger maak hem dan wel eerst leeg en schoon ,zat vostof en haren (dit laatste hoeft u niet in u review op te nemen)
Officiële reactie van BCC 04-06-2020

Beste fam Bijmholt,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Marcus 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Aankoopproces op zich goed, er werd echter een garantie van 5 jaar gezegd (bedrag klopte wel) , maar er staat 3 jr op de bon.
Officiële reactie van BCC 03-06-2020

Beste Jan Marcus,

Bedankt voor jouw review.
Wat betreft de garantie, alleen de extra garantie wordt vermeld. Standaard is de garantie 2 jaar, dit staat niet op de bon. Wanneer je daar 3 jaar extra garantie bij neemt staat dat op de bon vermeld. Totaal heb je dan wel 5 jaar garantie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel Jansen 03-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpel besteld en snel geleverd. Goed geïnformeerd over het levermoment. Bezorging ging vlot en oude apparaat meegenomen. Zeer tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 03-06-2020

Beste Roel Jansen,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn super goed geholpen. Verkoper A. Neemt zijn tijd om ons te informeren over meerdere producten!
Officiële reactie van BCC 03-06-2020

Beste C.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 02-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel goed en netjes personeel en erg behulpzaam, ze dringen zich niet op
Officiële reactie van BCC 03-06-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ad 02-06-2020

Algemene score

10,0
Ik kwam de winkel binnen en ik werd snel en goed geholpen.
Wij zijn blij met onze aankoop.
Officiële reactie van BCC 03-06-2020

Beste ad,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews