Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service en erg klantvriendelijk personeel. Wij zijn er goed geslaagd met een aantal zaken zoals een Airfryer en Apple zaken.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Francis 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn geholpen met verstand van de producten die wij zochten daardoor snel een keuze Kunnen maken ,nu superblij mee.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Francis,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze mederwerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther Groot 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken, snel gevonden wat ik zocht. Simpel te bestellen en de volgende dag in huis. Top!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Ester Groot,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fam. van Hooft 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn al jaren klant bij BCC en gaan altijd naar de Oude Haagweg in Den Haag.
Zeer vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Altijd een duidelijk en onderbouwd advies.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste fam. van hooft,

Bedankt voor jullie review over ons filiaal in Den Haag.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin van Heeren 31-08-2020

Algemene score

1,0
Koelkast besteld op 14/08 en is op voorraad op de site, zal bezorgd worden op 27/08.
Op 26/08 mail koelkast is niet op voorraad maar komt 29/08 binnen dus kan op 01/09 geleverd worden. Is al een slechte zaak maar oké.
Op 31/08 mail hij wordt bezorgd op 01/09 na de middag en twee en half uur later mail dat hij weer niet op voorraad is!
Levering kan nog wel 1a2 weken duren.
Tuurlijk joh mijn moeder van 85j zit al twee en halve week met een kapotte koelkast dus wat denk je zelf?
Nooit meer bij BCC kopen voor mij!!!
Wat een slechte service!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Martin van Heeren,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je in een reactie op de review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Suppers 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb eerst in de shop online gekeken wst bij ons het beste espresso apparaat zou zijn. Daarna naar Den Bosch gereden naar de winkel waar wij te woord werden gestaan door een vriendelijke verkoopster die alle tijd voor ons nam. Na uit te leggen wat we zochten kwam ze met een apparaat aan waar ik niet naar gekeken had online. Alles overwogen en het door haar aanbevolen apparaat aangekocht. En ik moet zeggen het sluit precies aan bij onze wensen. Geen minuut spijt.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Suppers,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 31-08-2020

Algemene score

9,0
Filiaal Barendrecht
Prettig geholpen door verkoper die ook de nodige informatie wist te verschaffen en vragen juist kon beantwoorden . Prettige winkeluitstraling
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

cindy peulen 31-08-2020

Algemene score

1,0
met maart een wasmachine gekocht maar door de coronacrisis mochten ze deze niet
aansluiten dus ben ik achteraf gaan vragen of dit alsnog mogelijk was aangezien de regels versoepeld zijn dit was mogelijk maar dan zouden de aansluit kosten 50 euro kosten en dat terwijl als je een wasmachine bij ze koopt zowel de bezorging als aansluiten erbij zitten
nu een andere elektricien laten komen die het voor minder deed beetje teleurgesteld in deze service
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste cindy peulen,

Bedankt voor jouw review. We willen hier graag meer over weten. Kun je in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bert de Graaf 31-08-2020

Algemene score

8,0
Heb een bestelling geplaatst van meerdere producten bij BCC
Bestelling niet gedaan via het internet maar via een medewerker van BCC
Had alles (type en nummers en prijs) wat ik wilde bestellen al voorbereid.
Dit maakt het bestel-process lekker gemakkelijk en uiteindelijk kon ik nu nog korting krijgen in de vorm van het feit dat ik geen aansluitkosten hoefde te betalen.
Scheelde toch maar weer mooi.

Kreeg via de e-mail een betaal link,.
Dit was dus geen probleem.
Alle andere stukken lekker via de e-mail

Mooi top geregeld.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Bert de Graaf,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leonie van der Pluijm 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerker was erg vriendelijk en mijn vragen werden goed en helder beantwoord. Hij begreep wat ik nodig had qua zakelijke laptop, dacht met me mee en dat vond ik erg prettig. Ik ben in het verleden vaker bij deze winkel geweest en bij alles wat ik heb aangeschaft, heb ik het als zeer prima ervaren en als ik iets nodig heb van de producten, die BCC verkoopt, ga ik altijd naar deze winkel toe.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Leonie van der Pluijm,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gulten 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn koelkast vriezer wasmachine droger heb ik bij bcc gekocht snelle en vriendelijke bezorging
Altijd vetrouwbaar als ik wat nodig heb kijk ik nergens anders direckt via bcc
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Gulten,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joey 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben geopereerd aan mijn schouder afgelopen woensdag. Tillen is voor mij tijdelijk dus een dingetje. Gisteren in breda een monitor gekocht. De medewerker is helemaal meegelopen met de monitor. Wat een top service!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Joey,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik werd duidelijke geholpen en kreeg goed advies. Zo werd ik met een koptelefoon geholpen en is mijn keuze daar in verranderd.
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wina 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden over deze winkel ben online goed geholpen en kreeg een goed advies bij het kopen van een nieuwe koelkast.
product is goed afgeleverd door een vriendelijk bezorger van bcc
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Wina,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Warhoze 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig geholpen, moest even snel een andere gsm hebben..
De medewerkster adviseerde me een toestel die goedkoper was dan degene die ik had uitgezocht.
Nieuwer model en meer functies.
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Warhoze,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjoerd 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper luisterde goed naar ons Audio-probleem en liet ons alles horen en zien, uiteindelijk bood hij ons een goedkopere oplossing aan, die we konden toepassen op onze ‘oude’ apparaat.
Super fijn!
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Sjoerd,

Bedankt voor jouw review over de oplossingsgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fk 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke medewerker.
Straalt vertrouwen en kennis uit.
Levering stipt op tijd zoals afgesproken.
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Fk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roby 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC maakte duidelijke afspraken en kwam ze na. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken voor wat mijn product betreft.
Het product werd tot in huis geleverd en het was vooral prettig dat het oude product voor de recycling weer mee terug werd genomen. Dat was één van de redenen om voor BCC te kiezen over een andere winkel met hetzelfde aanbod.

Reageer

fam. Van Gerven 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel. Behulpzaam over het opzoeken van apparatuur. Kari heeft ons het meeste geholpen , legde uit wat ze wist , sprak duidelijk en ze nam de tijd! En ze liep nog mee naar de auto om het pakket erin te zetten( ivm letsel ) dat wat heel erg fijn!!
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste fam. Van Gerven,

Bedankt voor jullie review over onze vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G H 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij Hebben voor BCC gekozen om dat je er prima geholpen wordt
en de prijs is altijd goed
en niet te vergeten het personeel is erg vriendelijk
Dus bij de volgende aan koop loop even bij BCC binnen
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste G H,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een mooie overzichtelijke winkel, bereikbaarheid met fiets of auto 100%, vakkundige advies en via de website makkelijk je product zoeken en te vergelijken daarna de mogelijkheid om het in de winkel af te halen
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

KB 30-08-2020

Algemene score

9,0
De producten online besteld en binnen 10 minuten al een mail ontvangen dat ze klaar lagen om op te halen. Eenmaal bij de winkel hoefde ik enkel het bewijs van de bestelling te laten zien en kon ik binnen 1 minuut met de spullen onder de arm de winkel weer verlaten.
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste KB,

Bedankt voor jouw review over de service on onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffrey 30-08-2020

Algemene score

4,0
Zou van te voren gebeld worden
Ze staan gewoon voor de deur
Zetten de wasmachine achter de drempel pakken niks uit en nemen verpakking niet mee
wordt niet naar eventuele schade gekeken en bonnen aftekenen is er ook niet meer bij
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Jeffrey,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. We willen hier graag meer van weten, heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Jeffrey 31-08-2020

Ja dat mogelijk dat is het volgende nummer
202008-4509478

Reageer

Richard 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardige verkoper. Lichtte goed voor. Wees op mogelijkheden vergelijkbare apparatuur.
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cees Graauwmans 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik gewend ben van BCC wc Dukenburg: snelle service en zéér klantvriendelijk!
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Cees Graauwmans,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Happy watcher 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en eerlijk advies van verkoper in een overzichtelijke winkel. Geen gehijg in je nek en je niet direct naar een bepaald merk drukken.
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Happy watcher,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte hulp in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het apparaat wat ik wilde kopen, was niet meer voorradig, daarom was ik genoodzaakt een duurder exemplaar te nemen. Maar de medewerker bood aan deze voor dezelfde prijs aan te bieden. Wat een service. Top BCC Den Helder!!
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Helder.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd even vriendelijk -Altijd goede voorlichting-Altijd goede service-,nooit boze gezichten
Officiële reactie van BCC 31-08-2020

Beste Lia,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erica Rugebregt 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Buitenveldertselaan is niet de BCC die dichtbij mij zit maar de winkel is goed bereikbaar, je kunt gratis parkeren en er is voldoende parkeerruimte. Het is ook een grote winkel dus je kunt veel producten "in het echt zien". Medewerkers zijn heel vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Erica Rugebregt,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam Buitenveldert.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jaap 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies in winkel en aflevering volgens afspraak. Gewoon zoals je hoopt dat alles gaat.
BCC winkel Helmond. Ze proberen mee te denken en je niets aan te smeren!
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste jaap,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Helmond.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom graag bij bcc tilburg omdat er vriendelijk en behulpzaam personeel is altijd super winkel
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Tilburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nico 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle correcte levering. Zeker aan te bevelen. Webshop gekozen omdat vvv bonnen geaccepteerd worden
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Nico,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cordo 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al ons witgoed hier gekocht en als we nog eens iets nodig hebben gaan we weer naar de bcc
Nu een nieuw scheerapparaat s avonds besteld volgende dag in huis .prima service zowel in de winkel als de webshop . Vakundigheid van personeel en heel behulpzaam . Ga zo door bcc!!
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Cordo,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, onze medewerkers en de webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

j hensel 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk informatie over de artikelen die je bekijkt en goed overzichtelijk.
Bestellen gaat makkelijk en goede levering.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste j hensel,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gonny 30-08-2020

Algemene score

10,0
Perfecte en zeer geduldige service van medewerker Dennis!!! Hij heeft alle tijd genomen om alles van mijn oude, niet goed meer werkende cell phone om te zetten naar een nieuw toestel.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Gonny,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker Dennis.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adri 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Hengelo is voor mij de zaak waar je zonder aandringen van personeel artikelen kunt bekijken en in alle rust je eigen ervaring van iets op kunt doen. Mocht je er niet uit komen dan staat het personeel (bijna) direct voor je klaar om hun deskundigheid over een artikel aan je uit te leggen. Daarom beveel ik BCC Hengelo aan om hier een artikel te kopen.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Adri,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hengelo.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald van waarde 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en vriendelijk snel en correct en proberen niks aan je te slijten
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Ronald van waarde,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adrie van den Doel 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kopen al onze spullen bij jullie. Van koffiemachine tot strijkijzer en van tv/pc tot wasmachine.
Het is om de hoek. Bij aankoop van tv voor de slaapkamer kwam medewerker na werktijd even langs om te helpen met installeren . geweldige service dat wij heel erg waarderen.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Adrie van den Doel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peggy 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Zeer tevreden over de produkten.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Peggy,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was voldoende aandacht voor ons als klant, zijn goed geholpen en geïnformeerd.
Alleen bij thuiskomst bleek dat ons gekochte apparaat al gebruikt was terwijl hij in doos uit het schap was gehaald. Hier uiteindelijk toch maar niets mee gedaan.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste ilse,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mol 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt de uitleg super en als er uets is kun je altijd bij hun terecht voor vragen of ruilen enz..
Ik adviseer de mensen echt om nasr jullie te gaan wij als klant gasn alleen maar naar jullie toe.... 🤗 🤩
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Mol,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

onno niks 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtelijk, ruime keus
in veel plaatsen een winkel zodat je er ook nog naar terug kan gaan
niet zo als bij bol.com dat je met partners van hun te maken heb en slechte service krijgt.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste onno niks,

Bedankt voor jouw review over onze website en winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.van der Burg 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We vinden BCC Arnhem een zeer ruime en overzichtelijke winkel met een uitgebreide keuze aan artikelen. Mede door het vriendelijke behulpzame personeel komen wij als wij iets nodig hebben hier steeds weer terug.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste M.van der Burg,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd zeer vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg en zonder al te veel woorden had de verkoopster in de gaten wat ik wel of niet wilde. Dat voelde ze goed aan.
Zeer tevreden met de aankoop naar huis gegaan met het fijne gevoel dat ik altijd terug kan als er iets met het apparaat is.
Oprecht en niet te pusherig.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Anne,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in de BBC winkel. Op zoek naar een passende camera en daarbij uitleg gekregen. De medewerker zou zich nog iets meer mogen verdiepen in de camera’s die bcc verkoopt. Zo werd mij bijvoorbeeld verteld dat ik geen lenzen kon wisselen bij het model dat mij erg aansprak. Hierdoor ben ik gaan twijfelen en heb ik de camera niet direct meegenomen. Wel werd deze netjes vrijblijvend voor mij gereserveerd. Bij thuis onderzoek bleek de camera toch van lezen kunnen te verwisselen. Ook hierbij aangegeven dat de camera elders goedkoper was. Dit heeft de medewerker direct gecheckt en geeft de prijs aangepast.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste M,

Bedankt voor jouw review en feedback. Veel plezier met fotograferen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C van Ooijen 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne en overzichtelijke winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel die een duidelijk advies geven over het artikel. Wij kopen altijd hier onze spullen ivm deze service.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste C van Ooijen,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder waren we vriendelijk en goed geholpen en deze keer ook! Alle tijd nemende en goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Lia,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R Bosscher 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en adequate hulp door een nette, vriendelijke en hulpvaardige verkoper.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste R. Bosscher,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Juk 29-08-2020

Algemene score

6,0
Bestelling en levering van het product waren prima. Snel en volgens afspraak.
Helaas weigerde de bezorger de oude kapotte stofzuiger mee te nemen terwijl dat wel bij de service zou horen. Gemengde gevoelens dus.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Juk,

Bedankt voor jouw review en feedback. De oude stofzuiger had wel meegenomen moeten worden. Als je wilt kunnen we dit alsnog regelen. Kun je dan het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke verkoper waar wij heel goed door zijn geadviseerd en geholpen met de keus voor ons nieuwe nespresso apparaat. Vakkundig advies met een glimlach!
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review geniet van de koffie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews