Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RaymondD 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij BCC en de laatste 8 jaar in dit filiaal. Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en nemen de tijd voor je als klant. Ik kom er graag.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste RaymondD,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Graag tot ziens weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Davide Siggia 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The shop is very nice but above all the guy who helped me out was very nice and expert about multiple items. For sure a very friendly shop
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Dear Davide Siggia,

Thank you for your review about our store and employee.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Thea 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heerlijke site en alles is super makkelijk te vinden heel veel keuze's ,en het fijne is dat je iets op je favorieten kan plaatsen en de tijd kan nemen om verder te zoeken ,en het bestellen via de site gaat super.De volgende dag al geleverd door twee super aardige bezorgers .En ja ik beveel BCC zeker aan bij vrienden en familie.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Thea,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mariska 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een vaatwasser daar gekocht en er werd in de winkel goed vergeleken! Bij bezorging krijg je avond van te voren een tijdsbalk gestuurd waarop je ze kan verwachten en op de dag zelf een kwartier van te voren een belletje dat ze onderweg zijn. Super geregeld. Bezorgers ook heel vriendelijk. Als we weer iets nodig hebben gaan we zeker terug
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Mariska,

Bedankt voor jouw review over de bezorging. Veel plezier met de vaatwasser en tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

bart 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij halen in de familie al sinds ik een jaar of 10 was zo ver ik kan herinneren nu (25 )jaar altijd al alles bij de BCC. Het heeft goede producten en zijn altijd vriendelijk bij onze BCC. Ik zou iedereen aanraden om zijn producten daar te kopen want de winkel zelf verdiend het al om daar je aankopen te doen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste bart,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling. Wat leuk dat de hele familie tot onze vaste klanten behoort! :-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest zsm een vriezer voor mijn moeder hebben, daar deze kapot was gegaan. Supersnel geholpen en geleverd. Kan niet beter. Ik raad BCC Sittard zeker aan iedereen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roy M 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede shop. Pas een vaatwasser er besteld. De dag van bestelling savonds al een bericht met de geschatte levertijd voor de volgende dag! Zeer nette afleverservice en oude vaatwasser gelijk meegenomen. Al met al , zeer tevreden en ik ga er waarschijnlijk meer bij bestellen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Roy M,

Bedankt voor jouw review. We helpen je de volgende keer graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

dolfijn 24-06-2020

Algemene score

9,0
bcc goes, goede zaak je word vriendelijk geholpen , en ze nemen de tijd voor je als je vragen hebt kom er al jaren.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste dolfijn,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MvdA 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met BCC is goed. Fijn om naar een winkel te kunnen gaan waar persoonlijk contact is, een ruime keuze is, deskundigen aanwezig zijn. Er wordt goed en eerlijk advies gegeven en goede service geboden. Daarnaast een snelle levering.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste MvdA,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om de 10 jaar koop ik een nieuwe wasmachine bij de BCC. Ik word altijd goed geholpen, de medewerkers zijn vriendelijk en kunnen goed adviseren. Twee weken geleden voor het eerst samen met mijn dochter een wasmachine gekocht via de site van BCC. Heel overzichtelijk en verliep snel. De volgende ochtend kwamen ze het al brengen.
Ik vind het een fijne winkel.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat na alle jaren in de winkel te hebben besteld, je ook een goede ervaring hebt et het bestellen via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aad Deelen 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn oriëntatie op de BCC-website, gericht op een nieuwe laptop, leverde overzichtelijke en goed geordende adviezen en informatie op. In de ruim ogende winkel worden de artikelen goed gepresenteerd. Er is ruimte om zélf te kijken. De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig. Opnieuw een positieve ervaring. Al met al een BCC-vestiging om aan te bevelen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Aad Deelen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aankoop bij bcc verliep goed, personeel is vriendelijk.
Duidelijke info gekregen wat betreft het product.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sanne 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is lekker ruim, het personeel behulpzaam. Wij kozen ervoor omdat het dichtbij was.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Sanne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cristina 24-06-2020

Algemene score

3,0
Ik ben in het verleden altijd zeer tevreden met BCC, echter zijn er nu tot 2 keer toe een koelkast met een kras geleverd en is er door een fout van een medewerker brand ontstaan in de nieuwe gasfornuis ook geleverd en gemonteerd door BCC. Verder is de vinyl in de gang beschadigd door de medewerkers. Na het melden van alle schade bij de klantenservice zou er contact met me opgenomen worden. Na meerdere verzoeken schriftelijk en de ernst van de zaak bekend te hebben gemaakt (de enorme stank en rookschade in huis etc..) heb ik 3 dagen later nog geen antwoord gekregen van BCC. Gelukkig heb ik een inboedelverzekering die snel reageert en het verder opneemt. Heel erg teleurstellend van BCC.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Christina,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk excuses voor het ongemak.
We hebben elkaar zojuist gesproken, bedankt voor het gesprek.
We houden het in de gaten en nemen weer contact met je op.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Heyden 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk en behulpzaam. Leggen het goed uit waar je vragen over hebt. Nemen de tijd. En snelle levering. Ook de chauffeurs , rijden op tijd zoals afgesproken, zijn netjes en vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Heyden,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de webshop met de beste prijs voor dit product, verder een snelle levering en een duidelijke website.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Schnabel 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede sortering, goede verkopers en goede service ga zo door! Wij komen zeker weer terug.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste M. Schnabel,

Bedankt voor jouw goede review. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hans 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om eerljk te zijn was ik bij een concurrent van bcc,ik kreeg n slecht advies,de garantie op de miele stofzuiger was uitsluitend op de motor.
En ik kon hem extra verzekeren voor alle andere dingen die kapot kunnen gaan ,kost extra zei hij.
Ik laat me niet snel beetpakken,dus thuis de site van bcc opgezocht en ja hoor,twee jaar volledige garantie en ik kon extra 3jaar bijverzekeren, dus 2 plus 3 is 5 jaar totaal voor nog geen 50 eur.
Ik zal niet meer zo gauw naar n concurrent gaan.
De volgende aanschaf is n nieuwe tv ,waar ik die ga kopen?
Wat denken jullie ?
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste hans,

Bedankt voor jouw review en we helpen je graag met de aankoop van de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Evans 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede klantvriendelijke service!

De medewerker heeft tijd genomen en alles netjes en overtuigend uitgelegt.

Echt tevreden! Reden om weer terug te komen!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Evans,

Bedankt voor jouw review. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jokeh 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle medewerkers zijn vriendelijk, zeer behulpzaam, geduldig, meedenkend en kundig.
Winkel is ruim opgezet, dus ook in deze 1,5m tijd, kun je rustig rondkijken.
De service is fantastisch.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Jokeh,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dré van Vrede en H.Gollenbeek 23-06-2020

Algemene score

10,0
Keurige ontvangst, goed geholpen m.n. door ene verkoper xxxx en correct overgedragen aan een collega van de afdeling waar we een ventilator kochten. Ook die gaf professioneel tekst en uitleg.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Dré van Vrede en H.Gollenbeek,

Bedankt voor jullie review over onze medewerkers. Geniet van de verkoeling van de ventilator!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een nieuwe laptop kopen en keek eerst op de website van BCC. Daar zag ik een interessante aanbieding. Deze laptop was in de dichtstbijzijnde winkel aanwezig. Ik kreeg een korte demonstratie en besloot daarna de laptop te kopen. Hierna kon ik hem zelf mee naar huis nemen, achterop de fiets, hoewel ik voor alle zekerheid wel daarmee gelopen heb. Kortom: ik werd snel en goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste André,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de laptop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tv die ik wilde was helaas niet meer voorradig in de winkel en kon niet opnieuw besteld worden ( ouder model). De medewerker heeft goed meegedacht en ervoor gezorgd dat deze alsnog geleverd kon worden via een andere locatie/ filiaal.

Verder goed advies gehad omtrent HDMI kabels
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harrie 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb BCC Winkel genomen om de keuze die ze hebben en de vakkundigheid en service
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Harrie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hery 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon een fijne winkel met deskundig personeel. Goed geholpen maar niet het 'hijgen in je nek' gevoel. Genoeg ruimte om zelf een beslissing te maken.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Hery,

Bedankt voor jouw review over de rustige en deskundige hulp in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anat 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
personeel is erg behulpzaam. bereid om vragen te beantwoorden. fijne winkel
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Anat,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Online is het allemaal prima. Alles is makkelijk te vinden er is duidelijkheid over de prijs. Keuze genoeg !!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M4rcel 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending en tegelijktijd mooie actie met gratis cover bij de bestelde tablet.

Binnen 1 dag geleverd
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste M4rcel,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de tablet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M Bruysters 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is lekker knus ,en het personeel heeft echt tijd en uitleg voor jou.
Als we iets nodig hebben gaan we ook naar deze winkel van bcc.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste M Bruysters,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yair 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De hulp die ik kreeg was zeer vriendelijk en accuraat. De medewerkster nam alle tijd voor mijn vragen, en kwam met geweldige suggesties. Een heel leuke winkel ervaring, kan ik iedereen aanraden!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste yair,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en zéér goede afhandeling van klein probleempje.aarrader de BCC
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mark Isarin 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht bij BCC een mobiele airco: Proline PAC7290.
BCC hield me exact op de hoogte wat er met mijn bestelling ging gebeuren en wanneer die werd bezorgd. En dat was de volgende ochtend al. Precies zoals aangegeven. Een prima service, snelle levering en een mooi apparaat. Hij staat inmiddels te snorren en houdt mijn kantoor heerlijk koel.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Mark Isarin,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de airco, die zal vandaag zeker overuren draaien!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop.
Snelle levering, volgende dag al in huis.
Voordeel is dat je ook met freebees kan betalen!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simone 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze en snelle levering. Exacte tijdstip (2 uren) van levering krijg je avond van tevoren te horen via een berichtje. Ongeveer een kwartier voor de levering bellen ze dat ze er over een kwartier zijn. Ideaal. Supersnelle nette en vriendelijke bezorgers die alle verpakkingsmaterialen weer mee nemen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Simone,

Bedankt voor jouw review over de bezorging en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene Aafjes 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik krijg altijd prima advies. Uitgebreid assortiment. Prettige service. Over de inmiddels aangeschafte artikelen zeer tevreden. Vriendelijke mensen die me daar te woord staan. Ter zake kundig.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Irene Aafjes,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John uit Alkmaar 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd deskundig en eerlijk advies, personeel vriendelijk, winkel goed bereikbaar en gratis parkeren (Alkmaar).
Assortiment is uitgebreid en logische indeling van de winkel.
Website ook duidelijk en goed.
Prijzen altijd concurrerend met andere winkelketens.
De service na een aankoop ook perfect.
Ik koop hier graag en ben al jaren klant.
Kortom, prima winkel!!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste John uit Alkmaar,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar. Graag tot ziens weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aleid minnaar 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen met de keuze voor mijn wasdroger combinatie. Ook snelle levering en goede levering de mannen waar zeer vriendelijk. Ik zou deze winkel zeker aan raden zowel voor de service en aanbod. Ze nemen de tijd voor je . Heb nog gasfornuis nodig en die zal ik zeker hier ook halen . Vorig jaar ook al groombook en laptop gekocht .
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Aleid minnaar,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp en service in de winkel en bij de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne drent 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gisteren een duux bolventilator gekocht. Een echte aanrader. Stevig, draait als een bol rond, aangename temperatuur.

Bijzonder fijn geholpen. Super aardige mevrouw.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste yvonne drent,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop. Geniet van het verkoelende bolletje :-).

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prettig en vlot geholpen in BCC Venray bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser, voor een prima prijs. De ene dag besteld, de volgende dag bezorgd en ingebouwd. De avond voor het bezorgen kreeg ik een berichtje hoe laat ze zouden bezorgen (in een blok van 2 uur). Een half uur van tevoren nog een ook nog telefoontje dat ze eraan kwamen. De jongens die hem afleverden waren vrolijk, deskundig, behulpzaam en snel.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Venray en onze vrolijke en deskundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joep 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de eerste keer dat ik bestel bij BCC. Een vriend raadde mij BCC aan omdat ze een goede service hebben zowel online als in de winkel. De levering was snel en goed, ik had mijn aankoop de dag er na in de ochtend al in huis.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Joep,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan. En vergeet je vriend niet te bedanken voor de tip! ;-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service zo wel in de winkel als online.
Eerlijk . Je weet waar je aan toe ben.
Wordt netjes bezorgd en zo wel als de verkopers en bezorg dienst heel vriendelijk. Wordt netjes sms gestuurd met de bezorg tijden. En een kwartier van te voren gebeld dat ze er aan komen. Toppie. BCC jullie zijn SUPER
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Lia,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Auto Verstappen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben al eerder via deze webshop besteld en dat werd uitstekend afgehandeld. BCC komt de afspraken goed na, zoals o.a. een snelle levering. We hadden ons product de volgende dag al in huis. Het product was goed verpakt en onbeschadigd.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Auto Verstappen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandy 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC super service zondag besteld en dinsdag al in huis. De bezorgers hadden het verkeerde product in de vrachtwagen liggen ze hebben deze meteen omgeruild en binnen 1 uur kwamen ze weer terug met de goede echt goede service!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Sandy,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jeroen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundig advies mbt aanschaf nieuwe tv.
Goeie deal kunnen sluiten €400 zomer korting, en nog €300 cash back van Samsung.
Gaan er zeker terug komen!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste jeroen,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sinan Badas 23-06-2020

Algemene score

1,0
Bestel je een koelkast wordt het eerst niet geleverd op de afgesproken datum en tijdstip omdat de leverdienst ongeduldig gelijk ging vertrekken zonder aan te bellen. Krijg je een nieuwe datum, om dan op het laatste moment te horen te krijgen dat de koelkast aan iemand anders werd verkocht? Schandalig!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Sinan Badas,

Bedankt voor jouw review.
Wat een vervelende situatie, excuses voor het ongemak. Kun je in een reactie het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WP 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft deskundig personeel die goed en eerlijk advies geven over de producten. inmiddels verschillende apparaten en toebehoren aangeschaft en uiterst tevreden.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste WP,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arnold 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een bedrijf dat zegt wat ze doen maar ze doen ook wat ze zeggen. Helder en duidelijk, afspraken op tijd. Wat ons betreft een topbedrijf!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Arnold,

Bedankt voor jouw top review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

I. Brunings 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke en kundige hulp in de winkel, goed advies. We werden snel geholpen en de te vergelijken producten werden duidelijk gedemonstreerd met voor- en nadelen. De bestelling werd ook probleemloos en snel bezorgd op de afgesproken datum.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste I. Brunings,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anton 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima website duidelijk makkelijk goede omschrijving snelle levering en in samenwerking met DHL is het helemaal top. Je weet precies waar je pakje is en hoe laat het bezorgd wordt. Top Top. Ook de verschillende betaal mogelijkheden. Dikke 10 koop voortaan alles via BCC.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste anton,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Julija Morozova 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was ordered the AEG vriezer from bcc.nl. Best contact with klantenservice. Good guys. Help me with choose the best vriezer. Best quality of product, delivery and packaging. Very fast delivery. When I have some questions about vriezer, klantenservice spend more then 30 minutes for me to help. Lady who was speaking with me, was really nice. She very wants to help me and she help 100%. Like this kind of help from shop. Thanks a lot them and for sure will order more from there
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Dear Julija Morozova,

Thank you for your review about our services on the phone. We look forward to help you again in the future.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews