Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans van den putte 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper stelde duidelijke vragen om de behoefte voor de aankoop van een laptop te kunnen peilen. Voor welk doel de laptop gebruikt ging worden, schermgrootte, belangrijke functies en andere eisen besproken. Hierdoor vielen een aantal modellen af waardoor de keuze steeds specifieker werd. Op een aantal types de webcam geprobeerd en naar de verschillen van de drie overgebleven modellen gekeken. Uiteindelijk nog een goede prijs inclusief beschermhoes om de deal rond te maken.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Hans van den putte,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

voorne 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, op tijd geleverd door gemotiveerd en behulpzame medewerkers op de vooraf doogegeven datum en tijd.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste voorne,

Bedankt voor jouw review over onze gemotiveerde bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Romy 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en uniek aanbod aan producten en een snelle en betrouwbare levering! De levering van mijn laptop vond snel en probleemloos plaats, en direct na bezorging kreeg ik een mail voor de Afterpay betaling. Het product was goed en veilig verpakt.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Romy,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

I.vasseur 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site alles makkelijk te vinden. Voldoende informatie. Bestellen gaat makkelijk en....de volgende dag de bestelling al geleverd! Helemaal TOP!
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste I.vasseur,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bojotho 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop zag er verzorgd en netjes uit.
Prima hulp gekregen bij de aankoop en betaling
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Bojotho,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Els Jansen 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime en overzichtelijke etages waar heel veel artikelen zijn uitgestald. Ruime en goede keuze. Het is duidelijk waar je wezen moet. Slecht ter been is er ook een lift aanwezig. Prima parkeren voor de deur.
Prettig en service gericht personeel. Een goed gevoel aan over gehouden. Een echte aanrader.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Els Jansen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

saskia 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke uitleg over de verschillende soorten printers wat de voor en nadelen zijn. Je werd niet opgedrongen om een bepaalde printer aan te schaffen
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste saskia,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is logisch opgebouwd. De kennis bij de afdeling witgoed is eerlijk en zeer goed.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

alie 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
betrouwbare zaak en denken mee,heb al meerdere aankopen gedaan altijd prima service
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste alie,

Bedankt voor jouw review en het vertrouwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mirjam 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, leuke aanbieding. Heel netjes verpakt. Zat zelfs een hoesje om de telefoon erbij
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste mirjam,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kitty 19-08-2020

Algemene score

4,0
Ik krijg mijn bestelde artikel niet geleverd. Op de dag dat het bezorgd zou worden kreeg ik een telefoontje dat het artikel niet in de bus zat. BCC zou contact opnemen. Doen ze dus niet. Waardeloos, bestel hier nooit meer.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Kitty,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs voor een Desktop PC.
Eerst gebeld om te checken of de PC op voorraad was en die hebben ze ook nog voor mij geblokkeerd, zodat ik zeker niet voor niets naar de BCC winkel ben gereden👍
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Kees,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Acer spin 3 laptop was 100 euro goedkoper dan elders. volgende dag op tijd bezorgt.
Geen enkel probleem met zoeken, kopen en betalen.
Wist wat ik wilde hebben dus verder advies was niet nodig.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mona 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk weer super, goede prijs, supersnelle levering en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Erg tevreden over BCC.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Mona,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. Janssen 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uit ervaring wisten we, dat er bij BCC goed opgeleid personeel werkt. Daarom gingen we voor de aankoop van een Nespresso apparaat naar deze winkel. Weer goed geholpen bij de aanschaf van een rode Magimix. Juist toen we wilden wegrijden kwam onze verkoopadviseuse aanrennen: we hadden een mat zwart apparaat meegekregen. Oorzaak: er zijn 3 kleuren die allemaal in dozen met een foto van de rode uitvoering zijn verpakt
De rode uitvoering was niet op voorraad, maar werd de volgende dag thuis bezorgd.
Dus het probleem werd ter plaatse opgelost.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste C.Janssen,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Han Konings 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima bestelproces, uitstekende planning van levering, updates van tijdstip tot op laatste moment, netjes afgeleverd. Kortom: TOP!
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Han Konings,

Bedankt voor jouw review over het bestelproces.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fati 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed en vriendelijk geholpen. Er was de tijd voor ons genomen ivm onze vragen over een Samsung smartphone die we uiteindelijk hebben aangeschaft. Ik zou zeker weer terug gaan naar de winkel voor mijn volgende aankoop.
Officiële reactie van BCC 21-08-2020

Beste Fati,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nico 19-08-2020

Algemene score

3,0
Ben vande week op Hellevoetsluis geweest zaterdag vraag informatie over telefoon ligt in het magezijn wij wachten ben na 15 minuten maar weggegaan alss je niks wil verkopen prima ga ik wel ergens anders
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste Nico,

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelende situatie, we komen hier graag meer over te weten. Kun je in een mailtje naar reviews@bcc.nl jouw telefoonnummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kool 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afgelopen weekend hebben wij de winkel in het Alexandrium te Rotterdam bezocht. De verkoper heeft ons heel goed geïnformeerd over de verschillende televisies. Wij hebben diezelfde dag ook een bezoek gebracht aan Media Markt. Echter konden de verkoper daar ons niet veel vertellen over televisies. Wij hebben de adviezen/informatie thuis nabesproken, en besloten om op advies van de verkoper van BCC een LD OLED televisie aan te schaffen. Wij hebben dit product gekocht via de webshop en vanmorgen laten bezorgen. De bezorgservice is heel duidelijk. Je wordt goed en op tijd geïnformeerd.
Kortom, wij zijn meer dan tevreden over de service van BCC!
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste Kool,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede webshop met een grote keuze aan artikelen. De levering was ook perfect.
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

X. Hagels 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden hier echt heel erg goed geholpen en hebben alle informatie gekregen waar we in vroegen. De medewerkers zijn ook erg aardig en ben erg tevreden met hoe ik hier ben geholpen.
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste X. Hagels,

Bedankt voor jouw review over de hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Iris 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze de koelkast hadden die ik graag wilde, en deze gratis zouden bezorgen. De bezorging heeft plaatsgevonden op afgesproken tijd en de bezorgers hebben hem netjes op de afgesproken plek neergezet.
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste Iris,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

joop van Kersbergen 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren maken wij gebruik voor aankopen bij BCC.
De medewerkers zijn vriendelijk en deskundig.
Totaal gezien inclusief installatie, is dit klanten koesteren.
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste joop van Kersbergen,

Bedankt voor jouw review over onze services en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geart 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had bij een concullega een Motorola toestel besteld. Nadat ik bericht kreeg dat het op de vestiging aanwezig was ging ik er heen om het op te halen. Het bleek niet aanwezig. Ik mocht 'morgen' nog eens proberen. Mijn vragen over eventuele retour- of ruilmogelijkheden werden bits beantwoord met verwijzing naar de voorwaarden.
Ik ben naar de overkant, naar BCC, gegaan. Het toestel was niet op voorraad. Vlot en vriendelijk kreeg ik het aanbod hert toestel morgen thuis te laten bezorgen. Goed geregeld. Inmiddels toestel ontvangen.
De concullega had het ook kunnen opsturen, maar de onnodige autorit en de weinig vriendelijke bejegening (die ik eerder ervoer in deze winkel) maakt dat ik naar BCC ging (en steeds meer naar BCC ga).
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste Geart,

Bedankt voor jouw review. We helpen je de volgende keer graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden snel en deskundig geholpen
De verkoper dacht mee over meerdere oplossingen, wat ertoe leidde dat we de juist passende aankoop deden .
Bij n andere mediazaak was deze aankoop niet mogelijk.
Officiële reactie van BCC 20-08-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review oer de hulp van onze meedenkende medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon betrouwbare, goedkope leverancier. De winkelmedewerkers in Hoogeveen waren aardig en behulpzaam. Zowel product als service zijn een aanrader.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste M.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoogeveen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvon 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp bij het uitzoeken van het product. Goede en duidelijke uitleg en snel geholpen.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Yvon,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 19-08-2020

Algemene score

7,0
Heb altijd goede ervaringen gehad met BCC, alleen dat wij pech hadden dat het nooit op voorraad was, maar dit keer waren we niet tevreden, onpersoonlijk, doorzeuren over iets dat wij niet wilden, alles alleen van onze kant laten komen, zeker niet meedenken, en weer niet op voorraad van dit product wat we uitgezocht hebben.
En heb begrip voor de corona, een heb meer angst dan de ander, maar om door een mummy geholpen te worden, terwijl de rest er gewoon bij liep, nee, voortaan vraag ik een andere verkoper
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

mamsell1952 19-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
meerdere artikelen bij BCC gekocht en tot nu toe tevreden. had een fout gemaakt bij het bestellen en via Whatsapp hersteld. tevreden over de hulp van medewerker.
dit keer een mobiele airco besteld, goed kunnen vergelijken met andere leveranciers. werd volgens afspraak thuis of op evt. ander adres gratis geleverd. top!
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste mamsell1952,

Bedankt voor jouw review en geniet van de verkoeling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuw scheerapparaat. Bij BCC snel gevonden. Heb in het verleden al vaker naar volle tevredenheid bij BCC gekocht, dus ook nu eerste adres. Mede omdat ik met Freebees van BP kan betalen! Zaterdagavond besteld, maandagmiddag volgens belofte geleverd en direct weer lekker glad geschoren :-). Tot de volgende keer!
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review en tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rick van Luijn 18-08-2020

Algemene score

10,0
Wat een topservice bij BCC!
Ik kwam in de winkel binnen, gewoon om een beetje te orrienteren wat voor een televisie ik wilde kopen. Meteen kwam er een werknemer naar me toe die me heeft geholpen om een leuke tv te kiezen naar mijn wensen.
Ik ben erg goed geholpen en ook tijdens het brengen boden ze aan om hem te instaleren op de plek waar die moest staan.
Ik ben erg tevreden over het contact wet ik met de medewerkers heb gehad en met het product wat ik uiteindelijk heb mogen kopen
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Rick van Luijn,

Bedankt voor jouw review over de service in de winkel en bij levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon Janssen 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en goed geholpen door een medewerker die ook verstand had van de producten, deskundig en vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Toon Janssen,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top klantenservice! Kan niet anders zeggen. Bij de levering van onze vaatwasser bleek er een flinke deuk in de deur te zitten. Geen probleem voor BCC. De dag erna werd hij keurig netjes omgewisseld! Goede communicatie, prima service!
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

WM 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Personeel ruimschoots zichtbaar aanwezig en vriendelijk. Winkel is ruim opgezet en overzichtelijk.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste WM,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cora 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben fantastisch geholpen bij de aankoop van een laptop voor het gebruik op school door mijn zoon De medewerker dacht met alles mee. Absoluut een aanrader.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Cora,

Bedankt voor jouw review over onze meedenkende medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supper snelle levering van IPhone 11 128GB
En een mooie prijs
In de winkel goed voorgelicht .
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M Bakker 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen en goed advies.
Rompslomp van bestellen duurt wel wat lang. Toen product niet op voorraad bleek te zijn werd gezocht naar oplossing of alternatief.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste M Bakker,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop om serieus in te kopen, vriendelijk en behulpzaam personeel. De site is ook gebruiks vriendelijk. Tot nu toe nog steeds tevreden.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sven 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Medewerkers van de BBC helpen je graag met goed advies en EVT. met oplossingen voor problemen, zowel bij het bestellen als bij het ondervinden van alle ins en outs van je gekochte product. Het online bestel fraudesysteem zou wel wat verbeterd kunnen worden maar dat ligt bij de ontwikkelaars.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Sven,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vernieuwde shop in de Makado in Beek is een mooie en nette winkel. Er loopt genoeg personeel rond en ik werd direct geholpen. Ik wist van tevoren naar welk product ik op zoek was, helaas was het product niet aanwezig in de winkel. De medewerker heeft het product besteld en de volgende dag werd het product bij mij thuis afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Harry,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.J.A. Sxcc 18-08-2020

Algemene score

7,0
ik ben al jaren klanty bij BCC vanwege de goede service. Vandaag was dat anders omdat de betrteffende3 verkoopster niet wist wie er printers kon verkopen. daarom moest ik een behoorlijke poos wachten totdat van uw oudgedienden me op weg hioelp.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste W.J.A. Sxcc,

Bedankt voor uw review. Excuus dat u wat langer dan anders moest wachten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vriendelijke en goede service en men neemt de tijd om alles goed uit te leggen.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Agnes 18-08-2020

Algemene score

7,0
Ben hier gekomen voor een ventilator
Verkoper was aardige jonge die mij goed kon informeren. Ik besloot een showroommodel te kopen. Nadat ik vroeg op er nog korting afging, gaf hij aan dat dit niet voor ventilatoren gold.
Prima tot een mede verkoopster ene en nog bovenop gooide. “Als u hem niet koopt verkopen wij hem wel aan een ander”! Vond dit een zeer ongepaste en onvriendelijke opmerking.
Nadat de doos gevonden was, bleek het uit elkaar halen nog niet zo eenvoudig. De angst dat er nog iets stuk zou gaan besloot mij omgaan te geven de ventilator in twee delen mee te nemen.
Buiten het feit dat de voorlichting prima was. De ventilator een goede koop is. Ben ik wel teleurgesteld over de botte opmerking van mede collega en het geklungel om de ventilator weer in de oorspronkelijke doos te krijgen.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Agnes,

Bedankt voor jouw review en feedback. Geniet van de verkoeling!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

wilma 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geadviseerd en geholpen door medewerker BCC Oosterhout, aankoop van een Multiroomdeco M53-pa, oftewel een goede wifi ontvanger voor in huis en buiten op ons terras en tot en met achter in onze tuin.
Met name bij gebruik door meerdere personen tegelijk op bv I PAD, mobiele telefoon, en dat gebeurt tegenwoordig nogal eens in ons digitale tijdperk, hadden we met enige regelmaat een matige ontvangst, en dat gaf wat wrevel, nu is het prima, ieder is er blij mee!!
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste wilma,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oosterhout.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HT 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kregen prima advies over een budget telefoon. Het werd de Alcatel 3x (2020) met 128 gb.
Bij thuislevering bleek er een goedkope wekkerradio geleverd te zijn in plaats van de telefoon. Vervelend. In de winkel in Oss is dit prima en snel opgelost door per omgaande een telefoon te bestellen. Goede service en tot nu toe bevalt de Alcatel 3x prima. Ondanks de foutieve levering (kan gebeuren) toch tevreden klanten. Ga zo door BCC!
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste HT,

Bedankt voor jouw review. Excuses dat de levering in eerste instantie niet goed is gegaan. Fijn dat dit snel is opgelost dor ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij deze winkel en heb al vele artikels gekocht waar ik zeer tevreden over ben.
Je wordt geholpen door vriendelijke mensen met verstand van zaken.
Kortom; ZEER TEVREDEN.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. van Zoelen 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling via WhatsApp gedaan , bij mijn eigen account lukte dat in eerste instantie niet
Telefonisch ging ook niet , ik kreeg telkens te horen dat het te druk was en moest het later nogmaals proberen , maar dat ging steeds niet goed.
Via de WhatsApp , werd ik zeer goed geholpen en de levering was er ook de volgende dag
zoals afgesproken .
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste M. van Zoelen,

Bedankt voor jouw review over onze WhatsApp service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Boxbal 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na onderzoek op internet bleek BCC de voordeligste en is de winkel ook nog dichtbij mijn woning, twee goede redenen om daar te gaan shoppen. De medewerker heeft mij prima geholpen en wist voldoende van het artikel af om mijn vragen te beantwoorden.
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Boxbal,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fred 18-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel goedkoop duidelijk, goede nazorg.
een volgende keer zal ik zeker terg komen om een product te zoeken
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste fred,

Bedankt voor jouw review en graag tot de volgende keer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Auge 18-08-2020

Algemene score

7,0
Ik heb een wasmachine gekocht bij de webshop van BCC. De wasmachine is prima, maar de communicatie mogen ze verbeteren, erg matig! Informatie in brieven/mails over contactmomenten kloppen niet (geen sms ontvangen, geen telefoontje ontvangen toen de bezorgers er bijna waren), webcaremedewerker informeert mij niet over de veranderde bezorgdatum, etc. Dit heeft voor mij persoonlijk tot veel problemen geleid!
Officiële reactie van BCC 19-08-2020

Beste Auge,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews