Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Agga 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helle nete jongen die kwamen mijn wasmachien brengen beleeft en optijdt sneler dan ik verwacht ik ga zekker nog een aankoop doen als ik iets voor mijn huis nodig heb
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Agga,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees .Reijnders 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gingen op zoek naar een handmixer. Die we wilden hebben was op dat moment niet op voorraad. Werd voorgesteld een spoedbon te maken. Mixer werd keurig netjes ede volgende dag thuis afgeleverd. Geweldige service van BCC.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Cees .Reijnders,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niet anders zeggen dan dat het heel fijn was om naar de BCC in Leidschendam te gaan en daar een koop te hebben gedaan na goed advies over de beste wasmachine voor onze situatie. De medewerkers waren beschaafd, attent, goed geïnformeerd en behulpzaam. En de wasmachine is binnen 24 uur geplaatst door twee prima kerels. Niets dan lof. Daarom een 10.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Vincent,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ewald 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel. Prima service door vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede parkeermogelijkheid.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Ewald,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GrootHoof 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanochtend in BCC Zeist geweest voor het aankopen van een Pioneer microset en een transistor DAB Sony radio. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Niels!
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste GrootHoof,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Walraven 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geslaagd bij BCC, goede en snelle aankoop gedaan, en daarmee de ergenis van kapotte machine van de baan. Éne dag besteld, volgende ochtend al geleverd.
Bedankt hiervoor, wij kunnen weer vrolijk door.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste W. Walraven,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gino 02-07-2020

Algemene score

8,0
BCC levert redelijk snel, en komen op het afgesproken tijdstip. Product funtioneert perfect. helemaal goed.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Gino,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pieter van Oppenraaij 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden op een prettige en respectvolle wijze behandeld. Alle vragen die wij omtrent de aankoop van een tv hadden werden heldet en precies beantwoord. Een prettig en vriendelijk bezoek.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Pieter van Oppenraaij,

Bedankt voor jouw review over onze service en klantbehandeling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Schapendonk 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In eerste instantie heb via de site geïnformeerd of VVV - bonnen werden geaccepteerd. Daarna vanuit Geldrop naar BCC Eindhoven woensel zo gegaan voor informatie omtrent scheerapparaten.
De adviseuse/ verkoopster heeft naar mijn mening goed geadviseerd, hetgeen mij heeft doen besluiten om deze week een Philips scheerapparaat aan te schaffen.
Prijs en acceptatie gaven daarbij de doorslag.
Met betrekking tot de winkel in WC Woensel zou ik willen opmerken dat deze wat somber overkomt.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste J.Schapendonk,

Bedankt voor jouw review en feedback over ons filiaal in Eindhoven.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janny 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag naar de winkel geweest voor een "mixer", maar daar kun je geen brood mee kneden, dus een Goede bak/kneedmachine gekocht.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Janny,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met brood bakken!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gérard 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service en klantbehandeling. Medewerkster zeer behulpzaam. Product was uitverkocht. Gezocht naar mogelijkheden of een andere winkel of via de BCC website het product nog had, maar helaas uitverkocht. Was ook niet aan te geven wanneer het product wel geleverd zou worden. Geholpen met alternatieven, die vergelijkbaar waren met uitverkochte product. Uiteindelijk, hoewel tegen een iets hogere prijs, toch geslaagd.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Gérard,

Bedankt voor jouw review over onze service en klantbehandeling. Wat balen dat het product was uitverkocht, maar fijn dat er een goed alternatief is gevonden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

p van vliet 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
prima! heb voor de winkel gekozen omdat ik een koelkast graag toch wil zien voordat z on uitgave doe. werd fijn geholpen hoor, er was genoeg personeel aanwezig. snelle levering ook maamdag besteld en donderdag geleverd, op 2 hoog zelfs de mannen hebben het erg goed gedaan, zonder de muur te beschadigen hahah
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste p van vliet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Verkerk 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd weer een feest om bij BCC Roosendaal een product aan te schaffen, wat opvalt is de vriendelijkheid en kennis van de producten van het personeel
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Hans Verkerk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rick 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de BCC in Almere Buiten een Samsung 55Q85R aangeschaft. De medewerker heeft ons super netjes geholpen en was goed op de hoogte van de specs van verschillende TV's. Hierdoor een goed vergelijk kunnen maken en nu erg blij met de nieuwe TV. De medewerker heeft zelfs geholpen te kijken met een lege doos of deze in een Renault Twingo past. Dit is overigens gelukt, met moeite :-).
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Rick,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Almere en de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marian 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is overzichtelijk. Goede informatie bij het gekochte produkt. Tevens goede prijs. Levering snel en goed ontvangen.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Marian,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ACER LAPTOP 17 INCH 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik was op zoek naar een Acer 17 inch laptop die vond ik op de webwinkel van BCC.
Snelle levering snelle laptop ben er zeer tevreden mee.
Zit de hele dag te werken met mijn laptop zeker een aanrader.
De bezorging was ook super snel. After-Pay betalen super.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de laptop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb puur op prijs gekozen en kwam dus uit bij BCC voor mijn nieuwe ipad pro in een tijdelijke en erg scherpe aanbieding. erg tevreden met het proces en de supersnelle levering
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben goed geholpen om een keuze te maken van een laptop ,bij afhalen in de winkel ben ik ook goed en vriendelijk geholpen
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Matt 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor deze winkel. Puur omdat je als klant behandeld word. En niet als nummer.
Ze nemen de tijd voor je. Ze geven de juiste informatie. En ze nemen de moeite voor te vergelijken. Vriendelijk personeel en je word er super Geholpen. Daar kan zeker geen media markt tegen op Dus zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Matt,

Bedankt voor jouw review over en aanbeveling van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mvv 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tijdens de aanschaf van het apparaat werd er door de verkoopster in de winkel niet echt naar onze wensen geluisterd, wij wilde een Siemens maar zij kwam steeds met andere merken op de proppen.
Showmodel aangeschaft, bij plaatsing bleek deze defect. Paar dagen later werd deze omgeruild voor splinter nieuwe.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Mvv,

Bedankt voor jouw review en feedback. Excuses voor het ongemak. Fijn dat we snel een nieuwe konden leveren.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Krm 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering correct en snel. Alleen; aangevinkt “gratis meenemen oude apparaat” bleek niet te werken. Bezorger stelde dat BCC dat wel belooft, maar dat niet regelt met de bezorgdienst. Jammer! Het leek me de iets hogere prijs (dan de laagste prijsaanbieder) wel waard.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Krm,

Bedankt voor jouw review.
Wat raar dat het oude apparaat niet is meegenomen. Dit is namelijk wel de afspraak. We kunnen dit alsnog voor je in orde maken, kun je het ordernummer doorgeven in een reactie op de review?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jo Daemen 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en attent geholpen. Kreeg nog een tip over mijn aankoop om een noodzakelijk aanvullend artikel er bij te nemen. Prima.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Jo Daemen,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en attente hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jason 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is al jaren de vaste stek voor alle elektronica. Dit bedrijf heeft in mijn ogen geen concurrentie.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Jason,

Bedankt voor jouw review en het mooie compliment!.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling, betaling en levering helemaal correct.
Geleverde scheerapparaat voldoet zeker aan de verwachtingen.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

rick k 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Heel duidelijk. En snelle en een goede levering. en tevens wen mooie actie. Je wordt goed op de hoogte gehouden met het bezorgen!
Top bezig!
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste rick k,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

frank leenders 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige en overzichtelijke winkel, waar je ruimte krijgt om ongestoord te winkelen met de wetenschap dat je altijd een beroep kunt doen op een medewerker voor ondersteuning en advies.
Indien gewenst wordt er mee gedacht met je vraag of wens en indien niet anders kan worden goede alternatieven aangeboden.
Heerlijk om fysiek te winkelen in plaats van thuis op de bank achter de laptop.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste frank leenders,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC Bergen op Zoom word je duidelijk en goed geinformeerd, waarbij men kijkt welke eisen de klant stelt aan het aan te schaffen item. Zo krijg je een artikel op maat waardoor je niet betaalt voor mogelijkheden die je toch niet gebruikt. Dit betreft de aanschaf van een laptop.
Maar ook voor alle artikelen geldt die voorlichting. bv bij tv e.d.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr. Lenaerts 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer prettig, klantvriendelijk en deskundig geholpen. Ook héél prettig dat er rekening wordt gehouden in deze coronatijd dat er niet te veel klanten in de zaak aanwezig zijn.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Mevr. Lenaerts,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de klantvriendelijke en deskundige hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Guyt 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zonder enige beperkingen kon ik mijn tv omruilen en goed geholpen met de verdere keuze.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Guyt,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Verkoper is vriendelijk. Kennis van acties en voorwaarde werden we niet ovet geinformeerd.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review en feedback .

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert Gordijn 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had problemen met instaleren mobiele telefoon dag later teruggegaan en werd gelijk geholpen,prima service
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Bert Gordijn,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service!
Vriendelijk personeel, mooie aanbiedingen en snelle levering.
Goed contact en je wordt ook goed op de hoogte gehouden mbt de levering.
Ze hebben onze Amerikaanse koelkast zelfs binnen gezet! Helemaal top!
Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Maria,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is een overzichtelijke zaak met veel artikelen in diverse prijsklassen. De bediening is ronduit goed, vriendelijk en erg behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Trudy Bos 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en netjes geholpen,en alle vragen over het product Naar tevredenheid beantwoord.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Trudy Bos,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kama Horn 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel was de levertijd 3 werkdagen, op de site binnen 24 uur. Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Officiële reactie van BCC 03-07-2020

Beste Kama Horn,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F. B. 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantvtiendelijk
Alleen zat er nu niemand bij de kassa in de buurt. Was even onhandig om spullen op te halen.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste F. B.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jenan Jeyaratnasingam 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de shop website en winkel fantastisch en de tijden hoelang de winkel open is is prima je hebt een goede en vriendelijke klantenservice en je hebt ook vaak veel korting. Ik vind het Goed en Prima omdat je veel hulp krijgt en dat je op de website BCC.nl ook hulp krijgt de winkels liggen ook niet ver van mij en ja ik geef het een 9 omdat het Prima is alleen verbetering is wel dat jullie de prijzen van andere websites in de gaten moeten houden want bij sommige webshop zijn het iets goedkoper
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Jenan Jeyaratnasingam,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niels 01-07-2020

Algemene score

10,0
De reden dat ik bij BCC uitkwam was omdat de BCC veel goedkoper was dan een andere winkel waar ik een product wilde kopen. De site was heel duidelijk waardoor ik mijn product zo gevonden had. Het afrekenen ging heel soepel. Na mijn aankoop werd ik goed op de hoogte gehouden over de bezorging. Ook na de bezorging kreeg ik nog de tip om de factuur te bewaren omdat dit het garantie bewijs is. Mijn beleving bij BCC geef ik een 10!
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Niels,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bram 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering! Net voor 24:00 besteld maar de volgende dag al in huis, top!!!
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Bram,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel en goed advies gekregen. Prettig en snel geholpen. Genoeg parkeerplaatsen aanwezig.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 01-07-2020

Algemene score

2,0
De verkoper was behulpzaam en kundig
De bezorgers waren netjes en vriendelijk

Maar toen begon de ellende de rode koelkast was een zwarte geworden de bezorgers namen hem mee terug met excuses terwijl zij er niets aan kunnen doen. Toen klantenservice gebelt 20 min in de wachten en toen jammer joh kan pas over een week geleverd, maar mevrouw ik heb geen koelkast. Jammer voor u kan niet anders. Mag ik iemand anders spreken nee stuur maar een klacht en u krijgt zo een mail. Mail niet ontvangen is 2 uur later dus geen koelkast geen bezorg bevestiging. Wel van klant naar een nummer geworden en niet meer interessant. Sinds het ontstaan van bcc in badhoevedorp al klant, nu voor het laast iets gekocht. Jammer dat de verkoopafdeling het met zulke medewerkers achter de schermen moet doen.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelende situatie met de levering van de koelkast, excuses voor het ongemak.
Kun je ons het ordernummer doorgeven door een reactie op de review te plaatsen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al langer bij BCC, door omstandigheden dit jaar veel nieuwe apparatuur moeten aanschaffen.ik kom dan op de meest onlogische tijden binnen lopen.maar altijd wordt ik gelijk netjes geholpen of men zoekt een oplossing als ik iets snel wil hebben.al met al een super winkel met TOP verkopers/ verkoopsters
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste jan,

Bedankt voor jouw review over onze service en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leen Schipper 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Berdien in Oostburg heeft ons heel vriendelijk ontvangen en ons uitgelegd hoe de telefoon werkt bovendien heeft ze de telefoon geïnstalleerd. Een eventuele volgende aankoop zullen we zeker weer naar BCC gaan.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Leen Schipper,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oostburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd erg goed geholpen bij het uitzoeken van iPhone. Werd goed met ons meegedacht.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Lia,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

remon 01-07-2020

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, staan altijd klaar. Af en toe een lach op het gezicht zou niet verkeerd zijn. Deskundige mensen die vakkundig helpen
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste remon,

Bedankt voor jouw review en feedback over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

LMB Rombouts 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klant vriendelijk,goede vakkennis over de artikelen.Kom graag ik de winkel voor info.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste LMB Rombouts,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

inductie 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De winkel is op een woonboulevard waardoor het parkeer technische een prima locatie is en het personeel is altijd even vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs, geen verzendkosten en de volgende dag in huis. Netjes verpakt en alles duidelijk gecommuniceerd.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel Lammers 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer prettig winkelpersoneel. Neemt de tijd voor je en informeert je op prima wijze. Vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Marcel Lammers,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pietje 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke mensen duidelijke uitleg. Ze sluiten het product aan om te laten zien wat het verschil is en wat de kracht is
Officiële reactie van BCC 02-07-2020

Beste Pietje,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews