Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14883 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemiek van Raamsdonk 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel vriendelijk en professioneel geholpen door BCC medewerkers. Ze hebben kennis van zaken. Daarnaast heeft BCC lage prijzen en ik weet uit ervaring dat de service goed is.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Annemiek van Raamsdonk,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Coen 24-07-2020

Ordernummer: 202007-4534341.

Reageer

Astrid 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nou hij is dicht in de buurt en we hebben alles daar gekocht om dat die winkel mijn aanstaat ze zijn heel vriendelijk behulpzaam ze hebben mijn artikel besteld ze zijden dat hij morgen bij mijn thuis word bezorg en dat was ook zo bedankt
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hr. R.A.J. van der Bijl 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze BCC winkel in Zierikzee is goed bereikbaar. Het personeel staat voor je klaar en geeft goed advies. Dit is voor de klant natuurlijk altijd belangrijk vooral als het oudere mensen zijn die niet met de moderne artikelen altijd zo goed overweg kunnen. Geduld staat dan voorop en dat heb ik ondervonden. Ik geef ze een compliment.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Hr. R.A.J. van der Bijl,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zierikzee.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BB 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf het bestellen is de communicatie voorbeeldig: geen overbodige mails, maar op het juiste moment de juiste (duidelijke) informatie. Werkt heel erg plezierig, je weet precies waar je aan toe bent. Alles klopte zoals van tevoren was aangegeven.
Plaatsen ging zoals het moet: vlot en nauwkeurig met de goede informatie.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste BB,

Bedankt voor jouw review over onze communicatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sonos apparatuur werd de dag na bestelling geleverd en geïnstalleerd. Hoewel de afspraak was alleen aansluiten hebben de mannen verder geholpen met het installeren tot het werkte. Goede service.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rik 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop zit bij mij om de hoek! Goed advies gekregen en het artikel had een mooie prijs. We zijn zeer tevreden, dus.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Rik,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

René 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een harman kardon setje gekocht maar de afstandsbediening werkte niet, ik naar de bcc winkel daar vertelde ze mij dat de ab niet vervangen kon worden maar ik kreeg een logitech ab mee als dat niet zou werken mocht ik het zetje omruilen maar het werkt perfect
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste René,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C 22-07-2020

Algemene score

5,0
ik had deze shop gekozen om zijn scherpe prijzen en laagste prijs garantie die helaas zonder veel ophef of bericht naar de vaste klanten is stop gezet, hierdoor bij de beer gedaan bij het kopen van een frituurpan die 10 euro duurder is dan bij de blokker 100 meter verder.TEL Reactie van BCC jammer maar helaas pindakaas.
en bedankt BCC
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste C,

Bedankt voor jouw review en feedback. Kun je in een reactie het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

kees62 23-07-2020

202007-004450933
gr kees

Reageer

Dhr. M. Wulms 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar de Senseo latte duo en zag op de site van BCC dat deze nog op voorraad was in Beneden-Leeuwen en in Deventer. Ik ben afgelopen zaterdag naar de BCC winkel in Arnhem geweest en werd ik bijna meteen en vriendelijk te woord gestaan. Ik vertelde dat ik graag de Senseo latte duo vanuit Deventer of Beneden-Leeuwen wilde bestellen. (Na telefonische informatie had ik begrepen dat dit ter plekke bij een filiaal van BCC zelf moest aangezien het artikel niet via de site besteld kon worden). De vriendelijke verkoopster keek meteen in het systeem en zei dat deze Senseo latte duo wel door het filiaal uit Deventer bij hen filiaal in Arnhem of bij mij thuis bezorgd kon worden. Ik koos voor de eerste optie. Mijn gegevens werden opgezocht in hun systeem en ik mocht meekijken of alles nog klopte. Ik kreeg te horen dat de bestelling op dinsdag of woensdag bij hen zou worden geleverd en dat ik via de mail een bericht daarover zou krijgen. Ik heb betaald en kreeg netjes de factuur mee waarop stond dat ik al betaald had .Op woensdag 22 juli 2020 kreeg ik een mail dat de bestelling binnen was bij het filiaal in Arnhem. Dezelfde dag heb ik de Senseo latte duo opgehaald. Wederom werd ik vriendelijk geholpen. De medewerker vroeg mij om de factuur met de gegevens en ging naar achteren om het product te halen. Hij zei dat de factuur al betaald was en dat hij een vrije kassa nam. Ik kreeg een nieuwe factuur met de mededeling dat dit tevens het garantiebewijs is en Ik kreeg natuurlijk de Senseo Latte Duo mee. Alles is snel en vlot en vriendelijk afgehandeld. Een goede service. Een paar jaar terug had ik een smart tv besteld bij dit filiaal en ik kreeg goede uitleg hoe deze werkte. Toen ik deze binnen 2 dagen terugbracht omdat ik toch die andere smart tv wilde hebben, werd ook alles snel geregeld. Top service!!! Een pluim voor de medewerkers van deze filiaal.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Dhr. M. Wulms,

Bedankt voor jouw uitgebreide review over ons filiaal in Arnhem. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem van der Plas 22-07-2020

Algemene score

7,0
Wij hebben een hele goede service en uitleg gehad over ons product dat we gekocht hebben.
(Een foto camera)
De winkel kan wel een opknapbeurt gebruiken.
Daarom een 7.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Willem van der Plas,

Bedankt voor jouw review en feedback. We zijn wel benieuwd in welk filiaal je bent geweest?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel zijn we vriendelijk geholpen . De levering was ook op tijd. De bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. Er deed wel een probleem voor met het aansluiten van de wasmachine en droger. Met hier en daar bellen hebben BCC met ons contact opgenomen en een oplossing gevonden waarbij we beide tevreden mee konden zijn.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review over onze service en de vriendelijke hulp van onze medewerkers in de winkel en bij bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HAL Berkers 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en super snel. Ook deze keer weer verschillende aanbieders vergeleken en weer was BBC mijn favoriet.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste HAL Berkers,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ugur 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geachte heer/mevrouw,

Bij deze wil ik BCC graag bedanken voor hun professionele hulp. Apple airpods besteld en was snel geleverd en snel factuur ontvangen. Week later ben ik rechter Apple airpods oortje kwijt geraakt tijdens autowassen, contact opgenomen met BCC en verhaal uitgelegd.
Hij gaf gehoor aan en gaf aan dat het enige keuze was om nieuwe te kopen en daar heb ik ook begrip voor.
Nu heb ik Apple airpods pro besteld en ze zijn al binnen, alles nu netje afbetalen en hopen dat Apple airpods pro lang meegaan.

Met vriendelijke groet,
Ugur Göl
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Ugur,

Bedankt voor jouw review over onze hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper sprong niet gelijk op mijn nek, maar had tochwel in de gaten dat ik iets zocht, en kwam toen meteen in actie. Hij heeft keurig de prijs van het artikel voor me opgezocht en ook alternatieven genoemd toen ik twijfelde over de prijs. Verder goed een snel geholpen.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jac Couvee 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op korte tijd meerdere aankopen gedaan bij BCC, van wasmachine tot playseat. Bestellingen correct afgehandeld en de service prima
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Jac Couvee,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Peters 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg bij technische vragen over TVs. Daarnaast denken ze met je mee in de winkel om de TV ook netjes en veilig te vervoeren. Na installatie van de TV bleek dat het scherm niet helemaal goed was (vlekken in het scherm). BCC nam de TV gewoon terug en zorgde ervoor dat we een nieuw exemplaar konden ophalen bij een andere vestiging. Prima service.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Jan Peters,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lukas Soumete 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik hb een aantal producten in het verleden bij bcc gekocht en ook nu..een kruimeldief van Black en Decker ...bleek aan de ene balie dat ik als klant staat vermeld. Dat geeft een gerust gevoel en ook naar aanleiding van vragen over de kruimeldief...is mij technisch en helder uitleg gegeven en zodoende mijn keuze gedaan....prima geholpen 👌👍❤
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Lukas Soumete,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de kruimeldief.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Han 22-07-2020

Algemene score

8,0
Goede en deskundige bediening. Goede service en dicht bij huis en goed bereikbaar
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Han,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

c.m. nijssen 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een ruimtelijk overzicht, ten tweede een goed advies, en weten waar ze over praten. Ook vind ik het personeel heel vriendelijk, en niet opdringerig.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste c.m. nijssen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft veel keus, soms hebben ze merken die anderen niet voeren, bv. TCL. Handig dat kan worden betaald met FreeBees.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Whoopiee 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snel geleverd ... de doos waar het in geleverd werd een beetje aan de grote kant - maar ja, als dat alles is :)
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Whoopiee,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefanie 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel professioneel team, alles super snel geregeld, aardig en nauwkeurig gewerkt. Ben heel blij met de service die er geleverd is!
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Stefanie,

Bedankt voor jouw review over onze service en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vermeulen 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne winkel kom hier altijd je word snel en vriendelijk en goed geholpen, als je iets groots heb gekocht maakt het niet uit waar je auto staat ze brengen hem netjes tot aan de auto.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Vermeulen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Merel 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen. We gingen kijken voor een dyson v8/10/11. Hier hebben we duidelijke informatie over gekregen. Tot onze verbazing viel de dyson toch tegen. Over meerdere merken informatie gekregen, erg duidelijk en uiteindelijk een goede keuze kunnen maken van een bosch bcs812ka2 stofzuiger. Zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Merel,

Bedankt voor jouw review over de hulp en service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanna 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering bij BCC. Maken waar wat ze beloven. Had het product gelijk de volgende werkdag in huis. Ik bestel vaak online maar ook fysiek naar de BCC gaan vind ik prettig. Anders dan bij andere winkels nemen ze de tijd voor je en proberen ze je echt goed advies te geven zonder gewoon je iets aan te praten.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Hanna,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. de Groot 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is helder en overzichtelijk. Belangrijke informatie goed te vinden. Goede communicatie over het transport en de levering via email en telefoon. Aardige en beschaafde chauffeurs. Geweldig! Ben zeer tevreden :)
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste M. de Groot,

Bedankt voor jouw review over onze webshop, de communicatie en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nette, correcte en behulpzame medewerker. Deed een mooi voorstel qua prijs. Een woord uitstekend.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton Korthout 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment. Duidelijke rubricering en goede informatie over de artikelen.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Ton Korthout,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruben 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een beetje haast omdat ik in mijn lunch pauze zat maar de medewewerker had mij snel geholpen en toen ik aangaf dat ik het product ergens anders goedkoper had gezien nam hij meteen actie en heeft hij mij dezelfde prijs aangeboden.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Ruben,

Bedankt voor jouw review over de snelle service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Schenkie 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en uitleg koop snel gesloten en korting op de korting gekregen
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Schenkie,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd gezellig om geholpen te worden door Niels Wouters. Geeft een goed advies. Neemt de tijd voor je. Goede verkoper. Sterk argument is, dat hij de klant kopen.
Top Niels.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker Niels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wilma 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant vriendelijk personeel en goede uitleg,
servies prima !!
Goed en vakkundig geholpen !!
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste wilma,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eline 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc is altijd goed! Fijne service, vriendelijk personeel en snelle levering!
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Eline,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Guido 22-07-2020

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, vlugge levering en ruime keuze. Was de shop die voor mij het voordeligst was voor het gezochte artikel , prima
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Guido,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zuiderwijk 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke professionele bediening. (Medewerkster Agnes)!
Goede sfeer in winkel en personeel onderling!
Probleem naar tevredenheid opgelost!
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Zuiderwijk,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede service in deze winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel en denkt mee. BCC is voor mij altijd de eerste winkel waar ik heen ga voor witgoed of electronica en slaag nagenoeg altijd.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de vriendelijke medewerkers. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

een heel tevreden klant in Amsterdam 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten met een goede prijs kwaliteit verhouding en je kunt verschillende producten handig met elkaar vergelijken, en snelle levering met prima service, duidelijk tijdvak mbt levering met van te voren een SMS dus je hoeft niet de hele dag te wachten.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste een heel tevreden klant in Amsterdam,

Bedankt voor jouw review over onze handige website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S kandemir 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardige mensen werd goed geholpen en service was perfect en prijs was ook goed.We zijn tevreden 👍
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste S kandemir,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is gegaan.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miek 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt snel geholpen, altijd goede voorraad, gangbare prijzen. Beter dan online iets moeten kiezen zelf!
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Miek,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucas 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling. Snelle bevestigingen en meerdere keren updates waar het product is en wanneer het geleverd wordt. Ook een overzichtelijke en niet schreeuwerige website.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Lucas,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en onze communicatie bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F.N. de Graaf 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bcc uitstekende service,goede bediening garantie op alles klanten altijd welkom
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste F.N. de Graaf,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim Brouwenstijn 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles is heel duidelijk te vinden op de website. Het bestellen ging vliegensvlug en zonder problemen.
De levering was ook super snel en alles zag er super netjes uit! Bedankt daarvoor. Scheelt weer een hoop stress. 😊
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Kim Brouwenstijn,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 22-07-2020

Algemene score

8,0
Goed geholpen wat advies betreft, tijd genomen voor uitleg. Een paar keer terug geweest maar dat was geen probleem.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over de hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mariska 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat zijn wij fijn geholpen met het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. De verkoper gaf ons heel veel adviezen, kon de verschillen en ook vooral de voor en nadelen benoemen. De verkoper heeft veel kennis van alle producten.
Zo hebben we uiteindelijk een machine gekocht die voldoet aan al onze wensen. Kortom: zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste Mariska,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

trdoorn 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling geplaatst op een scherp geprijsde Plastation 4 slim 500gb en kreeg daar één van de nieuwste games bij. De volgende dag keurig op tijd geleverd. De verpakking had iets beter gekund en jammer dat ik twee euro moest neerleggen voor avond bezorging. Verder een prima winkel met goede service.
Officiële reactie van BCC 23-07-2020

Beste trdoorn,

Bedankt voor jouw review en feedback. Veel plezier met gamen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel Elstrodt 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De informatie die je krijgt als je een bestelling heb gedaan,is heel duidelijk en overzichtelijk.
En je hebt de bestelling de volgende dag al binnen.
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop je geholpen word.
Ja het is een hele goede service van BCC!!!
Officiële reactie van BCC 22-07-2020

Beste Marcel Elstrodt,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik een soundbar dolby surround gekocht had wilde ik ook een hoofdtelefoon om laat in de avond te kunnen kijken. Na uitgebreide voorlichting In de BCC-winkel Delft gekozen voor de JBL Live650BT.
Vanavond gelijk geïnstalleerd en een film gekeken. Een heel goede keuze en bedankt voor de adviezen.
Officiële reactie van BCC 22-07-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Delft.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Freeman 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een welbekend gadget reus in nederland die aan gelijke voet staat met andere giganten zoals de Mediamarkt. Zowel in de winkel als online is mijn ervaring dat je altijd professioneel wordt bediend en zowaar echt als klant wordt behandeld! Zelf heb ik een hele positieve ervaring met BCC Beverwijk en BCC Telesales waarbij de garantie en consumentenrecht altijd netjes gewaarborgd wordt. Recent ben ik in aanraking gekomen met BCC Telesales en ik moet eerlijk zeggen ik ben positief verrast! de levering van mijn Sennheiser GSP370 was zonder problemen netjes de volgende dag met DHL bezorgd en klaarblijkelijk met de nodige zorg goed ingepakt! Ook de aftersales ervaring hierin is mij erg positief bevallen. Ik kan niet anders dan dit bedrijf aanraden aan elk andere gadget fanaat, gamer of reguliere consument voor je hardware aanschaf!
Officiële reactie van BCC 22-07-2020

Beste John Freeman,

Bedankt voor jouw uitgebreide review over jouw online en winkel ervaring. We helpen je in de toekomst graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harm 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst bij BCC in The Wall (Utrecht) geweest. Uitstekend beholpen om een juiste keuze te maken voor een thuis printer. Top!
Officiële reactie van BCC 22-07-2020

Beste Harm,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Utrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima service, vriendelijke bediening. goede uitleg. reden dat ik er naar toe ging is dat ik VVV bonnen had. niet zoveel plaatsen waar je deze kunt inleveren. ook online was dit bij BCC moeilijk.ook thuisbezorgen ging niet goed online, dus toen naar BCC in Son
Officiële reactie van BCC 22-07-2020

Beste E,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews