Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M4rcel 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verzending en tegelijktijd mooie actie met gratis cover bij de bestelde tablet.

Binnen 1 dag geleverd
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste M4rcel,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de tablet.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M Bruysters 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel is lekker knus ,en het personeel heeft echt tijd en uitleg voor jou.
Als we iets nodig hebben gaan we ook naar deze winkel van bcc.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste M Bruysters,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yair 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De hulp die ik kreeg was zeer vriendelijk en accuraat. De medewerkster nam alle tijd voor mijn vragen, en kwam met geweldige suggesties. Een heel leuke winkel ervaring, kan ik iedereen aanraden!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste yair,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en zéér goede afhandeling van klein probleempje.aarrader de BCC
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mark Isarin 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht bij BCC een mobiele airco: Proline PAC7290.
BCC hield me exact op de hoogte wat er met mijn bestelling ging gebeuren en wanneer die werd bezorgd. En dat was de volgende ochtend al. Precies zoals aangegeven. Een prima service, snelle levering en een mooi apparaat. Hij staat inmiddels te snorren en houdt mijn kantoor heerlijk koel.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Mark Isarin,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de airco, die zal vandaag zeker overuren draaien!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop.
Snelle levering, volgende dag al in huis.
Voordeel is dat je ook met freebees kan betalen!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simone 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze en snelle levering. Exacte tijdstip (2 uren) van levering krijg je avond van tevoren te horen via een berichtje. Ongeveer een kwartier voor de levering bellen ze dat ze er over een kwartier zijn. Ideaal. Supersnelle nette en vriendelijke bezorgers die alle verpakkingsmaterialen weer mee nemen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Simone,

Bedankt voor jouw review over de bezorging en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene Aafjes 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik krijg altijd prima advies. Uitgebreid assortiment. Prettige service. Over de inmiddels aangeschafte artikelen zeer tevreden. Vriendelijke mensen die me daar te woord staan. Ter zake kundig.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Irene Aafjes,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John uit Alkmaar 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd deskundig en eerlijk advies, personeel vriendelijk, winkel goed bereikbaar en gratis parkeren (Alkmaar).
Assortiment is uitgebreid en logische indeling van de winkel.
Website ook duidelijk en goed.
Prijzen altijd concurrerend met andere winkelketens.
De service na een aankoop ook perfect.
Ik koop hier graag en ben al jaren klant.
Kortom, prima winkel!!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste John uit Alkmaar,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar. Graag tot ziens weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aleid minnaar 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen met de keuze voor mijn wasdroger combinatie. Ook snelle levering en goede levering de mannen waar zeer vriendelijk. Ik zou deze winkel zeker aan raden zowel voor de service en aanbod. Ze nemen de tijd voor je . Heb nog gasfornuis nodig en die zal ik zeker hier ook halen . Vorig jaar ook al groombook en laptop gekocht .
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Aleid minnaar,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp en service in de winkel en bij de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne drent 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gisteren een duux bolventilator gekocht. Een echte aanrader. Stevig, draait als een bol rond, aangename temperatuur.

Bijzonder fijn geholpen. Super aardige mevrouw.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste yvonne drent,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop. Geniet van het verkoelende bolletje :-).

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prettig en vlot geholpen in BCC Venray bij de aanschaf van een nieuwe vaatwasser, voor een prima prijs. De ene dag besteld, de volgende dag bezorgd en ingebouwd. De avond voor het bezorgen kreeg ik een berichtje hoe laat ze zouden bezorgen (in een blok van 2 uur). Een half uur van tevoren nog een ook nog telefoontje dat ze eraan kwamen. De jongens die hem afleverden waren vrolijk, deskundig, behulpzaam en snel.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Venray en onze vrolijke en deskundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joep 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de eerste keer dat ik bestel bij BCC. Een vriend raadde mij BCC aan omdat ze een goede service hebben zowel online als in de winkel. De levering was snel en goed, ik had mijn aankoop de dag er na in de ochtend al in huis.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Joep,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan. En vergeet je vriend niet te bedanken voor de tip! ;-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service zo wel in de winkel als online.
Eerlijk . Je weet waar je aan toe ben.
Wordt netjes bezorgd en zo wel als de verkopers en bezorg dienst heel vriendelijk. Wordt netjes sms gestuurd met de bezorg tijden. En een kwartier van te voren gebeld dat ze er aan komen. Toppie. BCC jullie zijn SUPER
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Lia,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Auto Verstappen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben al eerder via deze webshop besteld en dat werd uitstekend afgehandeld. BCC komt de afspraken goed na, zoals o.a. een snelle levering. We hadden ons product de volgende dag al in huis. Het product was goed verpakt en onbeschadigd.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Auto Verstappen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandy 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC super service zondag besteld en dinsdag al in huis. De bezorgers hadden het verkeerde product in de vrachtwagen liggen ze hebben deze meteen omgeruild en binnen 1 uur kwamen ze weer terug met de goede echt goede service!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Sandy,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jeroen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundig advies mbt aanschaf nieuwe tv.
Goeie deal kunnen sluiten €400 zomer korting, en nog €300 cash back van Samsung.
Gaan er zeker terug komen!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste jeroen,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sinan Badas 23-06-2020

Algemene score

1,0
Bestel je een koelkast wordt het eerst niet geleverd op de afgesproken datum en tijdstip omdat de leverdienst ongeduldig gelijk ging vertrekken zonder aan te bellen. Krijg je een nieuwe datum, om dan op het laatste moment te horen te krijgen dat de koelkast aan iemand anders werd verkocht? Schandalig!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Sinan Badas,

Bedankt voor jouw review.
Wat een vervelende situatie, excuses voor het ongemak. Kun je in een reactie het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WP 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft deskundig personeel die goed en eerlijk advies geven over de producten. inmiddels verschillende apparaten en toebehoren aangeschaft en uiterst tevreden.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste WP,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arnold 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een bedrijf dat zegt wat ze doen maar ze doen ook wat ze zeggen. Helder en duidelijk, afspraken op tijd. Wat ons betreft een topbedrijf!
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Arnold,

Bedankt voor jouw top review!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

I. Brunings 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke en kundige hulp in de winkel, goed advies. We werden snel geholpen en de te vergelijken producten werden duidelijk gedemonstreerd met voor- en nadelen. De bestelling werd ook probleemloos en snel bezorgd op de afgesproken datum.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste I. Brunings,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anton 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima website duidelijk makkelijk goede omschrijving snelle levering en in samenwerking met DHL is het helemaal top. Je weet precies waar je pakje is en hoe laat het bezorgd wordt. Top Top. Ook de verschillende betaal mogelijkheden. Dikke 10 koop voortaan alles via BCC.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste anton,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Julija Morozova 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was ordered the AEG vriezer from bcc.nl. Best contact with klantenservice. Good guys. Help me with choose the best vriezer. Best quality of product, delivery and packaging. Very fast delivery. When I have some questions about vriezer, klantenservice spend more then 30 minutes for me to help. Lady who was speaking with me, was really nice. She very wants to help me and she help 100%. Like this kind of help from shop. Thanks a lot them and for sure will order more from there
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Dear Julija Morozova,

Thank you for your review about our services on the phone. We look forward to help you again in the future.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

M. Geurts-Offermanns 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de corona maatregelen in alle rust kunnen shoppen en zeer vriendelijk en deskundig onze nieuwe wasmachine uit kunnen zoeken. Nadat deze volgens afspraak stipt geleverd is weer met een gerust gevoel kunnen wassen. Zeer zeker een aanrader en wij zullen daar dan ook voor een volgende aankoop teruggaan.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste M. Geurts-Offermanns,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling. We helpen je de volgende keer graag weer, tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond de website heel duidelijk en het bestellen ging echt gemakkelijk. Gistermiddag besteld en hij staat er nu al nog geen 24uur later. Aardige bezorger die hem netjes heeft afgeleverd en nog wat goed advies heeft meegegeven. Voor deze levering krijgt BCC een dikke 10. Ik ga zeer zeker vaker bestellen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Bob,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website en de service van onze bezorger. Graag tot een volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

erik 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke website, overzichtelijke manier om iets te bestellen. Juiste levering en snel.
Prijs is concurrerend met andere webwinkels.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste erik,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Guus 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette winkel ruim opgezet prima service en nette behandeling en goede uitleg en advies
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Guus,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rita 23-06-2020

Algemene score

7,0
Helaas vind ik deze winkel niet klantvriendelijk.
Tablet gekocht gevraagd of ze het even wilde opstarten
Daar moest ik voor betalen wat ik niet heb gedaan
Houden geen rekening met oudere mensen.
Officiële reactie van BCC 24-06-2020

Beste Rita,

Bedankt voor jouw review.
Het zou niet de bedoeling moeten zijn dat je met een vervelend gevoel de winkel verlaat en de service als klantonvriendelijk ervaart.
Kun je in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Bogerd 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie winkel, schoon en overzichtelijk. Makkelijk bereikbaar, we zijn erg prettig geholpen. En absoluut werd er niets aangesmeerd. Ook goede uitleg over het gene wat we wilden kopen
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Wim Bogerd,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke Niessen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hebben veel, doen erg hun best, en met het resultaat ben ik dik tevreden; de mensen zijn ook heel deskundig, en ook nog heel vriendelijk, en dat vind ik ook erg belangrijk
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Mieke Niessen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Levi 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond dat ik goed en vriendelijk behandelt werd. En de levering kwam op tijd.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Levi,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angela 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren een trouwe klant bij BCC in Den Helder, je krijgt altijd goede adviezen, het personeel weet waar ze het over hebben, iedere afdeling heeft zijn eigen specialist! Hier is de klant koning! Gisteren een DUUX whisper flex ventilator gekocht.. geweldig apparaat en eindelijk lekker geslapen! BCC Den Helder bedankt voor jullie advies!
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Angela,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BRt 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een goede ervaring bij BCC. Goed en eerlijk advies gekregen en met een goed product en goed gevoel de deur uit gegaan.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste BRt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Coen 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1) Vriendelijk en voldoende personeel met kennis van zaken.
2) Ruime keuze.
3) Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
4) Goed overzicht in de winkel..
De BCC zegt met recht de beste prijs te hebben!
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Coen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mirjam 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn man en ik zijn echt supertevreden over het personeel, en de service van de winkel in Amsterdam Noord (Boven IJ).
Ze weten waar ze over praten, geven goede, en duidelijke uitleg, en gaan nèt even dat stapje verder voor de klant zodat je met een grote glimlach de deur weer uitgaat.
Degene die ons geholpen heeft afgelopen zaterdag 20 juni heeft echt onze dag helemaal goed gemaakt.
En onze dochter heeft dankzij hem haar nieuwe telefoon òp haar verjaardag gekregen, ondanks dat de telefoon niet op voorraad was in de winkel. De telefoon is opgestuurd, en keurig op tijd, zoals aangegeven, aangekomen. Echt super!
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Mirjam,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam Noord.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ramazan Altin 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik wordt goed geholpen, persoonlijke begeleiden van personeel is goed, ook na service heb ik goed ervaring, daarom kies ik uw winkel
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Ramazan Altin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel goed en vakkundig geholpen!! De verkoper is zeer deskundig en luisterde heel goed wat onze wensen en eisen waren. We zijn dan ook heel tevreden met de gedane aankoop.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over de service en adviezen van onze medewerker.Veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fendy 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede productomschrijving, goede en snelle levering en duidelijk retourbeleid! Top!
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Fendy,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Riet Bochoven 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel ik werd enorm fijn geholpen,ook de bezorging netjes op de aangegeven tijd.keurige mannen hier is de klant nog koning
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Riet Bochoven,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ANDRIES HOOIJER 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en vriendelijke Zeer behulpzame medewerkster. Is bekwaam . En geeft duidelijke uitleg, vooral nu in corona tijd.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste ANDRIES HOOIJER,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MMH 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke, overzichtelijke website.
Snelle levertijd.
Zeer duidelijke communicatie over het tijdstip van de levering.
Vriendelijke en deskundige bezorgers.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste MMH,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Viaene 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk of ik iets koop of niet
En juist advies naar het bedrag ik wil besteden
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Viaene,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Spanjers 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke site en duidelijke informatie over het product. De levering is ook snel en goed gegaan volgens de afgesproken levertijd.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Jan Spanjers,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SDHamelink 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn goed geholpen in de winkel, de verkoper had kennis van zaken. We hebben veel informatie gekregen over het product en de verschillende types waardoor wij een goede keus hebben kunnen maken. Jammer was alleen dat toen we eindelijk een keus gemaakt hadden deze niet op voorraad was in de winkel en we het dus niet direct mee konden nemen.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste SDHamelink,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JT 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig winkelen bij BCC. Goede prijs, geen verzendkosten en hele vlotte levering.
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste JT,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rina 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
(*) was zeer correct en vlot met goed advies omtrent datgene waar ik naar zocht.
Alle vier mijn artikel waren aanwezig
Na betaling meegekregen zonder een tasje!
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Rina,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop; andere webshops waren duurder. Goede informatie op de website en degelijk verpakt.Binnen 18 uur bezorgd na bestelling
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Ad,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Eerlijke feedback over de belachelijke truck van stofzuiger fabrikanten om zogenaamd wel milieuvriendelijk te zijn ( minder energie) maar hij is wel na 3 jaar stuk (waar ze vroeger 20 jaar meegingen) !!!!
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over de service van onze eerlijke en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin Snijder 22-06-2020

Algemene score

9,0
Wat een geweldig positieve aandacht en uitleg. Echt klasse klantbehandsling
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste Martin Snijder,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Van eekelen 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zochten artikelen en hadden vragen. We werden goed en professioneel geholpen. En we zijn dan ook geslaagd in deze vestiging van BCC in Breda.👍
Officiële reactie van BCC 23-06-2020

Beste John Van eekelen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews