Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A3 06-06-2020

Algemene score

9,0
goed geadviseerd om het juiste apparaat te kiezen uit de vele modellen, en dat waren er vele.
ook op de beloofde dag geleverd.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste A3,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry Hulskemper 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Webshop is zeer uitgebreid en overzichtelijk ingedeeld.
Makkelijk benaderbaar en snelle zoekfunctie.
Levering was ook in orde en mooi in de tijd die bevestigd was.
Één probleempje. Aangevinkt was, dat het oude product mee teruggenomen moest worden, maar de DHL-chauffeur deed dat niet omdat hij "geen retourformulieren bij zicht had".
Dat was een minpuntje.
Voor de rest tevreden.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Harry Hulskemper,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.
Wat vervelend dat het oude product niet is meegenomen, dat is niet zoals afgesproken. Excuses.
We willen dit graag alsnog voor je laten ophalen, kun je in een reactie het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eli 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een probleem met een niet te leveren webshop artikel, ben ik naar de BCC winkel ( megastores)geweest.

Daar mijn situatie uitgelegd. Vervolgens keurig geholpen door meneer Droogh en zijn team.

Topservice, ben erg blij met de manier waarop zij met mijn probleem om zijn gegaan en vooral hoe begripvol ze de situatie hebben opgelost, Klasse.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Eli,

Bedankt voor jouw review over de oplossingsgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angelique 06-06-2020

Algemene score

8,0
Goed geholpen door Julian. Aardige vriendelijke jongen. Blij met onze aankoop.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Angelique,

Dankjewel voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Riky 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden vriendelijk ontvangen, zijn op vragen goed te woord gestaan. medewerkers hebben vakkennis.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Riky,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is op een makkelijk te bereiken plek met veel parkeerruimte. Het personeel is zeer vriendelijk en probeert mee te denken.
Verder ziet de winkel er schoon en netjes uit.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

VOGELS 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
VRIENDELIJK PERSONEEL EN GOEDE SERVICE, LUISTEREN NAAR DE KLANT .
IN DEZE TIJD VAN CORAONA ERG BELANGRIJK.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste VOGELS,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goran Stimac 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
The staff in the shop is professional and friendly. I made a repair order for a pair of headphones due to a defect and they were happy to just change them for a different pair. It was solved the same day.
I had one slightly negative experience where there was a mixup for a delivery when the corona crisis started, but in the end they managed to handle it professionally as well.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Dear Goran Stimac,

Thank you for your review about our services. We hope to see you again!

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Bert 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren een Gigaset A4SPBOX besteld en vandaag al geleverd.
Geweldige snelle service.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tevreden klant 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop bestelling: Snelle correcte levering. Bestelling plaatsen en de volgende dag in huis.

Winkel bezoek: Even naar een showmodel gaan kijken om de laatste twijfel weg te halen is ook goede optie. Het personeel is vriendelijk, correct en bekwaam. De winkels zijn netjes en verzorgd. Een goede winkel ervaring.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben Looijenstein 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had problemen met mijn koffie machine, ik dacht, ik breng hem even weg.
Dan kunnen ze hem nakijken, en als die dan klaar is, haal ik hem weer op.
Ik kwam in de winkel in Veghel en ze gingen hem gelijk nakijken, en ze hebben het probleem gelijk opgelost. Niets afgeven en wachten tot die gemaakt was.
Dat noem ik service van de bovenste plank. Bedankt.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Ben Looijenstein,

Bedankt voor jouw review over de service bij jouw defecte koffiemachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.Nunes 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb nu tijdens de coronatijd haardroger, wasmachine en strijkijzer online gekocht. Soms heb je dat gaat vanalles kapot. Kon niet naar de winkel dus dit was de ideale oplossing. Erg tevreden. Ook met plaatsen van wasmachine
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste A.Nunes,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de verschillende aankopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke omschrijving en gemakkelijk paar producten met elkaar te (kunnen) vergelijken.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HM 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend, deskundig en netjes bediend. Een zeer klant vriendelijke winkel en al was het aardig druk , men nam alle tijd . Op zo’n moment is de prijs niet het belangrijkste , maar de klant vriendelijkheid en deskundigheid.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste HM,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijkheid en deskundigheid.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remco 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had het product al op een andere website uitgezocht, maar BCC kon met de prijs concurreren. Daarnaast kon ik bij BCC heel eenvoudig mijn VVV cadeaukaarten inwisselen.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Remco,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Hulleman 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben mij geweldig en vakkundig en snel geholpen kon voor mij niet beter . Van mij een grote pluim.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Hans Hulleman,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.J.W.C 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle, vriendelijke en goede service verlening. Winkelpersoneel is ter zake kundig en proberen met de klant mee te denken.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste G.J.W.C.,

Bedankt voor jouw review over onze kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam.HSS 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is super vriendelijk en overzichtelijk in gebruik
De levering was zeer goed, ik ben op meerdere manier op de hoogte gehouden wanneer de levering zou plaatsvinden
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Fam.HSS,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jean-Pierre Hoebus 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze week een nieuwe laptop gekocht bij BCC. De medewerker was prima op de hoogte, nam alle tijd en heeft me zowel voorzien van goede raad alsook mij de vrijheid gelaten betreffende al dan niet aankopen. Prijs was perfect zoals ik die ook op het internet gezien had bij andere leveranciers. Super tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Jean-Pierre Hoebus,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de laptop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jobru 06-06-2020

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk en deskundig advies ontvangen bij de aankoop van speakers.
De winkel is een absolute aanrader vanwege de overzichtelijkheid.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Jobru,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jo Swelsen 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al meerdere keren in BCC Heerlen geweest. Buiten de rustige sfeer in de winkel komt elke keer iemand naar je toe en vraagt kan ik u helpen. Mooi toch..
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Jo Swelsen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. van der Voort 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is een prettige winkel met deskundig personeel en zeer klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Fam. van der Voort,

Bedankt voor jullie review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wichhart 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt hier altijd keurig geholpen, uitstekende service en als je een verzekering bij je apparaat afsluit krijg je ook echt een nieuw apparaat als het kapot is en betaal je alleen wat het apparaat nu meer kost bij. Bv 2015 magnetron gekocht 225 euro , zelfde magnetron (nieuwer type) kost nu 275,- euro, je betaald nu 2020 50,- euro bij en krijgt de nieuwe mee.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Wichhart,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daan ten Hove 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geadviseerd door medewerkster bij BCC in Hengelo. Mede door dat advies was de keuze, welk type Dyson steelstofzuiger, snel gemaakt . Ook toen er week later een mooie actie was van BCC is dat onmiddellijk positief behandeld.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Daan ten Hove,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 06-06-2020

Algemene score

10,0
Ben hier al een aantal keer geweest en altijd goed geholpen. De laatste keer was het erg druk en moesten we lang wachten voor we geholpen werden maar verkoper X had al vanuit zijn ooghoeken gezien vanuit de andere kant van de winkel dat wij daar al een tijdje zaten. Hij kwam direct toen hij beschikbaar was naar ons toe en nam ruimschoots de tijd voor ons. Ik begrijp dat dit vervelend is voor andere klanten die dan moeten wachten maar het gaat tenslotte niet om een pakje boter wat je koopt dus goede informatie is belangrijk. Hij kan prima adviseren zonder opdringerig te zijn of ons iets aan te smeren. We voelden ons meteen op ons gemak. Kregen overal uitvoerige informatie over. Winkel is ook lekker groot, ruim en overzichtelijk en straalt rust uit.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de persoonlijke service van onze oplettende medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig product en hele snelle levering! 'sAvonds besteld en de volgende dag in huis!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Debora 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product. Levering de volgende dag op de afgesproken tijd.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Debora,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rinus Delissen 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie ruime overzichtelijke BCC, veel keus, gratis parkeren voor de deur!!(en dat in Alkmaar !), we gingen voor een soundbar, we werden heel goed voorgelicht door een van de medewerkers, hij stuurde niet aan op duur, maar op iets wat bij onze wens paste.
Goede aanpassing ivm Corona, we gingen zeer tevreden naar huis met een goede soundbar, voor een prijs die daarbij hoort.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Rinus Delissen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar. Veel plezier met de soundbar!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marian 06-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk en overzichtelijk.
Snelle verzending, zelfs in deze drukke tijd.
En je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakketje is.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Marian,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carlo 06-06-2020

Algemene score

9,0
Goede duidelijke uitleg van personeel, vriendelijk, zeer behulpzaam. Top indruk
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Carlo,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na prijsvergelijking bij bcc uitgekomen voor deze gigaset. Snel en correct geleverd.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peet 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op internet heb ik me georiënteerd en in de winkel
de gewenste artikelen gevonden en direct mee naar huis, wel eerst betaald hoorn!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Peet,

Bedankt voor jouw review over onze website en ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. de Keijzer 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is een fijne winkel en niet zo chaotisch als heel veel andere soortgelijke winkels. Ook vind ik dat je hier vakkundig geholpen wordt en niet iets wordt opgedrongen dit in tegenstelling tot heel veel andere winkels. Kortom je wordt hier heel fijn geholpen door mensen die weten waarover ze praten en met de prijzen kunnen zij ook mee met de andere winkels. Wij stappen hier altijd met een goed gevoel naar binnen maar ook weer naar buiten!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste P. de Keijzer,

Bedankt voor jouw review over de rustige en klantgerichte services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tim 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snel juiste product bij service point afgeleverd, ging prima! Dat scheelt weer een bezoek aan de winkel.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Tim,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mascha 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden over BCC. De levertijd die ze op de website vermelden klopt tot nu toe altijd en daarnaast zijn wij erg blij dat je je freebees bij deze shop kunt inleveren. Iedere keer wanneer we een philips hue spot nodig hebben doen we dat onder ander van de gespaarde freebeespunten en betalen de rest bij. De philips hue verlichting is trouwens erg mooi, deze geeft sfeervol warm oranje licht in plaats van de felle witte verlichting. Een aanrader voor iedereen!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Mascha,

Bedankt voor jouw review. fijn dat alles altijd naar wens verloopt.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MARTIN 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel goede aanbiedingen en zeer snelle levering van bestelde produkten. In de avond een telefoon besteld welke de volgende dag s'middags al geleverd werd. Klasse dat geeft een mens weer plezier.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste MARTIN,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fais 05-06-2020

Algemene score

10,0
Dit is 1 van de weinig fysieke winkels waar ik nog graag kom door de klantenservice. De medewerkers kijken echt waar ik naar op zoek ben, en vergelijken meerdere producten op basis van mijn criteria. Ik heb nooit het gevoel dat ik met sales-gerichte verkopers te maken heb maar met oprechte adviseurs. Deze vriendelijke ervaring onder het genot van een lekker kop koffie maakt dit filiaal voor mij toch aangenamer dan welke andere (fysieke of online) winkel dan ook!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Fais,

Bedankt voor jouw review over onze persoonlijke service. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda Schram 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was eerst in de BCC geweest voor een monitor, echter door de enorme run op dit moment voor monitoren stonden er nog maar een paar en er was niets op voorraad. Heel uitgebreid te woord gestaan door de medewerkers daar. Ik kreeg een advies voor een monitor en deze heb ik thuis online in de webshop besteld (om 22.00 uur) en de volgende dag werd het geleverd. Ik kreeg bij bestelling te horen dat het 's middags bezorgd zou worden en de volgende dag een berichtje dat er tussen 13 en 14 uur bezorgd zou worden. Perfect! Ging makkelijk en snel.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Miranda Schram,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jorisv 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor jullie gekozen voor de super snelle service voor het leveren van mijn Sony brava TV en uitstekende prijs. Bedankt!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Jorisv,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Meijer 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop al jaren in jullie winkel aan de Bilderdijkstraat. Prettige zaak, en kundig personeel. Het is belangrijk (vind ik) dat we zoveel mogelijk aanschaffen bij winkels in de buurt. Natuurlijk zoek ik eerst info op internet om te kijken naar de specificaties van een artikel, en ga dan - voorbereid- naar jullie winkel, waar ik verder advies ontvang. Qua prijs is het meestal ook interessant, en je kunt altijd een beroep op de winkel doen als je een probleem of vraag hebt. Dat heb ik één keer nodig gehad, en uitstekend geholpen!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Hans Meijer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en services. Wat leuk dat je al jaren jouw aankopen bij ons doet, tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan kuch 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over alles van bestelling tot levering en onstallatie het is niet de eerste keer dat ik hier wat koop en kom er zeker terug. Ga zo door en het ga jullie goed dat weet ik zeker.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Jan kuch,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J H de Weerd 05-06-2020

Algemene score

9,0
het is een goede winkel waar men goed terecht kunt voor alle elektro apperaten
waar men de juiste mensen voor heeft voor bv T V Radio Telefoon Wasmachines Drogers
en verder alle apperaten
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste J H de Weerd,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niels P 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Nintendo Switch online gekocht bij BCC en echt geweldige service ontvangen. 23:45 besteld en de volgende dag als nog in huis en dan ook echt precies op tijd (15:59). Het aankoop proces was super simpel, betalen en klaar. Het werd super netjes aangeleverd thuis in een doos, goed verpakt en met opblaas plastic dat het helemaal mooi en veilig houdt.

Of te wel in het kort, 10/10, geweldige service, zeker aan te raden aan iedereen!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Niels P,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling. Veel plezier met je Nintendo Switch!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M v Mechelen 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had donderdag avond ineens een idee een Phillips xxl air-fryer aan te schaffen en hoopte dat die vrijdag voor 1730 zou komen . Want vrijdag is hier frietjes dag .Om 1700 kwam de doos aan en konden we meteen de air fryer uitproberen .BCC maakte hun belofte waar voor 0000 besteld de andere dag bezorgd . En die friteuse nou die is vanaf vandaag werkeloos .
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste M v Mecheen,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de airfryer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Teuiten 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ga graag na de bcc. Altijd klantvriendelijk en goede adviezen. En met bezorgen word altijd netjes gebeld en zijn ook altijd klantvriendelijk. Het is nog niet voorgekomen dat ik 2 uur moest wachten op de bestelling.
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Teuiten,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers in de winkel en bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick Priester 05-06-2020

Algemene score

5,0
Hebben prima prijzen. Alleen bij het afhalen van het product in de winkel bleek de cash back korting niet meer geldig. Slordig!
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Dick Priester,

Bedankt voor jouw review.
Wat naar dat de cashback verlopen was toen je het artikel af ging halen.
Kun je in een reactie het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

e.t.h.munk 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na binnenkomst werden we direct deskundig geholpen en er was goede uitleg voor duurdere en goedkopere producten
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste e.t.h.munk,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en hulpvaardige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaak Verstegen 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke, kundige, humoristische mensen. Ook al koop je 'n keer niets, je gaat altijd met een smile naar buiten
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Sjaak Verstegen,

Bedankt voor jouw leuke review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correct geholpen door verkoper met goede kennis van zaken over het product ,een dyson dat we gekocht hebben
een aanrader om bij BCC te shoppen
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adrie 05-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bediening door personeel die er verstand van hebben en door de rust is de zaak goede voorlichting
Officiële reactie van BCC 07-06-2020

Beste Adrie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews