Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fred Severs 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na enig geduld om een medewerker beschikbaar te krijgen, is mij goed advies gegeven en heb zodoende een bestelling geplaatst.
De prijs van het opruimingsartikel week af van de computer, werd direct na mijn opmerking gecorrigeerd.
Verder prettige service, wel zelf allert zijn.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Fred Severs,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Zeij 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten naar een nw. telefoon voor in huis , we werden keurig , vakkundig en vriendelijk geholpen door een verkoper mevr. Jeannette.
Een hele fijne en vriendelijke zaak, zag er schoon, netjes en goed ingericht uit .
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Fred Zeij,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd geholpen door een zeer geduldige en bekwame medewerker die uitgebreid de tijd nam en met zijn duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden mij uitstekende heeft geholpen om de juiste keuze te maken. Het door mij gekochte artikel voldoet dan ook nog beter aan mijn eisen en verwachtingen dan vooraf ingeschat.
Uitstekende service.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jacques,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vakkundige medwerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicky 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb word hier altijd goed geholpen klantvriendelijk en als er iets stuk was werd ik meteen geholpen en goed ook nog nooit problemen met BCC gehad top service
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Nicky,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een Samsung magnetron, waarvan ik niet tevreden was met de verlichting, deze was niet helder genoeg om te zien wat er in de magnetron draait. Ik kon de Samsung magnetron ruilen voor een Inventum magnetron, waar ik zeer tevreden over ben. De service is zeer goed bij BCC, zij hebben oog voor de klant, wat ik als zeer prettig ervaar.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mooiweer 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, overzichtelijk, goed personeel, goede service, fijne winkel om rond te kijken. dus mensen ga naar BBC, ipv Buurman Mediamarkt.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Mooiweer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N.v.t. 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een steelstofzuiger. De medewerker heeft ons goed geadviseerd, maar heeft ons de keuze laten doen. Hij heeft niet aangedrongen op een specifiek merk wat mogelijk zijn eigen voorkeur zou kunnen zijn. Hij heeft ook goed meegekeken naar de verschillen in de merken en types
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jessie 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij halen altijd onze witgoed en apparatuur bij de BCC en zijn hier tot aan heden altijd blij mee!
Altijd goede service en de beste prijsgarantie.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jessie,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rudi 02-09-2020

Algemene score

6,0
Ik heb mij zelf goed geholpen als wij komen voor een actie zijn ze altijd net uitverkocht dit is ons al 4 keer gebeurd
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Rudi,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Maori108 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere site. Makkelijk navigeren en bestelen wat ik zocht. Snelle levering!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Maori108,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

somaieh Ahmadain 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
two months ago my old dish washer has been raarnged to be measured, then i have to pay for 50 euro and later when BCC brings the new dish washer i can have 50euro discount. the suitable machine for the proper size according to their advisor were not available she promissed a date in 3 weeks and after that i contacted why they are not making appointment to bring new machine, she replied it is not still availble!! then me angry started to search for another option i myself found another similar machine for even 100 euro cheaper with free instalation offer from BCC, contacted the same advisor and said i want this machine as soon as possible. the appointment time we had 4 our dely of what has been promised and in the bill also instalation cost 80 euro was included, which ii had to remind them it is not the case, finally it is solved but was not nice to be 2 months without dishwasher, when there was a very similar option with even cheaper price. not good advisor! now i am happy with the machine and hopefully 5 years guarantee service!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Dear somaieh Ahmadian,

Thank your for your review. We are sorry about the inconvenience. Even though the problem is resolved, we like to know more about this. Can you give us an ordernumber?

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Femke 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product wat ik besteld heb was hier het goedkoopst. Laat in de avond besteld en de volgende morgen al geleverd, top service!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Femke,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sylvia 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke website waar je makkelijk een keuze kunt maken,
Vragen via de app gaan snel makkelijk en vriendelijk
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Sylvia,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sas1953 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In principe koop ik in de plaats waar ik woon en BCC is daarbij ook nog eens een goede winkel met prettig personeel. Ze helpen met duidelijke uitleg en nemen de tijd ervoor.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Sas1953,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Harry 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig netjes geholpen, s'middags besteld en de volgende dag al in huis
Prima BCC en ik kom zeker nog en.keer terug
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Harry,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

henk 02-09-2020

Algemene score

1,0
bij deze winkel vinden ze het heel normaal dat je 3 weken moet wachten voordat een retourzending is verwerkt... de service is echt nog trager dan dikke...
we hebben op maandag 17 aug een artikel teruggestuurd, en vandaag op 2 september horen we dat het nog wel een week kan duren voordat de betaling wordt verwerkt.
voor ons nooit meer BCC
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste henk,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je ondervindt met de retourzending. Kun je het ordernummer doorgeven, dan kunnen we er even naar kijken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cooldeco 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en hulpvaardig personeel en overzichtelijke winkel.
Parkeren voor de deur maar helaas betaald parkeren.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Cooldeco,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cramignon 02-09-2020

Algemene score

1,0
Het begon allemaal goed. Er waren een paar probleempjes met de aangekochte wasmachine. Daarom werd direct besloten de machine om te ruilen. Bij de levering bleek dat de verlengde elektriciteitskabel niet was aangesloten. De wasmachine werd met een noodoplossing (bungelende stekker) aangesloten. Niet bepaald veilig, maar beter iets dan niets. De servicedienst zou contact opnemen om een monteur langs te sturen. Maar dit gebeurde niet. Uiteindelijk maar zelf gebeld en aan afspraak gemaakt. Alleen kwam er geen monteur opdagen. We zijn inmiddels 2 maanden en 4 afspraken verder, maar iedere keer komt er niemand opdagen. Wees gewaarschuwd, heb geen vertrouwen in de servicedienst van BCC.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Cramignon,

Bedankt voor jouw review. Dit klinkt niet hoe dit zou moeten gaan, excuses voor het ongemak. Kun je het ordernummer doorgeven? Dan kunnen we er naar kijken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theunissen 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, goed en duidelijk advies en goede oplossing voor veranderde bestelling.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Theunissen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rakker01 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig geholpen in de zaak. Ik kom er al jaren voor alle álle apparatuur.
Plaatsing: snel door vriendelijke mannen.
Zeer beleefd en correct.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Rakker01,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Leeuwen 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De BCC-webshop heeft af en toe fantastische aanbiedingen. En ik moet zeggen dat afhandeling en levering van mijn order netjes en supersnel zijn gegaan. Dik tevreden dus!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Van Leeuwen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mw Engels 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC is de winkel waar je altijd een goed advies krijgt. Daarnaast leveren zij uitstekende service en zijn de medewerkers altijd even vriendelijk. Installaties worden keurig verzorgd. Ik ben al jaren een tevreden klant!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Mw Engels,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Benjamin 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie winkel en als man kijk je natuurlijk je ogen uit met al die elektronica en gadgets.

Maar wat maakt deze winkel anders dan andere? De geweldige service! Wat zij voor hun klanten doen is tegenwoordig meer uitzondering dan regel!

Kortom: Topzaak!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Benjamin,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arie 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had gewoon pech met mooie LG curved LED tv. Na 4 jaar strepen in beeld. Gelukkig hadden 3 jaar verlengde garantie gekocht.
Storingsmelding werd snel in behandeling genomen. TV bleek niet te herstellen. Daarna even stil doordat LG na een aantal weken pas reageerde .
Vervolgens nam BCC de afhandeling over. Voor aankoop bedrag van 4 jaar geleden nieuwe TV uit mogen kiezen. In Bergen op Zoom uitstekend geholpen door verkoper Keith. Vandaag nieuwe TV afgeleverd gekregen. Top geholpen.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Arie,

Bedankt voor jouw review over onze service en veel plezier met de nieuwe TV.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marc 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine kapot? Met betaling via paypall snel weer aan de was met bcc. Top product uit kunnen kiezen wat snel geleverd werd. Leverservice houd je tot op de minuut op de hoogte . Alles goed geregeld !
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste marc,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thomas 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een nieuwe TV gekocht . Werd prima geholpen door vakkundig personeel . Wordt goed de tijd voor je genomen en kreeg zelfs nog een extra korting.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Thomas,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerka 02-09-2020

Algemene score

8,0
Goed product, makkelijk te bedienen, was wel een hele onderneming om het uit te pakken aansluiten.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Gerka,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G. Coppola-rietbergen 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld vluggen levering en netjes op tijd bezorgt op de verwachten dag !!!!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste G. Coppola-rietbergen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob Kuijpers 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zelden zo netjes en correct geholpen als bij BCC in Hoorn, hier kan
Geen winkelketen tegenop.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Rob Kuijpers,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilona 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige laptop en super snelle levering,je kunt kiezen wanneer die bezorgd word.Echt top.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Ilona,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan Melssen 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima adviseur in de winkel en zondag besteld en op maandag geïnstalleerd. Sneller kan eigenlijk niet!
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Johan Melssen,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marga 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Misschien dat je even moet wachten voor je geholpen word maar dan neemt het personeel ook ruim de tijd om je te helpen en te adviseren en met je mee te denken!
Voor mij gewoon een fijne winkel waar je herkent omdat je er vaker wat koopt en het personeel er al langere tijd werkt.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste marga,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M van de Ven 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben in de winkel uitstekend geholpen. Goede uitleg op mijn vragen. Ben hier zeer tevreden over.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste M van de Ven,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard dW 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelproces verliep soepel en de info over de bestelling en levering werd goed gecommuniceerd. De informatie over de producten op de internetsite is vrij compleet. Bovendien heeft de winkelketen fysieke winkels. Gemakkelijk voor vragen of andere service.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Gerard dW,

Bedankt voor jouw review over onze website en winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jojo 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. De winkel is mooi en ruim opgezet en heeft een hoop producten op voorraad. Bij mijn aanschaf ben ik uitstekend en kundig geholpen. Ik werd goed geadviseerd en ben blij met mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Jojp,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Siemen 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkelmedewerker was behulpzaam, vrolijk en vriendelijk. Goed en vlot geholpen. Prijst niet alleen aan wat duurder is, maar luistert naar wat je aan geeft nodig te hebben.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Siemen,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Appelmelk 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij deze zaak. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De winkel is dicht in de buurt en makkelijk te bereiken. Ik had kapotte oortjes. Deze worden nu opgestuurd en ik kreeg een vervangend produkt. Was wel duurder de rest heb ik dus bij betaald.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Appelmelk,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Derk 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via deze duidelijke site heb ik mijn product gevonden en kunnen uitkiezen met genoeg informatie. Daarna was het makkelijk te bestellen en had ik de volgende dag mijn product al in huis, terwijl ik op zondag bestelde... TOP
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Derk,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Angelique 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor informatie rondom steelstofzuigers naar BCC Arnhem gegaan.
Zoals altijd vakkundig geadviseerd. Ook diverse stofzuigers kunnen uitproberen .
Uiteindelijk een stofzuiger gekocht waarbij er een paar dagen later een actie was. Hierover netjes geïnformeerd en opgelost.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Angelique,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marinus 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kijk echt wel naar de voordeligste prijs deze tijd maar ook een goede service vindt ik belangrijk.
mijn ervaring bij BCC is super ik heb er diverse producten gekocht en altijd word er de tijd voor je genomen zodat ze met een goed advies kunnen komen.
mijn laatste aankoop was een hp printer, deze was bij de mediamarkt 50 euro goedkoper en dat is toch geld na het laten zien van de mediamarktprijs werd de BCC prijs zonder probleem aangepast ... echt super daar ik de klantvriendelijkheid en service een stuk aangenamer vind bij de BCC
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste marinus,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

hannie aret 01-09-2020

Algemene score

9,0
een keurige nette behandeling goed advies en leiuke verkopers leuke aanbiedingen ik ga er gauw nog eens heen
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste hannie aret,

Bedankt voor jouw review over onze leuke verkopers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

lucien 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd goed zaak met vragen kan je altijd terecht
gisteren in de avond bestel volgende dag al geleverd
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste lucien,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijke winkel .
Heb je een probleem BCC lost het op.
Bestelling netjes en correct afgeleverd.
Ben heel te vrede met mijn aankoop en het advies van BCC.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Eijkman 01-09-2020

Algemene score

9,0
Er duidelijke informatie gegeven over het apparaat dat we wilden kopen. Er werd alle tijd genomen voor de klant. Er werden ook verschillende andere merken getoond en uitgelegd De verkoopster was heel vriendelijk en legde alles rustig uit
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Fred Eijkman,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Miranda 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen. Artikel was eigenlijk niet meer in de aanbieding, maar omdat dit nog niet aangepast was toch voor de aanbiedingsprijs gekregen.
Top, zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Don 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen op de website ging vlekkeloos. De bezorgers waren vrolijk en deden de installatie vakkundig. Wel kwamen ze pas een kwartier na de aangegeven bloktijd.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Don,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Schaap 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een service als geen ander ,en voor een klein bedrag toch alles uit de kast halen ,super.
BCC spijkenisse top
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Schaap,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Spijkenisse.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hein 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom er vaak. Goeie service en goede producten. Ze weten waar ze over praten.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Hein,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bosmans 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Shop? We waren gewoon in de winkel en hebben de medewerker gesproken over de aankoop en de zooi gekocht. Gelijk gevraagd over een vorige aankoop, vriendelijk plus vakkundig antwoord gekregen. Dus ik zou die winkel met hun crew geen shop willen noemen.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste Bosmans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Smeets 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig advies in de winkel. Goed en vriendelijk geholpen. De prijs van het product was zeer goed in vergelijking met andere winkels. De kwaliteit van het product zullen we nog moeten ervaren. Voor levering een bericht ontvangen met een tijdsindicatie. Enkele minuten voor levering belde de chauffeur nog om aan te geven dat hij eraan kwam. Van aankoop tot levering een zeer goede service.
Officiële reactie van BCC 04-09-2020

Beste M. Smeets,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews