Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is gebruiksvriendelijk . Levering van het bestelde was razendsnel. Assortiment is heel groot.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe tondeuse besteld want de oude begon na 10 jaar toch wat te pruttelen, je zult maar halverwege zijn.....
Deze is echt een aanrader, fijn snoerloos scheelt een heleboel gefriemel om het snoer altijd de goede kant op te laten hangen, dat is dus verleden tijd. Lekker stil ook vergeleken bij de oude. Goed hanteerbaar en makkelijk te reinigen. Dus van mij een dikke 10.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de tondeuse en maak er wat moois!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jootje 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren pas Rond 20.45 uur in de winkel in Arnhem zuid. We werden heel goed geholpen en er werd ook alle tijd voor ons genomen, ondanks dat de winkel bijna de deuren ging sluiten. Onze dochter was helemaal blij met haar kobo clara.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Jootje,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Riek 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen regelmatig bij BCC meestal bij het filiaal in Arnhem-Zuid. Worden altijd prima geholpen. En met vragen kunnen we altijd terecht.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Riek,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Suzanne 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijke bezorgers. Waren er lekker op tijd. Hebben de oude machine mee genomen. Ze waren zo klaar met aansluiten. Echt super
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Suzanne,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joshanty 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen door de medewerkers
De spullen waren er nog nie alles is netjes gelijk besteld zeer tevrede over de service
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste joshanty,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik geef nooit meer dan een 9, ook niet bij een winkelketen die uitstekend presenteert. Koop al jaren bij BCC Veenendaal. En zeker het laatste halfjaar. Al mijn apparatuur vervangen Ivm verhuizing. Geweldig de terugname van de veel te grote TV, die ik toch zelf gekocht. Het assortiment, de service en adviezen die geboden werden in een stressvolle tijd, een klantenbinder!!
Ik beveel BCC van harte aan en zeker BCC Veenendaal.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joop wesdorp 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk en attent personeel en ik winkel graag in de buurt, duidelijke adviezen om
tot een goede keuze te kunnen komen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste joop wesdorp,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HamburgDude 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
My product search and purchase on BCC.nl website was simple and fast. The 'Compare Items' function was particularly useful when trying to choose between a variety of washing machines. The delivery happened within a few days of my placing the order, and the guys were punctual, friendly and professional. They were done in less than 30 minutes (and that included removing the old washer). Would definitely by from BCC again in the future.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Dear HamburgDude,

Thank you for your review about our website and the delivery.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

fam. van den bosch 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel in Heerlen (Limburg) zijn we al een paar keer goed geholpen .. Vriendelijk medewerkers en weten ook goed ieder van hun kennis/vak van de producten af die zij verkopen. Hierdoor maak je als klant een goede beslissing om daar iets te kopen.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste fa. van den bosch,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

YS 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en efficient. Precies wat je online zoekt.
Heel erg blij dat wat ik zocht er ook bij stond.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste YS,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mirjam 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ja hoor, dicht bij mij in de buurt.
vriendelijk geholpen en goede info gegeven.
tevens waren de bezorgers heel attent om de koelkast buiten neer te zetten waar ik graag wilde..zo fijn.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste mirjam,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rolf Goedemans 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een prettige winkel waar ik graag kom. Deskundig advies, en zeggen precies waar voor het dient het product dus een eerlijk antwoord krijg je
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Rolf Goedemans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

theo 16-07-2020

Algemene score

9,0
vriendelijk en behulpzaam en Deskundig advies over aankoop bosch stofzuiger
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste theo,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met stofzuigen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carolien 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en betaalbare prijzen. Je wordt goed geholpen door het personeel!
Ze hebben ons heel goed advies gegeven.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Carolien,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Bronkhorst 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke en vakkundige medewerker. Dus goed en prettig geholpen. Bovendien is de winkel makkelijk te bereiken en hebben ze een groot assortiment.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Hans Bronkhorst,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst klantvriendelijk, medewerker had veel kennis over de verschillende laptop merken/types. Uiteindelijk een goedkoper model gekocht dan gedacht. Aangeschafte laptop voldoet aan al onze wensen/prestaties.
Volgende keer kom ik zeker terug 😉
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke medewerker en de deskundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PJ Niebeek 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd oprechte info en zeer familiaire sfeer zeer deskundig en altijd goede service
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste PJ Niebeek,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N.C.Hooghiemstra 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel en ruim van opzet. Geholpen door vriendelijk personeel. Men neemt de tijd voor je en geeft rustig advies op de vragen die wij hadden.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste N.C.Hooghiemstra,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

p.volkers 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wanneer je de winkel inloopt is het personeel vriendelijk en wordt met geduld geholpen. Echt geholpen, waarbij je niet het gevoel bekruipt dat ze wat aan je willen slijten. Ik kom daar geen chagrijnige kop tegen. In deze tijd worden mensen geherwaardeerd, denk aan zorgpersoneel. Nou, bcc mensen op de werkvloer verdienen ook waardering, omdat bcc geen bestaanskans heeft zonder hun goede mensen op de werkvloer.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste p.volkers,

Bedankt voor jouw review over onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.A.Allessie Nijkerk 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gastvrije en vakkundige uitleg. Verkoper Dennis nam ruim de tijd om ons te overtuigen welk type TV het beste bij ons past. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste M.A.Allessie Nijkerk,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem R. 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe wasmachine met onze voorkeur naar de BCC gegaan. Verkoper was goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, keuze was snel bevestigd. We hebben weer voor Miele gekozen (vorige machine heeft het 22 jaar volghouden!) Verkoper drong dus ook niet aan op (bij deze kwaliteit) niet zo zinvolle extra garantie, eerlijk...
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Willem R.,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marc 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
makkelijke site, ruime info over de spullen die je wilt aanschaffen, na aanschaf wordt je goed op de hoogte gehouden over leverings- datum
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste marc,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remy 16-07-2020

Algemene score

10,0
Altijd een zeer goede prijs en super snelle levering.
En dan ook nog top spul.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Remy,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben een Samsung 30 S gekocht bij BCC, perfect, wij zijn wat ouder en voor ons heel goed te gebruiken. Uit gekozen op de website van BCC. voor ons dus.+++
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mathijs Bax 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
K.t.v app. Wat we uitgekozen hadden (winkelmodel) was niet compleet meer, daarvoor voor dezelfde prijs een nieuwer model gekregen.👍
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Mathijs Bax,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent Henri. 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper heeft een enorme productkennis en kan dus goed advies geven. Ik ben dus goed en vakkundig geholpen.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Vincent Henri.,

Bedankt voor jouw review over onze kundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een zeer mooi apparaat. Mooie uitstraling en zeer snell levering. Hopen dat we net zoveel plezier aan hebben als onze vorige airfryer.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de nieuwe airfryer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dhr. G van Oostrum 16-07-2020

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een goedkope maar toch goede smartphone voor mijn vrouw, haar oude
Samsung Galaxy J1was ook nog gecrasht, wij zijn naar de BCC in Delft gegaan en zijn hierbij heel goed geholpen door verkoper Peter door zijn advies en service door de oude Samsung weer naar de fabrieksinstellingen terug te brengen en de simkaart weer in de nieuwe Motorola Moto e6 Play te doen en ons tevens verder geholpen met instellen, wij bevelen BCC hierdoor zeker aan mede door de aankoop van een Indesit wasmachine eerder dit jaar dat ook vlot en vlekkeloos is verlopen
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Dhr. G van Oostrum,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M Roel 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke uitleg, snelle levering en netjes aansluiten van wasmachine en droger.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste M Roel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dan Kersten 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had wat spullen nodig. Maar de helft was aanwezig in Zierikzee. Maar binnen 2 dagen was het restant er al aanwezig. Bedankt JanJoost!
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Dan Kersten,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zierikzee.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans en Willy 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag bij Bcc op de Mortiere in Middelburg geweest. Fijn personeel, behulpzaam, vriendelijk en kundig. Wij zijn er heel goed geholpen met aanschaf van vrieskist, koelkast en espressomachine.
Ook de levering laat niet lang op zich wachten. Morgen wordt de vrieskist en koelkast al geleverd en wordt het oude spul mee teruggenomen. Al met al heel tevreden.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Hans en Willy,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dimphy 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor BCC vanwege de al bekende service en uitgebreid aanbod. BCC doet wat ze beloven!
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Dimphy,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rien van Soest 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn jarenlang vaste klant van BCC Beverwijk. De medewerkers daar zijn ter zake kundig en geven betrouwbare en goede adviezen.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Rien van Soest,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sunil 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, betrouwbaar. Goede producten. Top philips stofzuiger ontvangen binnen 1 dag. Dat is nog eens een snelle levering. Top service
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Sunil,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andre 16-07-2020

Algemene score

4,0
Twee BCC winkels bezocht in een poging 1 stfzuiger te kopen. Winkel in Dukenburg: de schaars aanwezige verkoper kijkt van een afstand toe en komt uiteindelijk dan maar naar je toe voor de vraag die ik heb. Toevallig is de gevraagde stofzuiger niet in voorrraad. Er is wel een duurdere! In windel Centrum wordt gevraagd of ik echt wel deze Miele C2 wil, want is in China gemaakt en niet betrouwbaar, waarom niet de duurdere echte Miele! Als klant krijg ik de indruk ,dat ik een kat in de zak koop! Ik beschouw dit als verkooptactiek van BCC. Ik koop het daar om het meteen mee te kunnen nemen, maar online krijg ik het voordezelfde prijs. Gelukkig krijg ik wel normale garantie op het product.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Andre,

Bedankt voor jouw review.
Wat een apart verhaal, we komen hier graag meer over te weten. Kun je in een reactie het ordernummer aan ons doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Viona Waaijen 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het personeel denkt met je mee en toont inlevingsvermogen, dat is erg fijn. Uiteindelijk heel erg goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Viona Waaijen,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Barry 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toffe gasten ze kennen mij onderhand al na 6 of 7 keer Bluetooth kopen ja ik verlies ze iedere keer hun lachen natuurlijk nee leuke mensen leuke winkel top
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Barry,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Boogaert 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel is altijd klantvriendelijk, behulpzaam en heeft alle tijd om iets uit te leggen.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Jan Boogaert,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De Kok 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime winkel, goed parkeren.
Verkoper vriendelijk en zakelijk
Ruime sortering en goede prijs
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste De Kok,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Penris 16-07-2020

Algemene score

10,0
Ik ben altijd tevreden bij aankopen bij BCC.
Meerdere aankopen bij BCC gedaan.
En nog nooit tegen problemen aan gelopen.
DUS PERFEKT
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Penris,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles steeds naar tevredenheid verloopt.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Akkerman 16-07-2020

Algemene score

10,0
Bij BCC Alkmaar op zondagmiddag uitstekend voorgelicht door verkoopmedewerker Nour over de aankoop van een Bosch wasmachine WNAT323471(als beste getest door Consumentenbond in juni 2020). Ook uitstekend voorgelicht over de datum van levering en aansluiting, plus meenemen van de oude wasmachine(tegen betaling). Ik geef daarom BCC een 10.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Hans Akkerman,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Scheinhardt 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk. Overzichtelijk. Snelle afhandeling en goede informatie. Daarnaast komt BCC toch altijd wel als een van de goedkopere er uit. Ook de levering was snel.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Scheinhardt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AVaartjes 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste Samsung TV was van de outlet. Deze kreeg helaas storing na 9 dagen. Naar de winkel gegaan en met het personeel een nieuwe Samsung TV laten inzenden vanuit Beek. Goed geholpen, klantvriendelijk en bovenal eerlijk en betrouwbaar gebleken personeel dat in dienst is bij de BCC.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste AVaartjes,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mario 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch geholpen door Bas van de winkel in Nijmegen. Was de winkel ingelopen voor een nieuwe Nespresso machine. Eerlijk en uitgebreid advies. Alle voor en nadelen goed toegelicht. Wat ik zeer prettig vond is dat er niet gepraat werd naar de nieuwste en/of duurste machine. Er werd goed geluisterd en gestuurd naar een keuze die het best bij ons past.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Mario,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Nijmegen en het eerlijke advies.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Barry 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, snelle levering, precies zoals afgesproken. Ook de prijs is keurig. Een winkel waar ik zeker nog een keer terugkom.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Barry,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter Bijlsma 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundigen die je op een prettige manier adviseren. Wanneer het te technisch wordt zorgen zij er voor dat men het toch begrijpt.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Peter Bijlsma,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke hulp en duidelijke communicatie van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk, bestellen gaat heel makkelijk en het is ook heel handig om verschillende producten naast elkaar te zetten om te vergelijken. De levering gaat zo snel dat ik het met opzet maar een dag heb uitgesteld omdat het me die dag niet zo goed uitkwam.
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Essie 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een fijne en duidelijke webshop, die goed de opties weer geeft qua spullen en levering.
Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van je bestelling, waardoor je weet wanneer het verstuurd is. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Officiële reactie van BCC 17-07-2020

Beste Essie,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FZ 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim aanbod, scherpe prijzen, makkelijk bestellen en zeer snelle levering.
Officiële reactie van BCC 16-07-2020

Beste FZ,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews