Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marjolein 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel in zoeterwoude.
Goed advies gekregen en snelle service.
We stonden met 10 minuten weer buiten met de tv voor onze slaapkamer.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Marjolein,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zoeterwoude.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gradie 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geholpen door William bij de aankoop van onze inbouw combi-oven! Deskundig, behulpzaam, meedenkend! En....erg aardig!
Goed apparaat! Goed advies
Zeer tevreden!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Gradie,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze meedenkende medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Solange 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het artikel online al besteld, en enkele minuten later kreeg ik al een mail dat hij klaar lag om op te halen in de winkel. Eenmaal aangekomen was het personeel super vriendelijk en in voor een praatje. Heel fijn om zo ontvangen te worden. Vervolgens werd het artikel gehaald en zit ik nu heel blij thuis naar mijn nieuwe speakers te luisteren!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Solange,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sharon 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel zowel een wasmachine als droger gekocht. Medewerker legde ontzettend goed uit waarom we wel of niet voor iets moesten kiezen en welke programma’s noodzakelijk waren en welke niet per sé. Hij gaf zelfs tips om de machines en de kledij langer schoon te houden. Uiteindelijk gingen we voor een AED warmtepompdroger en een Miele TwinDos wasmachine. We gingen tevreden de winkel uit.
De bezorgers waren ook zeer vriendelijk en hadden alles zeer snel aangesloten en een test wasje aangezet.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Sharon,

Bedankt voor jouw review over onze winkel- en bezorgmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther Hoeflaak 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd behulpzame medewerkers met een vriendelijke begroeting zeggen eerlijk als ze het niet weten en roepen een collega erbij weten veel over de producten die ze verkopen
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Esther Hoeflaak,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jessica 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn netjes geholpen en goede antwoorden op onze vragen. Product was niet voorradig maar toch snel geleverd. Helemaal top en aan te bevelen aan andere mensen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jessica,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J Baars 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de informatie die ik gevraagd heb. Ben netjes en rustig te woord gestaan.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste J Baars,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paul 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij deze winkel meerdere dingen gekocht en altijd weer tevreden over de manier van service hulp bieden en productadvies.
Ik ben tevreden met de manier waarop ik ben geholpen en kom graag weer terug da's mijn eerlijke mening!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mujde 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een gasfornuis gekocht in Beverwijk BCC, wat een klantvriendelijke Behulpzaame medewerker van de afding fornuis/witgoed . Hij heeft me zo goed geholpen met geven van adviezen en kiezen naar de goede fornuis. Ik weet zijn naam niet maar wil heel graag bedanken!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Mujde,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beverwijk.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zamzam 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb heel erg goed geholpen door medewerkers van BCC. Ik was daar gegaan voor een laptop te kopen en lukt me niet 2 met te betaling. Die 2 keer hadden me voor me de laptop gereserveerd 14 dagen. Dat was voor me opluchting 😌. Verder ze helpen me welke product moet ik hebben qua kwaliteit en prijs. De service daar is gewoon geweldig. Bedankt BCC en tot volgende keer. ☺️
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Zamzam,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter van bastelaar 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi op afgesproken tijd nieuwe koelkast geleverd en aangesloten ...nette chauffeurs ,hier koop ik meer spullen
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Peter van bastelaar,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en heldere beschrijving, zeer vlotte levering. Net product, werkt prima!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nandy Onsman 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een chromebook gekocht maar ik was toch niet helemaal tevreden. Met de juiste services en uitleg over de verschillende specificaties heb ik een laptop aangeschaft waar ik super blij mee ben. Ik wil BCC hartelijk bedanken voor de top service en de tijd die zij in de klanten steken!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Nandy Onsman,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kuijten Meulendijks 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies en uitleg gekregen van de verkoop medewerker.
Ze nemen de tijd voor je om alle opties te bekijken en door te nemen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Kuijten Meulendijks,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HB 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen via de website, paar dagen later geleverd. Tot in huis. Oude koelkast weer meegenomen, wat geen pretje was. Amerikaanse koelkast nl, die 6 trappen naar beneden moest.
Al met al zeer goede service.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste HB,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilma 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie ruime en overzichtelijke zaak met veel artikelen. Zeer klantvriendelijk en meedenkend!
Artikel niet zelf in huis maar wel in een ander filiaal, dan wordt het kosteloos thuisbezorgd.
Wat een service!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Wilma,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeanette 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden echt goed geholpen in de winkel ze hebben al onze vragen goed beantwoord en met hun goed advies hebben we een wasmachine en een droger gekocht en met de service om aan de deur te betalen was erg handig. De dag van de bezorging ging alles vlekkeloos ze hebben 10 min eerder gebeld om te laten weten dat ze onderweg waren. Ze hebben met netjes op zijn plet gezet in de garage. Erg tevreden met de service van BCC!!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jeanette,

Bedankt voor jouw review over onze services. Veel plezier met de aankopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kj 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld. Online besteld en keurig en snel aanwezig bij gekozen filiaal.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Kj,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kopen hier bijna al onze elektrische aankopen
Het is een gezellige winkel
Met bekwaam en goed personeel die goed advies geven
Goede services en gedegen garanties
Alle aankopen staan bij hun in het systeem en bij problemen dan wordt het snel opgelost door een nieuwexemplaar te geven als het kan (hebben wij al 3x meegemaakt)
Wij voelen ons nooit belazerd
Ga zo door 👍🏼👍🏼👍🏼👴🏼
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gert van Muijlwijk 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fantastisch mooi scheerapparaat heeft mijn man bij uw winkel gekocht voor de door hem gespaarde freebees. Veel spaaracties zijn zinloos, omdat je er artikelen voor kunt krijgen, waar je vervolgens weinig aan hebt. Totaal anders is deze aankoop!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Gert van Muijlwijk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeu 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi assortiment in winkel.
Aardige deskundige uitleg en advies.
Correcte levering.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jeu,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G Welten 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi winkel vriendelijk personeel. Gezellig personeel en behulpzaam. Ik raad iedereen aan bij BBC gegaan kijken of te kopen.goed bevallen vandaag
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste G Welten,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en gezellige en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een fijne website, gemakkelijk te navigeren met genoeg keuze in producten. Bestellen en betalen gaat vlot en snel, gehele proces is duidelijk en overzichtelijk. BCC is zeer aan te bevelen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Jongenelen 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg over alles wat wij vroegen.
T.V thuis laten brengen , keurig netjes geïnstalleerd met duidelijke uitleg.
Wij zijn erg tevreden
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste J.Jongenelen,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annet 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben bij deze winkel gekomen omdat ik wat besteld had via internet en het artikel kapot was. Vond het wel vervelend dat ivoor de tweede keer terug moest komen. Heb uiteindelijk een nieuw artikel gekregen helaas niet dezelfde als ik gekocht had,
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Annet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fijne winkelervaring. 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies vaak voor de BCC omdat je er goed geholpen word. Personeel is vakkundig en aardig. En vooral ze hebben voorraad van de producten. Want het meest frustrerend zijn de zaken die online alles verkopen ,maar niks op voorraad hebben.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over jouw fijne winkelervaring.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Max Verhoeven 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren hier op maandag geweest en hebben toen heel goed uitleg gekregen over een tv scherm, wat wij wilde aanschaffen. Na een paar dagen nagedacht te hebben kwamen we terug bij dezelfde winkel en de werknemer wist nog precies welke tv wij wilde hebben. De werknemer was heel vriendelijk en heeft ons uitstekend geholpen
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Max Verhoeven,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Co de Bondt 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte advisering, goede prijs en plezierig contact.
Product was op voorraad en kon gelijk meegenomen worden.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Co de Bondt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden zeer goed geholpen. Er is een goede service. Men kon ons goed informeren over de spullen die we wilden hebben en waar we vragen over hadden.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel vind ik de beste in mijn omgeving is maar 15 minuten van mij verwijderd.het is daar gezellig winkelen en het heeft een ruimtelijke indeling. Het personeel is heel goed geïnstrueerd als het over een product gaat.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vlietstra 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op alle vragen een duidelijk antwoord Het komt oprecht en eerlijk over Niet het gevoel dat het een verkoop praatje was
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Vlietstra,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geholpen door ervaren en bekwame verkoper, hij gaf goede tips en nam alle tijd voor ons. Met tevreden gevoel naar huis met mooie TV.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel werden we zeer goed geholpen en de bezorging was goed geregeld. Nette jongens en keurig volgens afspraak
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over onze keurige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter van Haarlem 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen in de winkel. Duidelijk en eerlijk antwoord op mijn kritische vragen. Geen hosanna verhalen.
Ook duidelijke afspraak over bezorging. Goede communicatie met de chauffeur over de het bezorgtijdstip. Plaatsing en installatie perfect uitgevoerd door zeer beleefde medewerkers.
Onze complimenten.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Peter van Haarlem,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koos 04-09-2020

Algemene score

10,0
Fantastisch advies en informatie gekregen van verkoper Tom in BCC Veghel. Tom heeft ons op een heel vriendelijke wijze een zeer duidelijke uitleg gegeven over de diverse stofzuigers. Wij kwamen voor een bepaald merk, maar door een onafhankelijk advies hebben we uiteindelijk een betere keuze gemaakt.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Koos,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vestiging in Heerlen bezoek ik graag, medewerkers zijn altijd behulpzaam en enthousiast. Een groot voordeel van BCC is dat ze VVV bonnen accepteren. Daarnaast is het uitgebreide assortiment een grote plus en het feit dat ze de aankoopbon ook nog via mail doen toekomen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

remcoandcircle@gmail.com 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en heldere produktbeschrijvingen. Zoekspecificaties zijn uigebreid om de juiste keuze te maken. Snel in bezorgd. Top
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste remcoandcircle@gmail.com,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L.johan 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prettige ruime winkel. Het personeel is altijd zeer behulpzaam en bekwaam. Alles gaat met het nodige grapje en echt persoonlijk contact! Prima!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste L.johan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liberto Fernandes 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I am a foreigner in this country, but early on in my days here I learned that BCC was a trustworthy company to purchase quality products for very good prices. Everytime I can I shop through BCC.

So far my experience has been nothing but tremendously good. Website is user friendly, at the physical shop the employees are very polite and helpful, all my purchases made me happy especially with the quality of the products and fast delivery.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Dear Liberto Fernandes,

Thank you for your review about our shop, website and employees.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Kato 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, goed te filteren . Vlotte bezorgimg, top voor elkaar. Product was eenvoudig te installeren.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Kato,

Bedankt voor jouw review over onze website en de bezorgng.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Judith 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima ervaring met BCC!
Online bestelling van m’n wasmachine was makkelijk, en snel leverbaar.
Bezorging prima verlopen! Werd netjes op de hoogte gehouden van de levertijd op de dag zelf. Bezorgers liepen zelfs voor op schema en ik kreeg een telefoontje toen ze op ca. 7 min afstand zaten. Wasmachine netjes naar zolder gebracht en aangesloten (de aansluiting zijn wel extra kosten)de oude machine afgevoerd.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Judith,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michiel 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Webshop al 2x bestelling gedaan en is allemaal prima verlopen. Vind het ook prettig dat ik bij fisieke winkel in de buurt terecht kan mocht er iets niet goed zijn aan het product en voor advies.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Virgenie 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede en vriendelijke ontvangst bij entreee winkel. Zeer deskundig advies.
Een zeer goed en deskundig team .
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Virgenie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veronique Le 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn eerste wasmachine gekocht via BCC en meer dan tevreden over de webshop! De website was duidelijk met gemakkelijke betaling via Ideal.
We hadden bij de levering ook gekozen voor het aansluiten van de wasmachine. De avond voor de aangegeven dag van de levering kreeg ik een sms binnen welk tijdvlak de bezorgers zouden komen. Op de dag zelf kreeg ik keurig een telefoontje ± 15min van tevoren dat ze eraan kwamen en ook precies binnen het tijdvlak zoals aangegeven. Alles was geinstalleerd binnen 10min en de bezorgers waren zeer vriendelijk! al met al een hele goede ervaring gehad met BCC, ik zou hier zo weer bestellen!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Veronique Le,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mark 04-09-2020

Algemene score

1,0
AirPods 2 gekocht bij BCC Helmond, helaas wilde men niet meegaan met de laagste prijsgarantie.
Het prijsverschil met een andere winkel was slechts € 5,- maar deze is niet in de buurt van Helmond.

Waarom er een groot logo met
‘LOW PRICING’ staat afgebeeld vraag ik me dan ook af?

Ik ga er vanuit dat het product wel gewoon goed is.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Mark,

Bedankt voor jouw review. We willen hier graag meer van weten, kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Droppie 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd gezellig winkelen bij BCC en vriendelijke bediening. Correct geholpen en bij niet op voorraad de volgende dag gratis thuis bezorgd. Top
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Droppie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor BCC Muiden gekozen omdat je daar nog kan parkeren zonder te hoeven betalen maar bovenal door het vriendelijke personeel. Je wordt snel te woord gestaan door verkopers met goede informatie en adviezen, die niet opdringerig zijn maar je helpen bij je keuze. Deze winkel is aanbevelenswaardig.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B. de Gardeijn 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet hadden we een wasmachine gevonden die voldeed aan onze wensen. Hup naar de BCC winkel, enkel was deze niet voorradig in de winkel. De verkoper heeft ons perfect geholpen in de winkel via zijn PC waarop hij ook alternatieven toonde. De koop gesloten en een leveringsdag afgesproken, Deze lag naar onze wens 6 dagen later. Perfect via email en sms berichten gecommuniceerd op welk tijdstip de wasmachine werd geleverd. Ook de plaatsing in huis was erg goed via de twee bezorgers. Kortom een hele fijne ervaring van aankoop en service en levering. Niets aan toe te voegen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste B. de Gardeleijn,

Bedankt voor jouw review over jouw ervaring bij de aankoop en de levering van de nieuwe wasmachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Burlet 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en competente afhandeling. Prettig contact.Goede vergelijking tussen produkten.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Burlet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 04-09-2020

Algemene score

4,0
Prijs is in 4 weken €80 duurder geworden. Geen advies, geen uitleg en geen compensatie.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review. We snappen dat het vervelend is wanneer producten duurder worden. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews