Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eth 11-09-2020

Algemene score

9,0
Super goed leuk geholpen door de medewerker. Zeer klantvriendelijk en deskundig.
Het apparaat werkt heel goed en dan heb je de winkel heerlijk dichtbij. Ik heb al meer spullen gekocht in het verleden wat ook zeer goed bevallen is. Ik kom dus zeker terug als ik iets nodig heb.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Eth,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fabio 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb 1 week geleden de nieuw soundbar van Sonos gekocht via bcc. Dit gaat om de Sonos arc en wat een geluid zit hier in zeg, echt een aanrader.

De soundbar was snel en duidelijk te vinden in de webshop van bcc. Alleen door de verminderen productie in de corona tijd. Zijn er verkeerde soundbars geleverd binnen Nederland.
Dus ik had er 1 geleverd gekregen met een Amerikaanse stekker, gelukkig kon ik de stekker zonder enige moeite omruilen in de BCC winkel bij mij in de buurt.

Rondom raad in BCC door de goede service en duidelijk informatie over de producten. Zo wel de webshop als de winkels!
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Fabio,

Bedankt voor jouw review over onze service. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P. 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word altijd prettig geholpen en ook nu was er een deskundige medewerker beschikbaar om me te helpen.

Op zich ben ik altijd erg tevreden over de service die BCC verleent, vandaar dat ik er graag terugkom. Wat ik tegenwoordig wel vervelend vind, is de aanbieding die zij via Essent leveren, waardoor er een beetje aangedrongen wordt op in contact komen met de medewerker van Essent. Als ik een product in een winkel koop, vind ik het heel onprettig om ineens een energiemaatschappij in mijn gezicht geschoven te krijgen. Dat de vraag er is, is prima, maar er moet niet zo op aangedrongen worden.
Als deze actie zo blijft en ook de volgende keer weer zo wordt aangepakt, weet ik niet of ik nog naar de BCC terug zal gaan.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste P.,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes een bevestiging gekregen omtrent datum en tijd bezorging. Nette bezorging
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Bas,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joost 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies, uitstekende service en klantgericht. Aardige verkopers met humor. Ze proberen je nooit iets aan te smeren en luisteren naar de klant. En uiteindelijk altijd een goede scherpe prijs.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Joost,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte hulp van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid Krediet 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik.koop al jaren bij BCC Alexandrium
Ook al jaren bij dezelfde verkoper Hicham
Dit vanwege de deskundige vriendelijke en klantgerichte behandeling
Ook de service is prima en ik heb al meerdere vrienden en familieleden daar aangebracht als klant
En ook deze waren allemaal zeer tevreden
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Ingrid Krediet,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Guillaume 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en deskundige hulp van medewerker bij oriëntatie en aanschaf van het produkt.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Guillaume,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

fam de Bruin 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Waren wat problemen met online bestellen, met WHAT’S ap van Bcc opgelost. Volgende dag stond onze bestelling keurig klaar in de winkel
Kortom heel erg tevreden
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste fam de Bruin,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ovivanderv 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Warmtepomp droger van samsung aangeschaft voor een geweldige prijs en het bezorgen ging super soepel , leuke gasten en hop hop erin en eruit snel en netjes helemaal top
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste ovivanderv,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joey 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling van mijn bestelde Google Chromecast apparaat.
Bevestigings mailtjes direct binnen na bestelling.
Ga zo door BCC
En tot de volgende !!!

Reageer

samsung tv 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper luisterde stelde de juiste vragen en gaf uitstekende adviezen. Vriendelijke houding. Maakte oogcontact
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

LL 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede service. 's avonds laat besteld en vanochtend om 9.30 uur al bezorgd. Niet alleen goede service, maar ook nog eens de beste prijs.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste LL,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Büsra 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke en nette winkel, binnen no time gevonden wat ik nodig had. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Büsra,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W.J.H. ten Have 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
van begin tot eind alles prima. Goede voorlichting bij aankoop in de winkel, veel uitleg op internet, komen al hun afspraken na en bij de aflevering en installatie. En de scherpste prijs. En zeer gezellige en correcte aflevering en installatie/aansluiting.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste W.J.H. ten Have,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 11-09-2020

Algemene score

2,0
Staan weer producten op de site die ze niet kunnen leveren Ben benieuwt of ik weer 4 maanden moet wachten Had een tv besteld en betaald in november en kreeg hem in februari Was op voorraad in een winkel maar klantenservice wou hem daar niet laten ophalen zodat die bij mij bezorgd kon worden Bedrijfsleider Marcel heeft hem toen opgehaald Nu een broodrooster besteld nu in winkel zo dat ik nog niet hoef te betalen Hopelijk sneller
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review. Wat een vervelende situatie, excuses voor het ongemak. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D.Purmer. 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
In augustus een tv gekocht zijn toen keurig en deskundig geholpen.Woensdag 9 september een sound bar gekocht bij een ongeintreseerde verkoper.
Officiële reactie van BCC 13-09-2020

Beste D.Purmer.,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas Vogel 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk uitleg over mogelijkheden van laptops, ook de mindere kwaliteiten werd aandacht aan besteed
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Bas Vogel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Coos van den Hoek 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals steeds weer als we een bestelling plaatsen bij BCC was ook deze levering weer uitstekend verzorgd. Wij zijn trouwen afnemers en zullen dat zeker blijven dankzij de fantastische service.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Coos van den Hoek,

Bedankt voor jouw review en we zijn blij met jullie als een van onze vaste klanten.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk vlemmings 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben behandeld door een zeer goede verkoopster mijn tv was niet leverbaar op haaradvies heb ik andere gekocht goed advies van haar bedank kira
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Henk vlemmings,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is makkelijk, overzichtelijk en dus relaxed winkelen in de webshop.
Ik ben al jaren een klant van de "gewone" winkel in Zaandam waar het ook altijd al relaxed winkelen is en je altijd vriendelijk, goed en deskundig wordt geholpen.
Omdat het artikel wat ik zocht niet in de winkel voorradig was heb ik de webshop bezocht en vond heel snel wat ik zocht en ..... de volgende dag in uitstekende staat ontvangen!
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak in onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raf 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik mijn Karcher via bcc besteld rond 22:00 en een dag later iets voor 14:00 ontvangen.
Reden dat ik bij BCC heb besteld, ik heb de reviews van bol.com en anderen gelezen. En daar kwam toch vaak naar voren dat iemand dat product retour heeft gestuurd en dat ze dus nu een (gebruikt) product hebben.
Ik wilde dit risico niet nemen en koos daarom voor BCC.

Had wat krasjes (transport schade), na een paar fotos naar BCC gestuurd te hebben werd dit ook weer netjes opgelost.
(Heeft een paar uur gekost)
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Raf,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mehmet 11-09-2020

Algemene score

1,0
Heb vorige week Apple laptop gekocht met volgende dag verzending. Had ook mail gekregen met tijd van levering maar hebben ze niet gedaan, ze hadden over fraudechek controleren ze of ik betaald heb of zo . Na bellen en chatten na 5 de dag kreeg weer mail wordt volgende dag verzonden , dag later weer mail hebben we niet meer op voorraad !! Dit is wel erg slordig van hun ..
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Mehmet,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stan 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel personeel is erg vriendelijk en word goed geholpen winkel is erg duidelijk ingedeeld en makkelijk te vinden
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Stan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

layla ali 11-09-2020

Algemene score

10,0
deze winkel is goede winkel mensen werkt ook goed daaaroom kies ik ook ben ik klant alang ik ben erg tevreden
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste layla ali,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AnsHoffius 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper erg vriendelijk/goede voorlichting. Toen ik per abuis zijn pen pakte om naam en postcode te noteren was verkoper duidelijk (terecht) geïrriteerd. Herpakte zich direct en bleef zeer correct en behulpzaam. (ivm corona had ik zijn pen niet mogen pakken).
Vr groet xxxx
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste AnsHoffius,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans / Connie 10-09-2020

Algemene score

9,0
De wasmachine was heel goed getest bij de Consumentenbond op internet gezocht en kwam uit bij BCC als een van de goedkoopste maar buiten dat de machine werd keurig van tevoren gemeld wanneer deze bezorgd zou worden en de chauffeur nog eens ongeveer 10 minuten van tevoren keurig thuisbezorgd en uitgelegd hoe de machine moest worden aangesloten en voor de eerste keer moest worden gedraaid
en de oude machine werd ook netjes meegenomen dus wij zijn absoluut tevreden met BCC
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Hans / Connie,

Bedankt voor jullie review over onze bezorgdienst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilma 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg van de verschillende opties met alle voor en tegens van de verschillende merken. Aardig en kundig
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Wilma,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

GP 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel. Keurig te woord gestaan en ik heb een goed advies gekregen. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens marktconform of zelfs beter.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste GP,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

a van Rijn 10-09-2020

Algemene score

1,0
de shop was goed en ik werd goed geholpen en er werd mij gegarandeerd dat het product goed was en dat de verkoper het product zelf bij mij op zal halen als het niet werkt.
het product werkt niet en ik heb dit de volgende dag gemeld bij het bedrijf
er zou meteen werk van gemaakt worden maar nu 4 dagen later heeft de verkoper niet gereageerd de klantenservices is niet bereikbaar de winkel is niet bereikbaar
ik voel mij bestolen en opgelicht
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste a van Rijn,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en komen graag met je in contact. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan Driel 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
netjes en deskundig voorgelicht zonder dwang om te kopen,veel winkels alleen doos verkoop
maar nooit bij bcc daar blijven ze zeker menselijk,ben dus al jaren vaste klant bij ze !
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste jan Driel,

Bedankt voor jouw review en we verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel, wat ook terzakekundig is. Altijd een goed advies en men neemt hier nog tijd voor de klant.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E de Boom 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk website goede prijs/kwaliteit verhouding.
De levering was perfect zou geleverd worden tussen 3 en 5 en tien voor 3 een telefoontje dat ze er over 5 min zouden zijn .
Zeer tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste E de Boom,

Bedankt voor jouw review over onze website en de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.k 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed advies,

Vriendelijk personeel. Komen hun afspraken na.
Ik ben zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste G.k,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Remco Lobbezoo 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben in de winkel in bergen op zoom geweest, was eigenlijk de eerste keer dat ik bij bcc kwam maar ik was verbaasd van de vriendelijke medewerkers, goede hulp en snelle service. Hier kunnen concurrenten nog veel van leren!
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Remco Lobbezoo,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Bergen op Zoom.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig geholpen door een aardige verkoopster. Niet alles was op te lossen omdat de aankoopbon niet te vinden was( mijn fout). Maar ik ben tevreden met de inspanning die geleverd is door de medewerkster en de aanschouwelijke uitleg de werking van het aangekochte apparaat. Niet het eerste bezoek, en ook nu weer prima!
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Mieke,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tegen een hele goede prijs 's avonds een telefoon besteld. Geheel volgens afspraak de volgende dag al geleverd. Ondertussen keurig op de hoogte gehouden van de stappen in het leveringsproces. Prima dus!
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over de levering en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.J.P. Velenturf 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is klantvriendelijk, altijd behulpzaam, snelle verzorgde verzending met mogelijkheid om het
pakket goed te volgen met juiste tijd.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste G.J.P. Velenturf,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric Pisters 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen door de jongedame in de zaak in Sittard. Ze nam heel veel tijd om zowel de combi-oven alsook het stoomstrijkijzer uit te leggen. Ben sowieso al jaren tevreden over de service bij BCC.
Kan het iedereen aanbevelen, dik tevreden.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Eric Pisters,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en snel geholpen bij BCC Zeist. Ik had m'n keuze al bepaald via de website, welke overzichtelijk en compleet is, maar ik wilde de koel/vriescombinatie graag nog even in het echt zien. Bezorging op alle fronten prima, van communicatie tot aan de plaatsing van de koelkast.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zeist.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Duncan 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is overzichtelijk en werkt heel intuïtief. Levering geschiede snel en gedurende het hele proces tot aan de aflevering thuis werd ik goed op de hoogte gehouden.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Duncan,

Bedankt voor jouw review over de levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HTW GIESEN 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel accuraat en precies volgens afspraak. Twee zeer nette monteurs hebben mijn nieuwe apparaat vakkundig aangesloten. Petje af ga zo door.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste HTW GIESEN,

Bedankt voor jouw review over onze installatieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jww 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week ben ik bij de BCC in Veenendaal langs geweest voor een nieuwe tv. De tv zou worden opgestuurd, maar bleek een dag van te voren toch het verkeerde type te zijn geweest.

Na telefonisch contact is er meteen een nieuwe/betere tv geregeld voor hetzelfde geld. En een welgemeend excuus van de verkoper.

Dit is een stukje klantenservice dat ik echt waardeer. Meteen in oplossingen denken en dit vervolgens uitvoeren.

De tv staat inmiddels in mijn huis, en ben er zeer blij mee.
Geweldig product met geweldige service van het personeel uit Veenendaal.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Jww,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veenendaal.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander B. 10-09-2020

Algemene score

1,0
Zeer treurig. De website legt bezorginstructies summier uit (achter info-bolletjes). Mijn oude wasmachine werd niet meegenomen omdat deze nog binnen stond. De jongens konden niet eventjes de werkgever bellen voor een oplossing. Bijbetalen vond ik geen probleem, die optie kreeg ik alleen niet. Ik moest zelf even bellen, maar ze konden daar niet op wachten. Helaas BCC, ik zag zo mijn nieuwe wasmachine de wijk weer uitrijden. Na een half uurtje in de wacht kon ik doodleuk nog een week extra wachten. Nou jongens, Cool Blue levert hem morgen al. Gemiste kans.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Sander B.,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. We willen hier graag meer van weten, kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karen 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering, allemaal gewoon zoals het hoort. Fijn dat ik het Produkt een maand kan proberen.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Karen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Monique 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website met goede uitleg en scherpe prijzen en snelle levering !
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Monique,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeffry 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel besteld goed geholpen klant vriendelijk en snelle service en levering in mail netjes de gegevens ontvangen en de volg code was uitstekend
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Jeffry,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jose 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben echt goed geholpen nadat ik n mankementje ontdekte aan mijn nieuwe outlet fornuis. Meteen de volgende dag werd alles prima opgelost, ik kreeg een ander fornuis omdat dezelfde als ik had niet meer op voorraad was. Deze nieuwe was duurder maar ik hoefde niets bij te betalen en n paar dagen later werd alles omgeruild. Ik ben zeer tevreden met deze uitstekende service. Alles kon telefonisch geregeld worden ,ook al heel fijn daar ik niet goed ter been ben. Blij dat ik voor deze firma heb gekozen.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Jose,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd vriendelijk, veel verschillende keuzes met betalen goed product voor de laagste prijs mogelijk. Onze nieuwe wasmachine van Proline doet het perfect en wij zijn dolgelukkig met de snelle bezorging, service en het ophalen van ons kapotte toestel. De bezorger heeft alles keurig op zijn plek gezet. Thanks BCC
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ameijer72 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig kunnen bestellen, snel geleverd en kon met Amex betalen! Dat kan lang niet overal
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste Ameijer72,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ben 10-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed vertelt waar aan de kast moet voldoen om in te bouwen.En ons gewezen op de mogelijkheid om extra verzekering te nemen.
Officiële reactie van BCC 11-09-2020

Beste ben,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews