Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Valerio 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine zeer snel en vakkundig door twee aardige knakkers aangesloten op trekschakelaar. Oude ook ontkoppeld en meegenomen.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Valerio,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas kramer 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel met veel gratis parkeerplaatsen vlak voor de deur,personeel is erg behulpzaam
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Bas kramer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het contact met de verkoper was maar kort; hij deed zijn best en testte het apparaat in mijn bijzijn.
Gaf ongevraagd adviezen. Leuk
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam naar de winkel in Delft om informatie over een soundbar. Na een paar minuten kwam er een medewerker vragen of ik hulp nodig had of eerst zelf rustig wilde rondkijken. Ik zei dat ik eerst wilde oriënteren. Na deze orientatie ben ik zelf naar de medewerker gegaan en gezegd dat ik informatie nodig had. Dit werd een zeer informatief gesprek over alle soundbars en de mogelijkheden en ook de niet-mogelijkheden. Een zeer waardevol bezoek. Ik heb de keuze gemaakt voor de Harmen Kardon 700 tezamen met oneduo en de sub. Bedankt voor de goede afviezen
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Selma 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de BCC werd ik vriendelijk geholpen. Mijn vragen werden beantwoord. Ik kom vaker bij de BCC en de service is altijd goed. Ze nemen de tijd voor je, hier ben je zeker geen nummertje.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Selma,

Bedankt voor jouw review over onze persoonlijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Hofman 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk geholpen en goede adviezen gekregen.
Personeel is heel gemotiveerd en dat heb ik ervaren als positief
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste J. Hofman,

Bedankt voor jouw review over onze gemotiveerde medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.W.Waijboer 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
perfecte service, goede behandeling in de winkel en correcte aflevering en vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste J.W.Waijboer,

Bedankt voor jouw review over onze winkelmedewerkers en bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Averstijlen 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen en niets was teveel om de juiste tv te laten zien of uitleg erover te geven
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Averstijlen,

Bedankt voor jouw review oer de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mehmet yildiz 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke product omschrijving scherpe fotos.
Bestellen gaat simpel. Je kan voor de bezorging kiezen thuis of in de buurt laten bexorgen
Dank je wel Bcc
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Mehmet yildiz,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MargaM 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestelproces van begin tot eind. Volgende dag op afgesproken tijd bezorgd.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste MargaM,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tibwoman 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg vriendelijk geholpen...zowel beneden bij de laptops als boven bij de koelkasten. Tevreden met onze aankopen.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Tibwoman,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, alle producten snel te vinden door handige indeling en goede informatie over de producten. Het gekozen artikel is snel verzonden en de volgende dag geleverd. We zijn heel tevreden met de verzending en het ontvangen product.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle verzending. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Olckers 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben prima op de hoogte gehouden van tijd levering.koop al jaren bij BCC omdat er de tijd voor je wordt genomen en er goed wordt geadviseerd
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Olckers,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat je al jaren een van onze klanten bent, graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

San 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, ben zeer er tevreden over. BCC Account aangemaakt en je kan alles terug zien, erg makkelijk als je een bon kwijt bent.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste San,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeff 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper heeft gewoon zijn best gedaan om het produkt zo snel mogelijk te kunnen leveren en daarbij ons ook erg correct behandeld. Niet het gevoel gehad dat er teveel gevraagd werd, of dat hij maar moest wachten tot hij verder kon, wat ik toch wel geregeld heb bij het vragen stellen aan verkopers.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Jeff,

Bedankt voor jouw review over de service van onze verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Coos 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop via de website is zo makkelijk als wat. Communicatie over levering is zoals het hoort: je weet waar je aan toe bent, door mail, sms en op het laatst ook nog een telefoontje. Bezorgen tot op de goede plek in huis kost een beetje, maar dan komen er wel 2 sterke en ook nog aardige jongemannen om de droger op z'n plek te zetten. Zij hebben wel de kracht, ik niet, dus mooi geregeld.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Coos,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mehdi 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige en zeer behulpzaam personeel. Zeer goed geholpen en alle tijd gekregen. We waren zelfs pas klaar na sluitingstijd en er maar 2 medewerkers er nog waren!
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Mehdi,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bethb 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben er goed geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam er wordt tijd genomen om je te helpen met je aankoop.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Bethb,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mitchel 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier weet je teminste dat de service top is klant gericht er wordt samen met je gekeken naar wat het beste bij je past en snelle service er bestaat voor mij geen betere winkel en voor alle andere raad ik het zeer zeker aan
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste mitchel,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. 14-07-2020

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen daar hij dichtbij was. Ze hadden ook het product waar ik naar zocht.
De klantvriendelijkheid was goed en heel vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste C.,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Debbie de Klerk 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super duidelijke en snelwerkende site. Betaling vlot te regelen. De volgende dag op de aangegeven tijd in huis. Prima verpakt. Het was een breekbare personenweegschaal en de doos zat vol luchtkussentjes. Keurig verpakt.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Debbie de Klerk,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roelof 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen Zaterdag in de shop in Hoogeveen geweest. Goed geholpen. Aardig en behulpzaam personeel. Het product was niet meer op voorraad maar kon maandag al thuis geleverd worden. Top service
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Roelof,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jac 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb uitstekend met de verkoper kunnen praten. Goed advies. Ook alternatieven besproken maar de keuze was snel gamaakt. Binnen 2 werkdagen geleverd.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Jac,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag wat elektrische apparaten gekocht bij BCC. De manier waarop de verkoper ons heeft geholpen was echt super! Zeer relaxt en met verstand van zaken werden wij geholpen. ook de corona maatregelen werden uitstekend toegepast. echt goed hoe BCC dit doet.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over de service van onze verkoper in deze tijd met de corona maatregelen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.faassen 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben hier ook onze t.v gekocht goed bevallen . En nu een wasdroger en wasautomaat .hele goede uitleg wouden eerst een ander merk maar door de goede uitleg van de verkoper toch maar voor een Mieke gegaan en hij bevalt prima ! Volgende keer weer BCC !
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste H.faassen,

Bedankt voor jouw review over de uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bientje 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Halen altijd onze producten bij BCC, zeer tevreden. Worden altijd goed geholpen en snelle levering. Vaak ook betere prijzen dan bij andere winkels. Ga zo door..een fijne winkel zowel online als filiaal
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Bientje,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monika Zippusch 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed,netjes en snelle levering met vriendelijke bezorgers,tevreden met mijn keuze en blij met de aankoop dat ik voor dit artikel heb gekozen.Volgende aankopen wordt weer BCC.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Monika Zippusch,

Bedankt voor jouw review over de bezorging en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Srinath 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
I recently purchased a washing machine and dryer worth 900 euros from BCC. While the delivery was on time and the customer service at the shop was good, it could definitely be a lot better. The customer representative mis-informed me about not having the need to purchase the stacking kit even after having asked twice, and the dryer could fit well on top of the washing machine. However, the delivery guys said that they would not be able to fit the dryer on the washing machine without the stacking kit. As a result, I had to go to the shop twice and pay additional 30 euros of installation charges. Could have saved a lot of time and money, if the representative gave me proper advice in the first place. However, the online customer service was good again to understand my situation and acted accordingly to compensate me for my future purchases.
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Dear Srinath,

Thank you for your review and feedback.
Our apologies for the inconvenience. Can you give us your ordernumber in a reply on this review?

Kind regards,
Team BCC

Srinath 15-07-2020

Here are the two order numbers:

1) Washing machine and Dryer - 202007-000804621

2) Staking Kit - 202007-000804935

Again, I reiterate, the customer service at the shop was good but only it could be better. Hoping that u would show me a good gesture for future purchases.

Reageer

Van Dijck 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een JBL-box gekocht. Zeer netjes geholpen. Stond in de winkel duurder geprijsd dan op internet bij andere winkels. Zonder problemen heb ik hem voor die goedkopere prijs meegekregen. Top!!
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Van Dijck,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is goed ingedeeld en product was snel te vinden. Reden voor de koop was een zeer scherpe prijs. Nergens goedkoper op moment van kopen! Snelle perfecte levering. Tevreden klant!
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nick 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
er was nog 1 tv in de beschikbaar. Dus heb ik op de chat gevraagd of deze nog beschikbaar was, je wilt natuurlijk wel zo snel mogelijk van je nieuwe tv gebruik maken. Deze heb ik besteld en had hem de volgende dag al in huis
Officiële reactie van BCC 15-07-2020

Beste Nick,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton Heijboer 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor deze winkel omdat ik er vriendelijk en deskundig wordt geholpen.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Ton Heijboer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dilara 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben me geholpen met allerlei vragen voor mijn laptop top service lage prijzen plus de garanties zijn prima ik ben erg blij met de aanschaffing van mijn nieuwe laptop en heel erg blij met de hulp ik ga zeker in de heden veel meer dingen bij bcc halen!
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Dilara,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze winklemedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carolien 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bij BCC Apeldoorn uitstekend geholpen en er werd met ons meegedacht. Ook vonden wij het fijn om een email te ontvangen wanneer de artikelen zouden arriveren. De twee bezorgers werkten heel netjes en waren ook zee vriendelijk, ondanks dat ze twee trappen op moesten.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Carolien,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adriaan 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst attent geholpen bij de aanschaf van een stofzuiger. Goede uitleg resulteerde in een goede keuze. Ouderwets goede service en met een deskundig advies. Daar kan geen internet tegenop.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Adriaan,

Bedankt voor jouw review over de service en deskundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annelies 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede info en service! Ook handig dat de factuur geregistreerd wordt in het systeem van BCC én dat deze ook nog digitaal wordt toegezonden. Bij garantie en omruiling hoef ja dan niet te zoeken.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Annelies,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.Louws 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren naar de BCC op Dukenburg Nijmegen geweest, heel verrassend, mooie winkel vriendelijk personeel.
Wilde daar een airfreyer kopen, na goed advies de juiste besteld, was niet op voorraad, maar vandaag al geleverd..dus vanavond lekker snacken.
Vr Gr Eveline
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste E.Louws,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Nijmegen.
Geniet van de snacks vanavond!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ceesja 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel Vriendelijk Personeel, Aandacht voor de klant. Hier tel je nog mee tenminste.
Er zijn winkels waar uit blijkt of je geluk hebt dat je iets kunt kopen . Helemaal geen tijd of vraag maar aan mijn collega . Bij B B C lopen ze dan mee naar de juiste persoon die je moet hebben. Veel vriendelijker.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Ceesja,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geoffrey 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg netjes en accuraat geholpen. Goede service en de verkoper voelde prima aan waar onze wensen lagen. Alternatieven werden geboden met een passende uitleg over de apparaten.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Geoffrey,

Bedankt voor jouw review over de goede service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Spijkerman 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en prettig en deskundig personeel. Veel keus. Beslist een aanrader voor alle aankopen.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Spijkerman,

Bedankt voor jouw review over en aanbeveling van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilmy 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk , beleefd, kennis van zaken , je krijgt tijd en ruimte om rustig rond te kijken, goede service
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Wilmy,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diny 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc is de enige elektronicazaak die de gekochte producten in de coranatijd plaatst waar je dat wilt. Top service. Bij levering betalen met pin vind ik ook een voordeel. Kortom ik raad BCC aan.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Diny,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice in deze tijd van het coroanvirus.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gispat 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I received my washing machine on the time as it was told. Delivery and assembly was very quick and clean. I am also very happy with the washing machine I bought. Thank you.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Dear gispat,

Thank you for your review about the delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Stimpy 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een nieuwe tv nodig op de camping. Daar alle ontvangst digitaal is. Tv werd de volgende dag geleverd op de camping. Wij zijn super tevreden over BCC. Site is makkelijk en overzichtelijk. Ik kan makkelijk mijn gegevens en bestellingen inzien.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Stimpy,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle verzending. Alleen raar dat er voor bezorging in de avond extra betaald moet worden. Daarom toch gekozen voor bezorging in de ochten/begin middag, maar mijn pakketje werd alsnog in het avondblok bezorgd. Als ik toch voor de avond had gekozen had ik dus gewoon extra moeten betalen voor iets wat sowieso al zou gebeuren.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste A,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.v.Drie 14-07-2020

Algemene score

10,0
de verkoper van een koffiezet apparaat heeft ons goed geholpen en ons vakkundig naar Essent geloodst en ook daar zijn wij door De adviseur prachtig geholpen en d.ov. hoefden wij het apparaat niet te betalen! Is dat mooi of is dat mooi!!!!! Wat een service!
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste G.v.Drie,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al 50 jaar klant nog nooit iets gekocht wat niet voldeed aan de verwachtingen.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review en voor het feit dat je al 50(!) jaar een van onze vaste klanten bent!.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karien 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC was de goedkoopste. Had er nog 1 op voorraad. Zondags om 22.30u besteld, volgende dag al in huis. TOP
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Karien,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed geholpen door een aardige verkoper! Eerlijk antwoord op gestelde vragen en zelfs nog gekeken of er nog iets met de prijs gedaan kon worden. Kortom goede service en goede productkennis.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 14-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
is in de buurt en hebben een goede sortering.Wanneer je de keuze hebt gemaakt wordt het snel afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 14-07-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews