Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard dW 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces verliep soepel en de info over de bestelling en levering werd goed gecommuniceerd. De informatie over de producten op de internetsite is vrij compleet. Bovendien heeft de winkelketen fysieke winkels. Gemakkelijk voor vragen of andere service.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Gerard dW,

Bedankt voor jouw review over onze website en winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jojo 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. De winkel is mooi en ruim opgezet en heeft een hoop producten op voorraad. Bij mijn aanschaf ben ik uitstekend en kundig geholpen. Ik werd goed geadviseerd en ben blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Jojp,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Siemen 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkelmedewerker was behulpzaam, vrolijk en vriendelijk. Goed en vlot geholpen. Prijst niet alleen aan wat duurder is, maar luistert naar wat je aan geeft nodig te hebben.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Siemen,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Appelmelk 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij deze zaak. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De winkel is dicht in de buurt en makkelijk te bereiken. Ik had kapotte oortjes. Deze worden nu opgestuurd en ik kreeg een vervangend produkt. Was wel duurder de rest heb ik dus bij betaald.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Appelmelk,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Derk 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via deze duidelijke site heb ik mijn product gevonden en kunnen uitkiezen met genoeg informatie. Daarna was het makkelijk te bestellen en had ik de volgende dag mijn product al in huis, terwijl ik op zondag bestelde... TOP
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Derk,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angelique 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor informatie rondom steelstofzuigers naar BCC Arnhem gegaan.
Zoals altijd vakkundig geadviseerd. Ook diverse stofzuigers kunnen uitproberen .
Uiteindelijk een stofzuiger gekocht waarbij er een paar dagen later een actie was. Hierover netjes geïnformeerd en opgelost.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Angelique,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marinus 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kijk echt wel naar de voordeligste prijs deze tijd maar ook een goede service vindt ik belangrijk.
mijn ervaring bij BCC is super ik heb er diverse producten gekocht en altijd word er de tijd voor je genomen zodat ze met een goed advies kunnen komen.
mijn laatste aankoop was een hp printer, deze was bij de mediamarkt 50 euro goedkoper en dat is toch geld na het laten zien van de mediamarktprijs werd de BCC prijs zonder probleem aangepast ... echt super daar ik de klantvriendelijkheid en service een stuk aangenamer vind bij de BCC
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste marinus,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hannie aret 01-09-2020

Algemene score

9,0
een keurige nette behandeling goed advies en leiuke verkopers leuke aanbiedingen ik ga er gauw nog eens heen
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste hannie aret,

Bedankt voor jouw review over onze leuke verkopers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

lucien 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd goed zaak met vragen kan je altijd terecht
gisteren in de avond bestel volgende dag al geleverd
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste lucien,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijke winkel .
Heb je een probleem BCC lost het op.
Bestelling netjes en correct afgeleverd.
Ben heel te vrede met mijn aankoop en het advies van BCC.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Eijkman 01-09-2020

Algemene score

9,0
Er duidelijke informatie gegeven over het apparaat dat we wilden kopen. Er werd alle tijd genomen voor de klant. Er werden ook verschillende andere merken getoond en uitgelegd De verkoopster was heel vriendelijk en legde alles rustig uit
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Fred Eijkman,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen. Artikel was eigenlijk niet meer in de aanbieding, maar omdat dit nog niet aangepast was toch voor de aanbiedingsprijs gekregen.
Top, zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Don 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen op de website ging vlekkeloos. De bezorgers waren vrolijk en deden de installatie vakkundig. Wel kwamen ze pas een kwartier na de aangegeven bloktijd.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Don,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Schaap 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een service als geen ander ,en voor een klein bedrag toch alles uit de kast halen ,super.
BCC spijkenisse top
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Schaap,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hein 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom er vaak. Goeie service en goede producten. Ze weten waar ze over praten.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Hein,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bosmans 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Shop? We waren gewoon in de winkel en hebben de medewerker gesproken over de aankoop en de zooi gekocht. Gelijk gevraagd over een vorige aankoop, vriendelijk plus vakkundig antwoord gekregen. Dus ik zou die winkel met hun crew geen shop willen noemen.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Bosmans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Smeets 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig advies in de winkel. Goed en vriendelijk geholpen. De prijs van het product was zeer goed in vergelijking met andere winkels. De kwaliteit van het product zullen we nog moeten ervaren. Voor levering een bericht ontvangen met een tijdsindicatie. Enkele minuten voor levering belde de chauffeur nog om aan te geven dat hij eraan kwam. Van aankoop tot levering een zeer goede service.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste M. Smeets,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JP 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke mensen behulpzaam altijd klantgericht. Vandaar dat ik altijd naar deze BCC vestiging ga.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste JP,

Bedankt voor jouw review over onze klantgerichte service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mitch 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie en snelle service. Had een paar vragen die meteen duidelijk werden uitgelegd en had (wat vaak wel het geval is) dit keer geen eeuwig durend verkooppraatje om je zoveel mogelijk aan te smeren.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Mitch,

Bedankt voor jouw review over de deskundige uitleg van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jammer dat deze winkel uit het centrum verdwijnt, je word altijd vriendelijk en correct geholpen de uitleg was ook goed verzorgd .
Ik wens jullie veel succes op jullie nieuwe locatie op halfweg woonboulevard naar ik heb begrepen in het oude pand van blokker.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Reinder 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed gevoel aan deze winkel overgehouden namen ruimschoots de tijd voor ons en daardoor Een mooie tv en laptop gekocht !!
Kom er zeker weer 👍
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Reinder,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankopen en graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. van der Struik 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt alle tijd genomen voor een vakkundige en eerlijke uitleg. Daarnaast wordt een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding gehanteerd en een sublieme service.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste G. van der Struik,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AJ 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en luisterend oor van verkoper naar de functionele wensen van notebook
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste AJ,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mosch10 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk personeel, complete winkel. Super advies en scherpe prijzen t.o.v. concurrentie.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Mosch10,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M Cohen 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen , goed advies. Winkel is in de buurt in een leuk winkelcentrum
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste M Cohen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. Videler 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al vele aankopen van verschillende aard bij BCC gedaan en immer tot onze volle tevredenheid, zowel wat het product betreft, maar zéér zeker ook door de uiterst prettige en vakbekwame dienstverlening van het winkelpersoneel! Het is allesbehalve een straf om bij BCC te winkelen, maar eerder een genoegen!!!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Fam. Videler,

Bedankt voor jullie review over de deskundige service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cok Harteveld 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is nu het vierde apparaat dat we bij BCC hebben gekocht ... wasautomaat, droger, inbouw koelkast en een vriezer ... We zijn uiterst tevreden met de hulp van de verkoper in de winkel als de communicatie via internet.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Cok Harteveld,

Bedankt voor jouw review over onze service, in de winkel en online. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rosita Scholing 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een prachtige snoerloze Miele stofzuiger gekocht. We hebben goede uitleg en advies gekregen.
Het fijne van een gewone winkel is dat je het product kunt zien, vasthouden en even uit kunt proberen in de winkel. Zo ook een goede vergelijking kunt maken. De medewerker van BCC had alle tijd en gaf goede adviezen. Ook totaal geen druk.
Het mooie is dat wij deze Miele stofzuiger 60 dagen uit kunnen proberen. Dan kan hij alsnog terug naar Miele en krijgen we ons geld terug. Nu denk ik niet dat dat nodig is omdat de stofzuiger goed bevalt.
Maar toch geeft dat een stuk zekerheid. Het is een duur apparaat en als het na een paar weken in de hoek blijft staan zou dat erg zonde zijn.
Ook fijn dat de stofzuiger op voorraad was en we hem gelijk mee konden nemen.
Online zoiets kopen kan natuurlijk ook maar dit ervaren wij toch als prettiger en ondersteunen we de plaatselijke winkels. Ook dit vinden we van groot belang!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Rosita Scholing,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker. Succes met stofzuigen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van meurs 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service goed is het online alleen nog nemen ze wel de moeite om voor je te bestellen dat zie je niet vaak
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Van meurs,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sloos 01-09-2020

Algemene score

8,0
Gisteren heb ik een tablet gekocht bij BCC. Eerst kon ik rustig rondkijken. Een vriendelijke verkoper hielp mij aan informatie en vergelijken van de producten. Ik heb zo een goede keuze kunnen maken en ben tevreden met mijn aankoop. Jammer dat de verkoper maar steeds terugkwam op het afsluiten van een verzekering. Ik had duidelijk nee gezegd maar hij bleef er maar op terugkomen.
Als je online bestelt dan voorkom je dit. Ga er over nadenken wat ik volgende keer doe.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste sloos,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kat 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I bought a washer. I was easily able to compare options and make an informed selection. The delivery drivers were helpful and very fast with the installation. It was a very positive experience.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Dear Kat,

Thank you for your review about our website and the installation service.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

marion.frantsen 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelf op zondagavond is de helpdesk te bereiken en kreeg ik duidelijke antwoorden en uitleg.
Top zaak BCC
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste marion.frantsen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Roubos 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en deskundige verkoper die de tijd nam om uitleg te geven en mee te denken!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste M. Roubos,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PTM Weijers 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden erg goed geholpen en kregen een duidelijk advies, waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken voor de nieuwe mobiele telefoon.
Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste PTM Weijers,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tevreden klant 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een ruime en fijne vestiging. Je wordt goed en tijdig geholpen. Verder wordt er ruim de tijd genomen om je als klant te helpen bij al je vragen.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Tevreden klant,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S 01-09-2020

Algemene score

9,0
Ik word altijd goed geholpen en de medewerkers zijn altijd vrolijk, loop altijd met een lach de winkel uit.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste S,

Bedankt voor jouw review over onze vrolijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marleen 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC levert goede service en goede prijzen als de prijs te hoog is wordt die aangepast.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Marleen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anneke 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben volledig tevreden over de adviezen, deze waren deskundig en voldeden helemaal aan mijn verwachtingen. Daarom heb ik besloten om direct over te gaan tot aankoop.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Anneke,

Bedankt voor jouw review over de deskundige adviezen van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.Bloemers 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed en goedkoop, makkelijke website. veel producten en goede bezorging op tijd.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste C.Bloemers,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan vd Luitgaarden 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen omdat we al meerdere malen perfect geholpen zijn. Goede voorlichting. Verstand van zaken. Prettige en vriendelijke medewerkers. Kortom weer een tevreden klant
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Jan vd Luitgaarden,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irini Biba 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is overzichtelijk en wat compacter. Er zijn altijd voldoende medewerkers. Ik vind de locatie heel goed bereikbaar. De medewerkers zijn heel vriendelijk . Ik ben zelfs twee keer terug voor de stofzuigerzakken en altijd deden ze hun best om mij te helpen :)
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Irini Biba,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willo 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een specifieke tablet. Na wat googlen kwam ik al snel bij de BCC. Hier was hij scherp geprijsd en op voorraad in de winkel bij mij in de buurt. De tablet snel gereserveerd en binnen 15 minuten kreeg ik al een mail dat de tablet voor mij klaar lag. In de winkel werd de aankoop netjes en vriendelijk afgerond.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Willo,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joyce 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel de verkopers in veghel als de bezorgdienst waren hartstikke vriendelijk. Top service!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Joyce,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel en onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Car. 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super, onze strijkplank besteld bij BCC. Keurig geleverd; ondanks aankondiging van de bezorgtijd via mail, wordt door de zeer vriendelijke bezorger een.half uurtje van te voren gebeld dat ze eraan komen.!
Extra service, erg fijn !
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Car.,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanny Cosio 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect geholpen stofzuiger gekocht zelf verkeerde keuze gemaakt, maar netjes kunnen omruilen voor andere prima voorlichting en keurig afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Hanny Cosio,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Timmers 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat wij al jaren onze elektronica aankopen bij BCC hebben gedaan (Computer Laptop en mobiele telefoon) en altijd deskundig en vriendelijk werden geholpen, was de keus voor BCC deze keer ook niet zo moeilijk. De informatie en de vele ook positieve reviews op de site van BCC hebben mij geholpen bij de aankoop van een nieuwe Smartphone de Samsung Galaxy A51. Vandaag besteld/morgen in huis bleek geen loze kreet. Goed verpakt werd het pakket de volgende dag op de drempel aan mij overhandigd. Ik ben een tevreden klant en gebruiker van een prima product.
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Jan Timmers,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lies 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service
Geweldig team,deskundig en vriendelijk
Nemen de tijd voor duidelijke uitleg
Dikke pluim!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Lies,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lies 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service
Geweldig team,deskundig en vriendelijk
Nemen de tijd voor duidelijke uitleg
Dikke pluim!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Lies,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Addy 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keer op keer worden we goed en kundig geïnformeerd over het aan te schaffen product.
Klantvriendelijke winkel!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Addy,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Andries T 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop. Scherpe prijzen en zeer snelle levering. Wij zijn erg tevreden. Het kan niet beter!
Officiële reactie van BCC 03-09-2020

Beste Andries T,

Bedankt voor jouw review over onze webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews