Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucas 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ga altijd naar BCC vanwege de persoonlijke service;
Die bleek in mijn geval helaas niet afdoende omdat mijn nieuwe contract met mobiel.nl niet aan alle regels voldeed en geannuleerd werd door mobiel.nl
Ben echter wel positief over de vriendelijke bediening en service
De medewerker nam alle tijd voor ons.
Kom dus wel graag terug in de winkel
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Lucas,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dinand 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en productuitleg. Verkoper nam de tijd voor ons en luisterde goed naar wat we zochten.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Dinand,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcella 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lieve personeel en klantvriendelijk
Inspiratie van jullie winkel vind ik super leuk
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Marcella,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Manfred Golz 03-09-2020

Algemene score

10,0
Zelf zonder bericht vooraf stonden ze binnen de afgesproken tijd voor de deur.
via internet besteld.
Dus niet in een winkel geweest.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Manfred Golz,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Der Aa 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne winkel,goede service en klantvriendelijk,echt mensen die er verstand van hebben.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Van Der Aa,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en klantvriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

W v Dongen 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren al in de winkel geweest en daar gaf men ons te kennen dat het product wat wij zochten er niet meer was. Op de parkeerplaats kwamen wij een medewerker tegen die een andere klant hielp met zijn doos naar de auto te brengen. Toen wij deze medewerker aanspraken en vroegen of het product waar wij naar op zoek waren nog wel verkrijgbaar was, heeft hij zijn uiterste best gedaan en via de site hebben wij alsnog ons product verkregen. Kortom een pluim voor deze medewerker in Goes, en een 10 voor klantgerichtheid en klantvriendelijkheid.Chapeau!!!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste W v Dongen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Goes.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dennis 03-09-2020

Algemene score

8,0
BCC Hoorn is een mooie zaak en er staat niet meteen een verkoper aan je te trekken dat vind ik wel prettig eerst zelf even kijken en als je vragen hebt wordt je meteen geholpen.
Ik ging voor een Nespresso apparaat en die waren volop aanwezig. Het mooie van BCC is ook dat je Freebees kan inleveren.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Dennis,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Crijns 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer prettig advies zonder drang tot verkoop. Goed geholpen door marco en paul palmen in filiaal BCC te Heerlen. Telefoon en bijbehoren aldaar aangeschaft en niet via internet. Wij willen graag advies bij al onze aankomen. Vandaar. groetend fam crijns te brunssum
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste J.Crijns,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan Borgstijn 03-09-2020

Algemene score

9,0
netjes geholpen , goed geadviseerd , goede aflevering , zeer tevreden over de toestellen en de after sales service
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste jan Borgstijn,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerda Geerligs 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We slagen altijd bij BCC. Goerde uitleg en als er een vergissing is gemaakt door het personeel wordt het meteen hersteld.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Gerda Geerligs,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke van Eldik 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim voldoende tot goed gesorteerde winkel, waarbij je snel en vakkundig geholpen wordt.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Hanneke van Eldik,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mart Smit 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Nespresso automaat besteld, de volgende dag snel geleverd bij het DHL ophaalpunt. En met mijn aankoop ben ik heel erg tevreden. Genieten van heerlijke koffie uit mijn nieuwe Nespresso automaat.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Mart Smit,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sergejs Kairans 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Very nice Shop. Good dials, nice prices. Bouth conditioner working good. Will buy in the future.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Dear Sergejs Kairans,

Thank you for your review about our shop.

Kind regards,,
Team BCC

Reageer

Jones 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is in mijn beleving echt adequaat en doet wat het beloofd. Heb daar JBL oortjes gekocht en die gingen na 6 maanden kapot toen ik langs de winkel ging kreeg ik terplekke nieuwe mee en werd ik vriendelijk geholpen. Daarnaast een HP laptop besteld en precies op tijd geleverd (de dag erna). Dit bleekt een verkeerde model te zijn dus meteen terug gegaan en kreeg mijn geld in 2 werkdagen teruggestort waarna ik een ander laptop heb besteld. Al bij al alleen maar goede ervaringen bij BCC. Jullie zijn goed bezig ik ben fan!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jones,

Bedankt voor jouw review over de services in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gonnie van Dijk 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een hele toegankelijke shop en gemakkelijk alles te vinden en duidelijke omschrijvingen erbij van de artikelen die jullie verkopen. Nette werkwijze en fijne werkwijze. Op tijd mail van levering en helemaal super is dat je tien minuten van te voren wordt gebeld wanneer ze er zijn. Hoef je niet steeds naar buiten te kijken of er iemand komt. Nettte werklieden, nemen alles mee, laten geen troep achter. Super, koop vaker bij jullie.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Gonnie van Dijk,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

petra 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We gingen alleen maar om ons te verdiepen in de e-readers. De verkoper die hielp was erg behulpzaam en vriendelijk en wist alles goed uit te leggen. Hij drong niets op en zei zelf 'als je nog twijfelt ga dan eerst een kopje koffie drinken' echt super service
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste petra,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Hendriks 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf de nodige studie op de site gedaan voor de gewenste aankoop. Bewust koop ik lokaal en niet via het internet omdat ik vind dat lokale ondernemers in een stad er toe doen en mede de sfeer in een stadscentrum bepalen. Als je de winkel in Helmond binnenkomt, valt direct op dat er een ontspannende sfeer is met veel beweegruimte ( nu erg belangrijk). Zakelijke met een vleugje humor wordt mijn koop geregeld en de volgende dag bezorgd ( precies op tijd!!) Alom tevredenheid mijnerzijds. De waardering is een 9 geworden om de doodeenvoudige reden dat een 10 er op zou kunnen duiden dat er niets meer te verbeteren valt: dat lijkt me niet wenselijk en menselijk.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jan Hendriks,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Helmond.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erik 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen bij BCC Beek. We kwamen voor een low budget tv voor mijn schoonmoeder. Er werd geen moeite gedaan om een duurdere tv aan te smeren. De verkoper nam keurig de tijd zodat we tevreden en met tv naar huis gingen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Erik,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beek.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ted 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product kwam een dag na dat ik het had besteld op het verwachte tijdstip. Helaas werd mijn oude printer niet meegenomen door DHL.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Ted,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Wat vervelend dat de oude printer niet is meegenomen, dat is niet de bedoeling, sorry. Als je wilt kunnen we deze alsnog laten ophalen. Kun je dan het ordernummer doorgeven.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christina 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke correcte bediening , goede uitleg , er wordt tijd aan de klant besteed
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Christina,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lein 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en eerlijk advies van de medewerkers. Nemen de tijd en hebben verstand van de producten die ze voeren.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Lein,

Bedankt voor jouw review over de eerlijke adviezen van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ria sanders 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel ,
keurige bediening goede voorlichting over onze aankoop van Tv en diepvriezer.
Alles goed en op tijd gebracht!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste ria sanders,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel, je hieft niet lang te wachten tot iemand naar je toe komt om te helpen, uitleg gehad van diverse wasmachines de voor en nadelen besproken zodat je zelf dan de juiste keuzes kunt maken, uitleg over de bezorging welke keuzes er zijn al met al prima winkel we hebben en gaan er zeker weer voor grote in kopen naar toe
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel en onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ineke 03-09-2020

Algemene score

9,0
BCC is van oudsher een prima onderneming. Zaken worden afgehandeld zoals het moet. Ik ben zeer tevreden , nu en voor alle andere jaren dat ik bij BCC klant ben.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Ineke,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lia Stoelwinder 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig om zo produkten te bestellen!
Had snel een koelkast nodig in verband met oppassen vsn het huis van mn zusje wat in de verkoop staat. ik heb woonruimte nodig want ik ben net terug uit Australie na 20jaar en ik ben enorm onder de indruk van de Nederlandse kwaliteit op alle fronten. Website, product, communicatie en levering.
Superblij , ga dit zeker weer gebruiken, en kan echt aanbevelen!!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Lia Stoelwinder,

Bedankt voor jouw review over onze website, de communicatie en de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

john.k 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos deze winkel, omdat ik in de buurt woon. Maar ook omdat ik er altijd vriendelijk ontvangen wordt. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik krijg een goed advies en nette service. Ik kom zeker terug
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste john.k,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard Pouw 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag een mooie oven gekocht bij de BCC in Osdorp..prima service en goede uitleg..
Als we wat nodig hebben gaan we altijd eerst naar de BCC een prima zaak..
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Gerard Pouw,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam Osdorp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Charles Fassaert 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen met de keuze en de uitleg van het apparaat in de winkel.
De plaatsing was minder goed, de monteurs hadden weinig tijd en maakten hierdoor
een foutieve aansluiting, na overleg in de winkel is dit goed gekomen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Charles Fassaert,

Bedankt voor jouw review en feedback. Excuses voor het ongemak, fijn dat we het snel konden herstellen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. van Huizen 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk wilde ik het product bij de mediamarkt kopen, maar deze was hier uitverkocht. Dus maar even naar de overburen gelopen. De bcc is toch echt in alle opzichten veel fijner. Het is zoveel rustiger in de winkel, en de medewerkers nemen uitgebreid de tijd om je te helpen met je keuze en aankoop. Het personeel is uiterst vriendelijk, en heeft daadwerkelijk kennis over wat ze verkopen. Overal was het echt een hele prettige ervaring om hier iets te kopen
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste A. van HUizen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wil van doorn 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke bediening,vakundig geholpen.
Goedebezorging,enplaatsing.klasse.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Wil van doorn,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. De jong 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel keurig geholpen.
Levering op tijd, alleen geen telefoontje gehad.
Wasautomaat niet gekontroleerd op waterpas, dus zelf maar gedaan.
Verder geen klachten.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste A. De jong,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan Vaessen 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld morgen in huis. Het klopt ook nog en je krijgt zelfs een tijdsblok van 2 uur gegeven wanneer het pakket bezorgd wordt. Over de JBL Tuner 2 Black niets dan goeds. Mooie vormgeving, klein en een schitterend geluid. Ook de voorkeurszenders zijn goed en gemakkelijk in te stellen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Johan Vaessen,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering. Veel plezier met de JBL!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.Hulsebos 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prettige winkel en toen ik vroeg om hulp werd er gelijk een deskundige geroepen die mij verder hielp. Ik wist welke laptop ik wilde hebben en de afhandeling is zeer prettig verlopen, heb aan de kassa een aankoopbon gekregen en via de mail ook nog eens een keer. Ben zeer tevreden over BBC
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste A.Hulsebos,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd goed geadviseerd bij de keuze van een wasmachine, medewerker nam de tijd voor uitleg. Kreeg een dag van te voren een mail met bevestiging van bezorging. En 's avonds een mail en sms met het tijdvak van bezorging.
Bezorging was keurig op tijd en wasmachine geïnstalleerd met daarbij een goede uitleg. Oude wasmacine werd meegenomen dus helemaal TOP!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Ingrid,

Bedankt voor jouw review over de adviezen van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor bcc gekozen omdat ik daar nog een cadeaukaart voor had liggen. Ik heb dinsdag laat in de middag besteld(rond 16.00/17.00) en toch was woensdag al in huis! Ik vind wel dat er online heel slecht aangegeven staat waar je de code voor de cadeaubon kunt invoeren, ik heb hem echt goed moeten zoeken maar toen ik die eenmaal gevonden had was het verder heel makkelijk.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Ellen,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Erwinnen 03-09-2020

Algemene score

4,0
Bestelde een vriezer bij Bol.com en de bijbehorende koelkast bij de BCC. De high service van de BCC was ver te zoeken. Bol.com leverde zonder bezorgkosten binnen een dag, pakte de vriezer uit, zette de vriezer op de juiste plek, maakten de vriezer waterpas en namen het verpakkingsmateriaal keurig mee. Dit deden de bezorgers binnen 5 minuten. BCC rekende ook geen bezorgkosten, maar het duurde een halve week voor het apparaat bezorgd werd. De koelkast werd in een enorme doos in de woonkamer gezet en de bezorgers gingen er weer vandoor. Bestel je een apparaat van bijna 1.000 euro en wijgeren ze het enorme verpakkingsmateriaal mee te nemen. Heel fijn zo’n doos van 2 bij 3 meter en vuilniszakken vol piepschuim in huis.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Erwinnen,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak, we begrijpen dat al dat verpakkingsmateriaal in huis niet handig is. Kun je ons een ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter Oud 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goed geholpen en een goed advies, vriendelijk en geduldig ,samen een leverings datum besproken i.v.m met corona,daar het iets later kan worden en ze zijn afhankelijk van de levering!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Peter Oud,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze vriendelijke en geduldige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan F 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudige bestelsite en voordelig. Bij aflevering van de bestelde condensdroger vraagt de BCC medewerker of het geen garantie betreft. Ik zeg nog dat ik geen factuur meer in mijn papieren heb en omdat ik die opruim als ze niet meer nodig zijn er dus geen gatantie op zit. Dus nieuwe plaatsen en oude mee laten nemen. Toch ben ik aan het denken gezet. Maar natuurlijk. Ik had toen ook al via internet gekocht. Wat nu? Tocj klantenservice gebeld. Vriendelijk vertelde de medewerker dat ik de chauffeur kon bellen voor het terugbrengen van de oude machine. De nieuwe aanschaf kon ik eenvoudig annuleren. Droger is inmiddels omgewisseld en geld retour. Toppie.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jan F,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeroen 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd deskundige, open, vriendelijk personeel. Kort maar krachtig! Gelijk naar ons toe komen, goed 1,5 m afstand gehouden. Goede uitleg.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frenkiesee 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
En je hebt een goed product en voor de laagste prijs, wie wil dat nou niet?
Ik zeg BCC, online is prettig maar winkelbezoek is ook soms prettig als je info wil of het zien van een product.
Tof dat ze meerdere keuzes van betalen hebben, vind mijn bewindvoerster ook zo fijn
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Frenkiesee,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corina Leemans 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel. Goed geholpen. Duidelijke uitleg over me aankoop, en erg vriendelijk personeel
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Corina Leemans,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jan van doorn 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik en mijn familie kopen al heel wat jaren bij BCC en ik vind de service erg goed. Alles verloopt naar hoe ik het wil vakkundig en snel. Bezorging is top en duidelijk en ik ben zeer tevreden. Gewoon geen gelazer.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jan van Doorn,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Severs 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na enig geduld om een medewerker beschikbaar te krijgen, is mij goed advies gegeven en heb zodoende een bestelling geplaatst.
De prijs van het opruimingsartikel week af van de computer, werd direct na mijn opmerking gecorrigeerd.
Verder prettige service, wel zelf allert zijn.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Fred Severs,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fred Zeij 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten naar een nw. telefoon voor in huis , we werden keurig , vakkundig en vriendelijk geholpen door een verkoper mevr. Jeannette.
Een hele fijne en vriendelijke zaak, zag er schoon, netjes en goed ingericht uit .
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Fred Zeij,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd geholpen door een zeer geduldige en bekwame medewerker die uitgebreid de tijd nam en met zijn duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden mij uitstekende heeft geholpen om de juiste keuze te maken. Het door mij gekochte artikel voldoet dan ook nog beter aan mijn eisen en verwachtingen dan vooraf ingeschat.
Uitstekende service.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jacques,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vakkundige medwerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nicky 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb word hier altijd goed geholpen klantvriendelijk en als er iets stuk was werd ik meteen geholpen en goed ook nog nooit problemen met BCC gehad top service
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Nicky,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb een Samsung magnetron, waarvan ik niet tevreden was met de verlichting, deze was niet helder genoeg om te zien wat er in de magnetron draait. Ik kon de Samsung magnetron ruilen voor een Inventum magnetron, waar ik zeer tevreden over ben. De service is zeer goed bij BCC, zij hebben oog voor de klant, wat ik als zeer prettig ervaar.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste John,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mooiweer 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel, overzichtelijk, goed personeel, goede service, fijne winkel om rond te kijken. dus mensen ga naar BBC, ipv Buurman Mediamarkt.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Mooiweer,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N.v.t. 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een steelstofzuiger. De medewerker heeft ons goed geadviseerd, maar heeft ons de keuze laten doen. Hij heeft niet aangedrongen op een specifiek merk wat mogelijk zijn eigen voorkeur zou kunnen zijn. Hij heeft ook goed meegekeken naar de verschillen in de merken en types
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jessie 02-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij halen altijd onze witgoed en apparatuur bij de BCC en zijn hier tot aan heden altijd blij mee!
Altijd goede service en de beste prijsgarantie.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jessie,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews