Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans M. Roeper 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele jaren klant in de winkel (Beverwijk). Bij mankementen worden problemen altijd netjes opgelost. De klant staat op één. Nu, omdat we de deur niet meer uit komen, kopen we meer online. Alles zoals afgesproken! Avond tevoren bericht hoe laat ze komen, dan belt de chauffeur ook nog 20 minuten voor aankomst. En zet, in dit geval de inductie kookplaat keurig binnen achter de voordeur.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Hans M. Roeper,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Albert Thardox 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig goed bedrijf is die BCC toch en een geweldig goede service!! Dat hebben we wel ondervonden. De andere dag kwamen ze de deur van de koel-vriezer even omzetten zodat hij de andere kant op draait ! GEWELDIG !! zo snel en de oude koel vriezers namen ze gratis voor ons mee. HEERLIJK ! zodat we zelf niet hoefden te sjouwen . Echt een TOP bedrijf hoor!!!!
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Albert Thardox,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Denise 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoede service, oprecht en snel. Ik ben er niet vaak maar het is de zaak die ik prefereer boven de grote onpersoonlijke mediagiganten' van deze wereld, vooral voor aankopen waarbij advies ertoe doet.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Denise,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb veel vertrouwen in BCC. Heb er de afgelopen jaren steeds goede ervaringen opgedaan. Ik dus stap ik makkelijk BCC binnen voor vrijwel alles waar een stekker aan zit of voor bijbehorende verbruiksmaterialen.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.v. G. 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering van mijn torenventilator, Proline FT75B.
Licht in gewicht, alleen voet plaatsen en verkoelen maar.
In stand 3 wel wat meer lawaai dan in stand 1 en 2, maar verder ben ik er heel blij mee,
ook nog eens een mooie betaalbare prijs.
's avonds besteld, volgende dag al geleverd!!
dikke tien, top winkel!
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste J.v. G.,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Geniet van de verkoeling!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D Klunder 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prettig geholpen door sander en een goede uitleg omtrend de tv en voorwaarden
blijf zeker terugkomen voor mijn electronica
ga zo door
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste D Klunder,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker Sander.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaakie 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
wederom goed geholpen, jammer daar we meerdere keren al iets daar hebben gekocht,dat je geen attentie krijgt als terug kerende klant...maar verder weer tevreden .
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Sjaakie,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles weer naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. Saman 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe AEG wasmachine bij BCC in Hulst gekocht. Erg klantvriendelijk.
Prima levering vlgs. afspraak en wasmachine netjes aangesloten.
BCC ...Uw vertrouwde winkel voor service en kwaliteit. Een aanrader
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste P. Saman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hulst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els van Loenen 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig geholpen. Goed advies over het afsluiten van een extra verzekering. Kopje koffie gekregen😉.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Els van Loenen,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed en professioneel geholpen door de medewerkers aanrader om de nogmaals te gaan winkelen.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jakob van der Oord 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze eerste wasmachine gekocht. Na onderzoek online en op de BCC website hebben we de winkel bezocht. Hier werden we uitstekend geholpen door een medewerker die echt wist waar hij het over had. Binnen een week is de wasmachine gebracht, aangesloten en staat de eerste was al aan. Erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Jakob van der Oord,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C 01-07-2020

Algemene score

7,0
Annette is een Top mens, daarom koop ik nog in deze winkel in Hoogeveen.
Zeer klantvriendelijk, helpt je goed, gezellig .
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste C,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster Annette van ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede scheiding van witgoed en bruingoed. \deskundig en vriendelijk advies. Meegedacht wat betreft max. prijs. Snelle levering. Deskundige monteurs met even deskundig advies.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ursula 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en vriendelijke hulp in de winkel. Levering ging helemaal conform de instructies. Zeer aardige heren die de wasmachine op zolder hebben geïnstalleerd. Keurig alles achter gelaten.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Ursula,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joey 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd direct goed en vriendelijk behandeld in de winkel. Ook erg fijn dat ik na mijn aankoop direct de bon per mail ontving.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Joey,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

K.J. Pietersen 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke bediening, goede adviezen en hulpvaardig (de aangekochte artikelen bij stromende regen voor je in de auto zetten; waar kom je dat nog tegen?).
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste K.J. Pietersen,

Bedankt voor jouw review over onze hulpvaardige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

therese 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima website, makkelijk een keuze te maken, goede en snelle levering, alles keurig netjes afgehandeld, levering ook uitstekend
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste therese,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

K.M. Stomphorst 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel. Overzichtelijk en alles is goed te vinden. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste K.M. Stomphorst,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super vriendelijk personeel ,goede duidelijk En provisionele uitleg over mijn aankoop.
Prijs technisch ben ik ook zeer te vrede.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eddy 01-07-2020

Algemene score

4,0
Service in de winkel met een vriendelijke medewerker ging vlot en netjes. Ook de bezorging zelf was prima op tijd. Maar eenmaal afgeleverd bleek dat het product niet was afgeleverd zoals afgesproken. De verkoper had onze wens, waar we dus ook extra voor betaald hebben, duidelijk op de order vermeld, maar wij kregen gewoon standaard geleverd. De keuze was nu, of het product weer mee retour naar BCC en dan maar afwachten wanneer we het goede zouden krijgen, of een afspraak maken om e.e.a. op ons adres aan te passen. Dat laatste gekozen en net te horen gekregen dat we nu 2 weken moeten wachten. Onacceptabel gedrag van BCC en voor mij reden om voortaan voor een ander bedrijf te kiezen aangezien BCC niet goedkoper was voor hetzelfde product.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Eddy,

Bedankt voor jouw review.
Wat vervelend dat de aflevering niet is gegaan zoals afgesproken, excuses voor het ongemak.
Kun je het ordernummer doorgeven, we komen er graag meer over te weten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karkoets 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, Super aardig personeel, geven goede kundige info, ga zo door dikke 10
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Karkoets,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henny Van oevelen 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Graag koop ik bij de lokale winkeliers. Ik heb voor bcc gekozen omdat alles in de winkel voldoet aan mijn verwachtingen, vriendelijk personeel, deskundig, behulpzaam bij het maken van de juiste Keuze en een zeer goede service.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Henny Van oevelen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net Airpods pro gekocht goede service
Gelijk factuur binnen en aardige verkopers
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. H. 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen door Reinier. Ik ben vaker in Leidschendam en vindt de BCC-medewerkers altijd erg meedenkend, maar ook zeer deskundig. Bovendien ook alle lof naar de actie met essent, waar je bij de deskundige energieadviseurs een gratis energiecheck doet en 175 euro kan verdienen. Een echte topzaak!
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste A. H.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Inge 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Filiaal Vlaardingen, enorm goede service (uit directe eigen ervaring), meedenkend en vriendelijk personeel. Klantenservice idem. Tot nu toe meerdere malen goede ervice ervaren.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Inge,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esmee 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga voor alle technische aankopen naar BCC Hoorn. Ik word altijd goed geholpen en er wordt goed mee gedacht.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Esmee,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans de Koning 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke site uitgebreid genoeg om te kunnen kiezen. De bestelling wordt precies zoals toegezegd afgeleverd op de juiste tijd. Goede prijs kwaliteit.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Hans de Koning,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via internet een tablet gekocht. Het product was goed omschreven en duidelijk. De levering ging super snel ,de volgende dag zou ik hem om 17.00 uur kunnen ophalen ,maar ik kreeg om 10.00 uur al bericht dat ik de tablet al kon ophalen. Ik zou zo zeggen ga vooral zo door.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke product omschrijving en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joke 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij gaan altijd naar de BCC winkel in Hellevoetsluis. Ontzettend vriendelijk personeel en je wordt er altijd goed geholpen. Als je ergens niet uitkomt, leggen ze het heel goed uit. Nooit is iets te veel. Wij shoppen graag in deze winkel.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Joke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Handyman05 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor BCC gekozen omdat je er meer mogelijkheden hebt om het product te bekijken (in de winkel) te betalen en de keuze hoe je het wil ontvangen.
De prijs was op meerdere plaatsen hetzelfde maar de service niet.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Handyman05,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

brigitte Martijn 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De koelkast in kwestie was hier het goedkoopste en de service is prima in orde.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste brigitte Martijn,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ugur 01-07-2020

Algemene score

10,0
Very helpful salespeople. Always satisfied with their answers and attitudes.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Dear Ugur,

Thank you for your review about our salespeople.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Flávia Silveira 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht het in de winkel omdat ik de beeldkwaliteit van de tv's wilde zien, de winkelmedewerker in Sittard was super attent en hielp me bij het maken van mijn keuze, ik was super tevreden met mijn aankoop en ik koos voor de winkel omdat ik altijd heel goed bezocht word en de eerlijke prijzen.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Flávia Silveira,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BBC Utrecht de wall 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke keer als ik een huishoudelijk apperaat nodig hebben dan kom ik toch weer bij bcc terecht.
Dat heeft te maken met de profesionale tijd van het personeel. Zowel in de kennis als de vriendelijkheid en het nette afhandelen van je aankoop.
Ook het leveren word jarig gedaan. Een avond van te voren krijg je bericht en voor levering ook nog gebeld. Echt de 10 meer dan verdient!!!!!
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Familie Roels 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op verschillende afdelingen hebben wij aankopen gedaan. De tijd die voor je genomen wordt en de aanwezige kennis , maakt het een prettige samenwerking om een aankopen te doen bij de BCC in Bergen Op Zoom.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Familie Roels,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldig geholpen en er werd meegedacht wat ik met mijn aankoop wilde doen. In mijn geval een magnetron. Wat ik wilde doen met het apparaat . Eindelijk een verkoper met kennis van zaken.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van de medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. Janse 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag heb ik de koelvriescombinatie ontvangen die ik bij BCC besteld had. In eerste instantie had ik een een koelvriescombinatie ontvangen die ernstig gedeukt was. Dit is uitstekend en snel opgelost. Als compensatie werden de deuren goed afgesteld van linksdraaiend naar rechtsdraaiend. De bezorgers leverden vlot en keurig netjes zoals afgesproken de koelkast. Ik ben erg blij met de goede service van BCC.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste S. Janse,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pien 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige service ondervonden wij vanmiddag bij BCC in Den Helder...Deskundig advies van een verkoper die verstand van zaken had...kom hier zeker terug.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Pien,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Randy 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd gelijk geholpen, de verkoper was erg hulpvaardig en wilde graag een demonstratie geven van het product. Dit heeft mij doen beslissen een aankoop te doen. Ik hoefde niet lang te wachten. Het was niet eens een verkoper van de afdeling, maar de moeite die hij voor mij deed, was voor mij voldoende om hier een aankoop te doen.
Ik was hiervoor bij een andere winkel geweest en het duurde gewoon te lang voordat er iemand vrij was om me te helpen. Deze verkoper nam de tijd voor me om een keus te maken.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Randy,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed van Gerwen 30-06-2020

Algemene score

10,0
Nadat wij een magnetron die nog geen jaar oud was ter reparatie hadden aangeboden
Is deze kostenloos vervangen door een nieuwe......en omdat het te lang ging duren van wege de Corona hebben wij met bijbetaling een andere duurdere genomen
Top service BCC
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Ed van Gerwen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bob Wissink 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, meteen volgende dag en keurig op ( door DHL) aangegeven tijd.
Prijs was laagste na lang zoeken en info op site van BCC was in orde en volledig.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Bob Wissink,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michael 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon keurig geleverd. Om 19:00 besteld volgende dag netjes geleverd, goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Goed verpakt, goede prijs.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Menno 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn erg vriendelijk geholpen door een medewerker van BCC,
wij kregen een uitgebreide uitleg over het product wat wij kochten,
dus zeer tevreden!!
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Menno,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elsdeckers 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel weet wat ze verkoopt,. De vragen worden duidelijk beantwoord. Ze zijn vriendelijk en hulpvaardig.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Elsdeckers,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke, kundige en hulpvaardige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gino 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met mijn bestelling! Gisteren had ik het besteld en vandaag binnen gekregen. Snelle levering en alles is nog heel.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Gino,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mouche Palts 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed overzichtelijke website
Je wordt netjes per mail op de hoogte van je bestelling gehouden
Netjes in BCC doos verpakt
Gisteren voor 23:59 besteld
Vandaag om 17:00 in huis
Tevens zag ik mijn aankoop elders duurder
Top winkel
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Mouche Palts,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Super vriendelijk personeel die weten waar ze over praten. Zijn erg deskundig en laten je eerst rustig rondkijken, zonder opdringerig te zijn.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Wil,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P Mattijssen 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top winkel, goed aanbod, goede prijzen en goede service! Winkel in de buurt maar net zo makkelijk ook gewoon via de webshop besteld.
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste P Mattijssen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Bruin 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaaag in BCC winkel Beverwijk: Heel goed geholpen met het uitkiezen van een Miele wasmachine ( een degelijke, en eenvoudig te bedienen) voor mijn dochter, die woont bij een instelling voor mensen met een licht verstandelijke handicap. Ik had al wat voorwerk gedaan via de site van BCC maar had nog een aantal vragen, die allemaal duidelijk beantwoord zijn + tips gekregen. Chapeau!
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste M. Bruin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michel van RIjt 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen door de verkoper en goede service. Kom zeker n keer terug...
Officiële reactie van BCC 01-07-2020

Beste Michel van Rijt,

Bedankt voor jouw review en graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews