Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijn 09-09-2020

Algemene score

1,0
Nieuwe laptop kapot aangeleverd gekregen. Reparatie duurde lang. Moest de laptop meerdere keren brengen omdat ze het niet goed gemaakt kregen. Nieuwe laptop bij andere zaak gekocht. Deze laptop is waardeloos. 1300 euro weg, verschrikkelijkste klanten service ooit. In de winkel niet netjes en asociaal(was wel in helmond dus dat verklaart misschien heel wat) online negeren ze me gewoon. Ergste winkel ervaring ooit. Ik hou het bij coolblue
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Marijn,

Bedankt voor jouw review. Dit klinkt niet als de service die je van onze zou mogen verwachten. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Julia 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supervriendelijke mensen en heel goed en efficient geholpen!. en wat ook fijn was dat ze niet opdringerig zijn
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Julia,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf het binnen stappen t/m je de winkel weer verlaat super geholpen. Wat wij erg waarderen, is dat een collega het niet precies wist, over een bepaald onderwerp, hij er een collega bijhaalde die op dast vakgebied wat meer thuis was, top. De Coronaregels werden goed nageleefd en was duidelijk voor de klanten. De inmeet service was ook erg vriendelijk. Daarna gingen wij gelijk naar de winkel het van jullie aan the Wall Utrecht. De service was weer top en zaken gedaan en afspraak, wanneer plaatsen, erg tevreden dus. De dame aan de Kassa, erg vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjan 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als steeds een fijne winkel, personeel staat voor je klaar. is vriendelijk en deskundig. Ben tevreden met het product dat ik kocht
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Sjan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en deskundig personeel. Ik had een bluetooth speaker gekocht maar deze bleek niet te werken op mijn TV. Met excuses voor het advies werd ik de volgende dag keurig geholpen aan de speaker die wel verbind.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Desiree 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Als je een overzichtelijk aanbod wilt en Te woord gestaan wilt worden door een vriendelijke verkoopadviseur Dan ben je bij CC aan het goede adres. Fijn ook dat je de bon digitaal. Een-op-een papier krijgt.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Desiree,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ad 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb eerst gebeld om te vragen of het artikel wel echt aanwezig was. Dit bleek zo te zijn en gelijk de bestelling telefonisch geregeld. Ging erg goed. Minder was het betalen met creditkaart. Na twee keer heb ik een nieuwe mail gekregen om het nog eens te proberen maar ook hierbij werkte de creditkaartbetaling niet. Toen via Ideal en dat werkte in 1 keer goed. Binnen dag product in huis gekregen. Ze maakte waar wat ze beloofde en dat maak je niet zo vaak meer mee.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste ad,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam Goossens 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede ervaring met voorlichting van eerder aangeschaft product, de HP notebook met touchscreen (Chromebook) voor onze dochter startend studente aan de HBO V. Zelfde chromebook ook voor onze zoon aangeschaft die ROC S& B gaat doen. Helaas de aanbiedingsweken misgelopen dus meer betaald dan nodig. Hulp was verder wel prima van de verkoper
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Fam Goossens,

Bedankt voor jullie review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke, heldere site met goede omschrijving van de producten. Veel keus en de prijs van het gekozen artikel oké. Gebeld met klantenservice en daar vlot, vriendelijk en deskundig geholpen. Het artikel , de afzuigkap, kon direct de volgende dag geleverd en gemonteerd worden door ook nu weer vriendelijke en kundige BCC-monteurs. Ben heel blij met deze koop!
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw review over onze website en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vincent V. 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website, met een goede omschrijving van de producten. Qua prijs doen ze ook niks onder aan andere prijs agressievere Websites.
Wij hebben voor deze BCC gekozen omdat zij met de verlengde garantie, wel de goedkoopste waren.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Vincent V,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sterre 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb het binnen 24 uur binnen gekregen, precies zoals beloofd (volgende werkdag). Ik had mijn verkeerd emailadres ingevuld en heb een whatsappje gestuurd, ook dit was meteen opgelost en aangepast. Al met al goede service!
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Sterre,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cheraine Jor 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het moment dat we in BCC stapte werden we meteen met een glimlach geholpen. Goede tips en advies gegeven om een koelkast aan onze wensen te vinden. Ook hebben ze me geholpen met het overstappen naar Essent met een cadeaubon van 175 euro. Helaas werkte dat op dat moment niet , toch van alles geprobeerd. Maar we moesten terug komen, dat was helemaal niet erg. Dagen later kwamen we terug en herkende ze ons nog, en weer waren we heel erg goed geholpen.
Bcc Zaandam, echt een aanrader!
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Cheraine Jor,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zaandam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

albertdols 08-09-2020

Algemene score

10,0
Vakkundige voorlichting, goed meedenken over verzekering, alternatieve mogelijkheden geboden inclusief scherpe prijs voor product. Twee dagen later na melding prijsverschil met MM laagste prijsgarantie laten gelden, een week later nogmaals. In beide gevallen terugboeking van verschil via pinpas. Zeer tevreden over eerlijke behandeling en nakomen van beloftes. Zeer behulpzame medewerker helpt bij het inladen. Iedereen luisterend en inlevend. Begripvol en zonder morren. Hier voelt een klant zich echt nog koning!
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste albertdols,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Beau 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een zeer keurige man die mij hielp want was aan het zoeken naar air pods .
En hij vroeg me of ik wat luxere versie ik weet even niet meer hoe die werd genoemd maar ik wou de air pods hebben van €149
Ik ben heel erg blij hoe ze me hielpen in de winkel van Leidschendam
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Beau,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gul 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is ordelijk, je wordt snel en deskundig geholpen. De medewerkers zijn klantvriendelijk en snel. Onlineshop is ook overzichtelijk en geeft genoeg informatie over producten, bestellen gaat snel en gemakkelijk. Retourneren van artikelen is ook geen probleem en wordt op een nette manier afgehandeld.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Gul,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H Boom 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren in Beek in de winkel geweest voor een dab radio van Sony. Alleen in het zwart in de winkel. Winkel heeft voor mij een witte besteld en gratis thuis laten bezorgen . Dag erna om 14.00uur al in huis. Geweldig. Wat een service.
H. Boom Maastricht
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste H Boom,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Auke Visser 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk, duidelijk en deskundig onderbouwd advies over onze aankoop, van een magnetron.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Auke Visser,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

eenRuud 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima artikel (ventilator) tegen een schappelijk prijsje. Razendsnelle levering, in een DHL pakketautomaat. Beter kan echt niet. Dat ga ik vaker doen, bij BCC.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste eenRuud,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pia 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zelf naar de winkel gegaan omdat ik graag advies wilde hebben. Ik heb een duidelijk advies gekregen en dus goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Pia,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MTG 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging. Het bestelproces was heel eenvoudig en het was fijn om de levering te kunnen volgen
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste MTG,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Galia Marcus 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super klantvriendelijk, de medewerker had alle tijd en aandacht voor ons, top!
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Galia Marcus,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 08-09-2020

Algemene score

8,0
Goede bereikbaarheid. Werd snel en vriendelijk geholpen. Medewerker was goed op de hoogte van de verschillen tussen de verschillende types Senseo apparaten. Toppie!
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en kundige medewerker. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ZM 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk. De communicatie per mail is duidelijk en vriendelijke bezorgers die keurig op tijd kwamen.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste ZM,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivo 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik twijfelde welke nieuwe telefoon ik zou kopen, en ging daarom naar de winkel voor advies. Daar werd ik heel prettig en deskundig te woord gestaan. Men nam alle tijd voor me, en probeerde me niets op te dringen. Precies zoals ik het gewend ben van BCC!
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Ivo,

Bedankt voor jouw review over het deskundige en klantgerichte advies in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob S. 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen via de site is heel makkelijk. De site is heel duidelijk en je kan vlot bestellen. De levering aan huis was precies zoals omschreven. Via de mail werd van te voren aangegeven wanneer de levering plaats zou vinden en dit verliep geheel volgens de planning.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Rob S.,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lona 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne betrouwbare winkel. Aardige bediening, je krijgt de mogelijkheid om eerst zelf in de winkel te kijken. Zitten niet meteen bovenop je nek.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Lona,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu al een paar keer gemerkt dat ze het scherpst geprijsd zijn. Bestellen en leveren werkt gewoon top; snel en volgens verwachting.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henkschotanus 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop. Gisteren bluetooth-muis besteld en vandaag ontvangen. Het verbinden met mijn laptop was binnen 1 minuut geregeld en conclusie is dan ook dat dit een perfecte koop is.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste henkschotanus,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liz 08-09-2020

Algemene score

8,0
De website geeft genoeg en adequate informatie over de producten.
Kritiek: soms kan de koppeling tussen producten beter. Ik kocht een printer en moest vervolgens erg zoeken welke type cartridges bij de printer hoorde. Dat kan volgens mij sneller en duidelijker.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Liz,

Bedankt voor jouw review en feedback over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kim 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk overzicht van alle artikelen op de webshop, snelle afhandeling van de aankoop waarbij je goed op de hoogte wordt gehouden per mail van de status van de bestelling en daarnaast een zeer snelle bezorgservice.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Kim,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.A.TIESEN 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik er al jaren kom en het personeel is er vriendelijk en nu met het corona
Word er ook nog afstand gehouden en dat is top ga zoo door de groeten
h a tiesen
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste H.A.TIESEN,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo Gobetz 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke en vakkundige medewerkers en behulpzaam.
Sfeervolle en rustige uitstraling in de winkel. Geen opdringerigheid.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Leo Gobetz,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ria 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben bij jullie heel goed geholpen en de verkoper was zeer vriendelijk en we werden rustig te woord gestaan
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Ria,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze vriendelijke verkoper.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elianne 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en geholpen. Ik had een defect artikel binnen de garantie en dit was opgelost. Prima service en vriendelijke medewerkers
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Elianne,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, vandaag bestellen morgen in huis
Er is zoals hoort, een nieuwe product geleverd.
Goed op de hoogte gesteld van status levering.
Over retour geen mening, niet nodig geweest product bevalt goed.
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste, Mike

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pientjes 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meneer begreep heel goed waar ik precies naar op zoek was en binnen een kwartier hadden we de perfecte wasmachine uitgezocht. Zo fijn om dit nog lekker in de winkel te kunnen kopen, is gewoon prettig met zulke grote aankopen. BCC heeft altijd fijne service en de installatie was ook tiptop in orde
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Pientjes,

Bedankt voor jouw review over onze service bij de aankoop en de installatie.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

iainb 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC is een prima winkel, ik koop er altijd mijn spullen. Snel geleverd ook. En handige website
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste iainb,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maarten 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na bestelling snelle levering en op tijd en het tijdslot klopte ook. Werd zelfs verkleind en in die periode ook geleverd. Top !
Officiële reactie van BCC 09-09-2020

Beste Maarten,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvette 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn dat je dus ook kan kiezen voor een leuke outlet condenswasdroger. Wel met kleine beschadigingen maar dat scheelde toch wel even € 170,-. De levering ging perfect! 's avonds een berichtje in welk tijdblok ze komen leveren en dan bellen ze je ook nog even 10 minuten van te voren dat ze eraan komen. Wij zullen als we weer eens iets nodig hebben, zeker een bezoek brengen aan de site van bcc.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Yvette,

Bedankt voor jouw review over onze outlet service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paula 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom graag op uw website en bekijk items die mij interesseren. Ik ben erg blij met de klantenservice, ongekwalificeerde levering per koerier. Ik raad iedereen van harte aan die op de website van BCC koopt
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Paula,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marianne 08-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik geholpen ben bij de BCC in Hilversum, ik kreeg goed advies en uitleg over de verschillende producten en welke het meest geschikt was voor hetgeen ik het nodig had. De winkelmedewerker was zeer vriendelijk en nam ruim de tijd, echt fijn!
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Marianne,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

MJ Visser 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een chromecast, via tweakers kwam ik bij BCC terecht. Duidelijke site, eenvoudig navigeren, snel besteld en geleverd!
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste MJ Visser,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Suzanne 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 dagen achter elkaar langsgeweest om info in te winnen over meerdere producten. Beide dagen vriendelijk, meedenkend en proffesioneel geholpen. Zowel de my cloud als de cardridges waren elders goedkoper en uiteindelijk hebben we het voor die prijs kunnen aanschaffen bij de BCC.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

BesteSuzanne,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arie 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel stuk rustiger dan de grote concurrent. Ook zijn de verkopers minder opdringerig. De keuze en assortiment is wel minder uitgebreid, maar biedt desondanks nog genoeg keuze. Gewoon een prettige, rustige winkel met een goed assortiment op voorraad en anders gewoon te bestellen.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Arie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danis 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na veel aankopen over de jaren bij BCC winkels voor het eerst online een BCC aankoop gedaan. Gemakkelijk en snel bestellen via de duidelijk overzichtelijke site. Goed kloppende omschrijving van artikelen. Betaling snel afgerond en bevestiging via mail aangevinkt. Vanaf bevestigingsmail tot aan bezorging aan huis perfect verzorgd.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Danis,

Bedankt voor jouw review over jouw nieuwe ervaring met de aankoop via onze website. Fijn dat alles gemakkelijk en naar tevredenheid was.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Purdie 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke verkoper. Liet ons echt de voor en nadelen zien van alle wasmachines. Ook de afhandeling was prima bij de facturatie.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Purdie,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website kon ik snel en goed mijn nieuwe stofzuiger en de prijs vergelijken, top! Op zondagavond besteld en maandagmiddag al geleverd, service dus ook top, nog wel nieuwsgierig naar hoe ze de service over (mijn oude stofzuiger retour) op gaan lossen, want helaas nam DHL 'm niet mee... We gaan het zien....
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Linda,

Bedankt voor jouw review. Excuses dat de oude stofzuiger niet is meegenomen. Natuurlijk kunnen we hier alsnog een opdracht voor geven aan DHL. Kun je dan het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dick 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Dat je voor iets meer savonds kunt laten bezorgen is ook een dikke plus. De webshop is zeer overzichtelijk.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Dick,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maarten & Tini 07-09-2020

Algemene score

9,0
Bij binnenkomst werden we gelijk vriendelijk begroet en na het bekijken van een paar printers vroeg een medewerker of hij ons kon adviseren na hem uitgelegd te hebben wat voor printer wij zochten nam hij ons mee naar een aanbieding die wij zelf ook al hadden gezien en na zijn uitleg en enig nadenken hebben wij deze printer gekocht.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Maarten en Tini,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dhr. Storm 07-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product is precies wat ik er van had verwacht, dit doordat de specificaties over het product juist is. Verder over dit product: het is een mooie, snelle en handig draagbare Chromebook.
Officiële reactie van BCC 08-09-2020

Beste Dhr. Storm,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews