Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14853 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alex 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Netjes geholpen ookal wist ik van te voren al wat ik nodig had. Hier hebben de mensen nog tijd voor je vragen.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste alex,

Bedankt voor jouw review. over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erna 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op aanraden van iemand naar BCC gegaan voor wat aankopen. Zeer vriendelijk geholpen en gevonden wat ik zocht.
Een week voor levering ging ik ongepland verhuizen. Daar kon dit apparaat niet aangesloten worden zoals afgesproken. Even naar de winkel om daar melding van te doen.
Daar kwamen ze met een super oplossing waar ik zelf niet aan gedacht zou hebben.
Dit ten uitvoer laten brengen en zeer tevreden met het resultaat.
Wat een uitmuntende service. Ik raad deze winkel echt aan bij anderen.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Erna,

Bedankt voor jouw review over onze service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 24-08-2020

Algemene score

9,0
Prima aankoop gedaan, artikel was niet op voorraad maar verkoper heeft het direct besteld en ik kon het de volgende dag in de winkel ophalen.
Prima service.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.C. 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundige verkoper nam ondanks de drukte uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en zo verkocht hij aan ons 2 laptops.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste G.C.,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

IB 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede ervaringen met deze shop! Netjes verpakt en op de beloofde tijd geleverd.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste IB,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 24-08-2020

Algemene score

9,0
Bestelling verliep zoals gewoonlijk probleemloos en snelle levering. Een groot voordeel van BCC t.o.v. andere grote webwinkels is dat VVV bonnen ingewisseld kunnen worden, terwijl de prijs laag is.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over onze services en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roelie 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus, scherp geprijsd. Goede uitleg in de winkel. Echt een meer waarde ten opzichte van online kopen. Wij genieten volop van de aankoop!
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Roelie,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert Vissetr 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en netjes geholpen. Hier is verder niets aan toe te voegen.
Bevestiging direct per email
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Bert Vissetr,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze winkel prettig. De laatste jaren heb ik al mijn elektronica gekocht bij BCC. Je wordt er altijd goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MC 24-08-2020

Algemene score

10,0
Super winkel, snel, makkelijk. Snelle,levering. Service heel anders dan Mediamarkt. Bahhh
Ik zou een ieder deze winkel aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste MC,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anneke 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vriendelijke verkopers met goede vergelijkingen van de artikelen
En goede service
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marja 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Producten goed vindbaar op de site en netjes geprijsd.
Netjes op de afgesproken tijd geleverd met goede service en erg vriendelijk.
Minpuntje is dat de SMS met de aflevertijd en het belletje met 'we zijn er over 10 minuten' naar een ander telefoonnummer gingen dan ik had opgegeven (vermoedelijk had BCC nog een oud nummer van het opgegeven mailadres), ondanks dat ik hen daarop al ruim op tijd heb geattendeerd.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Marja,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ger 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg over de verschillende printers mooie winkel en tot nu toe altijd goed en behulpzaam. Geholpen
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Ger,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ben Sterk 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ja, ik ben al tientallen jaren een trouwe, tevreden klant. Eerst bij de Harense Smid en later dus BCC.
Recent door mijnheer xxx nog meer dan prima geholpen met een Microsoft probleem, probleem
opgelost en dus - wat mij betreft geheel vanzelfsprekend - ook weer naar dezelfde winkel in
WC Woensel-Eindhoven.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Ben Sterk,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Eindhoven Woensel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pieter 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was er nog niet eerder geweest had op internet iets gezien bij een collega bedrijf ging er naartoe 3 man waren 1 klant aan het helpen en ze lieten mij staan ben toen weg gegaan en naar bcc gekomen werd gelijk de vraag gesteld of ik het pretig vond om uitleg te krijgen of zelf eerst wilde kijken ben op een zeer nette en corecte manier geholpen en zal zeker terug komen in deze winkel
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Pieter,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geert van den Eijnden 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De belangrijkste reden voor mij om voor BCC te kiezen is dat ik het prettig vind om online dingen te kunnen bestellen, maar ook fysiek in de BCC winkel artikelen kan bekijken en eventueel dan te kopen!
Bovendien zijn er meerdere vestigingen bij mij in de buurt dus als een artikel niet op voorraad is, dan kun je meestal het artikel wel bij een van de andere vestigingen krijgen, ze geven goede uitleg over het product de eventuele voor en nadelen van het apparaat of een bepaald merk en het personeel is behulpzaam
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Geert van den Wijnden,

Bedankt voor jouw review over onze winkels en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nico 24-08-2020

Algemene score

10,0
Zaterdag in Hellevoetsluis in de winkel voor de "best geteste" strijkbout. Was niet voorradig, maar kon maandag om 13 uur bezorgd worden. Is helemaal gelukt! Geweldig.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Nico,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hellevoetsluis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben al eerder goederen van BCC gekocht en zijn daar ook tevreden over van daar dat we weer naar de winkel zijn geweest. We hebben in de winkel informatie ingewonnen en zijn daar zeer vriendelijk geholpen. De volgende dag hebben we via de website besteld. De website is zeer gebruiksvriendelijk, wat ook een voordeel is dat je bij het bestellen meteen kan aangeven op welke dag je het geleverd wil hebben.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Magda 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden, alles wat beloofd werd is ook nagekomen. Vind het alleen sneu voor de bezorger dat drempellevering slechts door 1 persoon gedaan wordt. Net over de drempel kan soms een hele klus zijn met grote apparatuur. Geen klacht van de man, zeer netjes geholpen. BCC wees zuinig op zulke mensen die zijn goud waard.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Magda,

Bedankt voor jouw review over onze bezorger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse van de Bunt 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers bij BCC nemen altijd de tijd voor je om uitleg te geven en producten met elkaar te vergelijken, zodat je uiteindelijk de winkel uitgaat met een tevreden gevoel en een product dat bij je past.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Ilse van de Bunt,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Chadia 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een goede laptop voor mijn studie, die alle zware eisen bezat. Ik ben bij BCC geweest, maar ook gekeken bij de concurrent. Bij BCC kreeg ik een gevoel dat het personeel me daadwerkelijk oprecht wilde helpen. En niks probeerde aan te smeren, wat duurder was en misschien minder effectief. Wat de concurrent wel deed. Ik kreeg vele tips mee. En twee opties die allebei even goed waren, maar ook verschillend. Zelf liet hij wel een voorkeur merken, omdat hij wist wat mijn laptop aanmoest kunnen. Ik heb er thuis over na gedacht en ben uiteindelijk terug gegaan en werd snel en makkelijk geholpen. Ik was binnen 10 minuten de deur uit met mijn nieuwe laptop in handen. Ben zeer tevreden met de aankoop en service. Bedankt!
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Chadia,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne Y. Naerebout 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De BCC winkel in Breda heeft mij super geholpen. de medewerkers hebben mij goed advies gegeven. Resultaat was een nieuwe I-Phone en ook daar kreeg ik netjes en geduldig alle uitleg over.
Ik voelde mij een echt tevreden klant. Dank aan Eelco en Julien van BCC.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Marianne Y. Naerebout,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marian 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service van BCC eerst een mail avond tevoren met de levertijd en op de ochtend zelf een telefoontje dat ze er aan komen. Super service.
Oude vriezer meegenomen en ook wat kleine elektrische apparaten kon ik meegeven.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Marian,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gelmer 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben heel prettig behandeld en goed advies deskundig personeel heel belangrijk.
Personeel weet waarover ze praten .
Compliment
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Gelmer,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joyce 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede prijs/kwaliteit verhouding. Altijd artikel op voorraad en de volgende dag geleverd. 1 keer gehad dat we een artikel beschadigd binnen kregen, werd meteen opgelost en zelfs speciaal door de manager van de winkel diezelfde dag nog een nieuwe geleverd. Top winkel met top service
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Joyce,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Tap 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriezer gekocht omdat eigen stuk was.

BCC heeft voor een mooie prijs goed werkende vriezer geleverd.

Levering tot op plek van de vriezer en hebben oude weer meegenomen.
Tijdstip van bezorging goed verzorgd dmv informeren via sms, bellen en mail.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste J. Tap,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Willem 23-08-2020

Algemene score

9,0
Correcte en behulpzame verkoper. TV was niet voorradig in de eigen vestiging. Gebeld met meerdere andere vestigingen opdat we het apparaat daar konden afhalen en dus nog dezelfde dag thuis installeren. En dat alles op de zondagmiddag.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Jan Willem,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N & J 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel met erg ruim assortiment. Personeel is erg vriendelijk en paraat om met je mee te denken op technisch vlak, persoonlijk en financiëel vlak. Zijn er niet op ingesteld om je dingen aan te smeren maar geven je de ruimte om goed overwogen keuzes te maken.
Special thanks to Rick voor de goede service
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste N & j,

Bedankt voor jullie review over onze winkel en de klantgerichte en persoonlijke hulp van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime winkel, we werden vriendelijk geholpen, kregen goed advies en ondanks dat het apparaat niet in de winkel in voorraad was, werd het de volgende dag reeds bezorgd.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een mooie ruime winkel en je kan er gratis voor de deur parkeren.
Wij krijgen altijd een goed en eerlijk advies
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E.van Krieken 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen door Mushtaba, goede uitleg, en service door het apparaat in de auto te zetten
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste E.van Krieken,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

DK 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel. Goed geholpen geen lange wachttijden........vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste DK,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij komen uit Apeldoorn maar gaan altijd naar de bcc in Hengelo. Je word hier top en netjes behandeld. Vriendelijk personeel en altijd een super goed advies. wij vinden dit de beste en vriendelijkste bcc die er is.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yv 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
allereerst wil ik mededelen; ik geen geen tienen, bij niemand.

De winkel prijs ik ten zeerste aan bij iedereen.
Personeel vriendelijk, correct, meedenkend, weet waar ze het over hebben, ondanks dat het druk in de winkel was en zeer warm.

Ja ze verdienen een pluim !!!
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Yv,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ed 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling betrof een Samsung Tab A6-2019 met hoesje.
Keurige snelle levering en zeer goed verpakt. Kan gewoon niet beter !
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Ed,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Don 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle service. Tijdens de lockdown nieuwe Samsung TV gekocht. Deze kon toen niet opgehangen worden. Nu de lockdown afgelopen is, afspraak gemaakt en ze komen de tv alsnog ophangen. Prima geregeld.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Don,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corné 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je kan de shop of de winkel in één woord zeggen wat je er van vind. fantastisch. Op de site van BCC staat alles duidelijk omschreven. En als je nog vragen hebt zijn ze in de winkel heel bereid om deze te beantwoorden .
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Corné,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loes 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar nieuwe speakers. ....., de verkoper, kon mij uitstekend adviseren en hij luisterde goed naar mij ook. Kennis van zaken dus, service gericht, ook nadat ik na aankoop nog een keer terug kwam heeft hij mij geholpen met een instelling op mijn telefoon. En ik ben zeer tevreden met mij aankoop!
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Loes,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Francis 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid.
Aanlokkelijk en uitgebreid aanbod in alle prijsklassen.
Zonder opdringend gedrag maar met deskundig advies bij de aankoop van een nieuwe smartphone.
Goede hulp bij het aanbrengen van de kaarten.
Kortom klantvriendelijk zoals het moet zijn.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Francis,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben hier uitstekend geholpen,en de persoon die mij hielp wist genoeg over het product te vertellen.

Deze bcc is gewoon makkelijk te bereiken,en voor mij het de dichtstbijzijnde
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A de Dijcker 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden ik werd goed en deskundig geholpen en heb nu al veel plezier van mijn aankoop
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste A de Dijcker,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans v 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg.
Duidelijke demonstraties.
Vriendelijk personeel .
Goede uitleg over het product.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Hans v,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerhard 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel met overzichtelijke en duidelijke website. Levering gebeurde precies volgens schema door vriendelijke en behulpzame bezorgers. De aangeschafte vriezer voldoet tot nog toe aan alle verwachtingen
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Gerhard,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thierry 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij de BCC een printer aangeschaft, kreeg daar duidelijke uitleg bij.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Thierry,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Bos 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie winkel, vriendelijke medewerkers, goede en duidelijke adviezen en informatie.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste J.Bos,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De Bruyn Mode B.V. 23-08-2020

Algemene score

5,0
De shop is ok, personeel vriendelijk, maar je moet goed naar de aangegeven prijzen kijken want de kassa wil je meer berekenen. Dit is niet correct!

Reageer

Sneeckey 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle afhandeling, stipte bezorging en en heerlijke kop koffiein de zaak 🍀
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Sneeckey,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric E 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan door de medewerker van BCC. In 10 minuten was de koop gedaan en gingen we tevreden met onze aankoop naar huis.
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste Eric E,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Verstraten 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat je in deze winkel wordt opgemerkt! Je wordt begroet en gevraagd of zij iets voor je kunnen betekenen. Tevens beantwoordde de medewerker mijn vragen duidelijk, waardoor mijn keuze snel en gemakkelijk werd gemaakt.
We komen zeker terug !
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste M. Verstraten,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sjaak jansen 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en vriendelijke info gekregen tevens essent overstap goed geregeld leuk cadeau !
was al klant bij bcc
Officiële reactie van BCC 25-08-2020

Beste sjaak jansen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews