Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14881 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MvdL_NK 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend advies m.b.t. aankoop, goede aanbieding en prima bezorg service (op tijd en prima verzorgd).
Officiële reactie van BCC 30-07-2020

Beste MvdL_NK,

Bedankt voor jouw review over onze adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andre van der Niet 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en professionele medewerkers. Willen ook out off the box denken. Medewerkers weten waar ze het over hebben en zijn altijd bereid om meer te doen dan wat van ze gevraagd wordt.
Officiële reactie van BCC 30-07-2020

Beste Andre van der Niet,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrick Ligtvoet 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website heeft meer keus dan in de winkel.
In de winkel besteld en volgende dag thuis geleverd.
Officiële reactie van BCC 30-07-2020

Beste Patrick Ligtvoet,

Bedankt voor jouw review over onze website en winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mariskpa 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed te woord gestaan. Artikel was niet in voorraad In de winkel maar werd volgende dag thuisbezorgd.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Mariskpa,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jack Lindeman 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect omschreven wat ik mocht verwachten,
De televisie was mooi op tijd volgens planning en draaide binnen 5 minuten
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Jack Lindeman,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CeeJay 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Voorgaande keren was ik tevreden over BCC. Leveringen werden altijd op de dag bezorgd zoals beloofd. Maar deze keer hebben ze me redelijk teleurgesteld. Afgelopen vrijdag wilde ik een Philips Hue vloerlamp aanschaffen. Ik kon kiezen tussen
- MediaMarkt (lamp was goedkoper dan bij BCC, maar levering pas dinsdag)
- BCC (lamp was dus duurder dan bij MediaMarkt, maar levering zou zaterdag zijn).
Omdat ik de lamp zo snel mogelijk wilde hebben koos ik BCC. Helaas, geen lamp op zaterdag. Geen lamp op maandag. Pas dinsdagmiddag kwam de lamp binnen. Een ietwat zure domper.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Ceejay,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak door de vertraagde levering. Kun je het ordernummer doorgeven in een reactie op deze review?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WiFi probleem 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had wat WiFi problemen thuis... in de winkel werd uitgebreid de tijd voor mij genomen waardoor de medewerker mijn situatie goed snapte en ook passend advies kon geven. Dat heb ik als super ontspannend en behulpzaam ervaren!
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.de Wit-Thielemans 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk en hulpvaardig geholpen. Heel geduldig als je dingen vraagt.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste M.de Wit-Thielemans,

Bedankt voor jouw review over onze geduldige en vriendelijke hulp in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C Westenborg-Heere 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van mijn buurman naar deze shop gegaan en daar werd ik klantvriendelijk ontvangen en goed geadviseerd
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste C Westenborg-Heere,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Twan 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle en correcte levering. chauffeur gaf nog enkele tips voor een goed gebruik van de combi magnetron
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Twan,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjolijn de Jong 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat wij op internet de verschillende stoomgeneratoren hebben bekeken besloten wij naar BCC in Spijkenisse te gaan voor meer informatie. Wij werden zeer vakkundig en uiterst vriendelijk geholpen en hebben hierna de Braun IS5043WH aangeschaft.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Marjolijn de Jong,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ans 28-07-2020

Algemene score

9,0
Helaas ging het mis bij de betaling online, vervolgens de klantenservice gebeld en zeer goed geholpen
Vandaag is de levering geweest en heb totaal geen minpunten. Ik geef nooit een 10 want een bedrijf moet er altijd aan blijven werken om klanten tevreden te houden. Anders is het zeker een 10 waard
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Ans,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Femke Keijers 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het betreft niet zozeer de winkel (pand) zelf maar wel hoe ik ben geholpen door dhr Strijk. Het was vrij druk maar er werd tijd gemaakt om mij te helpen zover als het mogelijk was. Maar bovenal, er werd gekeken naar de situatie en persoon (mezelf) en niet van ohh het is maar een klant. Mijn dank is groot, want ik kreeg het gevoel echt serieus genomen te worden en gehoord. Nu hopen dat alles wat we hebben gedaan ook daadwerkelijk helpt en niet dat mijn telefoon alsnog opgestuurd moet worden.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Femke Keijers,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carla Hogervorst 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel. De klant wordt vrij gelaten in zijn/ haar keuze, men dringt niets op maar laat alle mogelijkheden zien en denkt juist mee met de klant.
De informatie over een product is helder, eerlijk en betrouwbaar.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Carla Hogervorst,

Bedankt voor jouw review over onze eerlijke en klantvriendelijke adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop Veldman 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke winkel. Veel keuze. Verkoopmedewerker zeer deskundig op de producten. Gaf goed advies.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Joop Veldman,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goedkoopste prijs, dus precies wat er wordt beloofd. Prima.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ik denk mee BCC 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service en vaak een scherpe prijs ; zeker een aanrader ook met eigen winkels
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L. Verhoeven 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een toegankelijke prettige site.
Goede mailing om ons op de hoogte te houden van het bestelde artikel.
Snel het geleverde na bestelling in huis.
Heel nette jongens voor oppikken oude en aflevering van bestelde.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste L. Verhoeven,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dico 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd door een ander bcc filiaal gewezen op dat ze hier nog de spullen hadden die ik nodig had en eenmaal aangekomen hadden ze ze idd nog op voorraad dus dat was helemaal top
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Dico,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jannes 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel en gemakkelijk geregeld. Bezorging volgens afspraak en in goede orde ontvangen.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Jannes,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anneke 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment. Prima bediening en advies. Laagste prijs garantie. Kwam eerder gekocht artikel ruilen voor ander (beter en ook iets duurder model). Geen probleem.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Margreet 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is een van de partners van het BP spaarsysteem Freebees. Dit was de eerste keer dat ik punten verzilverd heb en het bestelproces ging zo makkelijk. Echt een aanrader. Dit is gewoon een fijne winkel om online te bestellen zowel met als zonder freebees. Ik ga hier zeker vaker komen.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Margreet,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anneke berevoets 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig wat een geduld de verkoopster hier had met mij
Geen moeite teveel bij mijn aanschaf van 1e Samsung tablet en
Kennismaking met het internetgebeuren.
Moet nog veel leren, maar nooit te oud toch.
Leuk tijdverdrijf tijdens de coronatij
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Anneke berevoets,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim Prinssen 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op 27/7 op website wasautomaat gekocht, zelfde dag sms met tijdsblok tbv levering op28/7, administratieve afhandelijk probleemloos en levering conform afspraak !!
Overigens, in winkel Hilversum meerdere producten gekocht.
Bij beide ervaringen zéér tevreden !
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Wim Prinssen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simone 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering, keurig op tijd en leuke jongens, heel behulpzaam. Bestellen online ging ook geheel naar wens. Werd goed op de hoogte gehouden dmv mails en alles ging zoals er gezegd werd. 👍🏼👍🏼
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Simone,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Huub Langeweg 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en ter zake kundig personeel.
goed en netjes geholpen.
Zal indien nodig deze winkel aanbevelen bij familie of bij vrienden en kennissen.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Huub Langeweg,

Bedankt voor jouw review over en aanbeveling van onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marjorie Wolffers 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk geholpen door de verkoper van Bcc Deed moeite om mijn soms lastige vragen te beantwoorden of op te zoeken. Kreeg zelfs nog een leuke korting zonder daarom gevraagd te hebben:)
Ook de levering ging super vlot.
Nu gaan genieten van m’n mooie nieuwe koelkast!
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Marjorie Wolffers,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke V 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind BCC een prettige omgeving om te winkelen vanwege de ruimte en het deskundige advies.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Hanneke V,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Desiree 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een indesit was/droog combinatie gekocht bij BCC. De service was perfect, ik kreeg ruim op tijd een mailtje met de bezorgdatum en het timeslot en een kwartier voor de instalateurs kwamen werd ik gebeld om dit even door te geven.

Toen er wat mis gegaan was en ik water op de vloer aantrof werd ik direct verder geholpen door een vriendelijke dame van de klantenservice.

Ik ben erg blij met de combi machine em met de service.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Desiree,

Bedankt voor jouw review over onze service en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al mijn huishoudelijke apparaten koop ik al meer dan 20 jaar bij BCC. Altijd prima in orde en goede service
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review. En bedankt dat je al meer dan 20 jaar een van onze vast klanten bent! We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marcel 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke mensen goed geholpen in de winkel en de bezorgers die het thuis kwamen brengen netjes en vriendelijk
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hilde Meijering 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
(*) van BCC Eindhoven Ekkersrijt, heeft mij heel goed geholpen, ervaring en een goede verkoper. Vlotte babbel en erg vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Hilde Meijering,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Eindhoven Ekkersrijt.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan Theuns 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze winkel van BCC gekozen, omdat ik bij vragen aan het personeel een goede uitleg krijg over het door mij gekozen artikel zonder direct in te gaan op prijs en de verwachte kwaliteit, want elk product kan stuk gaan, waarbij de geboden garantie op het artikel bij BCC meerwaarde heeft,
wanneer je als klant het aangeschafte artikel net buiten de garantietermijn valt, met dank.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Johan Theuns,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr de Graaf 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Alles was in orde, behalve de levering van het product. Zou zaterdag komen maar stonden op het verkeerde adres. Kwamen dus pas dinsdag waardoor ik met ontdooide etenswaren zat die ik kon weggooien.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Mevr de Graaf,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je in een reactie het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.H.Karssies 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De dame die mij geholpen heeft in Hoogeveen was eerlijk en gaf uitstekend advies. Ik kreeg bij haar niet het gevoel dat ze moest verkopen, wat ik als zeer prettig heb ervaren. Ik heb gekocht waar ik voor kwam, ze nam de tijd voor mij en heeft verschillende merken laten zien en horen, zodat ik een goede keuze kon maken.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste H.H.Karssies,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AWJ Spoormakers 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper nam tijd voor je. Legde alles goed en duidelijk uit. Met voor en nadelen. Voor ons als leken en ouderen, begrepen wij wat hij te vertellen had. Stond je correct te woord. Komen een volgend keer zeker nog eens terug. Alles is geleverd conform de afspraken en conform de opgegeven tijd.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste AWJ Spoormakers,

Bedankt voor jouw review over de duidelijke uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L van de kleut 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de winkel super goed.hele goede services goed advies.de verkopers zijn zeer vriendelijk en heel behulpzaam. Als er iets is word het geregeld dat hebben we meegemaakt met een laptop.suoer services.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste L van de kleut,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, medewerkers en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan de Wit 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en ruime parkeergelegenheid. Zeer frisse en schone uitstraling van de aangeboden producten in een ruim opgezet geheel. Zeer toe de point gerichte informatie en uitleg over het aan te kopen product.
Deskundige en vriendelijke, geduldige uitleg over de verschillen tussen de diverse typen van het aan te kopen product.
Officiële reactie van BCC 29-07-2020

Beste Jan de Wit,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smorenburg 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerker (*) bij de BCC de wall Utrecht heeft genoeg tijd genomen om aan ons juiste advies te geven!
Medewerker was erg klant vriendelijk en capabel om deze beroep uit te oefenen!
We komen zeker terug!
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Smorenburg,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerker van ons filiaal in Utrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gijsbert Kool 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heerlijk een winkel in de buurt!
Vaktechnisch advies: prima ondersteuning bij het maken van de juiste laptop keuze.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Gijsbert Kool,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

han frohn 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies. Vriendelijke adviseur/verkoper. De levering was ook perfect doordat BCC even, ca 20 minuten, voor de levering aankondigde er aan te komen
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste han frohn,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WiFi probleem 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had wat WiFi problemen thuis... in de winkel werd uitgebreid de tijd voor mij genomen waardoor de medewerker mijn situatie goed snapte en ook passend advies kon geven. Dat heb ik als super ontspannend en behulpzaam ervaren!
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de behulpzame hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob Moens 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij BCC slaag je er altijd in om snel en voordelig een Inventum warme deken aan te schaffen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Rob Moens,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacqueli 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc amersfoort..prettig advies waarbij niet wordt gekeken naar duurste prijs...maar gewoon naar wat past..(tosti-ijzer en broodrooster gekocht met veel thuislerende zoon, de koeken gingen wel heel erg hard:) )..

Ook geadviseerd mbt koelkast nog over na te denken nieuwe keuken..goede overwegingen meegekregen..

Daarnaast prettig parkeren, gewoon bij de winkel..zonder parkeerkosten gewoon bij de winkel..fijne zaak.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Jacqueli,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dhr. P. M. van der Borg 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom is het een plezier geweest om nu een nieuwe Bosch wasmachine te kopen. Het goede advies van de verkoper en alle verleende service maken, dat wij weer zullen genieten van onze aankoop.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Dhr. P. M. van der Borg,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze verkoopmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees, Valkenswaard 27-07-2020

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke, behulpzame en deskundige verkoper en een ruim assortiment met concurrerende prijzen.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Kees, Valkenswaard,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tam 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service van BCC. Op zondag besteld en maandag al geleverd krijgen, TOP.
Daarnaast hielp de klantenservice mij super netjes nadat de bezorger niet zo zorgvuldig met mijn bestelling om was gegaan.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Tam,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wolf 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima Webshop met snelle levering via DHL, Het enige waarmee ik zat was dat de email's van BCC er bijzonder slecht uitzien op mijn telefoon.. Al moet ik zeggen dat ik niet weet of ze hier wat aankunnen doen. Voor de rest was alles prima op oorden en werkte alle producten als ze hoorde te werken.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Wolf,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ans 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefoon aangekocht en het model wat ik wilde was op voorraad. Goed, snel en vriendelijk geholpen door een medewerker. De prijs ligt wel wat hoger dan op het internet.
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Ans,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric 27-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel, makkelijk te bereiken aan de rand van Den Bosch. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Naast BCC zijn er ook nog andere winkels aanwezig op deze woonboulevard. De adviseurs/verkopers nemen de tijd voor een rustige, duidelijke uitleg. Ze luisteren goed naar je wensen en ze beantwoorden alle vragen met een vriendelijke glimlach. BCC Den Bosch een klantvriendelijke winkel!
Officiële reactie van BCC 28-07-2020

Beste Eric,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews