Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nienke 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wilden graag een airfryer aanschaffen, maar er zijn zoveel verschillende apparaten. Wat kies je dan. De verkoper van BCC Lelystad heeft ons goed geadviseerd en de verschillen laten zien. Zo hebben we de keuze gemaakt om de Philips airfryer aan te schaffen. Erg goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Nienke,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Lelystad.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roy Kadir 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vrouw en ik zijn zeer kritisch op informatie die aan ons wordt verschaft alvorens wij een product aanschaffen. Als dit niet juist of incompleet is, raken wij zeer teleurgesteld. Bij BCC was dit eerder wel het geval, maar gelukkig is dit eenmalig gebeurd.

Verder vind ik jullie winkel compleet en klantvriendelijk. Bedankt daarvoor.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Roy Kadir,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arjan 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC Hengelo werd ik zeer vriendelijk ontvangen en de werknemer vroeg waar ik naar op zoek was. Hij nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ook was de werknemer zeer klantvriendelijk! Ik ben netjes en correct behandeld. Ik ben dan ook meer dan tevreden hierover. Het is en blijft een mooie en gezellige winkel met deskundig personeel.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Arjan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen en volgende dag thuisbezorgd, snelle en accurate reactie na het bestellen. Geleverde goederen worden binnen 2 uur aan huis gebracht en 10 minuten van te voren wordt je gebeld dat de chauffeur er bijna id. En het hebben van een outlet is prettig en scheelt aardig wat geld.. Top! Kan niet anders zeggen.!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sanny 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, ze nemen nog de tijd voor je om goede uitleg/informatie te geven.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Sanny,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mirjam Beck 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede voorraad en vriendelijke mensen.
Vaak in de winkel nog leuke aanbiedingen
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Mirjam Beck,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en vakkundig geholpen en een prima product geleverd, een monster mcplatuhd3 kabel.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert kramer 26-07-2020

Algemene score

4,0
Erg opdringerige verkoper die maar blijft zeiken over een nieuw energiecontract bij Essent. Of ik ook nog even een review wilde geven met minimaal een 8, nou dat maak ik zelf wel uit dus bij deze een 4.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Robert kramer,

Bedankt voor jouw review.
Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden bij jouw bezoek aan onze winkel. We willen hier graag meer over te weten komen. Kun je in een reactie op de review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Will van Bree 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, correcte afhandeling en snelle levering en service als gewend, chapeau
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Will van Bree,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joost groenendijk 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hier een korte samen vatting van het verloop van men wasmachine die van morgen is geleverd en geinstaleerd ,heel netjes en keurig op tijd zoals ze hadden gemaild hele goede service dus echt aan te raden
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste joost groenendijk,

Bedankt voor jouw review over de installatie van de wasmachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

José 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de BCC shop in Beverwijk zeer plezierig! Zeer klantvriendelijk! Wij hadden op de site gekeken voor een droger maar wilde toch in de winkel wat advies. Dit advies was zo duidelijk en eerlijk dat wij zeer tevreden een andere machine gekozen hebben die meer bij ons past dan onze eerste keuze van de site! Wij halen onze apparaten altijd bij BCC omdat de service goed is. De droger werd de volgende dag al geleverd door een zeer vriendelijke man. Kortom, ik beveel deze winkel zeker aan vanwege klantvriendelijkheid, kennis, mee denken, goed advies en goede levering en service!José
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste José,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marja 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig geholpen ,toe ze de wasmachine kwamen brengen vriendelijke mannen, goede service van bcc ,zou zeker bcc aanbevelen
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste marja,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A van wieren 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom top geholpen bij het uitzoeken van een nwe wasmachine.Alleen jammer dat ik 2 dagen moest wachten op levering.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste A van wieren,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg goed geholpen, professioneel advies en erg behulpzaam. Vriendelijke werknemers. Ruim assortiment in de winkel.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cor Berg 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging alleen om mij te laten informeren over een Ifone en werd heel fijn geholpen door een meneer die Maarten genoemd word. Wij zijn ook op zijn advies (geheel vrijblijvend) ingegaan op de actie van Essent. We hebben geen spijt van onze aankoop van de Ifone Se en ook niet van het overstappen naar een andere leverancier van Gas en Licht.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Cor Berg,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke medewerkster duidelijke uitleg bij vragen, geduldig waardoor, Ik een keuze heb kunnen maken tot aanschaf van het product.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martien 26-07-2020

Algemene score

8,0
Ten eerste : Ik geef eigenlijk nooit een hogere beoordeling als 8.
Ik ben zeer tevreden over de door mij gekochte HP All-in-one desktop. De installatie was eenvoudig evenals de bediening. Daarbij komt het strakke uiterlijk wat in bijna elk modern interieur past. Zit nu muziek te luisteren en het geluid is prima. En er is nog een boel te ontdekken!!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Martien,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda de Gelder 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren eerst bij de concurrent, MM, die met misleidende advertenties klanten lokken. Snel naar BCC gegaan. Uiterst vriendelijk en gespecialiseerd personeel, waar met geduld onze vele vragen werden beantwoord. Helemaal tevreden over hun dienstverlening zijn we met een aankoop én een tevreden gevoel naar huis gegaan. Top verkopers hartelijk dank voor het meedenken.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Linda de Gelder,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

rodrigo 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed geholpen.
Altijd aardig top service !
als je vragen heb helpen ze je direct als ze er niks van afweten geven ze het ook toe en vragen ze het een collega die er wel wat van af weet of ze zoeken het op !
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste rodrigo,

Bedankt voor jouw review over de service en hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H van Dielen 26-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site goede prijs fijn apparaat ben er erg tevreden over duidelijk toetsenbord
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste H van Dielen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over het proces en de snelle levering van mijn aankoop. De snelle reactie en het tussendoor contact houden ivm de levering aan huis was erg fijn. Ik hé b de aankoop nog niet kunnen proberen maar hij ziet er prima uit.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Gerard,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. van Oosterwijk 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig advies en zeer behulpzame medewerker die actief mee zocht naar de beste oplossing voor ons.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste J. van Oosterwijk,

Bedankt voor jouw review over het deskundig advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering van BCC is altijd top. Gisteren om 22:30 uur besteld en volgende dag al in huis. Producten op de site makkelijk te vinden inclusief voldoende technische informatie.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goed geholpen door Sjaak bij de aankoop van ons nieuwe Nespresso apparaat. Zeer goede uitleg en ruime keuze! Zou iedereen aanbevelen hier naartoe te gaan.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling. En nu lekker van de koffie genieten!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed gehopen, verkoper had kennis van zaken. heldere goede uitleg, en even mee geholpen het naar de auto brengen. Top
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over de kennis en duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke overzichtelijke website waar ik Vanuit huis Mijn product op kon bekijken, reviews lezen.
Snelle levering
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smorenburg 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerker Peter bij de BCC de wall Utrecht heeft genoeg tyd genomen om aan ons juiste advies te geven!
Medewerker was Erg klant vriendelijk en capabel om deze beroep uit te oefenen!
We komen zeker terug!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Smorenburg,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Utrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ilke Velthof 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan, krijgt goed advies en hele prettige service bij vragen of klachten. Ze hadden mij bijv. de verkeerde stofzuigerborstel meegegeven. Deze kwamen ze persoonlijk aan huis omwisselen. De medewerker was toch in de buurt. Dat noem ik nog eens klantvriendelijk! Ik kan de BCC echt aanraden!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste ilke Velthof,

Bedankt voor jouw review over onze service.
Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.
Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door omstandigheden heb ik dit jaar veel aperatuur moeten vervangen/aanschaffen ik kom daar graag voor naar BCC winkel in Veghel.maakt niet uit op welk tijdstip, altijd is men vriendelijk en krijg ik vakkundig advies/antwoord op mijn vragen.het werk gewoon super voor mij in Veghel.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolien 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging terug naar de winkel omdat mijn gekochte product defect was. Het viel binnen de garantietermijn, dus ik verwachtte dat het product gerepareerd zou worden en ik een aantal dagen zou moeten wachten. Ik kon echter het defecte product meteen inwisselen voor een nieuwe. Super fijne service en vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Jolien,

Bedankt voor jouw review over onze service en onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem B 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Sliedrecht is een erg mooie zaak met een enorm groot aanbod. De medewerkers zijn zeer prettig in de omgang en totaal niet opdringerig. Tevens is er sprake van veel kennis van zaken. Er wordt goed meegedacht met de cliënten naar oplossingen als die zich voordoen.
Kortom een zeer prettige winkel
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Willem B,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sliedrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Louis Elscot 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke winkel waar het vriendelijke personeel je graag en snel helpt!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Louis Elscot,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Kaal 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen in mijn zoektocht naar een goede soundbar. Duidelijke uitleg, voor en nadelen van verschillende apparaten laten zien en horen.
En daarbij voor weinig geld een paar jaar extra garantie op mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste A. Kaal,

Bedankt voor jouw review van en veel plezier met de nieuwe soundbar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michiel 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was snel aan de beurt en ben goed geholpen. Altijd vriendelijk en denkt met de klant mee.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bilbo 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel, ruim aanbod. Had binnen 5 minuten gevonden wat ik wilde. Toen nog 5 minuten gewacht bij een onbemande kassa. Verder goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Bilbo,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Nypels 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Goede informatie gekregen. Dit leidde tot een aankoop die snel en tot tevredenheid kon worden gedaan..
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste H.Nypels,

Bedankt voor jouw review over de deskundige en vriendelijke hulp bij jouw aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en vakkundig geholpen veel duidelijke yekst en uitleg 3n natuurlijk de prijs niet geheel onbelangrijk, een hele goede prijs!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke en vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reinier 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site, heldere info, snel gevonden wat ik zocht, en ook aanschaf en levering via DHL verliepen soepel. Steeds netjes op de hoogte gehouden van de status van de verzending. En de aangeschafte senseo bevalt ook prima!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Reinier,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janine 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bezoek graag BCC Beek. Nooit problemen gehad met TV, laptop, tablet, koffiezetapparaat, huistelefoon. Heb er steeds meer vertrouwen in. Mijn winkel!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Janine,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marcel van maanen 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goed klant tevredenheid. Als ik wat nodig heb dan kom ik zeker weer terug naar de zaak
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste marcel van maanen,

Bedankt voor jouw review. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zoë 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik een verkoper had gevonden heel goed geholpen. Niets te wensen over verder.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Zoë,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard van Voskuilen 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig geholpen bij het kiezen van een tondeuse
De mevrouw die ons heeft geholpen nam alle tijd voor ons
Hierdoor konden wij makkelijk beslissen over onze aankoop
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Gerard van Voskuilen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

danielle 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
netjes geholpen bij bcc oss dochter wilde graag nintendo switch kopen verjaardaggeld kostte 339 maar ik zei dat ie bij mediamarkt 329 koste en kreeg hem ook meteen voor dezelfde prijs. heel fijn.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste danielle,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joost fennis 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had van collega s vvv bonnen gehad en BCC is de enige audio winkel die ze nog accepteert
heb hier een sound bar gekocht kreeg goede uitleg op mijn vragen goed en aardig personeel geeft je ook vertrouwen om iets te kopen
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste joost fennis,

Bedankt voor jouw review over de goede uitleg van onze medewerkers. Veel plezier met de soundbar!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilma Zwetsloot 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ongelofelijk wat een kanjers bij BCC! Vandaag een stofzuiger gekocht. De verkoper nam alle tijd onze vragen te beantwoorden, waardoor we een product hebben kunnen kopen die aan al onze wensen voldoet.

P.S. dit is niet de eerste goede ervaring bij BCC, bij de aankoop van andere producten was het ook top.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Wilma Zwetsloot,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is duidelijk en overzichtelijk En het bestel proces is fijn, je krijgt meteen een mail dat ze aan de slag gaan en houden je op de hoogte omtrent de levering. Een kwartier voor de levering wordt nog even netjes gebeld dat ze onderwegzijn. Ook de bezorgers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Fred,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Menno 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service
Aanbod van 3 jaar extra garantie ook erg prettig.
Afstandsbediening van het product was zoek en zonder extra kosten ontvang ik een nieuwe.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Menno,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gusta Lammertse-Baljet 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisterenavond laat een Nespresso koffiemachine besteld en vanmiddag al voor de deur afgeleverd. Keurig op de hoogte wordt je gehouden van hoe en wanneer hij kwam.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Gusta Lammertse-Baljet,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Everaers 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en aansluiting door bcc. Direct getest en de droger werkt perfect.
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Everaers,

Bedankt voor jouw review over de snelle bezorging en de service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gijsbert 25-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg kundige en vriendelijke verkoopmedewerkster die op al onze vragen antwoord kon geven. We zijn supergoed geholpen en blij met onze aankoop!
Officiële reactie van BCC 27-07-2020

Beste Gijsbert,

Bedankt voor jouw review over onze kundige en vriendelijke medewerkster. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews