Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website met ruim voldoende keuze, daarbij zijn de prijzen ook oke en bovenal een supersnelle levering ook in Corona tijd Klasse!!!
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc Gottmer 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze is erg groot waardoor het kiezen best moeilijk kan zijn, daarom was de behulpzaamheid van onze verkoper (Renz) erg gewaardeerd. Hij heeft ons op de juiste producten kunnen aanwijzen en zijn kennis van wat er in de winkel staat heeft ervoor gezorgd dat wij tevreden de winkel hebben kunnen verlaten.
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Marc Gottmer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en hulpvaardige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rianne 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop, eerlijke prijzen. Snelle levering (de volgende dag) en vriendelijke en behulpzame klantenservice!
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Rianne,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan van Walwijk 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online 'n Lenovo laptop besteld, ging allemaal razend snel. Afgerekend via iDeal en kreeg keurig van BCC 'n orderbevestiging. En nog een uur later van DHL de bevestiging dat het pakket in goede orde was ontvangen. Volgende dag kon ik volgen hoe laat het zou binnen komen, en ruim binnen die tijd ontving ik het pakket. En binnen 'n uur kreeg ik de nota toegestuurd ivm de garantie. Keurige service van BCC ik ben daar inmiddels wel trouwe fan en dit was niet mijn eerste bestelling bij hun Chapeau.
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Jan van Walwijk,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aart 29-06-2020

Algemene score

7,0
Over het algemeen tevreden over de winkel; was niet druk, maar vorig jaar bestelde ik ook een
wasmachine, kreeg toen betere voorlichting over de machine.
Aflevering viel een beetje tegen, wel vriendelijk, had betaald voor het aansluiten, bij de oude machine paste de afvoeraansluiting, maar voor de nieuwe moest een stukje van de bestaande afvoer ingekort worden, ik kreeg te horen, dat ik dat zelf even moest doen, minpuntje dus.
Ook het meenemen van de oude machine kon niet omdat de afleveringsauto niet genoeg plaats had, ik moest maar bellen met klantenservice , deze regelde de ophaling 2 dagen later.
Het zou netjes zijn, als ik de aansluitkosten retour krijg, omdat alleen de waterslang aangesloten werd en de stekker in het stopcontact, was nog geen 2 minuten werk. waarvan akte!!!!
Na deze verbeteringen zou ik deze winkel aanbevelen! betreft: orderno: 202006-001064081.
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Aart,

Bedankt voor jouw review en feedback. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden bij de levering. We zullen contact met je opnemen, we komen hier graag meer over te weten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angel special 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service hulpvaardige. Bereid om te zoeken naar passende oplossing. Vriendelijk personeel en teamleider
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Angel special,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Caro 29-06-2020

Algemene score

5,0
Ik ben naar BCC Buitenveldert gegaan voor een gezichtssauna. Deze hadden ze niet op voorraad in de winkel dus ik heb ik hem besteld in de winkel en zou naar mijn adres gestuurd worden. Hij zou door DHL 2 dagen later geleverd worden. Thuisgekomen bedacht ik dat ik hem liever ergens zou willen ophalen, omdat ik niet veel thuis ben. Op de website van DHL kon ik dat inderdaad veranderen en heb heb hem naar Easy Landry in de Maasstraat kunnen omzetten. De volgende dag kon ik hem ophalen....Maar wat schertst mijn verbazing daar aangekomen? Al een paar maanden nemen die GEEN pakketten meer aan van DHL! Pakket was weer naar sorteercentrum gestuurd. Ik gebeld met BCC klantenservice. Ik zou gebeld worden door DHL zeiden ze! 2 dagen gewacht en had er toen tabak van. Ben naar BCC gegaan en wilde mijn geld terug. In eerste instantie kon dat niet, omdat het pakket nog "ergens" aan het zwerven was....Maar uiteindelijk is dat met veel moeite toch gelukt. Begrijp dat deze 'fout' niet bij BCC ligt, maar zij gaan wel in zee met DHL, dus.....
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Caro,

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelende situatie met DHL, excuses voor het ongemak. We zouden hier graag meer over weten. Kun je een mail sturen naar reviews@bcc.nl met jouw telefoonnummer en kun je aangeven wanneer we jou het beste kunnen bereiken?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ktm 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen in de winkel en ben met een zeer mooie tv daardoor de winkel uit gelopen ! TOPPERS.
Zoals altijd helpen ze de klanten goed en geven ze vaak goed advies wat vaak nodig is om beetje net product naar eigen smaak te kopen
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Ktm,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jarno 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een goed en betrouwbaar shop. Als je iets zoekt dan krijg je wat je wilt en niet dingen van anderen categorieën. Het betalen gaat snel en makkelijk. Ondanks het corona was het nogsteeds de dag erna (zelfs op zondag). Het was goed aangeleverd en niks van kapot
Officiële reactie van BCC 30-06-2020

Beste Jarno,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nagelkerke 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en duidelijk overzicht in de winkel. Vriendelijk personeel. Ook nadat het besteld moest worden zeer methodisch en binnen 3 dagen geleverd. Uitstekende werkwijze.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Nagelkerke,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege het artikel was ik aangewezen op deze winkel en de verleende service was uitstekend
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste jacques,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Moras 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
24-12-2019 Een Black & Decker Stofzuiger gekocht, deze stopte er na een half jaar opeens mee. Langs de winkel gegaan (zonder bon en doos), de bon werd even opgezocht in het systeem, ik kreeg een nieuwe stofzuiger mee en met een 10tje bijbetaling had ik geen 2 (ondertussen 1,5) maar 5 jaar garantie op die nieuwe met ingang van die datum.

Geen moeilijk gedoe, stuk is stuk, gelijk een nieuwe mee en nog extra garantie ook voor bijna niks. Dat had ik niet verwacht, helemaal top geregeld. Ben eigenlijk wel blij dat ie stuk gegaan is. Haha
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Moras,

Bedankt voor jouw review over onze service. Wat leuk dat we je daarmee positief hebben kunnen verrassen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mira 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben op een bijzondere, prettige en meedenkende manier geholpen. De service die ik daarna kreeg om een bestelling op tijd binnen te hebben, was ongekend. De verkoper heeft zich persoonlijk ingezet om te zorgen dat mijn pakketje, ook na sluitingstijd, nog op tijd bij mij in huis was. Heel veel waardering!

Reageer

Josvdorst 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gingen kijken voor laptop voor gewoon gebruik
Zijn super geholpen door verkoper die ons begrijpend uit leggen welke beter was voor ons en waarom
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Josvdorst,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BaPo 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot, overzichtelijk assortiment met deskundig en vriendelijk personeel op elke afdeling

Reageer

matthijs 28-06-2020

Algemene score

8,0
duurde even voor iemand naar ons toekwam (duidelijk om ons heen aan het kijken zoekend naar iemand) maar zodra er iemand was ging alles snel en goed.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste matthijs,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. Jurgens 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een minder fijne ervaring bij BCC Roosendaal toch nog een keer binnenlopen voor de aanschaf van wat huishoudelijke apparatuur. Geholpen door een zeer vriendelijke jongeman waarvoor geen moeite teveel was om de vragen te beantwoorden en ons te bedienen met advies over het koffiezetapparaat, de waterkoker, de aircooler en de printer. ONdanks dat niet alles leverbaar was zeer vriendelijk en deskundig geholpen.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste P. Jurgens,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

alvan 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben bij de bcc amersfoort geweest .
en heb een philips sonicare flosser gekocht !
De vriendelijke verkoper heeft de werking uitgelegd : de philips was de
juiste keuze . -thuis even proberen en inderdaad werd de plak echt snel
minder !
Fijn apparaat : dank je wel ....- is de enige juiste keuze (zeer ergonomisch ..)
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste alvan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bcc fan 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al vaak goed geholpen door de Bcc winkel in Beverwijk. Personeel heel behulpzaam, advies op maat, ze denken echt met je mee. Retourservice goed op orde. Ik kom er graag!
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Bcc fan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daantje 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop en handig dat je achteraf kunt betalen. Ik ben tot nu toe heel tevreden over de door mij bestelde artikelen
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Daantje,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid van der Vorst 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ga graag naar BCC Zaandam. Sommige medewerkers werken er al jaren en voor mij geeft dat een vertrouwd gevoel. Daarbij hebben ze door hun ervaring ook vaak kennis van zaken. En volgens mij zijn ze niet duurder dan een andere elektronica zaak. En het persoonlijke advies bij aankopen van bepaalde elektronica vind ik zelf erg prettig!!
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Ingrid van der Vorst,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam en de service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Dijksman 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een airco, bij bcc, Veenendaal.
Na deskundige adviezen, kwamen we uit bij een portable fan.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste J. Dijksman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffrey 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar BCC gegaan voor een JBL, wist nog niet welke. Top geholpen met allerlei verschillende modellen. Personeel gaat niet voor het duurste, maar voor wat beste aansluit bij je wensen! Waarom dan een 9. Er moet altijd ruimte zijn voor verbetering al is het maar om te blijven streven naar perfectie! 😉
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Jeffrey,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niels 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop sinds jaren mijn elektronica bij BBC en vandaag heb ik weer mogen ervaren waarom. Een superservice! De medewerker die mij hielp, deed net dat stapje extra en dacht mee.

Qua service wordt er totaal niet moeilijk gedaan. Ik deed beroep op mijn garantie voor een fitbit ionic. Deze was kapot. Vervolgens mocht ik een nieuw horloge uitzoeken ter waarde van de aanschafprijs. Fantastisch! Super tevreden!

Ik blijf trouwe klant van BBC en ga nergens anders mijn elektronica kopen. Topwinkel.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Niels,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.Bakker-Jansen 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben gisteren, zaterdag 27 juni, in de winkel geweest aan de Konijnenburgweg in Bergen op Zoom .
Heb enkele aankopen gedaan en ben heel goed geholpen door de medewerkster Danielle.
Ze gaf heel goed uitleg en advies welke apparaten ik het best kon aanschaffen.
Ze hebben zelfs voor mij in de winkel een ventilator in elkaar gezet.( ben 81 jaar en alleen wonende)
Heel vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste C.Bakker-Jansen,

Bedankt voor de review over ons filiaal in Bergen op Zoom en medewerkster Danielle.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johen 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn direct en correct geholpen door een medewerker die goede uitleg gaf.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Johen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jen 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was in winkel niet voorradig, verkoper bestelde hem on Line en ik kon 2 dgn later mijn nieuwe Dyson V8 animal steelstofzuiger ophalen. Vooraf keurig eerst nog uitleg over gebruik gekregen. Was top dit. En wat een goede keus van ons qua winkel en qua stofzuiger!
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Jen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service. Veel plezier met de Dyson!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 28-06-2020

Algemene score

9,0
BCC is voor mij een betrouwbare winkel en met personeel dat je altijd wil helpen. De goede service richting klant is voor mij de motivatie, waarom ik bepaalde aankopen in principe altijd bij BCC koop.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alice Buijnink 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk en ruim opgezet, altijd prettig, maar nu in de tijd van Corona nog meer van belang.
Personeel kwam kundig over met uitleg over de laptops, waardoor ik een goede keus heb kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Alice Buijnink,

Bedankt voor jouw review over onze winkel

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marie 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en vriendelijke bediening, overzichtelijke winkel, product was makkelijk te vinden.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Marie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter en Truus 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen reeds jaren in deze winkel i.v.m. de deskundigheid en vriendelijkheid van het personeel en de zeer correcte leveringen !!
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Peter en Truus,

Bedankt voor jullie review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lien 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Echt een super bedrijf.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Lien,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gekochte TV 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De gekochte TV ( KDL-40WE660) voldoet voor 100% aan onze wensen. De levering was erg snel en het product werd schadevrij en met alles erbij geleverd.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een winkel, en met name een alternatief voor de Mediamarkt, waar je een normale prijs betaalt en goed geholpen wordt zonder het idee te hebben dat je het volgende 'slachtoffer' wordt van een commercieel ingestelde medewerker. Ik had een wasmachine nodig en ik vreesde alweer de nodige aansmeerpraatjes te moeten aanhoren. Dit bleek ongegrond: Jordi is een verkoper die de balans bewaard tussen klant en zaak; eerlijk en informatief, best gezellig zelfs. Hij hoorde me even aan en raadde een wasmachine aan die voldeed aan wat ik zocht. En een paar dagen later werd de machine afgeleverd en aangesloten. Heel simpel. Meer heeft een klant zich niet te wensen.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over het klantgerichte advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jennie 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Medewerkers met kennis van zaken en eerlijk advies. Fijne winkel, en echt de laagste prijs garantie. Ergens anders toch goedkoper, dan passen ze t bedrag aan.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Jennie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Franco 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel verschillende producten gekocht bij BCC Apeldoorn.
Wordt altijd goed en netjes geholpen.
Medewerker zijn deskundig en vriendelijk.
Gratis parkeren voor de deur is ook een pluspunt.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Franco,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkster was super vriendelijk en had kennis van zaken, en heeft mij dus goed kunnen helpen!
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bennie 28-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alleen ervaring met het bestelproces, product is keurig bezorgd binnen de verwachte tijd. Website werkt prettig.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Bennie,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yvonne 28-06-2020

Algemene score

10,0
zeer vriendelijk personeel goede servcice ook bij problemen zeer efficientente oplossingen een echte aanrader
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is uitstekend bij BCC. Het personeel is zeer klantvriendelijk, reageert snel zowel telefonisch als via de mail en in de winkel. Hierin onderscheidt BCC zich, van de rest. Fijne winkel, die klantgerichtheid en service hoog in het vaandel heeft staan. Ga zo door!
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Aktas 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel van BCC Middelburg is altijd heel vriendelijk/ behulpzaam en meedenkend.
Service is ook prima duidelijke antwoorden op vragen.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Fam. Aktas,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De zaak is bijna als enige goed bereikbaar in het centrum. Bovendien heeft ze een breed assortiment. Ook deze keer was de ervaring positief. De verkoopster was zeer attend en hielp bij het maken van een goede keuze. Ze probeerde niet te sturen, maar ging goed in op onze vragen. Uiteindelijk zijn we als tevreden klanten en geslaagd met ons gewenste product vertrokken. Het product werd binnen 2 dagen afgeleverd door vriendelijke bezorgers.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JM 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet opgezocht!De winkel was makkelijk te bereiken.Het personeel heeft verstand van zaken en helpen je goed ,zodat je weet wat je koopt. Zoals we gewend zijn van BCC was de verkoper erg vriendelijk en behulpzaam met het product bij de kassa te brengen en konden wij met de lift terug naar beneden .Fijne winkel.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste JM,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rik 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Soms wil je een product in de hand houden, omdoen, bekijken of vergelijken. In dit geval een smartwatch. Door de verkoper , zeer terecht, op andere gedachten gebracht. Ik was blij met goed advies.....hulde.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Rik,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze verkoopmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mathijs 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de televisie was al sinds de levering kapot.
Wij waren eigenwijs (&zijn lui) en dachten dat het aan het snoertje lag.
Donderdagochtend heb ik BCC gebeld; de aardige telefoniste overtuigde mij ervan de televisie naar de BCC-winkel te brengen; dat heb ik meteen gedaan. In de winkel zag de monteur meteen dat de televisie hopeloos kapot was. Vrijdagochtend had ik een gloednieuwe televisie. Wij zijn blij; vooral met de herhalingen van het Nederlands elftal
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Mathijs,

Bedankt voor jouw review en geniet van oranje in herhaling op de nieuwe TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Spruijt 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige winkel waar ik snel en goed op weg geholpen werd voor de aankoop die ik gedaan heb. Ik zal zeker daar weer terug komen.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste J. Spruijt,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GERARD 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
GEWELDIGE MOOIE TELEFOON VOOR WEINIG.SNEL GELEVERD VOOR EEN SUPER PRIJS..SNEL GELEVERD BINNEN 1 DAG.ZE DOEN WAT ZE ZEGGEN BIJ BCC.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste GERARD,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de telefoon.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronan 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel scherpe prijzen , klantvriendelijk, en goede service ,plus snelle levering. Meer moet dat niet zijn.
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Ronan,

Bedankt voor jouw review over onze service en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

felt 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service en uitleg, over de apparatuur jammer dat door de corona er veel niet is, maar dat is overal en ligt niet aan de winkel
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste felt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 27-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Levering prima in orde, alleen geen instructie om de vriezer even te laten rusten, en in de winkel zeer druk ondanks toch snel geholpen door een beginnende goede verkoper, maar een vriezer uit de week folder was niet aanwezig voor te vergelijken dus toch voor de Liebherr gegaan omdat die 3 sterren stroom verbruik heeft !
Officiële reactie van BCC 29-06-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews