Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rianne 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een airco voor mijn appartement was het voor mij een logische stap dat ik naar BCC zou gaan. Ik kwam binnen en al op de roltrap naar boven vroeg een medewerker al wat ik zocht. Toen ik boven aankwam had de medewerker al iemand gevonden die mij zou helpen bij de keuze van een airco. Ze kon al mijn vragen beantwoorden en ik werd blij van de fantastische service. Dit was voor mij de eerste keer dat ik, na het overlijden van mijn man, iets zelf moest beslissen i.v.m. deze keuze en aankoop. Na betaling werd de airco in mijn auto gezet door een andere medewerker van BCC en ik ging met een voldaan en goed gevoel naar huis. Dat had ik toch maar mooi gefixt.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Rianne,

Bedankt voor jouw review over de hulp bij aankoop van jouw nieuwe airco.
Alle 1e keren in zo'n verdrietige tijd, zijn lastig, maar alles komt goed! ;-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Paardekooper 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site goede track en trace En snelle Levering. Prima ervaring
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste A. Paardekooper,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrit 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, mooi op tijd geleverd, nog iets eerder dan de afgesproken tijd, maar netjes gebeld dat ze kwamen, top van die mannen.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Gerrit,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eef Driessen 20-06-2020

Algemene score

9,0
We worden altijd prima geholpen
Het personeel is bovendien zeer vakkundig.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Eef Driessen,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mattes 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door eerdere aankopen waarbij ze beloftes over reserveringen van aanbiedingen na kwamen heb ik een goed gevoel bij BCC
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste mattes,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, vriendelijk en kennis van zaken. Een verademing vergeleken met mediamarkt
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Patrick,

Bedankt voor jouw review over onze service en de deskundige hulp van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kregen een eerlijk antwoord dat hij ook niet alles van t onderwerp wist, maar hiervoor wel de tijd nam om t op te zoeken en ons van de informatie te voorzien.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over onze eerlijke adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PH 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd zeer goed geholpen, met goede uitleg. En heel vriendelijk tot aan de kassa toe.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste PH,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super nette en snelle service. Mooie prijs kwaliteit verhouding. Enorm blij met mijn PS4 Pro the last of us limited edition!
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review en heel veel plezier met je aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raja 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mensen zijn vriendelijk, en word goed geholpen.
Blij met aankoop van beeldscherm.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Raja,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel neemt de tijd om jou te helpen ook als je aangeeft dat je alleen komt kijken
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste MArco,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leen 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laatste (demo) model meegenomen. Verkoper heeft uitstekend z'n best gedaan alles weer in de doos te stoppen. Plus nog een kortig o. Dat het een demomodel was. Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Leen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees de Boer 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede afhandeling en de dag erna op het thuisadres afgeleverd,wat wil je nog meer?
Als er nog adviezen of vragen zijn word je keurig geholpen.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Kees de Boer,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mario 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen door een junior medewerker. Moet nog wel iets meer leren over de producten. Maar dat mag op zijn leeftijd.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Mario,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tessa 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel zijn we erg kundig geholpen met uitgebreide uitleg over de twee machines die we wilden. Alle tijd werd genomen en uiteindelijk twee mooie machines uitgezocht.
Prijzen waren goedkoper dan bij concurrenten.
Bezorging kon op korte termijn.
Inmiddels zijn de machines bezorgd. Vooraf kregen we een tijd aangegeven en ze waren mooi op tijd. Machines zijn erg netjes geïnstalleerd.
Er is uitgelegd hoe ze werken.

We hebben eerder besteld bij BCC en zou ze zeker aanraden.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Tessa,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

alvan 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben bij de bcc amersfoort geweest -
en heb een heos set kunnen kopen , met woofer !!
Handschoentjes aan en de winkel in :: de aardige en geinformeerde
verkoper Anggello (mag naam noemen!)- heeft de bar laten horen waarna ik verkocht
was . Voor een zeer aantrekkelijke prijs ook nog --
De doos was te groot om mee te nemen -fiets- dus bar en woofer ingepakt , kabels erbij
en Anggello heeft helpen sjouwen !!
Als je iets nodig hebt : bij de bcc hebben ze veel - ook veel kwaliteit .
Online kan natuurlijk ook !
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste alvan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort en de hulp van onze medewerker Anggello.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stofzuiger 20-06-2020

Algemene score

8,0
De heer Calvin heeft me uitstekend, kundig en geduldig van informatie voorzien. Ook liep hij mee naar de auto omdat ik het grote pak niet kon dragen. Dat was ook mooie service!
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ICL 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC.....een fantastisch bedrijf, Personeel met goede kennis van zaken goed advies en ook niet onbelangrijk....meedenken en vriendelijk en je de tijd geven om een beslissing te nemen....de aankoop ging over 2 wasmachines en 2 wasdrogers....en ook niet onbelangrijk de levering was perfect super blij mee.....TOP.....
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste ICL,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met deaankopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arend 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vertrowd adres kocht in den haag al bij bakker cash en carry prijs altijd gunstig en snelle levering
Kortom ouderwets al
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Arend,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ferdinand 20-06-2020

Algemene score

1,0
Zeer slechte,klant-onvriendelijke behandeling gehad. Reageren nooit op klachten!
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Ferdinand,

Dit klinkt niet zoals het hoort, excuus.
Kun je jouw telefoonnummer mailen naar reviews@bcc.nl, we komen graag met je in contact.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tineke Kers 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn personeel, klantvriendelijk, eerlijk, goede parkeerruimte. Kortom een prima winkel!!
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Tineke Kers,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Kanters 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hallo Allemaal
Ik wil even mijn mening geven over de winkel BCC Venray
Ik heb er al een aantal artikelen gekocht en ben er altijd zeer correct behandeld
Ook de adviezen zijn altijd even goed en zeer duidelijk
De winkelmedewerkers zijn ook altijd zeer vriendeljk en behulpzaam
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste M. Kanters,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Venray.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rogier 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Richie heeft uitstekende service verleend. Goede adviezen gegeven en prima meegedacht met mijn wensen. Kom zeker terug!
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Rogier,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robkempers 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren en krijg altijd de juiste behandelingen denken met de klant mee geven goede service blijf hun altijd trouw zolang ik deze service krijg
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Robkempers,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig personeel en duidelijke uitleg hoe ik het office pakket thuis kon instaleren. Meteen ook opties gegeven als het niet gaat. Nu heb ik met die opties het toch voor elkaar gekregen. Bedankt voor het aandragen van mogelijkheden.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp en adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel BCC Eindhoven Ekkersrijt ben ik heel prettig geholpen en er werd echt met mij meegedacht bij de aanschaf van mijn touchscreen laptop. Ik was zelfs voordeliger uit dan de laptop die ik in gedachten had. Helaas zat er een pixel op het scherm. Ik ging terug naar de winkel en er werd meteen geregeld dat ik een andere laptop opgestuurd kreeg. Na een paar weken deed mijn wifi ontvangst het niet goed en ging weer terug naar de winkel met mijn laptop. Daar bleek dat er iets in het programma aangepast moest worden. Ze hebben dit voor mij gedaan en meteen duidelijk uitgelegd, zodat ik het ook weet te vinden. Weer prima geholpen en daarom heb ik er net een koelkast gekocht. Vriendelijke bediening, hele kundige mensen en goede prijzen. Wat wil je nog meer tegenwoordig?
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Eindhoven en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima zaak, goede uitleg en deskundige verkoper, geeft ook de verschillen aan tusseen de printers.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick s 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een tegenvallende ervaring met bcc ben ik nu tevreden met de afhandeling
Woensdagmiddag wasmachine besteld via BBC online s avonds al bericht gekregen dat de bezorgers de andere morgen tussen 10.30/12.30 bij ons zouden zijn!
Krijg ik s middags om 14.15 telefoon dat de wasmachine niet leverbaar is dus hij niet in de auto zit
Vond dit heel raar en zacht gezegd vervelend
Ben die zelfde dag nog naar bcc in barendrecht gegaan en mijn verhaal vertelt (beetje boos)
Ben fantastisch geholpen door een mevrouw
Die kon ook niet meer voor ons doen dan een andere duurdere wasmachine te bestellen
BCC kon maandag pas leveren maar door een paar telefoontjes kon hij gelukkig zaterdag nog geleverd worden dus ipv van donderdag werd het nu zaterdag
Hij staat inmiddels en ben tevreden over de levering en netten chauffeurs
P Stam
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Patrick s,

Bedankt voor jouw review. Wat enorm balen dat de levering in eerste instantie niet goed is gegaan. Gelukkig hebben we het redelijk snel en vooral naar tevredenheid kunnen oplossen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christine 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker bij bcc huishoudelijke apparaten gekocht, ook online, is altijd goed bevallen.
Vaak kies ik voor n beschadigd object vanwege de leuke korting, deukje of zo vind ik prima.
Uitleg op de site is prima, ook de zoekfunctie👍
Levertijd kon ik zelf aangeven welke dag, de avond voor de leveringsdag kreeg ik bericht in welk tijdsslot.
De leveringsdag kreeg ik ongeveer 10 minuten voor de levering het telefoontje dat ze er aan kwamen.
Mijn oude apparaat namen ze mee en mijn nieuwe werd netjes afgeleverd met een korte mondelinge instructie over de aansluittijd. 👍
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Christine,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had snel een nieuwe telefoon nodig, vond hier een heel voordelige, prima kwaliteit en supersnel geleverd. Binnen 16 uur na bestelling had ik de telefoon in huis.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Els,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arnold koning 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en professioneel geholpen door een vriendelijke meneer. We kwamen voor een epileer apparaat en deze meneer had veel productkennis en wist waar hij het over had.

Top geholpen door deze man en deze keuze was
mede daardoor snel gemaakt.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Arnold koning,

Bedankt voor jouw review over de deskundigheid van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lisanne 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne service, fijne bezorg service en plaatsing van wasmachine. Alles naar boven getilt en oude weer naar beneden.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Lisanne,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op woensdag online besteld en 2 dagen later hadden we de wasmachine aangesloten en al in huis. Proces van aankoop tot levering prima verlopen. Over de status en voortgang wordt je via SMS en mail geïnformeerd. Al met al dik tevreden.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over het bestel- en leveringsproces.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 20-06-2020

Algemene score

7,0
Je wordt redelijk goed geholpen maar echt irritant is dat bcc je altijd weer een energiecheck wil aansmeren. Hoezo? Kwam ik daar voor? Wees blij met het feit dat een klant wat aanschaft.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marenthe 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service! Goede informatie over het product gekregen en super snelle levering! Hier kan ‘de concurrent’ nog wat van leren!
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Marenthe,

Bedankt voor jouw review over onze topservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nic 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk toegankelijke website met relevante informatie. Goede garantie voorwaarden en dat voor scherpe prijzen
Snelle levering waarbij je goed wordt geïnformeerd.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Nic,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ydobonmai 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en accurate levering. Productinformatie en reviews waren zeer nuttig bij het helpen tot het maken van een keuze.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Ydobonmai,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verwachtingen van BCC werden ruim waargemaakt. Hier is de klant nog koning. Service staat bij BCC hoog in het vaandel. Vriendelijk personeel en de afspraken worden nagekomen.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review. We zijn blij te lezen dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan en ze misschien wel hebben overtroffen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie winkels de Waal 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt gelijk bericht als je iets hebt besteld
Daarna krijg je bericht wanneer je het thuis komt
En ook tussen die en die tijd.
En ja het word ik de goede tijd thuis gebracht.
Ben er heel tevreden over
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Corrie winkels de Waal,

Bedankt voor jouw review over de communicatie m.b.t. de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gabbleduck 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben altijd netjes en vlot geholpen in deze winkel. Deskundig advies ondanks mijn ondermaatse computer kennis. Ik ga naar huis met wat ik wilde, niet meer en niet minder. Mijns inziens redelijke prijzen.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Gabbleduck,

Bedankt voor jouw review over de hulp in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joke graveland 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen bij het zoeken naar een koelkast. Goede uitleg en advies.
De bezorging was ook goed. Er werd keurig gebeld dat het wat later werd met het bezorgen.
Ook het plaatsen is keurig gedaan.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste joke graveland,

Bedankt voor jouw review over de service bij aankoop en levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reparatie van mijn printer is zeer vakkundig opgepakt. Tevens is op een klantvriendelijke manier uitleg gegeven bij de aankoop van een koffiemachine.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Osewoudt 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc Zeist. Heel plezierig en kundig geholpen door medewerker X. Alle vragen werden zeer correct en deskundig beantwoord. Artikel niet op voorraad maar de volgende dag al geleverd.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Osewoudt,

Bedankt voor jouw review ovr ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koen Dekker 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aanschaf van een artikel bij BCC geeft meer zekerheid op service dan bij een internet winkel of andere mogelijkheid is mijn persoonlijke mening. En dat kwam nu uit. Een aanschaf van een USB stick verliep slecht af bij het gebruik hiervan. Bij terugkomst in de winkel werd de klacht perfect afgehandeld. De bestanden werden keurig overgezet op een nieuwe USB stick. Complimenten voor de verkoop adviseur.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Koen Dekker,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tolstra 19-06-2020

Algemene score

10,0
Super geholpen lkkr spontaan personeel. Niet van dat saaie. Bcc europaweg apeldoorn
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Tolstra,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

martien vd sanden 19-06-2020

Algemene score

10,0
prima levering koelkast
oude koelkast meegenomen
van tevoren een sms hoe laat ze komen
prima
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste martien vd sanden,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Quality Manager 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een nieuwe wasmachine gekocht. We hadden eerst uitgebreid onderzoek gedaan om te kijken welke machine we wilden hebben. Aangezien BCC een heleboel verschillende merken heeft is het gemakkelijk om te kiezen voor welke je wilt gaan. We hebben daarna bij BCC gekeken hoe ze eruit zien. We hebben daarop onze machine gekocht de LG F4G5TN3W. We hebben het apparaat woensdag 17-06-20 gekocht en is begin van de middag 19-06-20 al geleverd en geplaatst. BCC stuurt van tevoren een email met de geschatte aankomsttijd. Die klopt redelijk met de werkelijke tijd. Mij was ook nog een sms-je beloofd een half uur van tevoren maar dat is kennelijk niet meer gelukt. Voor de rest chapeau BCC.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Quality Manager,

Bedankt voor jouw review en veelplezier met de nieuwe wasmachine

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jannie van den elzen-mulder 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat mijn wasmachine ging lekken en veel lawaai begon te maken,belde ik naar b.c.c. om ernaar te laten kijkeni.v.b. met mijn garantie.Daar werd de klacht keurig doorgegeven aan de monteur waar ik een afspraak mee kon maken op de tijd die mij goed uitkwam,Toen de monteur mijn wasmachine had nagekeken was zijn conclusie dat hij na 4 jaar gebruik niet meer gemaakt kon worden,en i.v.b. met mijn 5 jaar aanvullende garantie hem kon omruilen voor een nieuwe wasmachine.Dat was in no time geregeld door een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper bij de b.c.c. Dus met mijn nieuwe wasmachine en weer nieuwe aanvullende garantie een zeer blije trouwe vaste klant.
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste Jannie van den elzen-mulder,

Bedankt voor jouw review over onze garantieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.P Groenewegen 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
‘Ben wederom weer heel goed en deskundig geholpen
Verkoper M hadden we voor de eerste keer en hij heeft ons prima geholpen
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste J.p Groenewegen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

pieter h, 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke productpresentatie met bijbehorende voorraad, dus keuze was snel gemaakt
Officiële reactie van BCC 22-06-2020

Beste pieterh.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews