Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super overzichtelijk,snelle levering.Kunnen heel veel webshops een voorbeeld aan nemen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Mark,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annabel 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel. Ze nemen daar de tijd voor je. Prima service, aardig personeel. Goede producten.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Annabel,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. van Pinxteren 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel (een Kobo e-reader) was op voorraad en kon meteen geleverd worden. Goed en deskundig advies; klantvriendelijkheid prima.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste P. van Pinxteren,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Verroen 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit is nog een winkel waar je naartoe gaat omdat er nog echt goede kennis van de producten aanwezig is en omdat je hier altijd even vriendelijk en geduldig wordt geholpen.
Een eerlijk en goed advies waar vindt je dat nog?
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste M. Verroen,

Bedankt voor jouw review over onze eerlijke en goede adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kochten een Braun Carestyle Compact stoomsysteem maar helaas werkte het stomen niet vanaf dat de stekker in het stopcontact ging. Terug naar de winkel en de verkoopmedewerker hielp ons heel goed: we konden omruilen of eenzelfde nieuw exemplaar nemen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Ben,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PeterE 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer netjes behandeld Ze namen echt alle tijd voor ons en daardoor hebben we precies de combi-oven gekocht wat we nodig hadden.
De maandag erna werd de nieuwe oven netjes afgeleverd en werkt prima. En ook de prijs is prima.
De volgende dag weer naar dezelfde winkel om toch maar een vaatwasser te bekijken en te bestellen. De oude Neff deed het nog wel goed maar na 22 jaar.....
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste PeterE,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jermain grollé 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is netjes volgens afspraak gegaan. Waren netjes op tijd met leveren en hebben de oude koelkast weer netjes mee terug genomen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Jermain grollé,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick Pijpers 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een deskundig en klantvriendelijke verkoper /medewerker die ons prima heeft geholpen .
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Dick Pijpers,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

maaike 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over de service en de vrieskist. Hij was niet meer in de winkel beschikbaar maar heb hem in de winkel besteld en omdat mijn gegevens daar bekend waren kon ik zo weer de winkel uitlopen in de wetenschap dat het 2 dagen later geleverd zou worden. Dit gebeurde ook keurig op tijd
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste maaike,

Bedankt voor jouw review en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AC 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veilig en deskundig geholpen door een uiterst vriendelijke verkoper, welke alle tijd nam voor een persoonlijk advies, waar kom je dat nog tegen in deze tijd
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste AC,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker en persoonlijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leander 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ontspannen medewerkers, uiteenlopende producten en een eerlijk antwoord op je vraag. Deze winkel is zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Leander,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en eerlijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Micha 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en scherp geprijsde artikelen. Zeer snelle levering en (gratis) vakkundige inbouw van mijn nieuwe vaatwasser. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Micha,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aldjaidi 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb tv gekocht bij BCC Osdorp op 10-07-2020 , na paar dagen probleem met software android kan niet worden opgestart de tv na poging opnieuw staarten met stopcontact er uit/ er in ,ook met handleiding aanwijzingen , blijf witte licht zonder beeld , BCC bellen en zonder probleem nieuwe tv ingepland voor bezogen op 30-07-2020. prima service vind ik want ik houden van dat tv mooie beeld.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Aldjaidi,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mircea 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed prijs/qualiteit.Vriendelijk personeel,top diensten.Ik ben heel tevreden.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Mircea,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hortence 27-07-2020

Algemene score

9,0
bij binnenkomst gedag gezegd en gevraagd of ik hulp nodig had. Dat vond ik ontzettend fijn. Het meedenken met mijn keuze waardeer ik ook.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Hortence,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jur 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product laten bezorgen, want deze was niet aanwezig in de winkel. De volgende dag al geleverd. Prima verpakt.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Jur,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke service. Voordeel dat we het product gelijk mee konden nemen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erna van Eck 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk. Vlotte hulp, duidelijke uitleg en vriendelijke verkoper.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Erna van Eck,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. 27-07-2020

Algemene score

1,0
Slechte service ooit na kwijtraken pakket - op 1 juli besteld nu 27 juli nog geen idee waar ik aan toe ben!!

Op 1 juli een hoofdtelefoon besteld van 115 euro. Het pakket kwijtgeraakt en vervolgens is het zo verlopen:

- 8 juli: gemeld dat ik mijn pakket nog niet heb er wordt een onderzoek getart. Geinformeerd dat dit max 5 werkdagen zou duren.
- 11 juli: het onderzoek is nu pas werkelijk gestart.
- Na 5 werkdagen ZELF contact opgenomen waarbij ik te horen krijg dat het 7 dagen zal duren en niet 5.
- Na 2 extra werkdagen wachten weer ZELF contact op genomen waarbij ik te horen krijg dat ik nog 48 uur moet wachten omdat jullie het te druk hebben.
- Na deze 48 uur weer ZELF contact op moeten nemen waarbij ik eindelijk hoor dat ik een nieuwe order zal krijgen en deze dag nog een bevestigingsmail zal krijgen.
- 22 juli: Uiteraard deze mail weer niet gehad en 2 dagen later ZELF maar weer gebeld hoe het nu zit. Er is iets misgegaan en hij ligt nu toch echt bovenop de stapel (yeah right). Als ik de volgende dag om 12 uur nog niets gehoord heb moet ik (ja leg het maar bij mij) even aan de bel trekken.
- 23 juli: uiteraard om 12 uur nog niets vernomen en het personeel geeft de info door aan de juiste afdeling.
- 24 juli: ZELF weer contact opgenomen er wordt me gezegd dat ze wachten op een terugkoppeling van de financiele afdeling en dat ik 48 uur moet wachten, dus dat ik na het weekend vast iets zal horen. Tuurlijk ik wacht wel weer..
- 27 juli: ZELF maar weer gebeld en er wordt gezegd dat er iets mis is gegaan (goh!), dat ik moet wachten omdat het nu aan hogere hand doorgegeven wordt. Nu raakt mijn geduld op en wil ik gewoon dat ik eindelijk mijn product krijg!!

Er is 0x contact opgenomen vanuit BCC zelf ik ben er zelf al 6x achteraan moeten gegaan en krijg continue te horen dat ik maar moet wachten (waarop?!)..

Nog steeds geen bevestiging of product gezien...

Dat een pakketje kwijtraakt kan ik begrijpen maar maak van jullie problemen achter de schermen niet het probleem van de klant! Een vergoeding zou ook zeker op zijn plek zijn.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste S,

Bedankt voor jouw review.
Jeetje, wat een verhaal. Dit is zeker niet hoe het zou moeten gaan, excuses voor het ongemak. We zullen dit gaan bespreken en contact met je opnemen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.B. 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben vriendelijk en snel geholpen in de winkel en goed geadviseerd over het product waar ik naar op zoek was.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste A.B.,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noud van Dijk 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte, beleefde een vooral deskundige begeleiding. Alles overzichtelijk opgesteld en veel keuzemogelijkheden tegen scherpe prijzen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Noud van Dijk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter van Weelden 27-07-2020

Algemene score

4,0
ze Koomen de afspraken niet naar beloven dat je geld terug krijgt en dan naar drie weken word er een berichtje gestuurd naar aanleiding van mijn E mail dat ik het geld niet terug krijgt ik voel goed beet genomen door BCC
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Peter van Weelden,

Bedankt voor jouw review.
Kun je in een reactie het ordernummer doorgeven, dan kunnen we kijken hoe het zit en contact met je opnemen.

Groetjes,
Team BCC

p 28-07-2020

Dit is mijn Ordernummer
202007-4520645 en de mail dat ik geld terug zou krijgen zoals dat beloofd is
Beste meneer van Weelden,

Bedankt voor je bericht. Hierin geef je aan dat je tot op heden nog niet het prijsverschil terug hebt gekregen en dat de factuur ontbreekt van jouw aankoop.

Wat vervelend! Ik zie inderdaad dat mijn collega dit door heeft gezet naar de betreffende afdeling met de vraag of het prijsverschil overgemaakt kan worden.
Tot op heden hebben wij hier nog geen reactie op gehad, dus ik ga dit opnieuw bij hen navragen. Zodra wij een reactie vernemen, laten wij dit jou weten.

Wat betreft de factuur, deze zal vandaag of uiterlijk morgen naar jouw emailadres worden verstuurd.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

 Sharon 
Team Klantenservice BCC

Reageer

J.de Bruijne 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer gebruiksvriendelijk en de telefonische ondersteuning was uitermate correct
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste J.de Bruijne,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjaak 27-07-2020

Algemene score

7,0
Gebruiksvriendelijke site. Volgende dag geleverd. Op de hoogte gehouden van status levering. Op dag van levering bij meerdere webshops was prijs verlaagd. Mail gestuurd aan BCC. Werd zeer snel beantwoord. Antwoord was dat ze niet meer aan prijsgarantie doen. Ik had artikel nog terug kunnen sturen aan BCC en apparaat elders kunnen kopen. Zou voor BCC en mij omslachtig zijn. Op deze opmerking van mij is door BCC niet ingegaan. Ik kreeg geen compensatie. Jammer. In vervolg toch mogelijk elders kopen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Sjaak,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website. Kun je in een reactie het ordernummer aan ons doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Sjaak 28-07-2020

order 202007-004543165

Reageer

Peter 27-07-2020

Algemene score

9,0
Ik wist zelf nog niet welke laptop ik moest kopen. Aan de hand van gerichte vragen en voorbeelden van laptops in de winkel werd het voor de medewerker en mijzelf snel duidelijk welke het moest worden. De medewerker kwam zeer professioneel en vriendelijk over.
Als ik dan toch een puntje van kritiek moet verzinnen; het contact eindigde een beetje abrupt bij het afrekenen, wij werden achtergelaten bij de kassa en de medewerker liep terug de winkel in, begrijpelijk want er moeten nog meeer klanten geholpen worden, maar toch...
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review en feedback over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arjen 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij BCC een wasmachine besteld. Gekozen voor BCC vanwege de scherpe prijs en snelle levertijd. Keurige e-mails met bevestiging en aankondiging van tijdvak van bezorging. Ongeveer half uur van tevoren ook een telefoontje van de bezorgers dat ze er bijna waren. Oude wasmachine meegenomen en nieuwe geplaatst, dat ging ook netjes. Enige dat beter zou kunnen: checken of de wasmachine waterpas staat.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Arjen,

Bedankt voor jouw review en feedback over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Huub Weel 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden in de winkel in Winkelcentrum Woensel heel vriendelijk en deskundig geholpen.
De medewerker wilde het produkt ook nog voor ons naar de auto brengen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Huub Weel,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Eindhoven.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob & Yvon Los 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wordt op een normale manier benaderd wat wij als zeer prettig ervaren. En bij alle aankopen kregen we een deskundig advies. Samenvattend; een winkel waar we graag onze aankopen doen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Rob & Yvon Los,

Bedankt voor jullie review over het deskundig advies in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gabrielle 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk geholpen in het filiaal in Amersfoort, Nette prijs, snelle (Gratis) levering/bezorging aan huis. Ze hebben de oude wasmachine meegenomen en ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe wasmachine. Erg blij mij.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Gabrielle,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

rita 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
omdat ze goed met je mee denken voor problemen op te lossen van de apperaten die je wilt kopen
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste rita,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joyce 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door een medewerker van het filiaal in Amsterdam Noord super goed en leuk geholpen. Hij beantwoorde al onze vragen en waar hij het antwoord niet wist gaf hij dit netjes aan.
Wij zochten een Chromebook voor onze dochter en hij gaf netjes aan dat het beter zou zijn om even te wachten en zeker te weten wat we nodig zouden hebben. Hier waren wij heel blij mee. Om deze reden zouden we straks als we alle antwoorden hebben zeker terug komen voor een nieuwe aankoop
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Joyce,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam noord.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Saskia Buijs -den Harder 26-07-2020

Algemene score

10,0
Ontzettend goed geholpen door de jongeman met een een screensaver voor mijn telefoon.
Hij heeft het gepresteerd om deze te bevestigen zonder ook maar een bubbeltje!! Dit was echt een prestatie daar het eerdere keren bij een andere winkel maar niet lukte en hij het voor de eerste keer deed!! Echt top!!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Saskia Buijs -den Harder,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gijsbert 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nemen voldoende tijd voor iedere bezoeker. Eenvoudige vraag of iets moeilijker. Kleine of grote levering.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Gijsbert,

Bedankt voor jouw review over onze persoonlijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.M de Bruin 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat wij niks weten van soundbars en dergelijke werden we zo goed geholpen door Jordy van de bcc in amsterdam noord
Hij nam echt de tijd om alles uit te leggen en naar onze wensen te luisteren
Dikke pluim voor de man
We hebben daarom de bose soundbar 500 de bose bass module 500 en bijpassende bose homespeaker 300 gekocht
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste A.M de Bruin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam noord en de hulp van onze medewerker Jordy.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

miss Jacky 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime opgezette winkel, afstand bewaren mogelijk Vriendelijk personeel die meteen te hulp schoot tien we op zoek waren nasr ons product! .
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste miss Jacky,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk geholpen. De vragen die we hadden bij de aankoop van onze koffiemachine, werden keurig en deskundig beantwoord!
Ook de corona voorschriften werden goed gevolgd.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp bij aankoop. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arno 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. Prima prijs ook. En bij thuiskomst binnen enkele minuten geïnstalleerd.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Arno,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loes 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen. goede uitleg. En ook nog wat korting gehad. Kom ik daar nog een keer herkende de medewerker mij nog( of dat nou goed is.....)
wederom goed geholpen. op naar de volgende keer
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Loes,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service. Graag verwelkomen we je weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

William 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel op voorraad en zo niet kan je het via de de site zien welk filiaal wel op voorraad heeft, ruime aanbod en voor de juiste prijs
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste William,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hans 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel fijn om je elektronica in je eigen winkel te kopen, lekker binnenlopen en goed geholpen te worden. vlot en doordat ik wist konden we ook even over een nieuwe tv praten. helemaal tevreden met mijn nieuwe telefoon naar huis.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste hans,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kort na elkaar twee keer een aankoop gedaan bij BCC Delft. Behalve de kennis van de verkopers en de eerlijke antwoorden zijn we beide keren goed geadviseerd. We hebben de materialen op tijd ontvangen en in gebruik genomen. Wij zijn heel blij met onze inductiekookplaat en tabletten. Ze gaan ons terugzien.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Bert,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gerard van schoten 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werd vriendelijk en vakkundig geholpen en kregen ook advies over verlengen van garantie.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste gerard van schoten,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mn 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker die me hielp was zeervdeskundig en raadde me, zeer terecht, iets anders aan dan ik in eerste instantie had gekozen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Mn,

Bedankt voor jouw review over het deskundig advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vivian 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In Bergen op Zoom staat de BCC shop die voor ons het snelst bereikbaar is. Top geholpen door 2 verschillende medewerkers die met kennis van zaken uitleg hebben gegeven over de producten die ik heb gekocht. Vriendelijke benadering en nemen alle tijd om uitleg te geven.
Bedankt!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Vivian,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tekila 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is overzichtelijk. Het personeel is zeer vriendelijk en ter zake kundig. Daar waar ze het zelf niet voldoende weten schromen ze niet om er een collega bij te halen
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Tekila,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en kundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

cor van der heide 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Apeldoorn heeft vriendelijk personeel, ze zijn niet opdringerig en nemen de tijd voor je.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste cor van der heide,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Apeldoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H Smith 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Normaal gaan we naar heerlen naar bcc aangezien ze de tv die wij wilden niet op voorraad hadden hebben ze gebeld naar Sittard om te vragen of hij daar wel nog was dus naar Sittard gereden en ook daar goed geholpen Heerlen en Sittardkrijgen van ons een 10
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste H Smith,

Bedankt voor jouw review over onze filialen in Sittard en Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iwan de Wijn 26-07-2020

Algemene score

7,0
Goede en vriendelijke bediening. Wat mij echter wel verbaasde was dat ik €175 kon verdienen door een gesprek aan te gaan met iemand van ESSENT die ook bij BCC Osdorp aanwezig bleek te zijn en klanten probeerde te werven voor bovengenoemd energiebedrijf d.m.v. een aanbieding.
Achteraf vroeg ik me af wat BCC voor een belangen heeft om iemand in deze zaak actief te laten zijn op het gebied van het werven van klanten voor Essent? Eigenlijk vond en vind ik dit ongepast.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Iwan de Wijn,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Barbara 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de shop gekozen omdat deze overzichtelijk het aanbod weergeeft. Mijn beoordeling met het cijfers 10 is voornamelijk bedoeld voor de manier van bezorgen, tijdig, goed geïnformeerd over aankomsttijd, vriendelijke en correcte aflevering door de bezorgers. Super!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Barbara,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nienke 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wilden graag een airfryer aanschaffen, maar er zijn zoveel verschillende apparaten. Wat kies je dan. De verkoper van BCC Lelystad heeft ons goed geadviseerd en de verschillen laten zien. Zo hebben we de keuze gemaakt om de Philips airfryer aan te schaffen. Erg goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Nienke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews