Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arn 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mobiele airco zonder problemen kunnen omruilen na drie werkdagen. Vakkundig advies ontvangen omtrent gebruik daarnaast is er een optie tot 4 jaar garantie. Kortom, voor goed advies moet je bij BCC zijn.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Arn,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. de Graaf 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden door een heel vriendelijke en kundige verkoopmedewerker geholpen, zij heeft ons de vorige keer ook geholpen.
BCC heeft een snelle service, echt een topwinkel met goed personeel. Daarnaast is er nooit iets aan de hand met onze producten die wij daar gekocht hebben.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste J. de Graaf,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kirsten 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede ervaring met BCC. Duidelijk site met alle informatie die je nodig hebt voor je een aankoop doet! Goede snelle levering, product was netjes de volgende dag in huis. Hier een hele tevreden klant, die zeker vaker iets bij BCC gaat kopen!
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Kirsten,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Roeleveld 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben via deze webshop een koel/vrieskast gekocht. Was allemaal goed duidelijk. Goed geleverd en precies zoals het allemaal vermeld stond. En ook keurig op tijd. Ondanks deze tijd.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste A. Roeleveld,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel personeel dus geen wachttijd ondanks drukte in de winkel, direct alle tijd, deskundig advies op mijn vragen nadat ik eerst zelf al had georiënteerd. Zeer efficiënt. Reservering aankoop en volgende dag via mail mogelijkheid tot bevestigen of cancelen. Bevestigde opdracht direct beantwoord en volgende dag aankoop direct kunnen ophalen. Weer zeer snelle en efficiënte en heel vriendelijke afhandeling. Klasse!
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stella 15-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor BCC, omdat het nog één van de weinige winkels is waar genoeg keuze is en je goede uitleg en info krijgt over de apparatuur. Had het produkt via een webshop kunnen kopen, maar ik wilde het zien en voelen.

Blij dat ik de stap heb genomen om naar BCC te gaan; aankoop gedaan en de volgende dag geleverd!
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Stella,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Charles 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen. Had een verzekering afgesloten bij mijn stofzuiger ruim 4 jaar geleden. Hij deed het niet meer, kreeg een leenstofzuiger en de stofzuiger werd nagekeken. Helaas was hij overleden en ik kon zo een nieuwe stofzuiger in de winkel uitzoeken! Maar 10 euro bijbetalen,omdat hij iets duurder was.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Charles,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joke Petersen 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer kundig en uitgebreid geadviseerd. Naar huis met veel bruikbare tips. KLantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Joke Petersen,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bcc Hoogeveen verkoper Bart. Deskundige verkoper. Goede uitleg over de TV. Nam de tijd die nodig was. Vriendelijk, behulpzaam, kennis van zaken.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. Knuvers 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop ben ik erg vriendelijk en met begrip geholpen. De door mij gewenste koffiemachine was zo gevonden. Zelfs toen ik door de winkel heen liep om wat rond te kijken werd mij door personeel gevraagd of alles naar de zin was. Chapeau
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste G. Knuvers,

Bedankt voor jouw review en geniet van de koffie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en mooie spullen!! Heel blij met jullie service!!!! Dikke 10
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste J,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een moeilijk verkrijgbaar item n.l. een goede airco. In deze hitteperiode. De winkel bij mij in de buurt van BCC had hem niet op voorraad en bestellen was een probleem qua levertijd. Ben zéér goed geholpen en voorgelicht over het product, kon hem ophalen in een ander filiaal buiten mijn woonplaats. Ook daar was de service goed. En had in plaats van een week later dezelfde dag nog de airco. Zéér tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Clara & Jeroen 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben nu onze derde aankoop bij BCC gedaan en zijn heel content over de dienstverlening. Tijdens de hittegolf begaf onze koel-vriescombinatie het. Een betrokken verkoper heeft ons prima geholpen. De levertijd van 3 weken, waar hij ook niet blij mee was, bleek uiteindelijk 2 dagen!! Prima aflevering en ook weer met 5 jaar extra garantie. Dat is een groot pluspunt vinden wij.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Clara & Jeroen,

Bedankt voor jullie review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Claesen 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat er aandacht voor je is en er goede uitleg gegeven wordt m.b.t. het product wat je wilt aanschaffen.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste John Claesen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wendy 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn heel erg goed en duidelijk geholpen. Zeer vriendelijk allemaal, en totaal niet opdringerig naar mensen toe.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Wendy,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lauwrensius 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie ruim opgezette winkel met vriendelijk en klantgericht personeel die een leek zoals mijzelf duidelijk en begrijpend uitleg geven op de vragen die ik ze stelde waarop ik een goed gevoel heb overgehouden bij mijn keuze voor een van hun producten
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Lauwrensius,

Bedankt voor jouw review over onze ruime winkel en klantgerichte en klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne ruime zaak met vriendelijk personeel en alles overzichtelijk opgesteld.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze ruime en overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lars 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, ondanks coronatijd. Prima verpakt, en uitermate goede prijs. Dit was de enige winkel die deze bundel aanbood. Scheelde me zomaar 50 euro. Das de moeite.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Lars,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans Schmit 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij BCC voor elektronica, want ze bieden een laagste prijsgarantie en je wordt er altijd vlot en vakkundig geholpen. Alle bekende merken hebben ze. Je hebt daar nooit het gevoel dat ze je iets willen aansmeren wat je eigenlijk helemaal niet wilt. Daar komt voor mij persoonlijk bij dat ik één van de verkopers goed ken. Als ik iets nodig heb, word ik altijd prima geholpen door de heer xxxx
. Echt een hele fijne winkel.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Frans Schmit,

Bedankt voor jouw review over de persoonlijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mariska 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alweer een aankoop gedaan ben de tel inmiddels kwijt en zoals altijd super vriendelijk en deskundig geholpen. Echt topverkopers in Veghel voor mij geen andere winkel meer. Binnenkort nog een keer terug voor een droger.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Mariska,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Matthijs van Diemen 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd goed en klantvriendelijk geholpen en door goed advies had ik de juiste keus voor mijn aankoop kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Matthijs van Diemen,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans kemaire 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben ontzettend goed geholpen bij de aankoop van een iPad. Duidelijke uitleg gekregen hoe ik het een en ander moest overzetten van mijn oude iPad naar de nieuwe. Mijn complimenten voor de verkoper in Hellevoetsluis
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Hans kemaire,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robin 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top keuze! In de winkel altijd een gemoedelijke sfeer. Telefonisch contact was ook heel soepel. wij moesten op het laatste moment de datum aanpassen van de levering, omdat we beide niet thuis waren. Telefonisch meteen geregeld en ook meteen via de mail een bevestiging.

Het artikel was zoals beloofd snel geleverd!
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Robin,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GH van Dorssen 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop,ben heel goed geholpen, en een nette aflevering precies wat afgesproken was.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste GH van Dorssen,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Patrickvi 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom daar graag, overzichtelijke winkel, en de webshop idem dito. Had snel gevonden waar ik naar op zoek was, nieuwe koel-vriescombinatie, had de oude al buiten neergezet, die jongens hebben 't al zwaar met deze hitte... ;-)
Binnen 3 minuten boven, ik woon op de 1e verdieping, en met de mededeling dat ik 'm na zo'n 4 uurtjes aan mocht zetten gingen ze weer verder. Dinsdag besteld, vrijdag in huis vind ik netjes!
Ga ik gauw mijn koelkast en vriezer inruimen!
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Patrickvi,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ine 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel en personeel kundig, beleefden vriendelijk. Ze nemen echt de tijd voor je. Voor ons geen andere winkel.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Ine,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ine 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Ons huis staat vol met producten van BCC, en we worden altijd beleefd met goede uitleg geholpen. Voor ons staat BCC op nummer1
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Ine,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Noa 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een outlet koelkast besteld. Reden dat het product gekwalificeerd is als outlet was omdat het al uitgepakt was. Na levering bleek er meer aan de hand, veel beschadigingen. Medewerker heeft nog een extra korting aangeboden van 200 euro.

Heb aangegeven het product niet te willen behouden maar dezelfde koelkast, nieuw en verpakt te willen bestellen. Dit kon, duurt alleen wel drie weken. Heb aangegeven met spoed een koelkast nodig te hebben.

Oplossing was, mag de outlet koelkast gebruiken tot de nieuwe geleverd wordt. Heel fijn met de warme dagen deze week.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Noa,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mahmoud 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levertijd is prima. Klamtenservice is snel reageert en de bezorgers zijn professioneel en ardig.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Mahmoud,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben Janssen 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scheerapparaat had een storing. In de winkel werd ik vriendelijk geholpen. Het probleem werd snel opgelost. Er kwam een nieuw apparaat, deze werd de volgende dag al thuisgestuurd. Super service.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Ben Janssen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Bestelde telefoon snel in huis. Goede verpakking en handig dat ik zelf het bestel moment kon kiezen.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Joop,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paulus 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC kon in deze drukke tijden als eerste de wasmachine die we wilden leveren, in tegenstelling tot een van hun concurrenten. Die zaten de komende 2-3 weken 'vol'...

De avond van tevoren een indicatie gekregen van de bezorgtijd per sms en email. Ze belden de volgende ochtend netjes vooraf dat ze er al wat eerder zouden zijn. Ze stonden ook daadwerkelijk op die tijd voor de deur. Netjes!

De nieuwe wasmachine werd netjes binnen gereden en de oude machine hebben ze meteen weer meegenomen zoals afgesproken. Vriendelijke mannen van de bezorging! Bedankt.

BCC = TOPSERVICE voor een nette prijs!
De wasmachine (een Zanussi Lindo500) werkt prima! Die maakt overuren vandaag nadat de oude machine stuk was gegaan :).

Dus zoek je een webshop met goed service? Kies dan voor BCC!
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Paulus,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mar 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Geleverd zoals afgesproken.Vriendelijk personeel. We zijn goed geholpen
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Mar,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.de Groote 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel mijn moeder, als ik, zijn bij BCC Hengelo heel erg goed geholpen bij onze aankopen. Wij kregen goed advies en een goede uitleg van de aangeschafte producten. Ook kregen wij nog verdere tips naar aanleiding van ons praatje met de verkoper. Daarnaast vinden wij beiden de extra service die he bij de producten kunt kopen erg handig. Misschien niet degoedkoopste, misschien wel overbodig, naar dat weet je pas achteraf. Ik voorkom liever, dan dat ik moet genezen.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste M.de Groote,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elly sormani 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden goed geholpen door xxx en hij heeft ons goed geïnformeerd over de tv die we wilden kopen ( en ook gekocht ) vandaar deze positieve beoordeling . Het was erg koel in de winkel wat nu ook erg prettig is. Ik ben positief over Bcc , groet xxxx
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Elly sormani,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en persoonlijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Rijn 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer kundige en vriendelijke uitleg bij de aankoop van de Ring Doorbell 3.
Als we er niet uit zouden komen mochten we altijd even langs komen of belleen. Zeer klantgerichte verkoper.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Hans Rijn,

Bedankt voor jouw review over de service van onze klantgerichte medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Janneke 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Personeel had kennis van de producten en dacht met me mee qua hoe de gekochte waar te vervoeren. Er was ruimschoots helpend personeel en de winkel was lekker koel.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Janneke,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjoukje Leeuw 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een koelkast besteld en betaald in de winkel, prettige service, er werd meegedacht. Thuis bleek hij te groot. Gebeld, omruilen voor een ander model was geen probleem, wederom vriendelijk geholpen en de koelkast werd ook netjes op tijd bezorgd.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Sjoukje Leeuw,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site. Duidelijk welke aanbiedingen er zijn.
Hele snelle bezorgservice!
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over onze website en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Deb 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Zoeterwoude is een overzichtelijk winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel. Komen afspraken na. Levering aan huis op de aangegeven tijd. Top
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Deb,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goed en vak bekwaam geholpen ,zelfs met in laden en de prijs was goed
A.Pluijm
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ReneF 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Megastores Den Haag, top! Ondanks dat ik het product moest terugbrengen omdat het niet beviel toch een 10! Ik heb een ander product uitgekozen en mee terug genomen, die werkt wel naar behoren.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste ReneF,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sonja Passau 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een gebruikersvriendelijke website. Helder en duidelijk. Levering prima, op tijd, zeer fijne medewerkers, erg behulpzaam, netjes en keurig gemonteerd.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Sonja Passau,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en behulpzame bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne Schmitz 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, bijna al mijn apparatuur komt bij BCC Veghel vandaan.
Gisteren uitstekend geholpen door XXX met mijn nieuwe gsm, klantvriendelijk en behulpzaam.
Dertig euro om mijn telefoon nrs, foto's etc over te zetten op mijn nieuwe gsm hoefde ik niet te betalen na een klein foutje van BCC ook nog korting en een mooi gsm hoesje erbij.
Helemaal tevreden met 3 nieuwe apparaten huiswaarts gekeerd.
Een dikke 9 verdiend
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Anne Schmitz,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

yaniris ik marmolejos 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goed de levering van bcc,ik echt tevreden over jullie manier van levering en jullie hulp.
Hartelijk bedankt
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste yaniris ik marmolejos,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Post 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind BCC een prettige winkel: goede prijzen en vooral deskundig advies. Ik heb er een airco gekocht en ben zeer tevreden. Deskundig personeel met kennis van zaken die het beste product voor jou adviseren en je niets opdringen of snel wat aan je willen verkopen.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Henk Post,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mas 14-08-2020

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over BCC. Tegenwoordig kiezen we snel voor online bestellen, maar soms wegen de voordelen van naar de winkel zeker op. Vooral als je het product even wil aanraken en uitproberen. De voordelen wegen al helemaal op als je in de BCC benmet kundige verkopers die goed en eerlijk advies geven.
Officiële reactie van BCC 16-08-2020

Beste Mas,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en eerlijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mj 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Recent een smart TV gekocht bij de webshop van BCC. Eerlijke prijs en mogelijkheid om aan de deur te pinnen waren voor mij de voornaamste redenen om hier te bestellen. Levering kwam snel en werd netjes en vakkundig geleverd. Je krijgt een linkje waarmee je kunt zien hoe lang het nog duurt voordat je bezorging arriveert, en je krijgt zelfs 15 min van tevoren een telefoontje. Goede service!!
Officiële reactie van BCC 14-08-2020

Beste Mj,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RQ 14-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website van BCC heb ik een wasmachine besteld. De avond voor de levering kreeg ik zowel een sms en een email waarin de geschatte bezorgtijd stond. De levering was okk keurig tussen de aangegeven tijde . Ongeveer 10 a 15 minuten van te voren werd ik gebeld dat ze onderweg waren. De wasmachine hebben ze netjes naar zolder gebracht en mijn oude wasmachine werd netjes retour genomen. Ondanks de hoge temperaturen van boven de 30 graden hebben ze dit toch gedaan. Prima service dus.
Officiële reactie van BCC 14-08-2020

Beste RQ,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rosanna 13-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en goede zaak BCC , goed personeel, wij hadden de laatste Rowenta mobiele airco dus konden meteen de auto achter om rijden en inladen.
Officiële reactie van BCC 14-08-2020

Beste Rosanna,

Bedankt voor jouw review en geniet van de verkoeling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews