Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chris laarakker 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
probleemloos besteld. betaald en afgeleverd. BCC had net wel het model beschikbaar dat ik zocht.
nog nooit een negatieve ervaring gehad met BCC. prijs altijd concurrerend.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste chris laarakker,

Bedankt voor jouw review .

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Schonagen 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en duidelijk advies van de verkoper. Ondersteunend en gaf een prima alternatief bij mijn uiteindelijke beslissing.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Schonagen,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De groot 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Gelijk geholpen, goede informatie en uitleg, wist op mijn vragen een antwoord.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste De groot,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlot en plezierig geholpen!
Binnen 10 minuten een nieuwe afwasmachine gekocht
Direct een afspraak gemaakt om in te bouwen, helder en duidelijk
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp bij aankoop van de afwasmachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Imeke ten Ham 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede en rustige voorlichting.
Winkel ligt vlakbij ons huis.
Goede parkeergelegenheid.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Imeke ten Ham,

Bedankt voor jouw review over de voorlichting in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Inge 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne en ruime winkel. Je wordt er altijd fijn en eerlijk geholpen. Ruime keuze in alles.
Fijne winkel in Sliedrecht.

Reageer

Natasja 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk personeel Die meedacht en uitleg gaf over de apparatuur en omdat we best veel kochten werd er ook nog eens een leuke korting gegeven. Die gaan ons vaker zien daar.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Natasja,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob Derksen 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Attente medewerkers. Zeker niet te opdringerig of zoiets. De verkoper was bekend met de productenrange (hoofdtelefoon). BCC heeft een uitgebreide sortering in een hele grote prijs-range: dus genoeg keuze. Ik was er snel uit met de verkoper.
Een correcte afhandeling aan de kassa met de verschillende mogelijkheden van de paierwinkel
BCC is Een prettige gelenheid om in het woud van de elektronoica en allles daaromheen de weg te zoeken en te vinden .
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Rob Derksen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lilian 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden, zeker nu tijdens de coronaperikelen. Duidelijke informatie hoe of wat met bezorging, installatie e.d. Top!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Lilian,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke informatie over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaap de Leeuw 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ogenschijnlijk eerlijke en in ieder geval duidelijke en zakelijke toelichting over het gevraagde product. Vriendelijke benadering, snelle afhandeling
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Jaap de Leeuw,

Bedankt voor jouw review over de eerlijke en duidelijke adviezen van onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC, daar kom je verder mee. Na zoeken op internet voor een vrieskist, kwamen er er niet uit. Toen naar BCC de Mortiere voor vriendelijk en goed advies. Vrieskist snel geleverd en geplaatst. Prima!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Top service 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam voor een hifi set voor me opa en moest een makkelijk model zijn. Na overleg met de verkoper Martijn heeft hij me de juiste advies gegeven. Mijn opa is er echt blij mee en kan er goed mee overweg. Bedankt voor de hulp en het juiste advies.👍
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. We wensen jouw opa veel plezier met de nieuwe HIFI set!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leen Vos 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van BCC vind ik prettig dat je ook in de winkel terecht kunt. In dit geval heb ik via de webshop besteld. BCC had de door mij geselecteerde smartphone op voorraad. De bestelprocedure werkte prima. Alles wordt direct per mail bevestigd en de voortgang van de levering wordt doorgegeven. En zo had ik het artikel de volgende dag in huis.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Leen Vos,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak van onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T. ELZINGA 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WEINIG GESCHREEUW EN VEEL WOL, THAT'S WHAT I LIKE.
BCC VERVULT ZIJN BELOFTEN
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste T. ELZINGA,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een navigatiesysteem voor een auto met caravan. Toevallig liep ik bij BCC binnen en zij hadden zowaar het door mij gezochte systeem.
Na een korte uitleg, zelf had ik ook al mijn licht opgestoken op internet, heb ik het apparaat gekocht.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

magreet versteeg 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website was prima,goede informatie.
Het enige wat niet lukte was het achteraf betalen met afterpay, werd na 2x akkoord te zijn gegaan met de voorwaarden, geweigerd.
Na achteraf bleek,kon deze betaal methode dus niet met de telefoon gekozen worden.
Na met ideal betaald te hebben,verliep alles verder vlotjes en werd het artikel keurig op tijd bezorgd.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste margreet versteeg,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas van Riel 24-07-2020

Algemene score

9,0
Netjes en naar volle tevredenheid geholpen. Product was niet op voorraad in de winkel, maar werd binnen 24 uur thuisbezorgd. Je kan op internet uren zoeken, maar er gaat niets boven een echte winkel. Nick en BCC bedankt.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Bas van Riel,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke service in de winkel. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CenC 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben in de winkel in Deventer veel informatie gekregen over onze nieuwe tv. Een aardige verkoper met verstand van zaken, nam echt de tijd om ons goed te informeren. Geen verkopers praatje. Omdat we op dat moment geen ruimte in de auto hadden hebben we er voor gekozen de tv thuis online te bestellen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste CenC,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Deventer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jolanda 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is goed gegaan prima ook de chauffuurs waaren vriendelijk ze hebben alles goed gedaan blijf zo door gaan jullie zijn top
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste jolanda,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind dat bij BCC eerlijk advies gegeven wordt.
Ze adviseren op grond van de vraag van de klant en niet op de prijs van een artikel.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over onze eerlijke en persoonlijke adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wilma de jong 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij bcc in Den Haag geweest(haagweg) voor een scheerapparaat vroeg om goede voorlichting zag allemaal mannen in de winkel maar daar kwam jolanda die wist alles van scheerapparaten nou dat noem ik top tussen al die mannen zeer goed voorgelicht !!!!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste wilma de jong,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anouschka 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is hier uitstekend en het personeel erg vriendelijk en meedenkend! Ik kom daar graag weer.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Anouschka,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en uitstekende service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Tomtom die ik wilde hebben hadden ze niet meer. De verkoper bood mij goede alternatieven aan en gaf goed uitleg over de verschillen. Uiteindelijk was ik goedkoper uit, omdat de tomtom die bij wensen paste toch veel goedkoper bleek.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joost 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed geholpen. En vraag en er wordt moeite gedaan je te helpen. Top.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Joost,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is uitstekend, personeel bekwaam, vriendelijk en behulpzaam.
Bij eventuele klachten of problemen wordt steevast naar een juiste oplossing gezocht. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van BCC.
Frank
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel en onze vriendelijke en behulpzame medewerkers. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roos 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon rustig op eigen gelegenheid rondkijken, maar toen ik aangaf geholpen te willen worden was er direct een verkoopster. Er was voldoende informatie over de producten, voor en nadelen werden duidelijk aangegeven. Ik werd gewezen op de mogelijkheid om een show model te kopen voor veel minder geld. En ik werd gewezen op de mogelijkheid om via Essent nog meer te besparen. Al met al vind ik dat ik een goede deal gehad heb en voel me heel prettig behandeld. Het product zelf heb ik nog niet kunnen uitproberen, maar aangezien ik een goede garantie regeling heb vertrouw ik erop dat ook dat goedkomt.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Roos,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke informatie gegeven door onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marian Polman 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gaan graag naar BCC. We hebben vorig jaar een stofzuiger gekocht. Ook Goed geholpen.
Nu voor een TV voor boven en een Hair clipper allebei het merk Philips. Ook weer super goed en vriendelijk geholpen. Groetjes Marian Polman
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Marian Polman,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Co 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en keurig geholpen bij de aankoop van een wasmachine omdat de oude het na 4 jaar heeft begeven en dan toch nog een mooie fijne korting gegeven dat is pas klant vriendelijk had hij niet hoeven doen. Al jarenlang klant bij dit filiaal. Fijne zaak, niet zo massaal en altijd keurig geholpen. Ga daar mee door. Top. Keurige aflevering en netjes binnen de afgesproken tijd. Wordt een mens blij van.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Co,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon Offermans 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Netjes en snel geholpen. Goede uitleg bij aankoop. En altijd grote keuze van artikelen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Toon Offermans,

Bedankt voor jouw review over de hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.Amersfoort 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel was voorradig en wij werden tevens vakkundig en vriendelijk geholpen.
Verkoper kon het zeer enthousiast vertellen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste W.Amersfoort,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke, enthousiaste en vakkundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Racertje 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en snel geholpen. Geen 10 omdat BCC de bezorging door DHL laat uitvoeren, welke drie dagen te laat mijn aankoop kwamen bezorgen. Met dat in het achterhoofd zou ik de volgende keer waarschijnlijk ergens anders bestellen zodat een betrouwbare koerierdienst bezorgt.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Racertje,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gaat er bij mij niet om of alles perfect loopt in een winkel. maar of men adequaat reageert als iets even tegenzit. En dat kunnen ze bij BCC Breda!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wim 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vakkundig en vriendelijk personeel . als ze iets niet weten gaan ze voor je vragen tot je het juiste antwoord krijgt . wij kopen er alles op elektronica gebied e.c. nog nooit gehad dat men sjagerijnig was of kortaf , altijd correct en kundig .
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste wim,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roxanne 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en eerlijk advies in de winkel! Levering iets minder door gejaagdheid bij de medewerkers van het transportbedrijf. Al met al super content met mijn nieuwe wasmachine van Samsung. Mocht mijn droger ook aan vervanging toe zijn, dan kom ik zeker terug bij BCC!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Roxanne,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alexander 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke en goedwerkende web winkel.
Levering volgens afspraak de volgende dag .
Al met al een regelrechte aanbeveling
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Alexander,

Bedankt voor jouw review over en aanbeveling van onze webwinkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. van der Deen 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd uitstekend geholpen. Het advies wat ik vroeg werd goed beantwoord en serieus genomen door er andere collega's bij te halen en alle senario's door te nemen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste E. van der Deen,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frido en Saskia 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren op zoek naar een nieuwe wasmachine, helaas kon die pas maandag bezorgd worden en wij moesten hem zondag al meenemen. De verkoper deed een heel schappelijk voorstel voor een wasmachine uit de showroom. Ook een prima model en eenvoudig te bedienen. We konden hem meteen meenemen. Heel erg blij met deze goeie service. Heel erg behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Frido en Saskia,

Bedankt voor jullie review over de goede service van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corné 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer fijn geholpen. Duidelijke uitleg en toelichting. Fijne winkel met zeer goede service, ook als er iets niet goed is met je product. Verkopers die weten waar ze over praten.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Corné,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Etiënne 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien BCC binnen 2 dagen kon leveren, en ook het aankoop bedrag inclusief retour oude vaatwasser zonder onderhandelen gelijk goed en duidelijk was.
De bezorgers hebben de vaatwas machine netje tot in de keuken gebracht.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Etiënne,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maria Lodewijks 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg .Ruim de tijd genomen.Goed geholpen.Lekker bakje koffie..
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste MariaLodewijks,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martien 24-07-2020

Algemene score

8,0
Ten eerste : Ik geef eigenlijk nooit een hogere beoordeling als 8.
Ik ben zeer tevreden over de door mij gekochte HP All-in-one desktop. De installatie was eenvoudig evenals de bediening. Daarbij komt het strakke uiterlijk wat in bijna elk modern interieur past. Zit nu muziek te luisteren en het geluid is prima. En er is nog een boel te ontdekken!!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Martien,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rutger van Kranen 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 14 juni jl. de Canon PIXMA TS6350 besteld via de website. Deze printer was echt nergens meer leverbaar, dus ik had de hoop eigenlijk al opgegeven. Tot m'n verbazing kon ik hem hier wel bestellen. Ik heb hem dan ook direct besteld en had hem de volgende dag al in huis! Stukken sneller dan m'n zoektocht in diverse winkels hier in de buurt, Chapeau!!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Rutger van Kranen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irene 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne persoonlijke aandacht van enthousiaste kundige verkoper. We kopen hier graag.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Irene,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke aandacht van onze deskundige verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nel 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere en duidelijke uitleg over de producten, voldoende keuze en goede motivatie bij de producten. Wij kwamen voor een ander merk binnen, en hebben zinvolle info gehad.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Nel,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg die bij de producten wordt gegeven.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MarCh 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goede advisering en correcte levering. Duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste MarCh,

Bedankt voor jouw review over onze service en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Heer Boof 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgens afspraak op geleverd. Keurige mannen (jongens) Rustig hun werk gedaan Alles opgeruimd en rommel achter gelaten Na installatie nog uitleg gekregen PRIMA. Oja zo kennen we BCC al langer groeten.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Heer Boof,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivde 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid aanbod. In de winkel ook genoeg aanbod. Keurig bezorgd op afgesproken tijd
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Ivde,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veroni 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze Miele wasmachine ging stuk na 22 jaar. Toen gelijk op kieskeurig.nl gaan zoeken.
Kwamen gauw uit bij BCC . Weer een Miele gekocht . Erg stil en grotere wastrommel. Dus voor ons blijvend een Miele. Netjes afgeleverd en de oude gratis meegenomen door BCC. Binnen een dag stond er een nieuwe!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Veroni,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de nieuwe Miele.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Petra 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Alles staat er voor mij helder beschreven. Ik vind vooral de opties die je bij je bestelling kan voegen erg handig, ik had een dit geval een wasmachine besteld en kon tussen allerlei opties kiezen! Zoals oude wasmachine meenemen, aansluiten en extra garantie Kortom een prima website met goede service!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Petra,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en over de mogelijke services bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Hiltermann 24-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerker van BCC gaf mij super vriendelijk advies en perfecte ondersteuning!
Simpel Top!
Thnx!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Hans Hiltermann,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews