Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag een dolce gusto gekocht bij de concurent was ie duurder dus meteen bij bcc opgehaald vriendelijk geholpen ..
Er waren er genoeg op voorraad..
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste Bas,

Bedankt voor jouw review. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product in de winkel gekocht, omdat ik het erg op prijs stel, dat ik door een deskundige en klantvriendelijke medewerker wordt geadviseerd over mijn aankoop. De BCC medewerker heeft op alle punten aan mijn verwachtingen voldaan.
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over de deskundige en klantvriendelijke hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kiem 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gisteren een GoPro Hero 8 bundel online bij BCC besteld en vandaag al binnen. Ook in de fysieke winkel om advies gevraagd en vriendelijk geholpen. Nog niet eerder bij BCC iets gekocht, maar mocht er verder geen probleme ontstaan, zal ik hier zeker terugkomen.
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste Kiem,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar wens is verlopen en we helpen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Paap 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft hele goede service al jaren koop ik mijn spullen door snelle en altijd vriendelijke service bij elk gekocht product.
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste J.Paap,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en vriendelijke service. Wat leuk dat je dit al jaren zo ervaart! Graag verwelkomen we je weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gup5000 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top winkel goede en vriendelijke behandeling keurige uitleg van mederwerker zeerdiskundig advies gegeven en gewoon top apparaar ook top top
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste gup5000,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en onze deskundige medewerker. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patricia 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke layout en snel geleverd. Werd goed op de hoogte gehouden van de levering
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste Patricia,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en deskundig personeel, goed advies.
Goede service en klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H. Jacobs 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer bekwame en duidelijke uitleg over product. Vriendelijk personeel. Snelle levering en aantrekkelijke prijs.
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste H. Jacobs,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans V 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit keer voor een printer. Deskundige en toegevoegde uitleg en bijzonder vriendelijk geholpen door 3 heren en 1 dame.
Officiële reactie van BCC 21-07-2020

Beste Hans V,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn uitstekend geholpen, deskundig advies en er wordt alle tijd voor je genomen
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in onze winkel..

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaantje 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop met een goede productvergelijker. Goede specificaties bij elk product.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Jaantje,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P & I 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe tv in de winkel in Middelburg.
Deskundig, behulpzaam en een eerlijk advies gekregen. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste P & I,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elles 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en vriendelijke service. Ik werd snel (hoefde niet te wachten) en deskundig geholpen. Ook werd er alle tijd genomen die nodig was. Dank voor alles!
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Elles,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald de Nijs 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en vriendelijk geholpen door .... in Bergen op Zoom. Wat ze zelf niet wist vroeg ze netjes aan haar collega. Dis geen onzin verhaal. Daar hou ik van als consument. Bergen op Zoom heeft kennis en is een toegankelijke winkel.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Ronald de Nijs,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nergens altijd weer zulk goed advies over elektronica. Wij kopen hier dan ook altijd onze elektronica. Ruime winkel, niet stampvol, netjes, ruime keuze en eerlijk en goed advies!
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste F,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de deskundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn Böse set aangevuld met surround boxjes. Goed geholpen door medewerker die de tijd voor me nam en nog wat korting gaf doordat de verpakking al geopend was. Dit vond ik redelijk en de prijs was OK. Blij met de aanvulling, het geluid is fenomenaal. Helaas was de ophangset niet voorradig wat ik een min punt vond. Deze nu besteld bij Böse zelf.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DDrie 19-07-2020

Algemene score

10,0
Goede, overzichtelijke winkel met prima arrtikelen en ook nog in de directe omgeving van onze woning.

Fijne overzichtelijke winkel met een groot aanbod van elektronica voor elk wat wils en ook nog in de buurt.
Dat is ook de rede dat al onze elektrische apparatuur bij BCC is ingekocht.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste DDrie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FM 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Meeste medewerkers zijn klantvriendelijk en helpen waar mogelijk.
Prijzen zijn conform landelijke richtprijzen van collega-dealers.
Website is eenvoudig in gebruik. Winkel overzichtelijk.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste FM,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annet van den Berg 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel nauwkeurig en goed geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe tv. Ons wenslijstje hebben we doorgenomen en de verkoper dacht ook echt met ons mee! Heel fijn.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Annet van den Berg,

Bedankt voor jouw review over de hulp bij aanschaf van jullie nieuwe TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Soraya 19-07-2020

Algemene score

10,0
Vandaag geholpen door .... in Amsterdam Noord! Wij hebben een airco en stofzuiger gekocht. De service die ...... geeft, geven wij een 10+! Ze heeft ons erg goed geholpen en de nodige informatie gegeven over de producten. Wij komen zeker terug naar bcc! Super dik tevreden!
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Soraya,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

tilly 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede bediening goede uitleg ,veel geduld met ons oudere,drong ook niet aan voor duurde apparaten.had respect voor onze keuze,
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste tilly,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp van onze medewerkers in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Tilly,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis Aartse 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks de Corona maatregelen is de winkel goed en erg overzichtelijk. Het personeel nam de gewenste tijd die wij van het de verkoopster vroegen. We voelde geen nare verkoop praatjes of andere achter gehouden informatie. Snelle levering en heel professioneel is de wasmachine aan gesloten en de andere weer mee genomen. Erg blij met de bcc
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Dennis Aartse,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de deskundige hulp van de medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marja uges 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij worden altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen en snelle bezorgdienst ook fijn
parkeerplaats heel belangrijk voor ons.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste marja uges,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tanja 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top! Snel, makkelijk, veel keuze (tussen producten maar ook in prijs tussen producten) en klantenservice is eventueel makkelijk telefonisch te bereiken voor eventuele vragen. Je kunt overigens met alle creditcards (American Express, Visa, Master Card ) betalen. Ben zeer tevreden over mijn bestelde product die netjes de volgende dag bezorgd werd.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Tanja,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met jouw aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick de Vries 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden vriendelijk en deskundig te woord gestaan en onze aankopen werden zelfs even naar de auto gebracht ( ik ben ietwat lichamelijk beperkt) .
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Dick de Vries,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F.Lammers 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer deskundig geholpen, het meedenken wat in onze situatie de beste keuze is heeft ons goed geholpen. Ook het aanbod om de pc te installeren TOP.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste F.Lammers,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dik 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst vriendelijke en kundige verkoper. Kom er al jaren en blijf terugkomen.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Dik,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik Boom 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ivm verhuizing diverse nieuwe apparaten gekocht, wasmachine, droger, televisies en stofzuiger.
In de winkel fijn en vakkundig geholpen, en de gekochte goederen thuis laten bezorgen, en aan laten sluiten, zowel in de winkel als ook de bezorgers, superfijne mensen correcte service
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Erik Boom,

Bedankt voor jouw review over de hulp bij aankoop en bezorgen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afleveren ging soepel en op tijd.
Vaatwasser werkt goed dus afwachten maar.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. de Graaff 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper had alle tijd om verschillen uit te leggen en te laten horen tussen verschillende modellen en merken boxen. Probeerde ook niet de duurste te verkopen, dus eerlijk geholpen. Gaf ons het gevoel er veel verstand van te hebben en dat is zeker een meerwaarde om in de echte winkel te blijven kopen ipv via internet.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste M. de Graaff,

Bedankt voor jouw review over de deskundige uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cindy 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een fijne winkel, wordt hier altijd heel vriendelijk geholpen. Ook denken ze met je mee als je vragen hebt en krijg je eerlijk antwoord. Ik koop hier vaker en heb altijd nog goede kwaliteit gekregen.
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Cindy,

Bedankt voor jouw review over de eerlijke adviezen in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Riccardo 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper wist duidelijk waar hij het over had, hij heeft goed en duidelijk advies gegeven
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Riccardo,

Bedankt voor jouw review over onze kundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

p 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kon het snel vind wat ik nodig had een droog .en de prijs veel ook mee .ik tevreden .ook de bezorgers die zetten voor je de droger boven als je netjes vraag aan de jongen .heb vaker spullen best bij bcc
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste p,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mol 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en gemotiveerd geholpen. Alleen jammer dat.er weinig op voorraad was in de winkel van de siropen voor de Soda stream
Officiële reactie van BCC 20-07-2020

Beste Mol,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon 19-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn hoe ze je op de hoogte houden met de aflevering,echt geweldig ga zo door.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Toon,

Bedankt voor jouw review over de communicatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een tv via de webshop besteld en bij het afhalen gevraagd of dit een goede keuze was. Op advies van de verkoper toch een andere tv gekocht ...perfect geholpen en geadviseerd!!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

martin verhagen 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goedkoper als bv blokker zelfde frituurpan voor 79 hier voor 43,95 heb vergeleken op beslist.nl en daar kwam deze ftirrurpan het goedkoopst uit dus ben wel tevreden
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste martin verhagen,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met frituren!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andre van Buiten 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product was niet in de winkel beschikbaar.

Volgende dag gratis thuis afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Andre van Buiten,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Santina 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top service! Doen hun werk met plezier en kundig. Wanneer er iets niet klopt, trekken ze dat recht. Fijn personeel van Lisse.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Santina,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nashil 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service. Erg vriendelijk en geduldig en bovenal eerlijk. Iets dat wij zeer op prijs stellen.

Bedankt BCC
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Nashil,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers en de eerlijke adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gemiti 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb van de week rondgekeken voor een Koffieautomaat. Kreeg bij BCC een eerlijk advies en heb hem daar de volgende dag gekocht. De prijs was uitstekend. Enkele maanden geleden daar ook een koelkast en vriezer gekocht. Al het gekochte is naar wens dank zij het goede advies. En....service van BCC is erg goed.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste gemiti,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christel Hoogveld 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bbc elden
Perfect geholpen en denken herl goed met je mee
Geven goed advies en nemen alle tijd voor je als klant en geven goed uiyleg over het produkt eat je koopt
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Christel Hoogveld,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt hier altijd heel vriendelijk geholpen, ze denken met je mee en het lijkt wel of ze altijd vrolijk zijn. Fijne winkel!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en onze vrolijke en klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

EdArnhem 18-07-2020

Algemene score

9,0
Ik werd meteen geholpen door een nette verkoopster. Ik wist wat ik hebben wilde, zodat ik alleen even moest wachten op het uit het magazijn halen. Toen snel via de kassa de winkel uit. Probleemloos dus en met een goede prijs voor een goed product (Whirlpool MCP349SL combi-oven). Aanbevolen!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste EdArnhem,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de oven!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een De Longhi espressomachine gekocht en zijn door de verkoper zeer goed te woord gestaan. Niet alles had hij paraat, wat wij kunnen begrijpen, en zijn zonder aankoop huiswaarts gekeerd. Na onderzoek op internet zijn wij teruggekeerd en werden direct door de zelfde verkoper opgevangen met de mededeling dat hij het toch nog even had opgezocht en ons kon bevestigen wat wij van de machine verwachten. We zijn tot aankoop overgegaan daar wij veel vertrouwen hebben in De Longhi en op een zeer prettige wijze zijn geholpen door de verkoprr van BCC.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over de prettige hulp van onze medewerker.
Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mitchel 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind het een fijne shop alles is duidelijk en je kan alles vinden wat je zoekt ik raad deze shop aan voor u spullen
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Mitchel,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht in de BCC; scherpe prijs; goede voorlichting en advies in de winkel.

Snel geleverd; en op zolder aangesloten! Al met al zeer tevreden over het hele proces!
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over de goede voorlichting in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hennekes 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben voor de winkel in Sliedrecht gekozen, omdat we vlakbij wonen. We zijn heel klantvriendelijk ontvangen en de medewerkster die ons heeft geholpen was uiterst behulpzaam en hielp meedenken. Ook is de winkel ruim opgezet en waren de artikelen ook op voorraad om direct mee te nemen dat is ook heel prettig. Verder ook pas gelden nog online besteld en werd ook keurig thuis afgeleverd. Voor ons dus reden genoeg om terug te komen.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Hennekes,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ankie 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind BCC gewoon een top zaak.
Deskundig personeel die goed met je meedenkt.
En je betaalt nooit teveel
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Ankie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cora 18-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC levert altijd supersnel. Je kunt zelf de datum bepalen. Kwaliteit spullen altijd goed. BCC staat voor kwaliteit.
Officiële reactie van BCC 19-07-2020

Beste Cora,

Bedankt voor jouw review over BCC.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews