Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stam 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt bij de BCC altijd wat sneller geholpen dan Bij de conculega ‘s. En de medewerkers kunnen je goed informeren.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Stam,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alexandra 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat ze erg klantvriendelijk zijn, ze hebben altijd de juiste antwoorden op mijn vragen.
Ik word altijd super goed geholpen, als ik wat nodig heb en bcc heeft het haal ik het daar.
De prijzen zijn voor mij ook altijd goed betaalbaar en de bezorgingsdienst ben ik ook erg tevrede over.

Kortom een super winkel, echt mijn winkel als ik wat nodig heb.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Alexandra,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

S. Swinkels 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk geholpen in de winkel, makkelijk voor de deur parkeren, goede prijs
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste S. Swinkels,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jolanda 29-08-2020

Algemene score

1,0
Nieuw fornuis waarvan de ontsteking los zit en de grote pit steekvlammen geeft. Al vanaf 19 aug bezig om een monteur laten kijken, maar na herhaaldelijk te hebben gebeld nu nog steeds geen monteur ingeschakeld. Ik moet maar geduld hebben werdt mij gisteren door een telefonist verteld! Zelf daarna naar Atag/Etna gebeld en zij hadden niets doorgekregen van BCC. Schandalig .....nu een klacht ingediend, had ik al gedaan via een mailadres wat ik vorige week kreeg maar nog steeds geen reactie op gehad. Nu een klacht via contactformulier. Wat ik wel wil melden is dat het personeel in de winkel (Barendrecht) aardig is hun kunnen er ook niks aan doen. Gewoon het callcenter personeel wat enorm faalt en maling aan ons heeft.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Jolanda,

Bedankt voor jouw review. Dit klinkt niet zoals het zou moeten gaan, excuses. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marjo 29-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BBC is een fijne winkel , waar je goed geholpen word . Goede uitleg van de producten wat je koopt . geduld voor al je vragen . gewoon een fijne winkel om ook gewoon even in te lopen en natuurlijk om wat te kopen.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste marjo,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry van Gulden 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De persoonlijke benadering, ondanks het verschil in leeftijd tussen koper en verkoper, is uitstekend bevallen. Alle hulde voor de kennis van zaken van verkoper,
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Harry van Gulden,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

smit 28-08-2020

Algemene score

1,0
Mijn afwasmachine is na 4 keer een monteur over de vloer te hebben gehad nog steeds niet goed gemonteerd. Het water stroomt langs de afvoerbuis. Monteur zijn maar beperkt toegerust voor dit werk. Schandalig
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste smit,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je ondervindt. Kun je het casenummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marja kosterman 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie grote winkel schoon en verzorgd.
Leuk geholpen en zijn blij met onze aankoop,komen zeker terug!
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Marja kostermans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en graag weer tot ziens.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ger 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen vandaag in de winkel besteld en de volgende dag in huis.
Vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste ger,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Albert 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel kiezen, met freebees betalen en ze doen wat ze zeggen. Prima de luxe dus.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Albert,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ekomon 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor BCC omdat de prijs voordelig was. Meerdere bedrijven hadden dezelfde prijs voor het product wat ik wilde bestellen, toch heb ik bij BCC besteld. De website is duidelijk en overzichtelijk. De specificaties van het product zijn goed verwoord. De website vind ik klantvriendelijk en de levering was snel en goed en de communicatie m.b.t. de levering is prima. Ik ben erg tevreden over BCC en zal hier zeker nog vaker bestellen.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Ekomon,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C.H. te Nijmegen 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg bij BCC Nijmegen een uitstekend technisch maar begrijpelijk uitleg over verschillende types en merken van wasdrogers, en kon op basis van het advies binnen enkele minuten een overtuigende keuze maken. Dit was een week geleden. Intussen draait de machine reeds vrolijk in onze kelder.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste C.H. te Nijmegen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

TS 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop vaker iets bij BCC, he5 liefst naar de fysieke winkel en ik vind de service vriendelijk, vakkundig en de personeel staat altijd voor je vragen klaar.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste TS,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raymond 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
in de winkel ben ik altijd netjes geholpen ,dit keer heb ik een was droger en koelkast online besteld.de midag voor de bezorg dag netjes een berichtje gekregen dat ik die zelfde avond een sms en email zou krijgen met de bezorg tijd .ik heb geen bericht gekregen ,maar dat was in mijn geval geen probleem om dat mijn vrouw gewoon thuis was .ik ben ook niet gebeld voor de levering .maar ze kwamen het netjes rond de klok van 11 bezorgen . ik had niet de optie gekozen voor uitpakken en instaleren dit was opzig niet nodig , maar bij het verwijderen van het verpakings matriaal deed mijn vrouw de koelkastdeur open om ook aan de binnen kant de bescherming en plakband te verwijderen en de gebruiksaanwijzing er uit te halen.bij het sluiten van de deur viel de deur er uit .mijn vrouw kon de deur gelukkig nog net opvangen .het stond in de gerbuiks aanwijzing dat de koelkast deur niet helemaal open kon tenzij je het hulp stuk instaleerd ,en ja dit zat ook in de koelkast .ik heb de deur weer in de koelkast gehangen ik had hiet wel gereedschap bij nodig ,maar hij hangt er nu goed in .een kleine fabrieks fout .maar ,mocht dit vaker voorkomen dan is een waarschuwings stikker op de deur geen overbodige luxe. maar dit is niet de foud van de bcc en ik zou hier de volgende keer gewoon weer mijn apperaten bestellen.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Raymond,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Konings 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, goede selectie. Heb binnen 1 dag een laptop uitgezocht, hij is de volgende dag bezorgt en werkt perfect!
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Konings,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. Esseboom 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had mijn nieuwe kobo e reader ook bijvoorbeeld, bij bol.com kunnen bestellen, maar de verkopers bij bcc, de wall, utrecht, zijn zo vriendelijk en geduldig, dat ik de reader in de winkel heb gekocht.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste A. Esseboom,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Utrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rineke van Rijn 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel met bijzonder vriendelijk personeel en héle goede voorlichting. Ik kwam voor een nieuwe Samsung telefoon, maar dankzij de goede en gedegen informatie van de verkoopster ging ik naar huis met een Nokia. Erg blij mee!
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Rineke van Rijn,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mevr. Verras 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service!!! Duidelijke uitleg, en heel belangrijk...zij hebben een zeer goede after sales. Indien er iets niet in orde is, regelt BCC het direct zonder discussie. Zeer tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Mevr. Verras,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Irma 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vind het fijn dat er geen gedwongen aandacht gegeven wordt ( opgedrongen aandacht bij het binnen gaan van de winkel)
Ze laten ze “ winkelen “ kijken naar artikelen
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Irma,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.Bouman 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
winkel goed te bereiken, geen parkeerkosten, zeer behulpzaam personeel en zeer klantvriendelijk
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste P. Bouman,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frits 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie en overzichtelijke winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Klantvriendelijke uitstraling.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Frits,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rini 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige winkel, waar ik vaker kom . Vriendelijk personeel, die duidelijk uitleg geeft.
De levering was ook prime in orde en op de afgesproken tijd.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Rini,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ine. 28-08-2020

Algemene score

8,0
Met het kopen van mijn koel/vries kast ben ik uitstekend geholpen
Hij is ingepakt i
en in mijn auto gebracht
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Ine.,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Musje 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede service. Monteurs zijn vriendelijk en gespecialiseerd. Denken mee met klant. Product is getest voordat de monteurs vertrokken. Ik ben zeer tevreden over BCC
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Musje,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Smids 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne shop (in Arnhem Zuid) waar je altijd deskundig geholpen wordt. Afspraken worden nagekomen. Ook van onze laatste aankoop is het aankoopproces prima verlopen. De nieuwe wasmachine werd naar de 2e verdieping gebracht en aangesloten. De oude werd meegenomen. Nette bezorgers die goede uitleg gaven. De bezorgers gingen goed met de corona maatregelen om.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste J. Smids,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt een top winkel fijne websjte en een goede prijs. De bezorger kwam ook redelijk op tijd me lproduct zou tussen 14:30 en 16:30 worden bezorgt en hij kwam om half 4. Ik zou het echt aanbevelen om hier wat te kopen heb er nooit problemen en als er wat met je product is word je ook goed geholpen
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roel Vegt 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de zoveelste keer de controller van de PS4 kapot. Het is een drama die dingen van Sony. Gekocht in april bij BCC en nu al weer ter ziele. Ik hoop dat de PS5 beter is. Maar vandaag de defecte omgeruild tegen een nieuwe. Leuk geholpen in de winkel.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Roel Vegt,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron J.F. Soomer 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed, snel en vakkundig geholpen door vriendelijk personeel. Kom er reeds een aantal jaar en de service blijft nagenoeg identiek.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Ron J.F. Soomer,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige winkel met een groot assortiment. Vriendelijk
en deskundig personeel. Afspraken worden nagekomen.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peetjuh 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle levering.
We kregen korting op onze tv omdat deze teruggestuurd was.
De tv doet het prima, we zijn blij!
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Peetjuh,

Bedankt voor jouw review en veelplezier met de TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van den Hof 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
WIj kopen eigenlijk al onze apparatuur bij BCC. Vanwege de gunstige prijsstelling, maar vooral vanwege de expertise van het personeel.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Van den Hof,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Y Kusters 28-08-2020

Algemene score

4,0
Product is goed, prijs is goed. bezorging was te laat zonder sms je of belletje dat het veel later zou worden. Wasmachine niet meegenomen omdat handschoenen nat waren en nieuwe niet voorradig . Monteurs waren hyper omdat alles fout was gegaan en dat ging dus bij mij ook fout. wasmachine kon niet aangesloten worden omdat de slang stuk zou zijn . Bleek niet het geval alleen een moeilijk kraan, heeft uiteindelijk de buurman gedaan. Nieuwe slang en opnieuw meenemen was wel netjes afgesproken maar heel vervelend . Nu geen bijna 2 uur te laat maar slechts 3 kwartier. Mensen zijn vriendelijk
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Y Kusters,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je bij levering hebt ondervonden. We komen hier graag meer over te weten, kun je in een reactie het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jorrit Engelsma 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mn bestelling word snel bezorgd en alles over mn product word goed duidelijk uitgelegd, waardoor ik goed kan zien wat ik wil. top winkel.
Officiële reactie van BCC 30-08-2020

Beste Jorrit Engelsma,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ella 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik onlangs een kwartier voor sluitingstijd binnenliep in Zoeterwoude, werd ik zeer vriendelijk geholpen. Kreeg de juiste info en een aanbeveling voor een type radio/CD speler. Ook wilde de verkoper de tuner aansluiten om het geluid te laten horen. Heb toen gezegd: jullie gaan bijna naar huis, dat doen we op een rustiger moment, ik kom snel terug want ben met pensioen en heb alle tijd. Zo gezegd zo gedaan. Gisteren de aankoop in alle rust gedaan en tevens een nieuwe IPad aangeschaft. Wat een fijn personeel. Miste wel een kopje koffie.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Ella,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Claudia Sinke 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere grote aankopen gedaan bij de BCC en altijd goed geholpen. Veel kennis in huis. Voor ons een reden om hier terug te komen.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Claudia Sinke,

Bedankt voor jouw review en graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sheila K 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat de medewerkers heel veel kennis in huis hebben van de producten die ze verkopen. Verder zijn ze allemaal ontzettend vriendelijk, daarom zal ik altijd terug komen om in deze winkel mijn spullen te kopen.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Sheila K,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rachid 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goeie en snelle service. Medewerkers altijd vriendelijk waaronder 1 die al 15 daar werkt en ik bij haar me eerste laptop kocht 10 jaar geleden.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Rachid,

Bedankt voor jouw review over onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GH 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en keurig geholpen door een aardige medewerker. Kennis over het product was aanwezig en dat heeft ervoor gezorgd dat ik de juiste e-reader heb gekocht die bij mijn behoefte past.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste GH,

Bedankt voor jouw review en veel leesplezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elisha 27-08-2020

Algemene score

10,0
Aardige meneer wist veel de vertellen over de msi laptop zeker een 10 waard
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Elisha,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Viola 27-08-2020

Algemene score

10,0
Super tevreden met mijn aankoop bij bol.com.
Product geleverd zoals afgesproken.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Viola,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gonny 27-08-2020

Algemene score

10,0
Perfecte en zeer geduldige service van medewerker!!! Hij heeft alle tijd genomen om alles van mijn oude, niet goed meer werkende cell phone om te zetten naar een nieuw toestel.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Gonny,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ginny 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superfijne winkel! De vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om je van dienst te zijn. Men neemt de tijd om alles goed uit te leggen en vragen te beantwoorden en is er alle ruimte om een product uit te proberen waar mogelijk. Er wordt op zeer klantvriendelijke wijze met je meegedacht en geadviseerd. Ook de webshop van BCC vind ik heel duidelijk, makkelijk te vinden producten en goede info.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Ginny,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkope strijkbout gekocht, prima produkt, eerlijke voorlichting, personeel met kennis
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Shaun Janssen 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Huidige koelkast kapot gegaan. Snel bij BCC langsgegaan, aanbod voor eenpersoonshuishoudens was in orde. Helaas geen meer op voorraad die ik wilde. Mogelijkheid gekregen om het showroom model met korting mee naar huis te nemen, dit ook gedaan. Adequate en fijne snelle oplossing!
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Shaun Janssen,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T 27-08-2020

Algemene score

1,0
2 keer online een laptop besteld, beide keren beschadigd aangekomen. Bij de tweede laptop liet het scherm-frame los, ze boden mij 50 euro korting aan. In 1 woord: belachelijk.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste T,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden, We komen hier graag meer over te weten. Kun je in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anke 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn geholpen in een rustige omgeving.
Vriendelijke en deskundige verkoper.
Een verademing!
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Anke,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anke 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn geholpen in een rustige omgeving.
Vriendelijke en deskundige verkoper.
Een verademing!
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Anke,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zekria 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden van klantvriendelijkheid van de medewerkers. Ze maken altijd de tijd vrij om jouw vragen te beantwoorden. Je hebt altijd het gevoel van erkening door de handelingen van de medewerkers. Daarom komen we derict naar BCC als we iets nodig hebben.
Er is altijd sprake van thuisgevoel in deze winkel.
Kortom zijn we zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Zekria,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig geholpen in de winkel, artikel was niet op voorraad!!! In centraal magazijn wel,het werd keurig thuis bezorgd.
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Piet,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, adequaat en zeer klantvriendelijk geholpen. Geen moeite was teveel! Super!
Officiële reactie van BCC 28-08-2020

Beste Hans,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews