Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BEN 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IK BEN ZEER TEVREDEN OVER DE BAHANDELING DIE JE KRIJGT EN DE INFORMATIE DIE JE VRAAGT KUNNEN ZE DIREKT BEANTWOORDEN.
EEN PRETTIGE ZAAK OM DE HOEK MET EEN GROOT ASSORTIMENT.
VRIENDELIJK PERSONEEL.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste BEN,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vell 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn nog niet heel ervaren met online producten kopen, maar wij hebben dit is nu voor de 2e keer bij BCC gedaan en dat is ons prima bevallen. Product prima, levering exact op de aangegeven tijd, alles naar volle tevredenheid.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Vell,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat het online kopen steeds naar volle tevredenheid verloopt!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joop 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
verkoper heeft/geeft ruim de tijd voor advies en duidelijke uitleg. goede tips. BCC is een winkel om bij terug te komen!
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Joop,

Bedankt voor jouw review over de geduldige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

André 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.
Correcte en snelle levering .
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste André,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

R. Lub 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk behulpzaam personeel. Denkt goed mee in klantenwensen. Dat blijkt elke keer weer tijdens een aankoop!
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste R. Lub,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte hulp van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet Walravens 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon rustig zoeken wat ik wou kopen alles staat duidelijk aan gegeven ik deed mijn bestelling in het mandje betaalde wat uitstekend ging kreeg meteen het garantie bewijs en de tijd en door wie het bezorgd zou worden het instaleren van de computer was zo gebeurd met duidelijke uit leg dank u wel ben zeer te vrede
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Piet Walravens,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PJV56 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
netjes geholpen aan een koelkast.
bezorgers een 10 werd netjes 3 hoog bezorgt en omhoog getild en deuren waren al om gedraaid van rechts naar links top waar ik om had gevraagd.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste PJV56,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wahid 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeker 25 jaar klant bij BCC, nooit problemen gehad met wat dan ook! Veel beter dan de Mediamarkt!!! Ik ben opgegroeid met BCC en alle electronica die ik nodig heb denk ik meteen aan BCC!!! Veel beter dan een Duits bedrijf die zogenaamd de wereld wilt overnemen! Goede service! Goede communicatie!!! Goede producten en aardige personeel!!!! Koop gewoon bij je Nederlandse winkel zoals vroeger!!!! Voor mij 5 sterren *****.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Wahid,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dang 26-08-2020

Algemene score

7,0
Ik vind de wachttijd soms lang is; veel kleinere artikelen niet op voorraad zijn in de winkel; bestellen om in de winkel op te halen duurt 3 dagen in het algemeen.

Bij het ophalen van bestelling in de winkel, dien je met een medewerker binnen te vragen. Soms moet je heel lang wachten want er alleen een man is en hij is aan het helpen van een andere klant. De mevrouw bij de kassa kan je niet helpen hoewel dat er niemand is daar af te rekenen.

Ik wilde vandaag een switch kopen in BCC winkel hoewel de prijs 2 euro duurder is dan in bol.com want ik dacht dat ik hem snel kon hebben. Gisteren zag ik hem nog op voorraad in de winkel maar helaas niet op vandaag. Bestellen duurt 3 dagen dus koop maar in bol.com, morgen binnen, en goedkoper (incl verzendkost).

Klanten zoals ik komen nog naar BCC omdat het dichtbij is, het mogelijk is met kijken en meteen kopen met acceptabele prijs. Maar met wat ik in de afgelopen tijd heb ervaren, denk ik dat BCC het verbeteren zou doen of klanten naar andere winkels ziet.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Dang,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte, snelle en vriendelijke bediening /service bij BCC in ‘s. Hertogenbosch.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tina 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag voor de 2e keer binnengelopen voor advies .
En weer goed geholpen door iemand die alle tijd nam om te luisteren naar wat ik wil en vervolgens met diverse opties kwam. Eerlijk over de verschillen en gebruikstoepassingen. En dus meteen de laptop en printer gekocht.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Tina,

Bedankt voor jouw review over de hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Don 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en overzichtelijke winkel. Fris en een relaxte sfeer. Genoeg verkopers die je goed helpen wanneer je dat wil en genoeg expertise hebben, maar ook rustig laten rommelen als je dat wil. Een fijne zaak!
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Don,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

V. Lansbergen 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele prettige service. Ik heb mijn radiowekker terug gebracht om dat deze bromde. Terwijl ik een nieuwe kon uitkiezen, maakten ze zonder enig probleem de administratie in orde. Nu geniet ik van een perfecte radio. Nu nog wennen aan een wekker die om 6 uur afgaat.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste V. Lansbergen,

Bedankt voor jouw review en succes met opstaan! :-)

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.J. Borgeld 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij werden heel vriendelijk geholpen. We moesten wel even wachten, maar daar werd keurig voor geëxcuseerd. Wij waren op zoek naar een laptop. Het aantal geëxposeerde exemplaren is heel ruim en niet te veel. We hebben de indruk dat we heel eerlijk zijn voorgelicht. Goede behandeling van de klant. Er werd heel goed rekening gehouden met de beperkingen t.g.v. het corona virus.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste W.J. Borgeld,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was makkelijk te vinden, online is het bestellen en betalen zeer eenvoudig.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Roel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Deb. 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er werd in de winkel op het scherm meegekeken naar verschil in prijs bij andere winkel en prijs aangepast. Ik geef geen 10 want de aanpassing was niet op de laagste prijs die ik bij een winkel had gezien en kon aantonen, maar bij een ándere webwinkel die ook lagere prijs had dan BCC waar wel akkoord mee werd gegaan. Uiteindelijk voor een droger gegaan die niet in de winkel stond maar die op website van BCC werd getoond door medewerker. En die bevalt goed. Is nog wel de 1e week dus nog niet veel ervaring verder.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Deb.,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.C.Martosudjono 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk, geduldige en vakkundige medewerkers
Overzichtelijke winkelinrichting
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste J.C.Martosudjono,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Beijer 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd wordt je vriendelijk en vakkundig geholpen . Niks is teveel gevraagd .
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Beijer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. Schoemacher 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke service, scherpe prijzen op fantastische producten. Als er iets defect raakt doen ze niet moeilijk. Een aanrader!
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste C. Schoemacher,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joyce Blom 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke uitleg van de verkoper over de verschillende e readers en zijn mogelijkheden. Ook een extra service voor twee jaar langer verzekeren tegen redelijke prijs. Niet opdringerig maar wel duidelijk de voors en tegens uitgelegd gekregen.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Joyce Blom,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geholpen . Aflevering netjes geregeld vrieskastje boven voor ons gezet . Echt SUPER service
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Corrie,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilse vL 26-08-2020

Algemene score

10,0
Online besteld en supersnel geleverd voor een prima prijs!
Installatie super simpel en binnen 15 minuten WiFi in alle hoeken van mijn huis!
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Ilse vL,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gaatske 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is echt overzichtelijk, goed advies wanneer je belt om info. Voor ons was dit een prettige kennismaking. Wij kennen de winkels, maar via de website hadden we nog niet besteld, dit was dus de 1e keer. Is ons goed bevallen.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste Gaatske,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

FM 26-08-2020

Algemene score

1,0
Al eerder heb ik een review geschreven over een verkeerd geleverde macbook air die ik bij BCC heb besteld via bol.com. Nu vier weken en heel veel mailtjes en vragen van BCC verder heb ik nog steeds geen laptop in huis. Niet omdat hij niet leverbaar is (dat heb ik zelf op hun website gecheckt) maar omdat de prijs inmiddels verhoogd is en ze niet van plan zijn mij de juiste te leveren voor de prijs waarvoor ze hem toen aanboden. Dat kan toch niet! Net ontzettend onbeschoft behandeld door een telefonist bij BCC die mij voor alle kosten wil laten opdraaien en mij gewoonweg niet wilt helpen. Ik wees hem erop dat ik met ene Claudia van BCC andere afspraken had gemaakt. 'Maar die werkt nu niet!' was zijn antwoord. Ik kan het bijna niet geloven, zo slecht! Hier valt geen afspraak mee te maken. Misleidend, onbetrouwbaar en klantonvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste FM,

Bedankt voor jouw review.
Dit kan niet de bedoeling zijn. Excuus.
Kun je een mail sturen met jouw naam, adres en telefoonnummer naar reviews@bcc.nl, dan kunnen we dit doorgeven aan de collega die hiermee bezig is.
Dan kunnen we het doorgeven

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
HP Laptop-Laptoptas en Norton 360 Antivirus, sávonds besteld andere dag nog eerder dan vermeld geleverd
Officiële reactie van BCC 27-08-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn ervaring, de service in de winkel is prima en de prijzen zijn prima, er wordt voldoende tijd voor je als klant besteed.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jorissen 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik kom heel graag in deze winkel j e word goed te woord gestaan en staan altijd voor je klaar.daar komt nog bij dat ze ook een goed advies geven voor je aankoop.ik heb er al heel veel gekocht en nog nooit spijt gehad van mijn aankopen.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste jorissen,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos Becks 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kom vaak in deze winkel. De service is erg goed en het personeel is goed op de hoogte van de artikelen, daarnaast wordt je r vriendelijk te woord gestaan. Bij de keuze van een artikel geven zij goede raad.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Jos Becks,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion van Dijk 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er waren onderdelen afgebroken van mijn wasmachine. Ik ben in de shop goed geholpen door een erg vriendelijke medewerker. Hij heeft de onderdelen voor mij opgezocht en besteld. Ik kon het een paar dagen later al op komen halen!
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Marion van Dijk,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dora 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk geholpen door Hennie van de winkel in Amsterdam Noord. De droger die wij besteld hadden was helaas niet meer op voorraad en Hennie heeft er voor gezorgd dat wij toch weer snel kunnen drogen. Top service.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Dora,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam Noord.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mallouk-Eshuis 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bediening, prima en volledige informatie en opvolging. Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Mallouk-Eshuis,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 26-08-2020

Algemene score

4,0
Eerste bestelling na betaling blijkbaar niet goed verwerkt door BCC, kan gebeuren. Omdat ik het direct af wilde halen in een BCC shop, plaatste ik in overleg met klantenservice een tweede order, die wel meteen verwerkt werd. De betaling van de eerste order moet dan uiteraard gestorneerd worden op mijn bankrekening. Echter voor dit proces heeft BCC geen oplossing, en op mijn vragen aan klantenservice op vrijdag heb ik nu woensdag 1320u nog steeds geen reactie. High service?
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A van Vliet 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig geholpen,de tv die we wilden was dan wel een show model maar we kregen ook nog korting en hij werd nog de zelfde dag bezorgd,echt top.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste A van Vliet,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp en service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffrey 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen half jaar defecte Philips Sonicare tandenborstel alleen ik had geen bon meer, geweldig geholpen en een nieuwe tandenborstel gekregen!!
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Jeffrey,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Youri 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd een goede service, online en in de winkel. Doordat ik zelf niet direct het pakketje op kon halen heeft de bezorger dit toch keurig afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Youri,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service; snel eerlijk en vriendelijk. Goede spullen. Koop al mijn elektrische apparaten altijd bij de BBC Bilderdijkstraat Adam. En altijd tevreden!
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Coby Pikaar 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt er altijd vriendelijk geholpen. De verkoper luistert goed en dan pas geeft hij raad over het wel of niet aanschaffen van een bepaald apparaat. Eerlijk, zonder verkoopsmoesjes. Persoonlijk ben ik dan ook een trouwe klant.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Coby Pikaar,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en klantgerichte hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.A.Faessen 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben op een prettige manier geholpen en een goede uitleg gekregen van *****.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste J.A.Faessen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe tablet gekocht, had eerst een andere tablet in mijn gedachte. Maar dankzij het deskundige advies van de medewerkster kocht ik een betere tablet tegen een lagere prijs.
Zeer tevreden !!
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn zoon had een laptop nodig voor school. Uitgelegd dat we geen laptop wilden met veel poespas, gewoon eentje die doet wat hij moet doen, voldoende geheugen en makkelijk in gebruik. We werden geholpen door een vriendelijke , vlotte jongeman, met verstand van zaken.
De winkel is niet groot zoals Mediamarkt, maar wel prettiger en persoonlijker.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

kees 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel en goed geholpen bij aankoop van een nieuwe telefoon de samsung galaxy a 51
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste kees,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Niek pus 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prime service Goed advies Vriendelijk personeel Centrale ligging Veel voorraad
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Niek pus,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eliante Andrei 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very nice, friendly and professional sales employees, especially the one who helped us.
Thank you!
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Dear Eliante Andrei,

Thank you for your review about our employees.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Alina 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk medewerkers, ben ik uitstekend goed geholpen.
Omdat ik niet zeker wist of mijn kind deze product wilde, kon ik gewoon nog terug brengen. Gelukkig was mijn kind tevreden met het product.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Alina,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erwin Steijaert 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De winkel is overzichtig ingedeeld, niet te veel en zeker niet te weinig aanbod aan apparatuur. Bij het kopen van een nieuwe televisie, er zitten tegenwoordig zo veel nieuwe snufjes op, zijn we goed geholpen met duidelijk vraagstelling waardoor we van grof naar fijn tot een keuze pallet aan mogelijkheden zijn gekomen.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Erwin Steijaert,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F.Postmus 26-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze corona tijden is er bij BCC toch een printer te koop in alle prijs klassen. Eerst thuis op de webshop van BCC kijken en voorraad gecheckt. Daarna naar de winkel en gekocht snel,makkelijk en simpel. En een zeer goede service ook de mail achteraf met de digitale factuur snel gekregen
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste F.Postmus,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anna 26-08-2020

Algemene score

8,0
Levering was op tijd. Alles als verwacht. Prima service. Zij hebben de oude wasmaschine meegenomen.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Anna,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jwana 25-08-2020

Algemene score

1,0
Sony bravia tv, nooit aanschaffen bij bcc
Tv gekocht een jaar terug om via apps o.a. Netflix, Videoland etc te kijken. Daar is mij een jaar geleden de Sony bravia geadviseerd, maar helaas heb ik al een jaar lang niets dan ellende met deze tv, de apps doen het namelijk niet. Wanneer je gaat googelen is dit een bekend probleem en dit erkend Sony zelf ook.
Tot twee keer toe een monteur bijgeweest en die heeft de laatste keer zelf ook gezegd ik kan hem niet maken, alleen nu geeft bcc geen thuis meer.
Voor mij geen bcc meer, verkopen kunnen ze wel maar zodra je een probleem hebt laten ze je zitten. Maar ik laat het niet zitten.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Jwana,

Bedankt voor jouw review.
Inmiddels is er al telefonisch contact geweest en zijn we er mee bezig.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank de Keijzer 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel vriendelijk en behulpzaam. En zeker niet opdringerig en dat vinden wij een heel groot pluspunt.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste Frank de Keijzer,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

12g 25-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
We wilden een bepaald type magnetron kopen en hebben online opgezocht waar we die konden bestellen. BCC was een van de winkels die een goede prijs aanboden en een snelle levering uit voorraad. Daarnaast konden we kiezen om ons defecte apparaat retour te laten nemen.
Het apparaat zou volgende dag ‘s middags worden geleverd. Omdat we geen track&trace hadden ontvangen hebben we aan het begin van de middag naar de klantenservice gebeld. Die gaf aan dat de levering voor die middag was ingepland.
‘s Avonds was er geen levering, maar ontvingen we een t&t code waaruit op te maken was dat levering de volgende dag ging plaatsvinden.
De volgende middag werd inderdaad geleverd. Het retourneren van het defecte apparaat ging echter niet door. De bezorger gaf aan dat we het zelf moesten retourneren en nam het niet mee.

Al met al enkele oneffenheden op het pad. Niet onoverkomelijk, maar wel een beetje irritant en gemakkelijk te voorkomen door betere communicatie.

De magnetron functioneert overigens prima.
Officiële reactie van BCC 26-08-2020

Beste 12g,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden bij de levering van de magnetron. Als je wilt kunnen we hier alsnog een afspraak voor inplannen om deze te laten ophalen. Dat is namelijk wel de afspraak dat dit bij levering gebeurd.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews