Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14873 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

francoisedouce 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk zichtbare uitstalling van de produkten en een bijzonder kundige en aardige verkoper
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste francoisdouce,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

PaddyJJ 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd tevreden kom hier al jaren altijd vriendelijk en ervaren personeel. Zeker aanbevolen.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste PaddyJJ,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en ervaren medewerkers. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gerrit 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net een aan koop gedaan van
Samsung Galaxy watch3
Ben zeer tevreden over BCC vriendelijke personeel
Ik raad zeer zeker BCC aan
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Gerrit,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Esther 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden vriendelijk ontvangen en kregen boven een kopje koffie aangeboden. De informatie die de verkoper gaf was heel duidelijk en hij nam alle tijd om al onze vragen te beantwoorden. Vooral dit laatste is in mijn ogen belangrijk omdat je toch een behoorlijk bedrag uitgeeft. verder is het een ruime overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Esther,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en klantgerichte hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

the Wall 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De vaatwasser die we wilden was alleen daar in de winkel op voorraad en niet meer online te bestellen, zowel per mail en persoonlijk in de winkel en bij ophalen keuring netjes en vlot geholpen!
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Van Rhee 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze dochter van 6 had flink gespaard voor haar tablet. Dus wij maar bcc Amersfoort. Daar werd zij zo ontzettend leuk geholpen door de medewerkers.
Bcc Amersfoort is klant en kind vriendelijk!
Goede service en goed advies!!
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Van Rhee,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Merel Brouwers 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De meeste werknemers in de BCC in Dukenburg zijn erg klantvriendelijk. Weten waar ze over praten en kunnen je goed advies geven. Ik had een nieuwe laptop nodig voor mijn studie en hier heb ik goed advies bij gekregen wat het maken van mijn keuze makkelijker maakte.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Merel Brouwers,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Nijmegen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Journey 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een rondje op de Mortiere ben ik in de BCC geëindigd voor een magnetron. Bij binnenkomst waren vier medewerkers bezig, maar allen hadden oog voor mij als klant. Ik werd vriendelijk ontvangen en kreeg de ruimte om eerst zelf te orienteren. Na een tijdje had de medewerker door dat ik geen keuze kon maken en vroeg me op gepaste afstand - vanwege corona - of ze me kon helpen. Door haar advies heb ik de magnetron meegenomen. Ook mijn zus werd was om en had dezelfde magnetron meegenomen. Bij het afrekenen gaf ze ook nog aan informatie over verlengde garantie mogelijkheden. Ik twijfelde maar ze kon op mijn bon aangeven dat ik erover na wilde denken en binnen 30 dagen nog evt een extra garantie (boven op de 2 jaar) kon afsluiten. Indien nodig mocht de kar gebruikt worden om de magnetrons naar de auto te brengen. Dit was niet nodig, maar wel aangeboden service. Super fijn geholpen en zeer geslaagde aankoop!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Journey,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcus 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze Miele Medic Air 5000 stofzuiger van 14 jaar oud heeft het begeven en om zo iets online te bestellen zag ik niet zitten, dus op naar de BCC in Hulst.
Geholpen door een beer van een vent (mag geen namen noemen maar hij heet Evert 🤓) die ons alles heeft kunnen vertellen over de verschillende beschikbare stofzuigers zijn we uitgekomen op een philips stofzuiger met flinke zuigkracht en een Hepa filter voor onze allergische luchtwegen. Super vriendelijk geholpen. Echt top
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marcus,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hulst.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Loes 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een combimagnetron gekocht, maar niet via de site.
Na 2 weken bleek de oven bij het eerste gebruik defect. Kreeg direct een nieuwe aangeboden. Ander serienummer, maar
In mijn voordeel, want ik heb nu een bakplaat extra.
Uitstekend meedenkend personeel en ben super geholpen in een ontspannen sfeer.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Loes,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BCC Amsterdam noord 20-09-2020

Algemene score

7,0
BCC Amsterdam, namen de tijd voor ons. We hebben een samsung mobiel gekocht en uitleg gekregen om ook van energieleverancier over te stappen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Amsterdam noord.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

L . Achterberg 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we worden altijd netjes en zeer correct geholpen door de medewerkers geen door douw praktijk en een eerlijk antwoord op onze vragen als je iets hebt uit gezocht
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste L. Achterberg,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willeke 20-09-2020

Algemene score

10,0
Goede hulp. Eerste product was niet aanwezig. Behulpzame persoon ging kijken welke er wel waren en of alternatieven.

Hoefden niet lang te wachten. Corona proof en genoeg ruimte en desinfectie mogelijkheden.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Willeke,

Bedankt voor jouw review over onze behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

JPN 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kies vrijwel altijd voor BCC omdat ze daar goed advies geven en goed naar je luisteren. En met goede oplossingen kopen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste JPN,

Bedankt voor jouw review en we helpen je graag weer.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marijn van den Boogaard 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne medewerker (in opleiding): niet opdringerig, stond klaar voor ons wanneer dat nodig was. Afhandeling en begeleiding van de koop en extra producten uitstekend.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marijn van den Boogaard,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jenny Schapendonk 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel
ze komen meteen vragen of ze je ergens mee kunnen helpen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Jenny Schapendonk,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Berry 20-09-2020

Algemene score

9,0
Ik durf en heb deze stap genomen (aankoop via de website) omdat we eerder een aantal artikelen (2 xtV, 2x soundbar met toebehoren) hebben gekocht bij BCC. De verkopers zijn altijd op de hoogte van de artikelen of verwijzen je naar de specialist in de winkel. Ik heb jaren geleden een MacBook Air gekocht bij BCC, datgene toen uitgelegd, zowel in gebruikers gemak, als service en levensduur zijn uitgekomen. heel blij met mijn mac book Pro! Keep up the good work, Berry
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Berry,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frans 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zijn er de 2e keer in korte tijd geweest en was de begeleiding door het personeel was weer super
Verstand van zaken en bieden verschillende mogelijkheden om te kiezen tussen de apparaten
Geven goed geschoold personeel
Kom er binnenkort weer voor de volgende aankoop
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Frans,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

SW 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC een goede online website met duidelijke weergave van hun producten.
Een koelvriescombinatie gekocht en netjes afgeleverd door de bezorger. Aangezien ik alleenstaand ben heeft de bezorger, ondanks dat ik een “tot de drempel bezorging” had, heeft hij de koelkast netjes voor mij over de drempel bezorgd en op zijn plek gezet. Mogelijkheid PIN-betaling.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste SW,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E de Zeeuw 20-09-2020

Algemene score

9,0
Altijd weer een genot om bij de BCC Alexandrium een aankoop te doen, helaas onze vaste verkoper Edwin Boxma was er niet , maar de deskundigheid van Mohammed ... daar waren wij zeer over te spreken.
na aankoop van een Amerikaanse koelkast , begaf kort daarna onze wasmachine. We hebben uiteindelijk voor een Siemens gekozen en nog geen minuut spijt gehad . al met al ...zeer tevreden en complimenten naar de deskundigheid.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste E de Zeeuw,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Myriam 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uistekend geholpen in Barendrecht.
Ophangbeugel voor de tv niet aanwezig in de winkel.
De volgende dag geleverd door DHL zonder extra kosten.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Myriam,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tamara 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij dat ik heb mijn aankop gedan bij BCC .
Medewerker van deze winkel was vriendelijk en klantgericht ik heb goede tips gekregen ,over onderhaud en reiniging, en ik hoop dat ik kan lang geniten van lekkere kopje koffee,of cappuccino.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Tamara,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aanschaf nieuwe PC 20-09-2020

Algemene score

9,0
Vanwege de vriendelijke vakkundige benadering van het personeel. Wat wij zochten hebben wij door het kundige advies van het personeel aangeschaft. Men heeft alle tijd voor ons gehad.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

remco 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Apple watch 6 blauw besteld, vrijdag besteld zaterdag in huis top levering, bij apple zelf levertijd van weken.
dus zeer goed van bcc
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste remco,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden al op meer plaatsen gekeken, maar hier hadden ze precies wat we wilden hebben. Voorts werden we prima geholpen door een aardige winkelbedienster.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede bediening die samen met mij naar de beste oplossing zocht. Uiteindelijk zijn we tot een goede deal gekomen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel Dekkers 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat we erg goed waren geholpen in de winkel te Breda. Met de aankoop van een tv. Zou deze de volgende dag bij ons thuis geleverd worden. Omdat deze in de winkel niet op voorraad lag.
Deze bestelling hebben we in de winkel, via de site besteld.

Helaas werd een verkeerde tv afgeleverd. En de bestelde tv was niet met de bezorgers mee geleverd.

Er is toen contact opgenomen met jullie klantenservice.
Die konden mij niet gelijk duidelijkheid geven. Maar zou die dag terug gebeld worden.
Dit was helaas niet gebeurd.
De dag erna is er in de ochtend zelf contact opgenomen met jullie klanten service. Die toen weer vertelde dat ik deze ochtend nog tegenbericht zou krijgen. Halverwege de middag is er nogmaals contact opgenomen met de klantenservice. Waar nogmaals verteld werd dat ze er mee bezig waren. Maar nog geen duidelijk antwoordt konden geven. Ook hierover zou ik die dag terug gebeld worden. Sindsdien niks meer vernomen van de desbetreffende persoon.

Dag 3 zijn we naar de BCC winkel in Breda gegaan. Of hun ons wel konden vertellen hoe de situatie is. En ons evt wel konden helpen aan onze bestelde tv.

Door dhr Mees zijn we erg keurig , vriendelijk en netjes geholpen. Die ons wel de duidelijkheid kon geven over de situatie. Hij heeft ons tevens een juiste tv (die op voorraad lag) aan ons meegegeven.

Zeer content met de service in de winkel te Breda.


Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Marcel Dekkers
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marcel Dekkers,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annemieke Oprel 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wordt hier altijd vriendelijk en en goed geholpen, ze denken goed met je mee en adviseren meteen goed.
erg tevreden
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Annemieke Oprel,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en goed geholpen snelle levering en personeel erg aardig en geven goed advies
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Diane,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Verhagen 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer goed geholpen door de medewerkers. De informatie over de ring bel was zeer duidelijk en we hebben deze dan ook gekocht.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Verhagen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies , fijne winkels en voldoende assortiment. Heb er ook wel online besteld en vervolgens ophalen in de winkel. Dan weet je zeker dat je het artikel hebt.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review over de deskundige adviezen in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding op de Bose solo 5.
Van €279 voor €219!
Volgende dag gratis bezorgd in goede staat.
Goede website en makkelijk online te betalen.
Ben heel tevreden over BCC(.NL)
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RJ 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top geregeld goed geprijsd vriendelijke bezorging met goede followup per mail
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste RJ,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was bij de BCC aan de Oude Haagweg in Den Haag voor mijn e -reader die kapot was. Ik heb hem daar ook gekocht omdat ik de vorige daar ook gekocht had. Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen, ze nemen alle tijd en denken met je mee. Ik kreeg meteen een nieuwe mee (zat nog in de garantie) en dat ik het snoertje niet bij me had was geen probleem. Fijne winkel !
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review. over ons filiaal in Den Haag

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaouad 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website van BCC is overzichtelijk en de productomschrijving was duidelijk. Product is netjes en goed ingepakt op de afgesproken dag en tijdsperiode afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Jaouad,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jackw 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke voorlichting, goed advies,.Ben dik tevreden met mijn nieuwe tablet. Kom beslist nog eens terug bij invullen andere wensen
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste jackw,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric D 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I found my product on bcc.nl (laptop) but I wanted to see it for myself in the store. My nearby BCC store had the laptop in stock! Transaction went very smoothly. Happy customer
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Dear Eric D,

Thank you for your review about your experience in our store.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Gert Jan 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opnieuw en zoals altijd prima geholpen bij BBC Amersfoort. Goed advies, goede prijs, snelle levering. Top.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Gert Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda1975 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website. Duidelijke omschrijving bij de producten. Snelle verzending.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Linda1975,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Steffanie 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg over verschillende tv’’s betreft merken en extra’s. Niet opdringerig . Vriendelijk en behulpzaam.
De verkoper heeft hem zelfs voor ons de auto gedaan.
Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Steffanie,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. Twigt 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles waar een stekker aan zit kopen wij al enige jaren bij BCC.
Goede service en ruimhartig bij garantie. E-boek kapot, (na ruim 7 jaar druk gebruik) dus gewoon ff naar de Reijerwaard .
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste C. Twigt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tawfeeq 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers zijn Vriendelijke.de bezorgen tijd was zo snel op volgende dag.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Tawfeeq,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BBC Heerlen, winkelcentrum het Loon. 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Elke keer als ik de winkel bezoek, wordt er op een prettige manier de hulp van de verkopers/sters aangereikt. De informatie die ik vraag ervoor ik als to the point, gericht op wat ik vraag.
De uitleg is prettig, men geeft voor- en nadelen ,en er is zeker geen "sturend" advies naar het duurste product. Op de vragen die ik stel krijg ik een adequaat antwoord, en het helpt mij om een goede keuze te maken.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellie 19-09-2020

Algemene score

8,0
Eerst winkel geweest hadden ze het niet wel goed en vriendelijk geholpen door jonge man
Alles duidelijk uitgelegd
Daarna thuis besteld. Via jullie site simpel en gemakkelijk de volgende dag al in huis. Top
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Ellie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. v.d. Zijden 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel en site, ruim voldoende keuze uit diverse merken en machines, eerlijke prijzen en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste A. v.d. Zijden,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Auge 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zich fijne webwinkel met ruime keuze, maar jammer dat je geen VVV cadeaubon kan gebruiken met een waarde onder de €50.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Auge,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kennis van zaken
Groot assortiment
Vriendelijke bediening
Goede parkeer gelegenheid
Betere Contact en Communicatie
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne Stubbe van der Rijk 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behandeling, correct, vriendelijke mensen. Bestelling was precies op tijd. Wil andere mensen BCC ECHT AANBEVELEN.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Yvonne Stubbe van der Rijk,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CMC van der Ven 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Is zeer klantvriendelijk en stelt de koper op zijn gemak door er alles aan te doen de klant tevreden te stellen, wat ik ook zo heb ervaren. Levering van artikel verloopt ook heel vlot.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste CMC van der Ven,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering binnen 24 uur en een super vriendelijke bezorging en installatie en een goede keuze combimagnetron.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews