Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ard 10-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote winkel met 3 etages en groot assortiment. Altijd voldoende parkeergelegenheid.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Ard,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cathy 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een overzichtelijke winkel. Wat me vooral opviel, was het sympathieke personeel. Niet opdringerig, maar gewoon behulpzaam. Mijn vragen over de Apple airpods werden professsioneel beantwoord en daar nam de verkoper de tijd voor.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Cathy,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en sympathieke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chris H 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC gaat mee met de tijd en service.
Online cartridges zijn zeker concurrerend en goedkoop o.a Inkline diverse cartridges besteld t.ov
HP.originele cartridges.
Ga zo door.
Grt Chris
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Chris H,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rose 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijke en klantvriendelijk benadering! Chaoeau.
Jullie denken mee met de klant, heel prettig. En we zijn erg tevreden over het advies.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Rose,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jari 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij zijn sowieso fan van BCC maar we zijn in beverwijk bijzonder goed en enthousiast geholpen. Goed en eerlijk advies. Top!!
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Jari,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Barbara 09-07-2020

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie tijdens het bestellen en alles keurig bevestigd per mail. Verschillende mailtjes gehad over het bezorgproces en keurig 20 minuten voor de bezorging gebeld dat ze er bijna waren. Alles wat bevestigd is is ook nagekomen. Ik zou zeker weer wat online bij ze bestellen!
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Barbara,

Bedankt voor jouw review over de communicatie en bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij doen onze aankopen altijd in het filiaal in Lisse. Het is fijne overzichtelijke winkel met héél veel keus. Gratis parkeergelegenheid is rond de winkel ruim voorhanden. Onlangs zijn wij langs geweest om ons op een nieuwe Smart TV te oriënteren. Weer bleek ons de (grote) deskundigheid en vooral ook de klantvriendelijkheid van het personeel. Met onze meest recente ervaring in dit filiaal zijn wij wederom gesterkt in ons voornemen om bij een nieuwe aanschaf altijd even in het filiaal Lisse langs te gaan.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer fijn geholpen, medewerker kwam snel wist, waarover hij het had. Goed advies en prima uitleg.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Roggeveen 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De manier van benaderen en hulp was van een grote klasse. De klant is hier nog koning en het personeel keurig en klant gericht. Niet doorduwen maar gewoon tijd uittrekken. Ik koop vaak online maar was toevallig in Hellevoetsluis en liep daar de winkel in. Klein maar overzichtelijk. Ik ga zeker terug voor een volgende aanschaf. Waarom geen 10, niets is 100% perfect maar dit kwam dicht in de buurt. Dat resulteerden in de aanschaf van een laptop.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Hans Roggeveen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mich 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote koelkast besteld, deze is netjes en voorzichtig afgeleverd. Oude koelkast is weer meegenomen. Snelle levertijd.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Mich,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn in de winkel netjes te woord gestaan en hebben advies gekregen om direct het juiste artikel te kopen.
De vaatwasmachine is netjes geleverd en geplaatst. Er is zeer goede service verleend.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel en bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yousseff m 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
I was in need of a laptop for my exams and I was asked by a friend to visit BCC as they were better than other retailers.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Dear yousseff m,

Thank you for your review.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Sedat 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn erg tevreden over de service en vriendelijkheid van de verkoper. Genoeg verschillende produkten in de winkel om uit te kiezen.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Sedat,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pino 09-07-2020

Algemene score

8,0
Fijn product; veilig, modern en duurzaam voor een redelijke prijs met gratis pannen.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Pino,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marlon 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via bcc een iMac besteld van 27”. Op de meeste websites en de Apple store was deze computer niet meer op voorraad. Maar bij bcc gelukkig wel. Heb de iMac savonds om 10 uur besteld en kreeg het de volgende dag al thuis geleverd. Ontzettend snelle levering en werd goed op de hoogte gehouden door middel van de track and trace. Nog niet eerder wat bij BCC besteld, maar ik bestel hier voortaan zeker weer. Bij het product zit ook 2 jaar thuis afhaal garantie voor als er iets mis is. Erg blij met de service
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Marlon,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JCD 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlak voor middernacht op een woensdagavond een scheerapparaat besteld bij BCC. Was wel heel benieuwd of die er nog uit ging die dag. Jawel hoor, DHL stond vandaag met pakketje (zoals de tracktrace voorspelde) aan de deur. Fijn dat er nog bedrijven zijn die niet met die typische corona-smoezen komen.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste JCD,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remco 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in de winkel in Heerlen op een goede manier geholpen waarbij de verkoper ook mijn vragen heeft beantwoord en duidelijk ook de garantie heeft uitgelegd. Hiervoor zelfs een afgedrukte bon ontvangen plus nog eens een e-mail. Kijk dat is service.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Remco,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

dolfijn 09-07-2020

Algemene score

9,0
nette winkel, met vriendelijk personeel, en je word goed geholpen, ook in deze tijd met corona.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste dolfijn,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel, veel keus en vriendelijk personeel. Ook uitleg was echt goed en vriendelijk. Goed deskundig advies.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Joop,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben uitstekend geholpen, terzake kundig en met name met de prijsstelling prima voorgelicht!
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Floris 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Apeldoorn. Een hele fijne winkel. Zeer behulpzaam personeel ,heel vriendelijk en zeer deskundig. Wij kochten een Samsung TV .van 2020. Wij werden geholpen door Dennis een verkoper die ons zeer maar dan ook zeer goed heeft geholpen. Geen vraag was hem te veel. Zelden zo,n deskundigheid ,geduld en vriendelijkheid meegemaakt. Bedankt BCC.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Floris,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn en de zeer goede hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niek 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel,diskundig en vriendelijk. Personeel .
Een parel in het Hoogeveense winkelbestand
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Niek,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

daantje 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een stofzuiger besteld en alles is echt top verlopen. Optijd bezorgd. 👌
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste daantje,

Bedankt voor jouw review en succes met stofzuigen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E de Zeeuw 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren klant, Shop BCC / Alexandrium gekozen vanwege de perfecte service en duidelijk uitleg door Dhr. E Boxma. Niet te opdringerig , geduldig en luisterend naar onze vragen. Ook aandacht voor onze zoon die ook vragen stelde
in een woord ... service with a :-)
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste E de Zeeuw,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Rotterdam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis Bosch 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn geholpen en een goed product voor een lage prijs De verkoper was beleefd en heel erg behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Dennis Bosch,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Micheal 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes alles afgehandeld, flexibel met tijden aangeven voor bezorging en dat was ook erg netjes, van te voren gebeld en de vaatwasser naar tweede verdieping van appartementcomplex gebracht. Zelfs nog de vraag of ik een oude had staan die ze moesten meenemen.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Michael,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion Vranken 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie verzorgde klantgerichte winkel , groot assortiment en een goed overzicht in de winkel.
Het personeel is vakbekwaam en heel vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste Marion Vranken,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en onze vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

h.a.beverloo 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor ons is de winkel dichtbij en makkelijk te bereiken en te parkeren,wij konden eerst kijken wat wij
wilde hebben .
Officiële reactie van BCC 10-07-2020

Beste h.a.beverloo,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Elst 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlug geleverd,goed telefonisch en mail contact,goed en op tijd afgeleverd.En keurig op z'n plaats gezet.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Van Elst,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nadia 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben erg blij met mijn aankoop, levering is netjes gedaan en op de afgesproken tijdstip.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Nadia,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 09-07-2020

Algemene score

10,0
We waren (met spoed) op zoek naar een nieuwe wasmachine. Qua prijs en levering snelheid kwam BCC als beste uit de vergelijking. De oude machine namen ze kosteloos mee, dus dat scheelt een hoop gesjouw.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.P van Troost 09-07-2020

Algemene score

8,0
Vakkundige hulp,en makkelijk parkeren voor de deur.
Kreeg prijsgarantie dat als het artikel wat ik kocht ergens anders goedkoper was BBC het verschil zou aanpassen.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste A.P. van Troost,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iacob Alin Alexandru 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Everything went flawlessly, order arrived lighting fast with no issues, well packed.
Support team is great, they answered pretty fast and right on subject.
No complaints from me !
10/10
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Dear Iacob Alin Alexandru ,

Thank you for your review about our suppor team and the delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

nobel 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind deze winkel leuk de verkopers zijn niet opdringerig door bij binnenkomst van de klant niet direct naar je toe te komen ze laten je rustig rondkijken in de winkel bij een teken van de klant komen ze naar je toe en geven duidelijke antwoorden op je vragen.
een aanrader
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste nobel,

Bedankt voor jouw review over en aanbeveling van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jansen 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanaf begin bij het betreden van de winkel perfect geholpen en voldoende uitleg
over mijn nieuwe aankoop afwasmachine, ook de aflevering thuis verliep
precies op de afgesproken tijd, ik ben zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Jansen,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel en bij bezorgen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Evelien 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp in de winkel, snelle en goede levering. Laat keurig een paar minuten voor tijd weten dat ze komen. En de avond voor levering een tijdsindicatie.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Evelien,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geert 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lekker klantvriendelijk en deskundig personeel.
Ik heb het gevoel dat ik ook altijd terecht kan als er iets mankeert.
Volgende keet zeker weer even bij BCC Oosterhout kijken.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Geert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oosterhout.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Omer de Rudder 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
steeds vriendelijk personeel, staan altijd klaar voor je vraag te beantwoorden.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Omer Rudder,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk smeets 09-07-2020

Algemene score

9,0
de 2 pitskookplaat werkt perfect de bezorging ging heel goed netjes ingepakt ben zeer tevreden hier over
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste henk smeets,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Oleg 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We chose this store because there is a large selection of washing machines. The seller really helped with the choice of model. Delivery and installation are also worthy of praise.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Dear Oleg,

Thank you for your review about our services in the shop and with the delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Antoinette Lemaire 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al veel aakopen gedaan bij BCC, zoals een wasmachine, wasdroger, diepvriezer, en nu pas een magnetron. Goede kwaliteit.Ik vind het een fijne winkel. Je wordt er goed en vriendelijk geholpen. Personeel heeft kennis van zaken en nemen de tijd voor je. Fijne sevice. Ze brengen het tot op de plaats waar je het wilt hebben en nemen het oude weer mee, beter kan gewoon niet. Ik koop nergens anders meer. Is echt een aanrader waard. Probeer het maar uit, je wilt dan nooit meer anders.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Antoinette Lemaire,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wietze 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige prijs ,vlotte en correcte levering. We zij erg tevreden !We kopen er vaak een electrisch toestel.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Wietze,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Twan 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kundige verkoper met veel kennis en enthousiasme, zeer goed advies gekregen. Bezorging was ook goed, netjes vooraf gebeld door de vrolijke bezorger dat hij er over 10 min zou zijn.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Twan,

Bedankt voor jouw review over onze kundige verkoopmedewerker en onze vrolijke bezorger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Romy 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel, goede klantenservice en goede prijzen. Heel behulpzaam .
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Romy,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag, woensdag 8 juni, een samsung tablet gekocht bij bcc Hilversum. De verkoper was zeer behulpzaam, heel klantgericht en -vriendelijk. Gaf goede informatie op alle vragen die wij hadden. Was een goede en plezierige ervaring. Pluim
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Correcte bediening. Deskundig personeel. Korte wachttijden. Ruime keuze.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Terry Pietjouw 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben goed geholpen en voorgelicht. Men nam de tijd ervoor en kwam er vriendelijk over. Geen verkooppraatjes maar goed advies.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste Terry Pietjouw,

Bedankt voor jouw review over onze kundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W. Boer 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie Epson printer gekocht bij BCC Sliedrecht en prima advies gekregen. Vriendelijk en deskundig!
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste W. Boer,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S.T.K. (yan) Kasanwidjojo 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote ruime shop, je kunt je weg makkelijk vinden ondanks de Corona. Hoe vaker je komt hoe minder moeite om te zoeken wat je nodig hebt. Je kunt dus rechtstreeks naar de stellage toelopen waar het goed zich bevind waarvoor je gekomen bent.
Je wordt te woord gestaan door een medewerker en afhankelijk van wat jij als klant wilt, kun je tijdens je zoektocht door de medewerker geholpen worden.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste S.T.K. (yan) Kasanwidjojo,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. de Ruiter 08-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wist precies wat ik moest hebben toen ik de BCC in Apeldoorn binnenliep. Na even te hebben rondgekeken sprak ik een verkoper aan met de vraag of ze het product waar ik naar op zoek was op voorraad hadden. Hij vroeg mij waarom ik naar dat specifieke product op zoek was en of ik ook verder had gekeken naar vergelijkbare producten. Samen hebben we even gekeken welke opties er nog meer waren. Zijn doelgerichte vragen hielpen mij goed om een keuze te maken. Mijn eerste keuze bleek nadien ook het meest geschikt voor mijn situatie. Altijd goed om het nog even door te nemen.
Officiële reactie van BCC 09-07-2020

Beste M. de Ruiter,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews