Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeffrey 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling, elektrische tandenborstel, via mijn mobiele telefoon gedaan en door de eenvoudige en klantvriendelijke navigatie, zoekfunctie en duidelijke omschrijvingen in de website ging dat snel en zonder problemen. Na bestelbevestiging volgden e-mails over de transportstatus en het uiteindelijke aflevermoment. De bestelling kwam vervolgens goed verpakt binnen de aangegeven tijd binnen met de factuur per e-mail. Vandaar in dit geval zeker een 10 verdiend!
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Jeffrey,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Suzan Snijders 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes en snel bezorgd. Via e-mail goed op de hoogte van verloop bestelling tot bezorgen.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Suzan Snijders,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john bereuer 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bcc heeft een overzichtelijke webside prijzen zijn goed en een snelle en goede levering.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste john bereuer,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.
Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rick 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Headset gekocht, was de volgende dag in huis supertevreden. Was de enige winkel die hem op voorraad had. Goed verpakt en topservice wat betreft transparantie en informatie bij product.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Rick,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de headset!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joy 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne shop en snelle levering. Vaak goede aanbiedingen en als er iets mis is dan wordt het snel opgelost.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Joy,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elly 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en duidelijk beschrijving bij producten . Snelle levering dus aanbevolen .
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Elly,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede online shopervaring. De voorraad van producten wordt weergeven en het is helder wanneer je het product kan afhalen bij een BCC in je omgeving of hoe je het product kunt laten bezorgen.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mar van der Meer 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dat ik het product kocht even gechat met BCC en ik kreeg een goed advies en vond het heel prettig..omdat ik niet naar de winkel kon was dit een perfectie oplossing
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Mar van der Meer,

Bedankt voor jouw review over onze chatservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jori 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop is het gemak om iets te kopen omdat de winkels dicht zijn i.v.m. corona. De site is gebruikersvriendelijk om een bestelling te plaatsen. De levering is zonder problemen geleverd en is in orde.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Jori,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annelisa 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC in Haarlem Schalkwijk heeft al heel lang een goede service en is erg vriendelijk. de bestelling werd prompt geleverd de volgende dag
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Annelisa,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Haarlem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tijssen 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig overzichtelijk en goed te doen in deze tijd .
Onze wasmachine was stuk en op deze manier kon ik snel beschikken over een nwe wasmachine.
Ook de bezorgers uiterst beleeft en behulpzaam helemaal top.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Tijssen,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze overzichtelijke website en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC er is geen betere! 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb reeds diversen producten gekocht bij BCC Amersfoort een Bosch combi magnetron, inductieplaat, wandafzuiger en Bosch koelkast en Miele wasmachine die na 20 jaar trouwe dienst defect ging en al deze producten heeft de verkoper xxx ons perfect geholpen met zijn uitleg en adviezen en service gewoon top! En ook de BCC levering en montage dienst is top! Dus voor ons is dit de reden waarom wij een 10 geven!
,
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers en onze bezorgers. Graag weer tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anja 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks de coronatijd kon ik mijn nieuwe laptop binnen 1 uur ophalen. Degene waar ik het ophaalde was erg vriendelijk. Helemaal goed.
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Anja,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yolanda 29-01-2021

Algemene score

10,0
Geweldige service ik vind het top dat je de bezorger kan volgen met je pakket,de bezorgers waren keurig op tijd,vriendelijk en behulpzaam
Officiële reactie van BCC 31-01-2021

Beste Yolanda,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

geert 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie prijs voor een inbouw koelkast, gratis geleverd en gemonteerd door vriendelijk personeel van BCC. Andere webshops voor dit model niet goedkoper en dan moet je 'm zelf nog inbouwen.
Vooraf ook goede communicatie en komen mooi op tijd.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste geert,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Soundbarkoper 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat de soundbar die ik besteld heb nergens op voorraad was, contact opgenomen met de live chat van BCC om toch even te dubbelchecken en daar gevraagd voor de actuele status. Goed geholpen en prettig advies gekregen. Daarnaast is gelijk tijdens de chat mijn bestelling verder in orde gemaakt. Perfecte service van BCC.nl
De uitbreiding van de set ga ik hier ook zeker bestellen!
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Soundbarkoper,

Bedankt voor jouw review over onze chatservice. Veel plezier met de soundbar!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo van Sinten 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, overzichtelijke website ,goede service.
De klantenservice zou beter kunnen vooral de telefoon, beter bereikbaar.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Leo van Sinten,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JanW 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kregen een koelkast en een oven. De koelkast was helaas ernstig beschadigd. Gelukkig losten ze het snel op en hadden we twee dagen later een nieuwe koelkast staan, voor ons uitgepakt en wel. Goede service!
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste JanW,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al jaren bij BCC Alexandrium en ben bijzonder tevreden over de klantvriendelijkheid en de uitstekende service
Heel fijn dat zelfs in Coronatijd onze vaste verkoper Hicham te bereiken was
Veel van onze vrienden e familieleden kopen inmiddels ook bij BCC Alexandrium
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Funs 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke website, producten makkelijk te vinden, eenvoudig bestelproces en betaling, meteen ook op de site een afspraak kunnen maken en dag voor de plaatsing een bericht dat ze bv tussen 10.00 - 12.00 komen, kwartier van tevoren werd ik gebeld dat ze eraan komen. Vriendelijke, voorzichtige en kundige monteurs, goede uitleg gekregen over de wasmachine en de droger, ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Funs,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze duidelijke website en de service van onze kundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carolime 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In tegenstelling tot andere witgoedketens, had BCC wel een installatiedienst beschikbaar. Die bovendien de volgende dag (!!) al langskwam met onze nieuwe vaatwasser. Twee super aardige en kundige jongens, deden hun best om de machine helemaal goed passend te krijgen en alles weer netjes achter te laten. Wat een aanrader, die BCC (en zn installatieboys!)
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Carolime,

Bedankt voor jouw review over de snelle service van onze vakkundige installateurs.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind de manier van bestellen best wel eenvoudig en ook de nazorg is bijzonder goed
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste jan,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E Baas 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productinformatie, comfortabel bestellen en een snelle levering.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste E Baas,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

THA 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch besteld, heel prettig geadviseerd en geholpen. Duidelijke uitleg over betaling. Na uur kon ik het bestelde ophalen.
Fijne winkel, goed en vriendelijke medewerkers. Top
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste THA,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert van Dijk 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over BCC altijd en nu weer correct volgens afspraak, juiste product.
Moet de nieuwe telefoon nog in gebruik nemen, gisteren binnen gekregen, maar heb daar alle vertrouwen in.
Duidelijke website , mooi overzichtelijk, goede informatie over producten, eerlijke prijzen
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Bert van Dijk,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ln 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe vaatwasser gisteren besteld, vanmorgen geleverd, ingebouwd en hij draait al!!
Mail en telefoontje over aankomsttijd levering wat erg prettig is.
Bedankt voor de super snelle aktie en service .
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Ln,

Bedankt voor jouw review over onze snelle levering- en installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Roersch 29-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed verpakt. Heel makkelijk om aan te sluiten en werkt perfect! Aanrader!
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste H.Roersch,

Bedankt voor jouw review over de snelle leverng.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dj kesteloo 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een vraag via de site ben ik keurig teruggebeld en heb dankzij de hulp het artikel kunnen bestellen
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Dj kesteloo,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Kremers 28-01-2021

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat zij de printer konden leveren waar ik naar op zoek was.
Hele snelle verwerking van mijn order en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste H.Kremers,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees van den Bempt 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind BCC een prima winkel in Roosendaal, zeer goede service, vriendelijk personeel en nooit geen discussie. Prima garantie afhandeling, niet goed geld terug of omruilen en een goed advies bij mijn aankopen zowel in de winkel als via de website.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Cees van den Bempt,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sonja 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en snelle levering.
Keurig verpakt ontvangen.
Mijn Kobo Libra ereader gelijk uitgepakt en werkt perfect.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Sonja,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs die ik op internet kon vinden, snelle bezorging, geheel corona-proof.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Edwin en zijn team zijn super behulpzaam. Het advies is altijd goed en eerlijk. Zij hebben veel verstand van zaken!
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine was plotseling kapot. Wij zijn opzoek gegaan naar een nieuwe.
Echter door Covid zijn wij aangewezen op online verkoop. Aangezien wij altijd een nieuw product bij de BCC aanschaffen, lag het voor de hand bij deze firma de aankoop te doen.
De info online is duidelijk en informatief. Levering na 1 dag na bestelling. Mooi op tijd en goed geinstalleerd. Wij zijn blij dat wij weer de was kunnen laten draaien, dank zij de vlotte regeling.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over onze snelle online service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vd Bijl 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat het produkt er goed uitziet. In de reactie van andere lees ik dat het produkt goed bevalt en naar wens is. Het gaat om een tab / e-pad van Galaxy.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Vd Bijl,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

j.j. van der kamp 28-01-2021

Algemene score

10,0
Beoordeeld met een 10 omdat ik vanaf onze bestelling tot en met de levering c.q installatie zeer tevreden ben en heb dan ook geen op- of aanmerking.
Goede info m.b.t afwikkeling qua tijdstip. Men kent een tijdvak van 2 uur bij levering en wordt zelfs 10 min voor komst nog even gebeld. Alle lof BCC.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste j.j. van der kamp,

Bedankt voor jouw review over de levering/ installatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anc Kakkenberg 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de vriendelijke en zeer goede service . Ik had mijn bestelling al binnen het uur in huis, TOPPIE.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Anc Kakkenberg,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. van Dongen 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de online shop kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. Na de bestelling werd een bevestiging gestuurd en de geschatte levertijd (tijdvak) op de volgende dag. Vijf minuten vooraf kreeg ik een telefoontje dat men er aan kwam, hetgeen ook klopte. De wasmachine werdt geplaatst en geïnstalleerd. Alled was / ging perfect
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Fam. van Dongen,

Bedankt voor jullie review over onze duidelijke website en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dew 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle service! Duidelijke informatie op de website, beste prijs voor dit mooie product, dus de keuze was snel gemaakt. Altijd een goed advies ook als ik er kom.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Dew,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

peter 28-01-2021

Algemene score

10,0
super dienstverlening! Even gebeld of het product op voorraad was en werd direct klaar gezet om af te halen.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste peter,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefan 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, snelle en goede levering. Ook op vragen altijd een snel
En duidelijk antwoord. Erg fijne service.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Stefan,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hoesjo 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ( ouder dan 70 jaar) heb op meerdere sites gezocht naar een HP computer.
Gekeken naar prijs en kwaliteit, reviews en snelle levering.
Niet alle toestellen waren online leverbaar, maar toen ik bij BCC ging kijken was bijna alles nog leverbaar, voor redelijke prijzen. Dus koos ik voor BCC. De volgende dag had ik een fijne HP Gaming pavilion met een 16.1 scherm in huis voor een redelijke prijs. Instellen was een fluitje van een cent. Een aanrader.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste hoesjo,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geregeld, ondanks corona snel mijn bestelling in huis., om 10:45 gebeld en om 15:00 in huis. Telefonisch advies was helder en duidelijk en het afhalen bij DHL verliep vlot.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

p.evers 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
webshop was super simpel en makkelijk zelfs voor mij nu ik al op leeftijd ben en weinig verstand van computers heb .
De prijzen van de 2 artikelen waren bij BCC het voordeligst van allemaal.
En de bezorging was perfect zoals afgesproken

GA ZO DOOR BCC
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste p.evers,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak via onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Hugense 28-01-2021

Algemene score

10,0
Gisteren oplader besteld voor Samsung smartphone. Vandaag al in huis. Oplader voldoet aan mijn verwachting. Prima product. Prima service. Heb goede ervaringen met BCC. Een 10. !
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste A. Hugense,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hetty Bischof-Abbenhuis 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben afgelopen maandag een samsung televisie besteld.
Het afrekenen ging prima.
En we werden goed op de hoogte gehouden van de levering. Vandaag, donderdag is de tv netjes bezorgt.

Wij zijn helemaal gelukkig. Zo doorgaan 👍👍👍
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Hetty Bischof-Abbenhuis,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de nieuwe Samsung TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met ruime keus en goede service .
Vriendelijke monteurs .
En vaak leuke acties waaronder deze keer de vaatwasser gratis ingebouwd .
We kochten er al regelmatig iets maar zullen dat zeker blijven doen .
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste A,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Veel plezier met de aankoop en graag weer tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Melis 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vestiging Veghel gesproken voor advies. Correct en vrijblijvend geïnformeerd. Daarom meteen besteld en de spullen zijn vanmorgen zoals afgesproken geleverd!
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Melis,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arjan 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag binnen gekregen, netjes geleverd en klaar gezet voor me. Wat een mooi beeld zeg.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste Arjan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HENK RUTGERS 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een fijne one line shop en winkel om in te winkelen. Altijd de laagste prijs en je wordt zowel on line als in de winkel professioneel geholpen.
Officiële reactie van BCC 29-01-2021

Beste HENK RUTGERS,

Bedankt voor jouw review over onze services, online en in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews