Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14882 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gert van Muijlwijk 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fantastisch mooi scheerapparaat heeft mijn man bij uw winkel gekocht voor de door hem gespaarde freebees. Veel spaaracties zijn zinloos, omdat je er artikelen voor kunt krijgen, waar je vervolgens weinig aan hebt. Totaal anders is deze aankoop!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Gert van Muijlwijk,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeu 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi assortiment in winkel.
Aardige deskundige uitleg en advies.
Correcte levering.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jeu,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G Welten 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi winkel vriendelijk personeel. Gezellig personeel en behulpzaam. Ik raad iedereen aan bij BBC gegaan kijken of te kopen.goed bevallen vandaag
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste G Welten,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en gezellige en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een fijne website, gemakkelijk te navigeren met genoeg keuze in producten. Bestellen en betalen gaat vlot en snel, gehele proces is duidelijk en overzichtelijk. BCC is zeer aan te bevelen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Diana,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.Jongenelen 05-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg over alles wat wij vroegen.
T.V thuis laten brengen , keurig netjes geïnstalleerd met duidelijke uitleg.
Wij zijn erg tevreden
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste J.Jongenelen,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annet 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik ben bij deze winkel gekomen omdat ik wat besteld had via internet en het artikel kapot was. Vond het wel vervelend dat ivoor de tweede keer terug moest komen. Heb uiteindelijk een nieuw artikel gekregen helaas niet dezelfde als ik gekocht had,
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Annet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fijne winkelervaring. 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies vaak voor de BCC omdat je er goed geholpen word. Personeel is vakkundig en aardig. En vooral ze hebben voorraad van de producten. Want het meest frustrerend zijn de zaken die online alles verkopen ,maar niks op voorraad hebben.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over jouw fijne winkelervaring.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Max Verhoeven 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren hier op maandag geweest en hebben toen heel goed uitleg gekregen over een tv scherm, wat wij wilde aanschaffen. Na een paar dagen nagedacht te hebben kwamen we terug bij dezelfde winkel en de werknemer wist nog precies welke tv wij wilde hebben. De werknemer was heel vriendelijk en heeft ons uitstekend geholpen
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Max Verhoeven,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Co de Bondt 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte advisering, goede prijs en plezierig contact.
Product was op voorraad en kon gelijk meegenomen worden.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Co de Bondt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marion 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We werden zeer goed geholpen. Er is een goede service. Men kon ons goed informeren over de spullen die we wilden hebben en waar we vragen over hadden.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Marion,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel vind ik de beste in mijn omgeving is maar 15 minuten van mij verwijderd.het is daar gezellig winkelen en het heeft een ruimtelijke indeling. Het personeel is heel goed geïnstrueerd als het over een product gaat.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vlietstra 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op alle vragen een duidelijk antwoord Het komt oprecht en eerlijk over Niet het gevoel dat het een verkoop praatje was
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Vlietstra,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sandra 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geholpen door ervaren en bekwame verkoper, hij gaf goede tips en nam alle tijd voor ons. Met tevreden gevoel naar huis met mooie TV.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Sandra,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker. Veel plezier met de TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel werden we zeer goed geholpen en de bezorging was goed geregeld. Nette jongens en keurig volgens afspraak
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over onze keurige bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter van Haarlem 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend geholpen in de winkel. Duidelijk en eerlijk antwoord op mijn kritische vragen. Geen hosanna verhalen.
Ook duidelijke afspraak over bezorging. Goede communicatie met de chauffeur over de het bezorgtijdstip. Plaatsing en installatie perfect uitgevoerd door zeer beleefde medewerkers.
Onze complimenten.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Peter van Haarlem,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Koos 04-09-2020

Algemene score

10,0
Fantastisch advies en informatie gekregen van verkoper Tom in BCC Veghel. Tom heeft ons op een heel vriendelijke wijze een zeer duidelijke uitleg gegeven over de diverse stofzuigers. Wij kwamen voor een bepaald merk, maar door een onafhankelijk advies hebben we uiteindelijk een betere keuze gemaakt.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Koos,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vestiging in Heerlen bezoek ik graag, medewerkers zijn altijd behulpzaam en enthousiast. Een groot voordeel van BCC is dat ze VVV bonnen accepteren. Daarnaast is het uitgebreide assortiment een grote plus en het feit dat ze de aankoopbon ook nog via mail doen toekomen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

remcoandcircle@gmail.com 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en heldere produktbeschrijvingen. Zoekspecificaties zijn uigebreid om de juiste keuze te maken. Snel in bezorgd. Top
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste remcoandcircle@gmail.com,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L.johan 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een prettige ruime winkel. Het personeel is altijd zeer behulpzaam en bekwaam. Alles gaat met het nodige grapje en echt persoonlijk contact! Prima!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste L.johan,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Liberto Fernandes 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I am a foreigner in this country, but early on in my days here I learned that BCC was a trustworthy company to purchase quality products for very good prices. Everytime I can I shop through BCC.

So far my experience has been nothing but tremendously good. Website is user friendly, at the physical shop the employees are very polite and helpful, all my purchases made me happy especially with the quality of the products and fast delivery.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Dear Liberto Fernandes,

Thank you for your review about our shop, website and employees.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Kato 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, goed te filteren . Vlotte bezorgimg, top voor elkaar. Product was eenvoudig te installeren.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Kato,

Bedankt voor jouw review over onze website en de bezorgng.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Judith 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima ervaring met BCC!
Online bestelling van m’n wasmachine was makkelijk, en snel leverbaar.
Bezorging prima verlopen! Werd netjes op de hoogte gehouden van de levertijd op de dag zelf. Bezorgers liepen zelfs voor op schema en ik kreeg een telefoontje toen ze op ca. 7 min afstand zaten. Wasmachine netjes naar zolder gebracht en aangesloten (de aansluiting zijn wel extra kosten)de oude machine afgevoerd.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Judith,

Bedankt voor jouw review over de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michiel 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Webshop al 2x bestelling gedaan en is allemaal prima verlopen. Vind het ook prettig dat ik bij fisieke winkel in de buurt terecht kan mocht er iets niet goed zijn aan het product en voor advies.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Virgenie 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede en vriendelijke ontvangst bij entreee winkel. Zeer deskundig advies.
Een zeer goed en deskundig team .
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Virgenie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veronique Le 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn eerste wasmachine gekocht via BCC en meer dan tevreden over de webshop! De website was duidelijk met gemakkelijke betaling via Ideal.
We hadden bij de levering ook gekozen voor het aansluiten van de wasmachine. De avond voor de aangegeven dag van de levering kreeg ik een sms binnen welk tijdvlak de bezorgers zouden komen. Op de dag zelf kreeg ik keurig een telefoontje ± 15min van tevoren dat ze eraan kwamen en ook precies binnen het tijdvlak zoals aangegeven. Alles was geinstalleerd binnen 10min en de bezorgers waren zeer vriendelijk! al met al een hele goede ervaring gehad met BCC, ik zou hier zo weer bestellen!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Veronique Le,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mark 04-09-2020

Algemene score

1,0
AirPods 2 gekocht bij BCC Helmond, helaas wilde men niet meegaan met de laagste prijsgarantie.
Het prijsverschil met een andere winkel was slechts € 5,- maar deze is niet in de buurt van Helmond.

Waarom er een groot logo met
‘LOW PRICING’ staat afgebeeld vraag ik me dan ook af?

Ik ga er vanuit dat het product wel gewoon goed is.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Mark,

Bedankt voor jouw review. We willen hier graag meer van weten, kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Droppie 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is altijd gezellig winkelen bij BCC en vriendelijke bediening. Correct geholpen en bij niet op voorraad de volgende dag gratis thuis bezorgd. Top
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Droppie,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor BCC Muiden gekozen omdat je daar nog kan parkeren zonder te hoeven betalen maar bovenal door het vriendelijke personeel. Je wordt snel te woord gestaan door verkopers met goede informatie en adviezen, die niet opdringerig zijn maar je helpen bij je keuze. Deze winkel is aanbevelenswaardig.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

B. de Gardeijn 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet hadden we een wasmachine gevonden die voldeed aan onze wensen. Hup naar de BCC winkel, enkel was deze niet voorradig in de winkel. De verkoper heeft ons perfect geholpen in de winkel via zijn PC waarop hij ook alternatieven toonde. De koop gesloten en een leveringsdag afgesproken, Deze lag naar onze wens 6 dagen later. Perfect via email en sms berichten gecommuniceerd op welk tijdstip de wasmachine werd geleverd. Ook de plaatsing in huis was erg goed via de twee bezorgers. Kortom een hele fijne ervaring van aankoop en service en levering. Niets aan toe te voegen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste B. de Gardeleijn,

Bedankt voor jouw review over jouw ervaring bij de aankoop en de levering van de nieuwe wasmachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Burlet 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en competente afhandeling. Prettig contact.Goede vergelijking tussen produkten.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Burlet,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 04-09-2020

Algemene score

4,0
Prijs is in 4 weken €80 duurder geworden. Geen advies, geen uitleg en geen compensatie.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review. We snappen dat het vervelend is wanneer producten duurder worden. Kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bram 04-09-2020

Algemene score

3,0
Wij hebben een order besteld en een uur later geannuleerd. Op 21 Aug.. Nu is het 4 Sept. en nog ons geld niet terug gestort dat vinden we heel jammer,we hadden best wel goede ervaringen met BCC. order 202008-004595579.Het gevoel is nu weg.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Bram,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden met betrekking tot de terugbetaling. Fijn dat je het ordernummer erbij het gezet, we gaan er naar kijken!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G v Welsenis 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waren zeer verheugd over de super snellen afhandeling van BCC.Hoop nog zeker in de toekomst gebruik te willen maken van deze goed uitziende webshop.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste G v Welsenis,

Bedankt voor jouw review over onze webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bamo 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik werd Snel geholpen, kreeg voldoende info en had in de winkel voldoende keus. Uitverkochte artikelen; worden snel nageleverd
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Bamo,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marian 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelling gedaan, prima en de volgende dag op tijd geleverd.
Nu ons aangekochte product uit proberen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Marian,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bart van Geffen 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Veghel is een klantvriendelijke shop waar personeel alle tijd neemt om de producten te presenteren, wat zijn de voordelen en wat de eventuele nadelen van verschillende producten om zodoende tot geen overwogen beslissing te komen. Je krijgt alle tijd om een beslissing te nemen er wordt niet opgedrongen. Goede deskundige uitleg ook over vervolg garantie bij BCC.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Bart van Geffen,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Adriana 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via de website een tv besteld, het gaat snel en is overzichtelijk, bezorging was snel en bezorger was erg vriendelijk. Al met al top!
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Adriana,

Bedankt voor jouw review over de website en de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vandaag geweest voor een nieuwe printer en zoals altijd weer super service en deskundig advies.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dave 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goed geholpen in de winkel. Had bepaalde vragen over Iphone 11 pro accessoires en werd direct geholpen. Was er iets niet helemaal zeker, geen probleem dan zocht de medewerker dit voor de zekerheid even na op de computer.
Kortom zeer tevreden.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Dave,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

didi 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vinden bcc een fijne winkel!zijn ook leuk/goed geholpen met onze keus naar de koelkast!
Je word goed op de hoogte gehouden met je bestelling en de bezorging was ook goed!
Wij zijn zeer tevreden en gaan zeker terugkomen!
Hebben binnekort een nieuwe wasmachine nodig😉
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste didi,

Bedankt voor jouw review over onze winkel. We helpen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Schneider 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn scherp geprijsd
Toegankelijke website met goede zoekfunctie waardoor alles snel is te vinden
Product werd snel geleverd
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste M. Schneider,

Bedankt voor jouw review over onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sonja Smit 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk en gebruiksvriendelijk,en ook de bevestiging en levering zijn prima in orde.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Sonja Smit,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 04-09-2020

Algemene score

5,0
Ik was op zoek naar een winkel waar ik mijn vvv bon kon inleveren. Zo kwam ik bij BCC terecht.
JBL in ear contour 2 voor het hardsjokken uitgezocht. Heb ik bijna het hele proces doorlopen accepteren ze maar 50 euro op zo’n bon.
Teleurgesteld betaal ik dan maar zo. Even later ga ik naar de site van JBL om de specificaties en bediening na te lezen staat exact hetzelfde product voor 10 euro goedkoper 😳.
Ik voel me dubbel genaaid, zonder plezier.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review. We begrijpen jouw teleurstelling, excuses hiervoor. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Cheyenne 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De website is duidelijk en het werd snel bezorgd. De muurbeugel was makkelijk te monteren (gebruiksaanwijzing mag wel iets makkelijker :P). Alle materialen waren erbij geleverd zelfs de waterpas dus dit was heel prettig
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Cheyenne,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ronald 04-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word hier altijd erg vriendelijk en netjes geholpen.
Klantvriendelijkheid vind ik altijd erg belangrijk, en dat is wat ze hier ook zeker bieden.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Ronald,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

pbruggen 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig, snel en adequaat geholpen. Goede uitleg van de mogelijkheden die het product heeft.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste pbruggen,

Bedankt voor jouw review over de vakkundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilco 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verkoper nam ruim de tijd om uitleg te geven op al mijn vragen. Deze vragen werden elders niet beantwoord. Het product was bij BCC wat duurder (€8) maar dit was mij het wel waard aangezien ik hier de juiste uitleg op mijn vragen heb gekregen.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Wilco,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Amber 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Laatst een tablet gekocht. Van te voren uitgezocht en gezien dat hij bij bcc het minst kostte. Eenmaal binnen eerst even naar de tablet gekeken en daarna gelijk geholpen. Vriendelijk geholpen en binnen een paar minuten had ik een nieuwe tablet. Ben er erg blij mij.
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste Amber,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met je nieuwe tablet!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

F Hofman 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keus en zeer snel levebaar !
En Je kunt het product goed vergelijken met andere apparaten.
Ben er zeer te vreden ermee.
En het winkelpersoneel is ook zeer klantvriendelijk. 👍
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste F Hofman,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en klantvriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

sandra 03-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg,vriendelijk personeel,behulpzaam. Een aanrader om bij bcc heerlen te winkelen
Officiële reactie van BCC 06-09-2020

Beste sandra,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews