Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Westkappelaar 03-02-2021

Algemene score

10,0
Ik was bij de bestelling vergeten op te geven dat BCC mijn oude vriezer meeneeemt. Via een e-mail kreeg ik na de bezorging een bericht hierover. De bezorgers waren attenter. Zonder dragen nnmen ze de oude vriezer mee.
Officiële reactie van BCC 04-02-2021

Beste Westkappelaar,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. de Rooij 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling op de webwinkel van BCC. Informatie van BCC per e- mail was snel en duidelijk.
Bezorging incl. droger naar 2e etage was keurig netjes. Vakkundig en beleefd personeel.
Officiële reactie van BCC 04-02-2021

Beste Fam. de Rooij,

Bedankt voor jullie review over de service van onze vriendelijke en deskundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was makkelijk via chat om een tv aan te schaffen, met installatie. Snelle levering en keurig geïnstalleerd.
Officiële reactie van BCC 04-02-2021

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over onze installatie service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 03-02-2021

Algemene score

10,0
Duidelijke website !
Snelle service gisteren besteld en vandaag in huis
Helemaal top
Officiële reactie van BCC 04-02-2021

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 03-02-2021

Algemene score

8,0
Onze mixer begaf het op zondag en dus moest er snel een nieuwe komen. Bij BCC kon deze op dinsdag al geleverd worden en er was een ruime keuze.
De prijs / kwaliteit-verhouding was ook goed.
Officiële reactie van BCC 04-02-2021

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjoeke Romkes 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop meestal bij BCC. Ben meer dan tevreden, ook onder deze omstandigheden. Geweldig geholpen.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Sjoeke Romkes,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart Christiaan 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is misschien niet de mooiste, maar ik kom al jaren graag bij BCC voor al mijn electronica. Zo heb ik de Harmon & Kardon Citation Multibeam 700 soundbar + Subwoofer via BCC gekocht, en vandaag heb ik de Google Nest WiFi Router + Uitbreidingspunt mogen ontvangen. De webshop is redelijk overzichtelijk met veel verschillende keuzes van betaal en leverings opties. Voor de Corona pandemie liep ik graag binnen bij BCC, en nu met alle lockdowns is het nog steeds mijn electronica winkel van keus, al gaat alles nu via de webshop.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Bart Christiaan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen. We helpen je graag weer online en hopelijk ook weer snel in 1 van onze filialen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danielle 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijke beschrijvingen op de pagina. Erg vriendelijke bezorgers. En supersnel geleverd! Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Danielle,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering door onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jurgen Oerlemans 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meer spullen gehaald bij BCC; vriezer, vaatwasser, inbouwkoffiezetapparaat, wasmachine... De voornaamste reden dat ik bij BCC shop is de produktkennis bj het personeel; waar moet je op letten bij aanschaf van een . . .
Dit keer heb ik een inbouwoven gekocht. Het advies, in Corona tijd, verliep eerst via de on-line chat, en daarna via de telefoon naar een medewerker in 'mijn' wnkel (Breda). Prima advies gehad. Laten inbouwen, was binnen 15 minuten klaar. Zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Jurgen Oerlemans,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede aanbieding en telefonisch toelichting omtrent de verschillende televisies
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tieny D. 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel om iets te bestellen en af tehalen. De af tehalen spullen zijn erg netjes verpakt en bijzonder snel af tehalen. GA ZO DOOR!!!!!!!
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Tieny D.,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J van der Linden 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie nette overzichtelijke site.
Super service. Samsung soundbar besteld, binnen 2 dagen geleverd. Met de betaling en levering geen enkel probleem. Werkt geweldig.
Daar kunnen andere websires nog wat van leren.
BCC heeft goed gewerkt. TOP !
👍
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste J van der Linden,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website. Veel plezier met de soundbar!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda van der Doelen 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al mijn spullen als het even kan bij BCC.
Nog nooit een slechte ervaring gehad. Ook in de fysieke winkel altijd degelijke uitleg gehad. Er staan mensen die weten waar ze het over hebben. Ze zijn aardig. Ze denken met je mee. En als ze iets niet weten gaan ze geen lariekoek verkondigen. Ze halen er dan gewoon een andere collega bij die het wel weet.
Ook bezorging aan huis altijd prima geregeld. Heel fijn dat je 10 minuten van tevoren gebeld word dat ze er aan komen.
Als je goed behandeld word en de spullen in orde zijn en je hebt de laagste prijsgarantie. Dan ga ik niet naar een ander. Waarom zou ik? Never change a winning team. Ik ben al 35 jaren trouwe klant!
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Jolanda van der Doelen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Wat leuk dat je al 35 jaar een van onze vast klanten bent! Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daan 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle bezorging en ik werd erg goed geïnformeerd op de website. Was snel uit over mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Daan,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andre 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk, snel, helder en goede prijs. Gewoon niks mis mee. Vorige bestelling bij een concurrent gedaan en dat ging helemaal mis. Dik tevreden
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Andre,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pet Scheffer 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfect geholpen, geduldig, duidelijk en snel, alle afspraken zijn nagekomen, top geregeld.
Vriendelijk en ook de de mensen die kwamen brengen heel vriendelijk .
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Pet Scheffer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Korteweg 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk een nieuwe droger besteld, snelle levertijd. Netjes een mail de avond van te voren en 10 minuten voor levering een belletje! Nette beleefde bezorgers.Er zijn nog maar weinig bedrijven die zo stipt hun afspraken nakomen. Ook zeer blij met de prijs/kwaliteitverhouding. Oude apparaat gelijk mee retour genomen, ideaal.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste M. Korteweg,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de service van onze beleefde bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sharon 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice van BCC!! Na een kapotte wasmachine met extra garantie te hebben aangemeld voor reparatie en een slechte service van Bauknecht reparatie dienst (staat los van BCC) kwam de BCC met de oplossing om het aankoopbedrag terug te geven ten goede van een nieuwe wasmachine. Het is net geleverd en ik kan alleen maar met lof schrijven over hoe vriendelijk ik geholpen ben. Zowel door de klantenservice, garantie service en de bezorgers! Top!!
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Sharon,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

goed sevice 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd en goede kwaliteit zou zeker bij bekende deze website aanbevelen
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sophia 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat het een snelle service heeft en de laptop die ik zocht was bij jullie het goedkoopst. Zelfs met de coronatijd kwam het de volgende dag in huis was er echt blij mee.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Sophia,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier van de nieuwe laptop

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S van Hal 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne en snelle service. Beide heren houden zich heel goed aan alle regels en lopen je fijn door alle zaken heen. Hebben goed uitleg gegeven over alle opties die ik nodig had.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste S van Hal,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nali Lawrence 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top notch service. Ik ben zeer tevreden. Ik had mijn bestelling binnen een werkdag thuis.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Nali Lawrence,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maja 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Printer besteld. Bestellingsproces ging heel soepel en vlot. Ik had het de volgende dag al in huis. Ik hoefde niet uren te wachten, ik werd op de hoogte gehouden van wanneer de bezorger kwam. Al met al heel plezierig.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Maja,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger Mosman 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al 40 jaar apparaten bij BCC. Dit is omdat er meestal mensen werken die weten waar ze over praten en je de verschillen tussen de verschillende apparaten duidelijk uitleggen.
Ik heb een gisteren een Haier koelvries combinatie gekocht.
Hij is voor mij geplaatst en met een extra verzekering van 80 euro is hij , ook voor kleine schade verzekerd voor de komende 5 jaar.
De bezorgers waar zelfs een uur te vroeg en brachten de kast binnen en hebben hem opde juiste plaats gezet. Om 21.30 heb ik de stroom aangezet, omdat ik daar 6 uur mee moest wachten.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Ger Mosman,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige service. Wat leuk dat je al zo lang tot onze vaste klantenkring hoort! Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sab 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk site met genoeg informatie.
Snelle bezorging en netjes de droger naar boven getild en geïnstalleerd.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Sab,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Polien 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website! BCC was de enige winkel die het product nog wel op voorraad had en deze zit ook nog in de buurt. Doordat men een waarschuwing geplaatst had dat het erg druk was, hield ik er rekening mee dat er een langere levertijd op het product zat. Dus dat was erg handig! .
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Polien,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jennifer 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is een dag levertijd top!! Alleen een minpunt de bezorging de tijd is 3x veranderd dat was niet fijn . Ik heb gekregen wat ik bestelt had.alles werkt.voor de rest niet echt iets op te merken
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Jennifer,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop. Veel artikelen met een scherpe prijs.
Je kan naar de winkel voor garantie zaken volgens mij.

USP het kunnen besteden van een VVV cadeaucard.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste André,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk met bestellen,snelle service. product van bij andere webshops uitverkocht vanwege de goede recensie denk ik.En bcc had de stofzuiger nog wel.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze webshop. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anton 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom hier altijd voor mijn aparatuur
Goede service en duidelijke uitleg werking aparatuur
Nette medewerkers die altijd bereid zijn vragen te beantwoorden
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Anton,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk S. 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb vaker aankopen bij BCC gedaan en ben uitermate tevreden over de geleverde producten en de vlotte manier van verwerken. Gisteravond 22.00 uur besteld , vanmiddag 13.30 uur in huis.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Henk S.,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bernadette 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle reactie
Komen de belofte na.
Gisteren besteld vandaag staat het klaar toppie
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Bernadette,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon prima service, ook telefonisch netjes en goed te woord gestaan.
Alleen jammer dat DHL het oude apparaat niet mee retour heeft genomen en dit terwijl dit duidelijk op de bestelling van BCC staat.
Na tel met BCC had men bevestigd dat DHL dit wel vaker vergeet en dat ze nu moeten terug komen om alsnog het oude apparaat af te voeren.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over onze service. DHL moet inderdaad het oude apparaat meenemen. Is er inmiddels een nieuwe ophaalopdracht ingepland? Zou je ons het ordernummer kunnen doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

jglorie 03-02-2021

Hallo Team BCC,

Er is nog geen nieuwe ophaalopdracht ingepland of aan mij doorgegeven. Het order nummer is 202101-00451394418
Bedankt alvast voor het regelen!
Mvrgr,
Jos

Reageer

Frank 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In Corona tijd toch snel en eenvoudig een TV besteld. En een uur later opgehaald in de Wall winkel in Utrecht. Dit wil je eigenlijk!
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 02-02-2021

Algemene score

8,0
Prima, was al van plan om earbuds aan te schaffen. Prijs/kwaliteit prima in orde. Ze zijn ook nog magnetisch, waardoor ze niet uit de lader vallen. En miniscuul LED licht in iedere earbud, zodat je ze zelfs 's nachts nog kunt indoen. Snelle levering. In twee dagen binnen...
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stan 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk, behulpzaam, ze zijn erg duidelijk over hoe de klant alles kan verwachten. als ik bcc met 1 woord moet omschrijven is het transparant, de klant weet wat hij aan de bcc heeft
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Stan,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en duidelijke communicatie. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pieter 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid bij BCC. Nu een Nespresso machine online gekocht. De volgende dag reeds geleverd. Degelijk verpakt.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Pieter,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de koffie! ☕

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angélique 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle correcte service, ook als je contact zoekt met filiaal Middelburg word je netjes te woord gestaan en krijg je prima advies prima goede service Kortom zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Angélique,

Bedankt voor jouw review over de service in ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roos 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was super snel, dat was heel erg prettig! Daarnaast kreeg ik ook direct een mail van BCC met de factuur met daarbij aangegeven dat het belangrijk is om die goed te bewaren omdat dit ook je garantiebewijs is. BCC heeft altijd hele goede service en vriendelijk personeel om te adviseren. Ik zou zelf altijd hier kopen, ookal zou hetzelfde product ergens in de aanbieding zijn.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Roos,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vrouw uit Eindhoven 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel vriendelijk en toch ook ter zake kundig en snel geholpen. Zeker een aanrader, ik ben blij dat er nog een winkel is met mensen die je helpen.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste vrouw uit Eindhoven,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en kundige service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wm zwolle 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd goed en nooit trammelant en snelle levering als we wat halen doen we dat daar super winkel
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Wm zwolle,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jo 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een TOP webwinkel. Onlangs 2 bestellingen geplaatst en bij beide bestellingen een snelle en correcte afhandeling. De bezorging was ook precies op tijd! BCC Is zeker een aanrader!!!

Reageer

Angela Andkhoie-Ahmadie 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel levering, vriendelijke bezorgers, deskundige adviseur aan de telefoon...Kortom ben ik zeer tevreden met BCC en wil bedanken!
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Angela Andkhoie-Ahmadie,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wilfred 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website. En snelle levering. Er werd mij door de winkel ook aangeboden om hem daar op te halen.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste wilfred,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de service van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Louw 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag een bestelling geplaatst en deze kon ik meteen ophalen bij de vestiging. Het was in eerste instantie niet duidelijk of ik bij de ingang terecht kon, maar de deur werd snel geopend toen ze mij zagen aankomen.

Bij de vestiging werd ik netjes geinformeerd en ook kon ik mijn DHL pakketjes gewoon afgeven.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Louw,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wim 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag AEG kookplaat geleverd gekregen. Gebruik gemaakt van de inmeetservice (kosteloos in mindering gebracht op de aankoopprijs) om zeker te zijn van levering van de juiste plaat. Tevens gebruik gemaakt van de inbouw die voor 65 euro tiptop verzorgt is. Door de Corona bestelling telefonisch af kunnen handelen met een deskundige medewerker. Keurige meldingen van het tijdstip van bezorging/installatie. Kortom hulde het bestaat nog een super service! Dank BCC
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste wim,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.Behrens 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Miele wasmachine keurig vanaf bestellen tm levering. Komen na wat ze beloven.Wat een verschil met de Mediamarkt tegenwoordig hele slechte ervaringen dit jaar mee gehad. Klasse hoor BCC!
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste E.Behrens,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service ondanks Corona kwamen ze mijn bestelde artikel netjes thuis brengen.
En alles binnen een uur.
Goede service ga zo door
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 02-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, gister besteld vandaag in huis.
En enorm behulpzaam.
Kreeg zelf mijn oude gasslang er niet vanaf en hier hebben zij bij geholpen!

Geen schade bij levering en tot aan in de keuken geleverd.
Erg blij met het nieuwe fornuis.
Officiële reactie van BCC 03-02-2021

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 02-02-2021

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snelle levering. Het product was duidelijk beschreven met voor- en nadelen. Eigenlijk alle informatie was beschikbaar waardoor ik een goede keuze kon maken.
Officiële reactie van BCC 02-02-2021

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews