Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sandra 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een Fysic seniorentelefoon gekocht. Ruime keus. Maar mijn keus was al gemaakt naar enig vlooronderzoek. Mooi toestel overzichtelijk en helder display. Grote duidelijke toetsen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HDvB 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uiterst plezierig en deskundig geholpen door mijnheer Dirk in de vestiging in Sliedrecht.
Het omzetten van de bestelling ivm een (te) lange levertijd is geen enkel probleem. Wederom vol enthousiasme voorzien van de door ons gevraagde info. Zelfs een kleine demonstratie de- en monteren werd niet uit de weg gegaan.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste HDvB,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tony 18-07-2020

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering.
Scherpe prijs met 2jr garantie.
Makkelijk op te zoeken
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Tony,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mari 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds om half 12 een Chromecast besteld en de volgende ochtend wordt hij al bezorgd! De Chromecast was goed verpakt, met luchtzakken in de doos. Snelle levering zoals beloofd. Helemaal prima dus!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Mari,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raymond 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en prima geholpen. Wou een sonos Bram en 2 sonos one kopen voor de slaapkamer. De verkoper zei dat het geluid van de Beam goed genoeg voor een kleine ruimte en adviseerde mij om alleen de beam te nemen en hier heb ik geen spijt van
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Raymond,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

harmen e 18-07-2020

Algemene score

7,0
goeie service en duidelijke website.
beetje jammer dat je besteld en 2 dagen later gaat de bestelde artikel in de sale.
verder ook jammer dat er word verstuurd met dhl gezien het feit dat dhl zo laks is als het maar kan en gewoon niet aan de deur komt om te bezorgen maar gelijk zegt dat je niet thuis was (niet de eerste keer dat ze het doen maar de 4e al)(k zou overgaan op postnl)
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste hermen e,

Bedankt voor jouw review en feedback.
Excuses voor het ongemak dat de levering door DHL zo is verlopen. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Beter-Koken.nl Harry Renneboom 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaak spullen besteld bij bcc. Altijd alles top geregeld. Vriendelijke chauffeurs. Zeer aan te bevelen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste beter-Koken.nl Harry Renneboom,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

K. Nuytemans 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Word altijd goed geholpen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, deze winkel kan ik aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste K. Nuytemans,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam Voets 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met prima service , altijd bereid om met de klant mee te denken in oplossingen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Fam Voets,

Bedankt voor jullie review over onze winkel en klantgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton en Marijke Hopmans 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder enige kennis van zaken gingen we vrijdag 18 juli naar BCC in Bergen op Zoom op zoek naar een airfryer. In onze kennissenkring was daar vaak over gesproken en omdat we dit jaar geen dure vakantie hebben dachten we laten we zo'n apparaat gaan kopen. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en kregen we uitgebreid en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden waren met de airfryer. Tevreden over de informatie reden we een half uur later, voorzien van de airfryer, naar huis.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Ton en Marijke Hopmans,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Bergen op Zoom en veel plezier met de airfryer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koele 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke winkel werd snel en goed geholpen .
Alles werd ook duidelijk uitgelegd.
Helemaal fantastisch dus.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Koele,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veronica van Roon 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de verkoper van BBC ben ik met zorg begeleid in het verkoopproces. Ik kreeg allereerst relevante informatie over het product waar mijn voorkeur naar uitging. Er werd de tijd voor mij genomen. Doeltreffend maar zonder te pushen werd mij gewezen op een bijpassend accessoire ( een tablet hoes en stand) die ik inderdaad nodig had.
Zorgvuldig werd ik gewezen op garantietermijn en wat daaronder valt.
Normaal wordt het product niet verpakt mbt Corona. Toch dacht de verkoop medewerker met mij mee hoe het product safe ( op de fiets) te vervoeren. Er werd zelfs een efficiënte kartonnen doos gevonden zodat ik het product safe kon vervoeren.

Reageer

Eduard Mekern 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen opdringerige verkopers. Ik kan zelf eerst op mijn gemak rond kijken. Als ik mijn keuze heb gemaakt vraag ik een verkoper informatie en die gaf goede adviezen.
Kortom hele prettige zaak met goede verkopers
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Eduard Mekern,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita Timmermans van Oss 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel zeer vriendelijk personeel goede service zeer goed betaalbaar het is ook een nette winkel wij gaan er graag naar toe
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Anita Timmermans van Oss,

Bedankt voor jouw review over onze nette winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S.J.Rommens 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ga altijd voor mijzelf aankopen doen bij BCC in Roosendaal, ik kom zelf uit Roosendaal en ik koop ook dingen voor andere.het is voor mij gemakkelijk en dichtbij en ze leveren waar ik het nodig heb.
De levering is goed en volgens afspraken die ik maak.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste S.J. Rommens,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Roosendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Agnes 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke medewerker die me goed, snel en met duidelijke uitleg geholpen heeft om het juiste product te kiezen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Agnes,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige winkel en wat we zochten ook op voorraad en bovendien nog eens 50€ goekoper dan bij ...
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Wouter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Winkel dichtbij. 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel dichtbij. Prettig geholpen. Vriendelijk personeel. Professionele installatie. Goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

a epping singpha 17-07-2020

Algemene score

8,0
snel en goed geholpen ben tevreden met mijn aankoop
de vragen werden netjes beantwoord goede services
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste a epping singpha,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goed product 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooi product en vriendelijke bezorgers.
Bij aanschaf goed geholpen in de winkel van BCC. Het kooktoestel kon op korte termijn worden geleverd. Geen idee nog of het goed werkt aangezien het alleen is afgeleverd. Het moet nog worden aangesloten . De aansluitkosten vond ik aan de hoge kant. Lijkt me een apparaat waar ik lekker mee kan koken.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gijs 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is uitgebreid en het heeft alles te bieden op het gebied van elektronica. Ik vind het eenvoudig en daarom gebruiksvriendelijk. De levering was op tijd, ik ben tevreden.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Gijs,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wijnand 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopte en binnen 15 minuten was ik weer de winkel uit mét de juiste spullen tegen een mooie prijs. Dat ging zes jaar geleden met de vriezer zo, drie jaar geleden met de tv en nu met de printer wéér.
Chapeau, BCC!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Wijnand,

Bedankt voor jouw review over de hulp in onze winkel. We helpen je de volgende keer graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frouke 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is betrouwbaar. Wij kopen er graag. Goede service, goede verhouding priis-kwaliteit, snelle levering.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Frouke,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jannie Bakker 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren mijn produkten bij BCC. Vragen worden altijd vriendelijk beantwoord. Levering is snel en klantvriendelijk. Ze bellen op vlak voor dat ze komen. Ik ben erg blij met BCC.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Jannie Bakker,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TOM 17-07-2020

Algemene score

10,0
Ik zag de chromecast ergens anders in de aanbieding maar omdat ik met freebees wou betalen ging de bcc toch meteen mee in de lage prijs toppers zijn het
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste TOM,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

chiappa 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Service, vriendelijkheid en vooral de bedrijfsleider
die de klachten of wat dan ook netjes afhandeld.
Een voorbeeld voor andere filialen.

We komen naar Sittard graag terug.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste chiappa,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thea van Reijn 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom meestal in de BCC in Vlaardingen prettig en vriendelijk personeel en ja behulpzaam als je daar koopt en ze hebben het niet op voorraad zoeken ze zoveel mogelijk voor je in de omgeving welk filiaal het wel heeft ja ik en mijn gezin komen er graag
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Thea van Reijn,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Vlaardingen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roy 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website de combi magnetron gekocht, en vanaf de koop tot en met de aflevering van mijn combi magnetron werd ik perfect via de mail op de hoogte geworden. OOK DHL heeft haar werk fantastisch gedaan. Na aflevering kreeg ik mijn via mijn mail de complete factuur.
Kort samengevat....ik ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Roy,

Bedankt voor jouw review over het aankoop- en verzendtraject.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pim 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor mijn nieuwe huis was ik op zoek naar allerlei elektrische apparaten. De medewerker van de bcc heeft mij daar uitstekend mee geholpen en heeft mij van een goed advies voorzien.
Enkele weken later ben ik terug gegaan om alles aan te schaffen en ook hierbij werd ik weer goed geholpen en kon ik een goede deal maken.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Pim,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lub van den Berg 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon mijn VVV kadobonnen bij BCC kwijt en dat kan niet overal. Volgende dag werd het product probleemloos geleverd.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Lub van den Berg,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gisteren heb ik een chromecast besteld. Vandaag was hij op de afgesproken tijd in huis. Installeren was een fluitje van een cent.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr. G.van der Lee 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel waar het altijd prettig winkelen is,
Qua uitleg over de artikelen die nieuw aangeschaft of vervangen moeten worden.
Deskundige en duidelijke uitleg van personeel.
Een winkel waar je graag terug komt als vaste klant.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Mevr. g.van der Lee,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Harmen E 19-07-2020

BCC orderbevestiging nr. 202007-4530443

Reageer

Corry S. 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd prima informatie en service bij BCC.
Wij zijn vaste klant hier en komen graag winkelen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Corry S.,

Bedankt voor jouw review en graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

shelley 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beetje late mail met de bezorg tijd maar verder snel in huis.Goeie kwaliteit voor een goeie prijs
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste shelley,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Savelkoul 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ervaringen uit het verleden, goede ervaring tot op heden. Service altijd goed, komen hun afspraken na. Kan het iedereen aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Savelkoul,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de BCC werden we vriendelijk geholpen bij t uitzoeken van een nieuwe telefoon. De wat oudere verkoper kon ons goed adviseren.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

m. van der kooij 17-07-2020

Algemene score

9,0
BCC winkel met vriendelijke snelle hulp bij aanschaf apparaat. apparaat voldoet geheel aan onze verwachtingen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste m. van der kooij,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nelly 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hallo, ik vind dat jullie hele fijne winkels en onlineshop hebben, snelle verzending en ook vriendelijk personeel die je heel goed helpen. Als ik iets nodig heb ga ik altijd naar bcc, en ook de prijzen kan bijna niemand aan tippen gr
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Nelly,

Bedankt voor jouw review over onze winkels, medewerkers en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annemarie 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie all-in-one printer gekocht. Zeker tevreden over het product. Levering was ook snel!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Annemarie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nathalie 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine kapot en vol water (pomp kapot). Om 13.30 nieuwe machine besteld. Volgende dag om 8.15 (zoals afgesproken) door superaardige en sterke mannen afgeleverd. Oude machine meegenomen (100 kg vanaf zolder!). Echt top service!!!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Nathalie,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en de bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks wat duurder dan menig webshop komen wij graag in de vestiging Sliedrecht.
Goed geholpen en goede kennis.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cary 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
was op zoek naar een wasmachine en had nog even een vraag via de chat over de bezorging of die ook naar de zolder wordt gebracht. Ja werd er geantwoord voor aansluiten en bezorgen op zolder wordt 19,95 euro in rekening gebracht. Als ik de koop gelijk zou afsluiten hoefde ik deze kosten niet te betalen. Klasse. Vandaag bezorgd. Snel en Netjes. Oude wasmachine ook retour. Top.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Cary,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de wasmachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldig binnen een dag bij mij thuis. Ook heel erg makkelijk is after pay. Kan je eerst zien of iets goed is voordat je betaald hebt. Petje af voor BCC
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Humi2020 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle verzending. Goede service. Doen ook helemaal niet moeilijk over een retour. Zelfs bij twijfel kun je bestellen hier!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Humi2020,

Bedankt voor jouw review over onze service en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kyra 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine ging stuk, dus op naar de winkel van Bcc. Uit ervaring weet ik dat ze hier de beste service en ook het beste advies geven. Machine was niet op voorraad, dus zou iets langer duren, maar kreeg de volgende dag al een melding dat ie binnen was. De jongens wisten niet dat ie twee trappen op moest, maar geen probleem, werd gewoon naar boven gebracht en aangesloten! Voor mij geen ander, Bcc is de beste!!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Kyra,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JGoosen 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering was binnen 24 uur en binnen 24 uur kun ik aan de slag met de nieuw laptop. Goed overzichtelijke site. Fijne service.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste JGoosen,

Bedankt voor jouw review over de snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vrokkie47 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is overzichtelijk. Makkelijk artikelen te vergelijken en keuze te maken. Betaling via iDeal gaat soepel. Levering (volgende dag) heel voorspoedig en op tijd, plaatsing door monteurs snel en goed. Oude apparaat meteen afgevoerd. Voorbeeldig!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Vrokkie47,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de service bij de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Année 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik duidelijk voor ogen had aan welke criteria een wasmachine moet voeldoen kwam snel deze machine naar voren. De naam BCC staat goed bekend en heeft deze AEG machine gunstig geprijsd.
De wasmachine voldoet uitstekend aan de verwachtingen en de levering is volledig verlopen als aangekondigd. Tevoren aangegeven wanneer geleverd kon worden, wanneer berichten verstuurd zouden worden. Een tijdslot van 2 uur is alleszins acceptabel en de machine werd ruim binnen die tijd geleverd.
Een heel prettige ervaring, dus.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Année,

Bedankt voor jouw review over de levering. Veelplezier met de wasmachine!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie Beijer 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een fijne winkel met erg vriendelijk leuk en deskundig personeel wij worden altijd heel goed geholpen met alles wat er is vragen of reparaties altijd naar tevredenheid.
Plus het feit dat je altijd heel erg vriendelijk welkom wordt begroet.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Corrie Beijer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

KEPO 17-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb nooit veel vragen gehad, dat advies kan ik niet veel over zeggen. Maar kwaliteit van afhandeling van de garantie waar ik voor kwam was goed.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste KEPO,

Bedankt voor jouw review over de service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews