Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14875 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bo 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een wasmachine gekocht bij BCC te Leidschendam
En ik werd fantastisch geholpen met het sjouwen van de wasmachine iemand had hem helemaal in gepakt om dat het een showmodel was maar ik ben heel tevreden mee
En inderdaad low prices high service
Echt top
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Bo,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Leidschendam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T.J. 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering was mogelijk en zo geschiedde. Het apparaat is prima! Vriendelijke bezorgers, helaas was alleen het koppelstuk voor de afvoerslang niet meegeleverd. Wacht nog op wederhoor hierover..
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste T.J. ,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jos 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Behulpzame medewerker die de tijd heeft genomen om uitleg te geven en naar alternatieven te zoeken
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Jos,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

cromme 13-09-2020

Algemene score

9,0
goede advies en klantvriendelijke winkel .
veel keuze voor elke prijs klasse
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste cromme,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Holleman 13-09-2020

Algemene score

10,0
Fantastische winkel.Ontzettend fijn en vakkundig geholpen.Zeer goede uitleg en verschillen in de produkten.Namen alle tijd voor je.Zetten zelfs je aankoop nog in de auto.Echt een aanrader deze winkel.!!!!!!
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Holleman,

Bedankt voor jouw review over de vakkundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M.vuur 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd blij met de service van de BCC.
Daarvoor kom je naar een winkel !
De medewerkers weten waar ze over praten, en kennen al de ins en outs van de producten.

Er is een ruim assortiment en vergeleken met concurenten en webshops komen ze altijd bij het googlen van producten als goedkoopste uit de bus.

En is iets kapot? Dan komen hun monteurs het voor je maken.

Low pricing en High service?
Niets over gelogen!

Let wel : Reclame van Eneco en een Verzekering blijven pushen vond ik deze keer niet zo netjes.
Normaal geen last van.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste M.vuur,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Steven Pennings 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor de shop gekozen wegens dat ik er altijd een goede en eerlijke service ervaar.
Ik heb deze keer een laptop gekocht en ben super geadviseerd en geholpen worden echt een top service
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Steven Pennings,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacques Aalders 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hartelijke ontvangst, uitstekende uitleg en een verkoper met verstand van zaken en empathie.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Jacques Aalders,

Bedankt voor jouw review over onze kundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ron 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een gebruiksvriendelijk en overzichtelijke webshop, waar ook de levertijd van door mij bestelde wordt nagekomen. Ene dag besteld volgende dag in huis.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Ron,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerard Mazzavillani 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel is vriendelijk 🤗 en geven een goed en duidelijk advies waar door ik heb gekozen voor een Siemens volautomatische koffiemachine
Personen van BCC ga zo door 👍🏼👍🏼
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Gerard Mazzavillani,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers. Geniet van de koffie!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tekin HM 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vertrouwen bijj bcc darom wij zij bcc bootgapen
ik heb eerder anderen markt boodsgapen gedaam maar niet meer doem omdat de qalitijt zijn slecht daaroom bcc mijn familie alle kennes buuren ik adviseer bcc geen andere winkel.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Tekin HM,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sydney 13-09-2020

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere apparaten bij BCC gekocht ik ben zeer tevreden. Service is goed en de medewerkers. Dank hiervoor.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Sydney,

Bedankt voor jouw review over onze service en veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wiel Janssen 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd zeer correct te woord gestaan en toen bleek dat het bestelde niet binnen de gestelde termijn te leveren was, is het bedrijf op zoek gegaan naar een vervangend product dat bleek iets duurder en toen kreeg ik een extra korting. De levering ging vervolgens perfect.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Wiel Janssen,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marja 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden heel vriendelijk en deskundig geholpen door Nick.
En naar alle tevredenheid met de aankoop naar huis
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Marja,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jean8 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Spontaan komt een verkoper naar je toe. Hij geeft je duidelijke uitleg met kennis van zaken. Hij geeft je daarna tijd om na te denken. Terwijl hij andere klantenservice helpt geeft hij je toch nog aandacht. Een tweede verkoper die je met bijkomende vragen kunt benaderen, neemt je laatste twijfels weg. Aan de kassa krijg je nog een bevestiging van de eerste verkoper dat je een goede keuze gemaakt hebt.
Bovendien is de service na verkoop in de winkel in Sittard ook altijd goed en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Jean8,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annemie Grasveld 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koel/vriescombinatie gekocht. Heel netjes geholpen. De inmeetservice komt en zegt dat het gekochte niet past . Dit was n foutje, kon wel geplaatst worden. Onze bestelling werd door bcc geannuleerd en kon na 1 uur niet meer teruggedraaid worden. Binnen enkele dagen zou hij geleverd worden . Ik hoor niets. Na een week navraag gedaan. 4 september komt hij binnen en enkele dagen daarna levering. Hoor weer niets. Weer naar de winkel en krijg te horen dat levering helemaal niet meer plaats kan vinden, omdat apparaat niet meer leverbaar is. Vandaag ander merk geleverd. Zeer teleurgesteld over de meer dan slechte behandeling van jullie. Personeel in de winkel krijgt wel n 10. Had een 2 willen geven, maar kan dan geen revieuw geven
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Annemie Grasveld,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden. Kun je ons het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simon 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deskundig advies, goede uitleg en prima service.
Ook toen het product niet werkte kon ik deze eenvoudig omruilen.
Vriendelijke medewerkers, zie je niet vaak.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Simon,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annie Giroldi 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, genoeg keuze en snelle verzending vrijdag besteld en zaterdag al in huis!
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Annie Giroldi,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 13-09-2020

Algemene score

10,0
Alles werd op een snelle en correcte wijze gebracht met een complete uitleg erbij, geweldig.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

marcel 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor een mooie prijs een 24" monitor gekocht en die had ik netjes de volgende dag binnen. Ik heb vaker bij BCC besteld en tot dusver altijd prima spullen en nette service. Dat wilde ik even zeggen.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste marcel,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Prattenburg 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie ruime en overzichtelijke winkel met zeer vriendelijk en behulpzame verkopers.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Van Prattenburg,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JCP van Kooten 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt direct en goed geholpen. Het goede gevoel van de aankoop start al in de winkel waardoor je nog meer van de aankoop geniet.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste JCP van Kooten,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.Schopen 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb verschillende artikelen bij bcc gekocht,(droger, fornuis, tv, droger, magnetron, (luxe)koffiemachine, broodrooster. printer .En ja bij concurrent (met laagste prijsgarantie) en andere is het soms iets goedkoper maar dan ook alles...het artikel de uitleg ,de service is dus o ok duidelijk lager bij de anderen. Bij bcc hebben ze tijd in de winkel voor uitleg maar ook en vooral advies. En niet alleen gericht op de verkoop van het duurder product, ook de goedkopere versie passend bij mijn wensen worden aangeboden. in service is bcc niet te kloppen voor mij.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste P.Schopen,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hanneke 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurigejongenan gaf zeer goed advies mbt tot versterken WiFi signaal.

Set deco gekocht en jawel bereik in het tuinhuis.

Supe!
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Hanneke,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Zwijgers 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettig en licht stofzuiger, is echt aan te bevelen
Bovendien genoeg accessoires erbij
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Zwijgers,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 13-09-2020

Algemene score

10,0
Alles werd op een correct en nette wijze afgehandeld, en netjes zoals afgesproken bezorgd.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tevredenklant Roosendaal 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service. Klant vriendelijk, kundig en niet opdringerig. Juiste prijs en een groot assortiment!
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Tevredenklant Roosendaal,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Boom 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige en informatievolle bediening. Veel tips en informatie gekregen tijdens de verkoop. Zo een overwogen keuze kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Boom,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige adviezen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellen Brinckman-Verharen 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gemerkt, dat als in de Consumentenbond een artikel wordt aangeprezen, het in andere winkels dan BCC niet meer verkrijgbaar is. Vaak ligt er een duurder apparaat er naast, zodat je hopelijk toch die andere duurdere koopt. Bij BCC is dit anders. Het beoogde apparaat is daar wel te koop. Dus hebben we het weerstation bij BCC gekocht en niet bij de Mediamarkt.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Ellen Brinckman-Verharen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jessica 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel met kennis van producten.
Ik ben goed geholpen en goede uitleg gehad.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Jessica,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wilma Evers 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijk en vakkundige verkopers.
Er hangt een goed sfeer in de winkel.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Wilma Evers,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige verkopers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Piet te Ge 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voor mij is BCC de winkel voor al mijn apparaten.
Ook bij problemen, is BCC de helpende hand, dit is uit mijn ervaring
En ook nog eens de laagste prijs.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Piet te Ge,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Huubjes 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website .
Duidelijke uitleg .
Keuze in service .
Gratis bezorging.
Afspraak keurig bevestigd en nagekomen.
Scherpe prijs.
Wat wil je eigenlijk nog meer?
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Huubjes,

Bedankt voor jouw review over onze website en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Judith Toff 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk geholpen. Zowel aan de balie bij binnenkomst als boven bij de laptops. Tevreden met twee laptops voor mijn dochters naar huis gegaan.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Judith Toff,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke hulp in onze winkels.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Christine Weiss 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Barendrecht is een fijne winkel, wij willen altijd graag door Onur geholpen worden. Hij weet waar hij over praat en heeft veel kennis. Vandaag mede dankzij hem hebben wij weer een goede keus gemaakt, een mooie soundbar van Harman Kardon.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Christine Weiss,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rita Pols 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment. Goede prijzen in alle klassen. Goed advies zonder het gevoel te hebben iets aangepraat te worden. Eigen keuze wordt gerespecteerd. Vriendelijk geduldig personeel dat zeker de tijd voor je neemt. Ik heb bij BCC al vele artikelen gekocht. Altijd alles naar wens
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Rita Pols,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ton 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat deze redelijk dicht bij mijn huisadres is en omdat het een erg overzichtelijke winkel is met net en vriendelijk personeel die heel behulpzaam zijn.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Ton,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een prima shop met goede aanbiedingen en snelle levering vandaag besteld morgen in huis
al vaak iets gekocht nooit klachten volgende aankoop weer bij BCC
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

D. M. 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Attente bediening, goed advies over aansluiten en bekabeling, geen opdringerige verkooppraatjes voor accessoires e.d.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste D. M.,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ag van den Tillaart 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC IN VEGHEL IS ECHT ONZE WINKEL,
GOEDE SERVICE. .GOED PERSONEEL KUNDIG EN BEREID OM GEBRUIK VAN APPARATUUR GOED UIT TE LEGGEN. ..IK ZOU GRAAG OP EEN MAKKELIJKERE MANIER TELEFONISCH MET HUN IN CONTACT WILLEN KOMEN ..MAAR IK MOET ER WEL BIJ ZEGGEN DAT ALS JE EEN MAIL STUURT HUN WEL REAGEREN EN ALLE MOGELIJKE MOEITE DOEN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Ag van den Tillaart,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fasina 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat in deze corona tijd alles zo duur is geworden. Deze shop is zichzelf gebleven wat ik zeker waardering voor heb. Ik ben geholpen door vriendelijk jongeman die verstand had van zijn werk. Tevens vriendelijk en goede service heeft verleend aan mij. Ik ben blij dat er zulke goede mensen zijn. Ik zal zeker vaker mijn producten hier kopen en aanraden aan andere. Top winkel en top medewerkers.

Groetjes Fasina
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Fasina,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de vriendelijke hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Moon 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en actuele webshop . Zeer snelle levering en een mooi product ! Product werkt prima en voldoet aan de beschrijving op de website . Goede prijs voor dit product .
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Moon,

Bedankt voor jouw review over onze website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Addie 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Veghel is een prima winkel met kundig en vriendelij personeel
Ze zijn bovendien behulpzaam
Wij komen er graag
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Addie,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Veghel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.Leeman 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zou deze vestiging zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Goed geholpen.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste P.Leeman,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

richard 12-09-2020

Algemene score

10,0
ik ben direct geslaagt bij bcc,kon het bij mediamarkt goedkoper zijn,ik kreeg het voor diezelfde prijs bij bcc mee, of soms goedkoper,goede service noem ik dat.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste richard,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is ruim van opzet, is uitstekend verlicht, de prijs/kwaliteitverhouding is evenals het assortiment prima, het winkelpersoneel is vriendeliijk, behulpzaam en deskundig.
Kortom: alle reden om er terug te komen!
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marlon 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een paar keer wat gekocht, en elke keer perfect geholpen
Beleeft en niet gehaast ik zou deze winkel zeker aanraden.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Marlon,

Bedankt voor jouw review over de beleefde hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen in de winkel. Personeel denkt mee en advies geeft. Helaas product was niet voorradig, maar via website volgende dag al in huis.
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste E,

Bedankt voor jouw review over onze meedenkende medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danielle 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam voor een wasmachine en ging weg met... nee hoor ;)
Ik had wel voorkeur voor het merk maar verder liet ik me goed adviseren. Nu staat hij al te draaien en moest even kijken of ie het wel deed, zo stil was het :)
Erg tevreden!
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Danielle,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met jouw nieuwe wasmachine.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk de jong 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer plezierig geholpen, goed informatie en scherpe prijzen. Veel keuze aan producten en veel in voorraad
Officiële reactie van BCC 14-09-2020

Beste Henk de jong,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews