Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14858 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corné 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung combi magnetron besteld bij BCC. Erg snelle levering, goede prijs en overzichtelijke website.
Magnetron is gebruiksvriendelijk en makkelijk in de bediening.
Fijne webshop om te orienteren en te vergelijken!!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Corné,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering van jouw nieuwe magnetron. Veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na goede telefonische informatie bestelling geplaatst en binnen een uur gereed om af te halen. Bestelling stond gereed bij de afhaallocatie.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marouane 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had mijn monitor schermen echt super snel nodig . Ik had ze in de avond besteld en de volgende middag waren ze er al. Super snelle service!!!! De bestelling was goed afgeleverd en alle toebehoren waren perfect. Toppp
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Marouane,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefan 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren artikelen besteld. Vandaag in huis. Prettig en duidelijk alles op mail.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Stefan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjavani 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product geleverd en prima diepvries(tafelmodel), snelle levering en prima service.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Sjavani,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veronica 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben altijd al fan van BCC, maar nu met deze lockdown is het prima bellen en bestellen en afhalen!
Het was even zoeken waar het telefoon nummer stond, maar ook daar zat logica in, al kwam ik eerst bij het algemene nummer, dus even doorzoeken.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Veronica,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze filialen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Honcoop 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle uitlevering van de bestelling. Super goede en fijne service gehad. Mijn bestelling bleek na bezorgen beschadigd te zijn. Dit was binnen een uur opgelost en een nieuwe bestelling geplaatst door de medewerkers zelf. En deze werd ook al weer binnen 2 dagen geleverd.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Honcoop,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter Bijl 06-02-2021

Algemene score

10,0
hoge kwaliteit goede verpakking met lucht ballen en correcte verpakking mooie kwaliteit echt BCC ik koop er al jaren vandaar blijvend klant
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Wouter Bijl,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

paula 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
omdat ik in de winkel altijd netjes ben geholpen en dat de medewerkers net dat stapje meer willen doen voor de klant dat word steeds zeldzamer dus dikke pluim voor bcc hoorn
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste paula,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willy 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TOP bedrijf dat is BCC, na 2 uur in de middag besteld , in de avond een sms'je,
en de volgende morgen om 8.15 al bezorgd TOP BCC
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Willy,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom was BCC bij deze aankoop prijstechnisch interessant, gekoppeld aan een goede service en heldere communicatie , was het aankopen van deze stofzuiger bij BCC voor ons vanzelfsprekend
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucie 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen om de lokale ondernemers te steunen. Toen we een product wilden kiezen, hebben wij naar de zaak gebeld en werden goed geholpen door de medewerkers.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Lucie,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin 06-02-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie. Binnen 24 uur stond er een nieuwe TV bij ons in de woonkamer. Door goede communicatie via mail en telefoon wisten we precies wanneer de TV werd afgeleverd. Oude TV werd gratis meegenomen voor recycling, dus daar hadden we ook geen omkijken meer naar.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review over onze snelle levering en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees&Sonja 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies via email, vervolgens een droger besteld en een week erna een hetelucht oven. Beide apparaten snel en netjes afgeleverd! Kortom een dikke 10
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Kees&Sonja,

Bedankt voor jullie review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nancy 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de webshop van BCC een wasmachine gekocht. Alles wat telefonisch is afgesproken is nagekomen.
Keurig op tijd geleverd en vakkundig door bezorgers aangesloten.
Kan BCC bij iedereen aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Nancy,

Bedankt voor jouw review over de vakkundige service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeanette Verbakel 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette snelle afwerking
Afspraken worden nageleefd
Bezorging zeer netjes en correct en vriendelijk
Ook Corona maatregelen worden nageleefd
Als zeer prettig ervaren ...👍
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Jeanette Verbakel,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.S. 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel. ‘Sochtends besteld uit de ruime keuze en de volgende dag ‘s middags was de bestelling er al via dhl
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste A.S.,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hendriks 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop, makkelijk te navigeren/bestelling te plaatsen.
De levering ging erg voorspoedig, duidelijke updates en netjes van te voren gebeld.
Bezorgers zijn van BCC zelf, wel zo prettig.
Heb de droger sinds een week maar bevalt uitermate goed.

Al met al zeer een tevreden klant, tot de volgende keer BCC.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Hendriks,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karen 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel koelkast als wasmachine op twee momenten bij BCC besteld. Service can de koelkast was zo goed bevallen dat ik mijn wasmachine er ook besteld heb. En wederom top service. Persoonlijk contact met de bezorgers, je weet exact wanneer ze er zijn. Inbouw van de koelkast en plaatsing wasmachine was snel en vakkundig. Scherpe prijs en zeer snelle levering bovendien.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Karen,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige installatie- en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annelotte 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, overzichtelijk makkelijk in gebruik. Ondanks deze tijd ook nog eens een snelle levering. Gisteravond 04-02 besteld en de volgende dag al binnen gekregen.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Annelotte,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danielle 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 18u besteld en daadwerkelijk volgende dag in huis! Ondanks dat er natuurlijk nu veel via internet word besteld. Ze waren er een uur eerder. En 2 vriendelijke bezorgers
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Danielle,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering door onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke Henzen 05-02-2021

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen door BCC! Om half 12 telefonische bestelling gedaan en om half 2 werd het aan de deur afgeleverd!! Geweldige service
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Mieke Henzen,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wayne 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere product omschrijving, goede en heldere informatie voorziening via de email en snelle afhandeling. Geweldige service in deze corona tijd. Thanks
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Wayne,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Maciel 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door verhuizing een nieuwe koelkast gekocht.
En vandaag binnen en heel erg blij ermee! Eindelijk een grote koelkast. Bezorgers hebben het netjes naar de derde verdieping gebracht.
Ik raad BCC zeker aan!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste M. Maciel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RJ 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, goed en vriendelijk personeel.
Nu tijdens de Corona pandemie online besteld en afgehaald. Komen hun afspraken na!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste RJ,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij de BCC word altijd goed en vriendelijk geholpen. Vandaag een air fryer besteld en een uur later kon ik het ophalen
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede en zeer overzichtelijke webshop zeker aan te bevelen. En een zeer snelle en prima levering.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Awin Hamawandi 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was top ik heb het in minder dan 24 uur van bcc ontvangen ik heb ook helemaal verliefd op mijn aankoop
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Awin Hamawandi,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Geniet van de nieuwe aanwinst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

aart 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de BCC website werkt vlot en geeft voldoende informatie als je zoekende bent naar een artikel. De bestelprocedure is kinderlijk eenvoudig met genoeg betaal opties. duidelijke bevestigingsmail en informatie over de levering.
De aanlevering naar de transporteur gaat razendsnel en ook de levering verloopt soepel.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste aart,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bosch 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg via de chat advies op maat waardoor ik een goede aankoopkeuze kon maken.
De levering was eenvoudig geregeld en werd tot in de woonkamer gebracht door vriendelijke medewerkers die met nog een laatste tip en keurige 1,5 meter afstand een fijne aflevering bezorgde.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze chatservice en de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ad 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel met een goede service. Ook een snelle levering .
Het personeel is daarbij ook nog vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Ad,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Levi 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gister met een medewerker gebeld voor de optie van lokaal bezorgen, helaas was het product niet voorradig dus was dit niet mogelijk. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en daarna boodt hij zelfs nog aan om het online voor mij te bestellen. Super service en snel geleverd, fijne winkel!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Levi,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kazuhiro 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Xbox Series X besteld, weer een super ervaring met BCC.
Nou was het wel toeval dat ik deze aankoop bij BCC heb gedaan door middel van voorraad.
Snel de xbox in het winkelmandje snel en veilig betaald met Ideal en na 1 dag geleverd helemaal top!
Er moet is altijd ruimte voor verbetering vandaar de 9 en geen 10. Al neigt het daar wel naar toe.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Kazuhiro,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website. Veel plezier met de Xbox!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank A. 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd vriendelijk en duidelijk advies. Snel geholpen (ondanks coronatijd) en snel kunnen afhalen.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Frank A,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk aan de telefoon geholpen .en ook het ophalen ging vlekkeloos. Echt een aanrader
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Cees,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. Braal 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product makkelijk te vinden op de site. Daarnaast een goede en snelle levering. Het slowcooker was goed verpakt en zag er keurig uit.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste E. Braal,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Freddy van Puymbrouck 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop en gelukkig nog heel wat op voorraad wat in de huidige tijd een serieus probleem lijkt te zijn. Keurig netjes op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst, wij hebben al meerdere zaken gekocht bij BCC en zijn er erg tevreden over.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Freddy van Puymbrouck,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marleen 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
precies wat je verwacht en wat er op de site staat aan artikel. Een compleet en duidelijke omschrijving op de site is erg prettig.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Marleen,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martine 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle correcte service! Vandaag besteld. Volgende dag in huis
Bedankt 👍
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Martine,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marieke 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteravond besteld, vandaag geleverd!!
Duidelijke beschrijving van de producten op de website! Wij zijn tevreden!!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Marieke,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sam 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces was erg makkelijk. Het was zo fijn (in tegenstelling tot andere webshops) dat je geen account aan hoefde te maken. Wat ook erg handig was, was dat je een tijdslot kon kiezen waarop je je bestelling zou ontvangen en het werd dezelfde dag nog verzonden. Ik had mijn bestelling om 23:00 uur gedaan en kreeg het de volgende middag al thuisbezorgd! Alles was snel en netjes geregeld.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Sam,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ch. Linssen 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig en deskundig telefonisch geadviseerd en helemaal conform de toezegging de wasdroger snel geleverd en geplaatst.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Ch. Linssen,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is erg toegankelijk; je kunt je producten snel vinden. Vervolgens met een supersnelle service het product al de volgende dag in huis. BCC doet wat het belooft!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. Vink 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn goed (telefonisch) te woord gestaan en begeleid met de aankoop van onze nieuwe TV. De verkoper heeft ons goed geholpen met het maken van onze keuze en aandragen van ideeën. Ook de levering werd snel gedaan, dit kon zelfs de volgende dag al! De bezorgers hebben de TV voor mij netjes bezorgd en in de woonkamer neergezet.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste S. Vink,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze medewerker. Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Get 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed werk geleverd en een GOED product in ontvangst mogen nemen , snelle omruiling
perfecte service CHAPEAU voor B C C !
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Get,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noud 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
om 11.45 besteld en om 13.15 op gehaald. (super) lag al klaar bij de balie bij Bcc Oss
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Noud,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robby 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor BCC gekozen voor aankoop JBL Live koptelefoon omdat het: 1. Goedkoper was dan bij de concurrenten. 2. De keuze van click & collect. In de ochtend besteld en voor 12u al kunnen afhalen. Super tevreden over gehele ervaring, van bestelling tot afhalen product. Zeker voor herhaling vatbaar.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Robby,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liesbeth 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en snelle service, de complimenten! 👍
Gisteren besteld en vandaag in huis.
Goed geregeld met het DHL afhaalpunt.

Het was heel gemakkelijk om op de site het product te vinden dat ik zocht.
De bestelling plaatsen en betalen was ook heel eenvoudig.
Daarna hoefde ik niet lang te wachten.
Al snel kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling klaar lag in de winkel.
Ook goede info over de procedure van afhalen nu met de corona maatregelen.
Er was netjes een afhaalpunt in de winkel gemaakt en alles verliep vlot met het ophalen.
Geen enkele moeilijkheid ondervonden.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Liesbeth,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze website en de snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 05-02-2021

Algemene score

10,0
BCC heeft een uitstekende service, mede door de snelle levering. De opgegeven tijd van de bezorging wordt correct opgevolgd.
Officiële reactie van BCC 05-02-2021

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michiel 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
echt geweldige kundige telefonische steun en advies gehad en daarna een razensnelle bestelling en bezorging. Top dus. Zeker ook in deze rare tijd
Officiële reactie van BCC 05-02-2021

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews