Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne de Bruijne 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de zaak werden wij vriendelijk en bekwaam geholpen. Ook de levertijd en de levering verliepen prima. De mannen reinigden de vloer na verwijdering van de oude wasmachine.
Wij komen graag bij BCC Middelburg.
Service en garantie zijn uitstekend!
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Marianne de Bruijne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben diverse malen in de winkel geweest en super geholpen met betrekking op aankoopbegeleiding en klantgerichtheid
vriendelijk en behulpzaam personeel zowel bij aankoop en omruiling
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Toon,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

groundhog 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC prima zaak, koelkast en magnetron beiden van Inventum doen het prima. Het probleem is DHL. DHL had geen zin om de magnetron langs te brengen. (De koelkast werd door BCC zelf bezorgd dus dat ging prima) Ik heb van half 1 tot 6 zitten wachten. (langer dan 4 uur omdat het tijdstip steeds wijzigde) Om 18 uur ontvang ik een mailtje dat de bezorger voor een dichte deur stond. Dat is op zich niet vreemd, als je niet aanbelt en niet telefoneert. Als er vervolgens ook geen briefje in de bus ligt, betwijfel ik of je wel langsgeweest bent.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste groundhog,

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelende situatie met DHL. Dat zou niet op deze manier moeten gaan. Excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvie 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitstekend geholpen. Duidelijke uitleg door medewerker met goede kennis van zaken. Nemen alle tijd voor je. Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Yvie,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harrie de Loos 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Is een prettige en overzichtelijke winkel. Ruime keuze en prima en eerlijk advies.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Harrie de Loos,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tonh 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom sinds jaar en dag bij BCC.
Goede service, vriendelijk kundig personeel, En niet onbelangrijk vaak het voordeligst. Daar kan internet niet tegenop.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Tonh,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Smit 08-07-2020

Algemene score

9,0
Ik kom vaker bij BCC, je wordt uitstekend geholpen. Over het algemeen zijn de prijzen gunstig. Als je de klantenservice belt, word je prettig te woord gestaan.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Jan Smit,

Bedankt voor jouw review en graag weer tot ziens!.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

paula 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
erg gebruiksvriendelijke website snelle afhandeling en levering. ik zou deze site zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste paula,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling van onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin Timmer 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandagmiddag besteld, dinsdagmiddag geleverd en gratis geïnstalleerd. Oude apparatuur gratis retour.
Overzichtelijke website, voldoende foto’s zodat het product goed te bekijken en te vergelijken is. Producten worden uitgebreid omschreven.
Stappen die doorlopen moeten worden tot aan de betaling zijn simpel en overzichtelijk.
Online bestellen we nagenoeg altijd bij BCC. Nog steeds geen negatieve ervaringen, dus als de prijs ook de beste is, blijven we dat zeker doen!
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Kevin Timmer,

Bedankt voor jouw review over onze onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne van Buuren 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geachte heer en mevrouw van het BCC Ik ben vandaag in de winkel geweest van BCC in arnhem-zuid Ik kom daar graag omdat de winkel altijd heel erg overzichtelijk is en de medewerkers altijd heel vriendelijk zijn bijvoorbeeld vandaag ben ik geholpen door een dame met blond haar ik wilde graag een slowjuicer maar wist niet goed wat een verschil was tussen sapcentrifuge en slowjuicer die mevrouw heeft maar fijn uitgelegd Ik had wel 100 en 1 vragen en zij had engelengeduld met mijn Ze heeft alles goed uitgelegd en uiteindelijk heb ik een hele mooie slowjuicer met behulp van haar uitgekozen Ik ben er super blij mee Ik wil haar ook bedanken voor haar engelengeduld met mij Ik was geblesseerd aan mijn rechterhand en kon niet goed de leuning van de roltrap vast houden Zij heeft mijn nieuwe aanwinst naar beneden gebracht Ze is echt een toppertje en daarom verdiend zij vandaag een hele dikke 10 ik kan BCC in Arnhem Zuid Waarom kan iedereen aanbevelen groetjes
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Yvonne van Buuren,

Bedankt voor jouw mooie review over ons filiaal en de medewerkster in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bep lagendijk 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt vriendelijk Ontvangen
Krijg duidelijk deskundig advies
SUPER
Vinden wij.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Bep lagendijk,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke ontvangst en het deskundig advies.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arno 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen in de winkel zelf en de aflever en installatie service was top.
Wasmachine en droger binnen no time op de 2de verdieping en aangesloten en oude machines meegenomen. Vriendelijke bezorgers.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Arno,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel en van de bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joop 08-07-2020

Algemene score

9,0
goed overzichtelijk en vertrouwd en betrouwbaar je hoeft niet lang te zoeken .
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste joop,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jannienv/t Westeinde 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een mooie winkel vooral in middelburg Heel vriendelijk personeel . Vind ik in goes minder
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Jannienv/t Westeinde,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Middelburg en Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fien 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben altijd zeer tevreden over BCC Oosterhout.... altijd goede deskundige uitleg.. erg vriendelijke medewerkers die je goede adviezen en tips geven!!.. prima service.. gezellige bezorgers die van aanpakken weten..
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Fien,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oosterhout.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Suzanne van Nistelrooij 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn koelvriescombinatie en wasmachine gekocht bij BCC. Wat ik als zeer prettig heb ervaren was het adviesgesprek met de verkoopmedewerker. Ik ben goed geholpen en men neemt alle tijd!

De producten werden netjes geleverd volgens afspraak. Wat ik ook erg prettig vond is dat de jongens ( zeer netjes, vriendelijk en betrouwbaar) bij mij netjes de apparatuur hebben geleverd en aangesloten. Je wordt 10 min. Van te voren gebeld dat ze komen. Fijner kan het niet!

Mijn gasfornuis die ik bij de concurrent had besteld had ik geen prettige ervaring mee met als eindresultaat ik na 1,5 maand nog steeds geen gasfornuis had en mijn geld kwijt was. Uiteindelijk heb ik mijn gasfornuis afgesteld en ben meteen naar BCC gegaan om mijn gasfornuis daar te bestellen. 2 Dagen later had ik hem in huis.

BCC, jullie slogan: low prices, high service is echt werkelijkheid. Ik ben super tevreden met jullie manier van werken en ik raad het iedereen aan!!
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Suzanne van Nistelrooij,

Bedankt voor jouw mooie review over de service van onze winkelmedewerker en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joppe 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede prijs voor de producten en snellen levering, zeker een goede winkel
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste joppe,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eve 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bezorging gratis en in een tijdvak van 2 uur. 15 min Van te voren bellen de bezorgers ook nog een op om door te geven dat ze eraan komen.

Product is net als op de website, ik ben heel tevreden.
Bestellen via website is eenvoudig.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Eve,

Bedankt voor jouw review over het gemak van bestellen via onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke vraag over laptop, direct naar de beste prijs kwaliteit verhouding laptop gelopen. Uitleg gekregen en aangegeven het te willen kopen. Wat echter niet voorradig wel op een ander filiaal alwaar direct de bestelling alsnog kon worden geplaatst. De BCC adviseur gaf aan dat het in principe dinsdag (vrijdag besteld) klaar zou liggen en dat klopte. Prima geholpen, prima afhandeling. Heldere uitleg en geen poespas er omheen.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Mike,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Conny 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ken BCC al langer als een betrouwbaar bedrijf met oog voor de klant (goede service: je wordt 'gehoord' als klant). Nu via de website een nieuwe e-reader besteld voor een goede prijs. Fijne site. De bestelling en bezorging verliepen prima. 's Avonds laat besteld en ik had het product de volgende dag al in huis. Prima indicatie van de levertijd gekregen. Aanrader.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Conny,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat je nu ook via onze website een bestelling hebt geplaatst! Veel plezier met de E-reader!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jebba 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht en laten installeren en aan laten sluiten. De oude wasmachine hebben ze netjes meegenomen. Ben erg blij met mijn aankoop bij BCC😁
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Jebba,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de nieuwe wasmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maddie 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd zeer vriendelijk geholpen daar en hele goede adviezen van de werknemers. Ik kom altijd graag naar BCC!
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Maddie,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John van den Berg 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe combi magnetron, moesten wel even wachten op de deskundige hulp van een medewerkster. Budget van ons was nog niet bekend maar ze gaf zeer goede advies over diverse merken. Afgelopen zaterdag besteld en vandaag dinsdag zelf geïnstalleerd. Even in bedrijf gesteld. En klaar. Het gaat hier om een Siemens combi magnetron.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste John van den Berg,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pascal 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Transparante en gebruikersvriendelijke website. Scherpe prijzen en goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering en uitstekende communicatie omtrent de levering.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Pascal,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Gooren 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitstekende uitleg over het product , vriendelijke en een snelle levering betreft airfryer van Philips
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Jan Gooren,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de airfryer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacinta 07-07-2020

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke en prettig te navigeren site. De medewerkers die de artikelen komen afleveren en eventueel instaleren zijn altijd uiterst kundig en vriendelijk. Er wordt meegedacht en er is altijd tijd voor wat extra tips over het artikel. Zodra er weer een apparaat toe is aan vervanging kijk ik eerst op BCC.nl :)
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Jacinta,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en onze kundige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marina van Geelkerken 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper begreep gelijk wat ik bedoelde. Binnen no-time had ik uitleg en was mijn aankoop geregeld. De volgende dag had ik mijn aankoop in huis.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Marina van Geelkerken,

Bedankt voor jouw review over de snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alie de Wind 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst en deskundige voorlichting over het te kopen product.
Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Alie de Wind,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

. 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de levering is goed als ze komen krijg je ook van tevoren een telefoon hoe laat dat ze komen het pakket werd tot in de keuken af geleverd
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rinse 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke product omschrijving.
Duidelijke afspraken, die men na komt.
De infobalie is vriendelijk en behulpzaam
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Rinse,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing, geen grote rood/witte schreeuwende borden, maar ruimte en vooral personeel die weet waar ze over praten, kennis van zaken, vriendelijk,klantgericht en perfecte service.
Je zou dan verwachten dat de producten wat duurder geprijsd zijn maar ook die zijn zeer marktconform. Ik zou iedereen aanraden naar BCC te gaan.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en klantgerichte en kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T van den Berg 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel snelle service en vriendelijke bezorgers. Als ik weer iets nodig hebt ga ik zeker weer bij BCC kijken.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste T van den Berg,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel en bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig geholpen door geintereseerd personeel wat je een welkom gevoel geeft en goed ondersteund bij de keuze van je product. Zeer tevreden over de service en het gekochte product. In dit geval een e-reader.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en veel plezier met de E-reader.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Keller 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel.
Personeel is goed op de hoogte van alle informatie,
vooral voor een oudere dame die voor een wasmachine komt
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Keller,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de vriendelijke en kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Steven LENOS 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ouderwets vriendelijke service en benadering. Lekker de producten aanraken, uitgelegd krijgen en uitproberen
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Steven LENOS,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sven 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een nette winkel met vriendelijk personeel. Ze hebben mij rustig laten zien welk product ik het beste kon kiezen. Daarna zijn ze ook nog meegelopen naar de kassa!
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste sven,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

peters 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk geholpen door het personeel, geen gepush, kon er op het gemak rondkijken en er werd meegedacht en goed geadviseerd.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste peters,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de adviezen van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carin 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en via mail goed op de hoogte gehouden qua levering bestelling
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Carin,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, goed kwaliteit, prijs/kwaliteit prima. Top, beter kan het niet
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over de levering en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Riet Langeweg 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Hilversum is een zeer klantvriendelijke winkel. De verkoper die ons hielp was erg vriendelijk, eerlijk en toonde begrip voor onze keuzes, totaal niet opdringerig. Hij kwam deskundig over, gaf ons de voor en tegens van het apparaat en daardoor kozen we voor dit product.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Riet Langeweg,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton Pennings 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een zeer informatieve en gemakkelijk toegankelijke web-winkel. Het bedrijf BCC komt haar afspraken zeer goed na. Voormelding bij levering, zowel telefonisch als per sms. Je voelt je echt een gewaardeerde klant. Bezorging verliep ook zeer correct. Kortom : CHAPEAU BCC
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Ton Pennings,

Bedankt voor jouw review over onze makkelijke en gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

LBF van ZIjl 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering, , product dat geleverd werd is van goede kwaliteit. Bezorger bracht hem zonder problemen naar 2 hoog toe.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste LBF van Zijl,

Bedankt voor jouw review over de bezorging. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Snelle en goede levering en aansluiting 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van de winkel is erg overzichtelijke je kan goede selecties maken om tot het product te komen wat je wilt kopen. Verder kun je snel zien wat je extra opties zijn bijvoorbeeld aansluiten en afvoeren producten en wat dit je eventueel extra kost. Ook prettig zelf kiezen welke datum het product bezorgd word. Netjes 1 avond van te voren een tijdsblok van 2 uur doorgekregen. Installateurs alles snel geregeld en goed aangesloten.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en het bestelgemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin Knoest 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site via filters snel en eenvoudig naar het juiste product geleid
Na het maken van mijn keuze volgende dag bestelde in huis.
Een echte aanrader
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste Martin Knoest,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC klant 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne snelle levering, precies op tijd. Informatie via bericht en op het laatst zelfs een telefoontje. Goed advies over bijvoorbeeld dat ik de machine niet mocht gebruiken voor hij 24 uur had stilgestaan. en uitleg over de filter ledigen ook niet onbelangrijk.
Officiële reactie van BCC 08-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danny 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel in Bergen op Zoom kregen we Vriendelijke deskundige uitleg. Kregen de ruimte om er thuis rustig over na te denken . Jammer was wel dat we 4 werkdagen op de thuislevering moesten wachten.
Officiële reactie van BCC 07-07-2020

Beste Danny,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gérard 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
N.a.v. van mijn eerste review,
De dag na mijn aankoop kwam ik via de website erachter, dat het gekochte product € 32,00 lager geprijsd was ivm een aanbieding.
Naar de winkel van BCC en ontving direct genoemd bedrag terug conform de gestelde verkoopregels.
Prima service en zeer vlotte afhandeling.
Officiële reactie van BCC 07-07-2020

Beste Gérard,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita van lent 07-07-2020

Algemene score

10,0
Goed geholpen in de winkel en keurig op tijd bezorgd! Erg veel keus en duidelijke uitleg over de verschillen.
Officiële reactie van BCC 07-07-2020

Beste Anita van lent,

Bedankt voor jouw review over de hulp en service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Romy 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toegankelijke winkel en bevoegd en vriendelijk personeel. Goed geholpen met de juiste keuze voor onze nieuwe tv.
Officiële reactie van BCC 07-07-2020

Beste Romy,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goede service BCC! 07-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen door Bas van BCC Den Bosch. Een verademing ten opzichte van de Mediamarkt. Alle aandacht en goede prijzen.
Officiële reactie van BCC 07-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews