Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne en duidelijke webshop. 's Middags mijn wasmachine besteld. Volgende dag werd ie netjes geleverd op 3 hoog (zonder trap). De bezorgers waren binnen 15 seconden boven, en m'n oude machine werd net zo makkelijk weer mee naar beneden genomen. Hele duidelijke en vriendelijke communicatie via SMS. Ook het feit dat BCC fysieke winkels heeft geeft extra vertrouwen.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Tom,

Bedankt voor jouw review over onze winkels, webshop en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Richard 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super goed geholpen door Gunther. Duidelijke uitleg en goed beantwoorden van de vragen. Overzichtelijke winkel en bezorgen op tijd.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Richard,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ingrid W 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze nemen de tijd voor de je.
Ik had zelf al flink voorwerk gedaan voor mijn keuze, maar wilde graag zeker weten of ik goed koos en de medewerker nam echt tijd voor me en uiteindelijk kwam hij op hetzelfde uit. Er bleven er 2 over (laptops) en door zijn vakkennis kon ik de juiste van die 2 kiezen.

Tevens had ik een spelcontroller gekocht voor mijn tablet, maar dat werkte niet goed en ook daar nam een andere medewerker goed de tijd om uit te zoeken wat er niet goed was. Ik kreeg een nieuwe mee, maar helaas ook die werkte niet naar behoren en ik mocht het gewoon retourneren.

Het is fijn dat ze echt de tijd voor je nemen.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Ingrid W,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.P. Pinckaers 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 keer terug geweest omdat ik ontevreden was over de werking van het product. Heel goed geholpen, geen gedoe, kon beide keren meteen ruilen en kreeg goed advies over het product.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste J.P. Pinckaers,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Natasja 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop en makkelijk filteren naar de persoonlijke wensen. Wasmachine en warmtepompdroger besteld van Bosch en keurig bezorgd en geplaatst op de afgesproken tijd. Heel tevreden!
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Natasja,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Joost 17-09-2020

Algemene score

9,0
Wat een goede service heeft BCC! Toch wel erg prettig dat ze ook fysieke winkels hebben waar je persoonlijk advies krijgt, zonder je direct iets te willen verkopen. Ook waren ze erg open over de komende acties. Hierdoor kon ik mijn wasmachine kopen met een korting van ruim € 180! Het bestel proces en bezorging verliepen allemaal soepel en binnen ongeveer 30 minuten was alles uitgepakt, geïnstalleerd en draaide mijn nieuwe machine en ze namen de oude machine netjes mee, inclusief al het verpakkingsmateriaal et cetera. Zeer tevreden over deze winkel, ik ga niet meer terug naar de winkels die alleen online verkopen en waar je advies krijgt van een student die niets anders doet dan informatie van de eigen website voorlezen. Dat kan ik zelf ook wel…
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Joost,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

HvR 17-09-2020

Algemene score

9,0
Konden eenvoudig en snel via de site bestellen (een wasdroger). Uitstekend op de hoogte gehouden over de exacte levertijd. Machine geplaatst op de 2e verdieping en oude machine weer meegenomen. Alles prima in orde.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste HvR,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak op onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edith 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super uitleg, kennis van zaken. En prima service. Bezorging top geregeld, zaterdag gekocht, maandagochtend binnen.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Edith,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rosa 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kon mijn vragen beantwoorden over het gekochte product. Had nog veel tips meegegeven voor het gebruik hiervan.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Rosa,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karen 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt hier altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Ruime keuze en voor een uitstekende prijs!
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Karen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en deskundige service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

annie 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werden leuk geholpen door een jonge verkoper die wist waar hij het overhad.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste annie,

Bedankt voor jouw review over onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

ben leeuwen 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede advies netjes geholpen mooie prijs ze denken met je mee zeer nette bezoring
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste ben leeuwen,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anita Aspeslagh Klitz 17-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij waren op zoek naar een goede warmtepomp droger, en zijn naar bcc Middelburg gegaan, daar een super goede uitleg gekregen, en uiteindelijk een mooie goede warmtepomp droger gekocht, de levering was ook super snel, ook weer uitleg gehad bij levering, na een paar uur de droger getest en was echt super de was was droog, de machine is super stil in gebruik, echt een aanrader
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Anita Aspeslagh Klitz,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Middelburg.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E. 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen in de winkel met eerlijk advies. Kon het laatste model direct uit de winkel meenemen, verder was hij nergens op voorraad.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste E.,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jean-Paul 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Spontaan komt een verkoper naar je toe. Hij geeft je duidelijke uitleg met kennis van zaken. Hij geeft je daarna tijd om na te denken. Terwijl hij andere klantenservice helpt geeft hij je toch nog aandacht. Een tweede verkoper die je met bijkomende vragen kunt benaderen, neemt je laatste twijfels weg. Aan de kassa krijg je nog een bevestiging van de eerste verkoper dat je een goede keuze gemaakt hebt.
Bovendien is de service na verkoop in de winkel in Sittard ook altijd goed en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Jean-Paul,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Sittard.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mari Schoppema 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kon na klacht van ratelend geluid met een hoofdtelefoon die al gekocht was in Mei 2016 langskomen, werd meteen door Dennis nagekeken en geconstateerd dat het ratelend geluid verholpen kon worden door de instellingen op de Samsung TV.
Kundig en vriendelijk geholpen zoals meerdere keren wanneer ik daar in de winkel kwam. Compliment, grote klasse.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste MAri Schoppema,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige hulp in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Astrid 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Het is een nette schone winkel waar alles overzichtelijk bij elkaar staat. Ik ben vriendelijk geholpen. De winkelbediende bracht de grote doos met het apparaat keurig naar beneden en naar mijn auto. Daar zette hij de doos voorzichtig in de door mij geopende achterklep.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Schipper 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aardige en kundige verkoper. Heeft een goed advies gegeven en uitgelegd waarom dit product beter is dan het andere.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Jan Schipper,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan de Jong 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle overzichtelijke site met voldoende productinformatie.

Snelle levering en een perfecte communicatie mbt de leveringstijd. Een voorbeeld voor vele anderen.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Jan de Jong,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leeuwarden 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn supergoed behandeld. De verkoper heeft alles heel duidelijk uitgelegd en was heel vriendelijk. We zijn heel blij met onze aankoop. We raden deze winkel zeker aan
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Leeuwarden,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerker en veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Goed aanbod met scherpe prijzen. Levering is razend anal met constante informatie over tijdstip van levering
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kenzol 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel en goede kennis van zaken maar weer eens top behandeld in de BCC ga zo door !
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Knzol,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Welles 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden een nieuwe tv kopen en gingen voor advies naar de winkel. De medewerker stelde zich niet opdringend maar wel behulpzaam op en stelde ons eerst een aantal vragen om haar advies daarop goed aan te kunnen passen. Ze wees ons op de verschillen en mogelijkheden en legde adequaat en goed uit op zowel het niveau van mijn man (meer technisch verstand) als het mijne (geen technisch verstand en ook geen interesse daarin). Nadat we onze keuze gemaakt hadden deed ze ontzettend haar best om de levering en installatie zo snel mogelijk te realiseren. In goed overleg besloten we vervolgens om het eerst zelf te proberen, met voorafgaande uitleg door haar en zo konden we de tv meteen meenemen. Mocht de installatie zelf niet lukken dan konden we alsnog haar hulp inroepen en zo nodig zou zij zorgen voor alsnog hulp bij installatie thuis. Dit is precies wat wij wilden, uitermate vriendelijk en meedenkend.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Welles,

Bedankt voor jouw review over de service van onze meedenkende medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Smetsers 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid assortiment. Uitstekend geholpen. Vriendelijke verkoopster. Goed advies!
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Smetsers,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaste klant van de BCC , kom hier al jaren.
Voor elke technische of overige vragenvraag hebben ze een speciale man die precies alles kan vertellen over het product.
Zelfs familie en klanten van mijn eigen zaak beveel ik de BCC aan.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review. Wat leuk dat je al jaren tot een van onze vaste klanten hoort. We verwelkomen je graag weer!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Roos 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk geholpen door een zeer nette jonge man die goed luisterde naar mijn wensen en met me mee dacht. Hij hielp ook nog mee met het inladen in de auto
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Roos,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Goed idee die BCC! 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is een winkel die hier niet heel ver vandaan is en waar we zeer goede ervaringen mee hebben. Vroeger kochten we producten in de winkel maar tegenwoordig kan het gewoon achter de computer vanuit je luie stoel. Natuurlijk hebben we ook bij de concurrenten gekeken maar op de een of andere manier komen we toch gewoon uit bij onze vertrouwde BCC.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over kopen in onze winkel en via onze website. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

gee heuzen 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel is overzichtelijk en er werkt vriendelijk personeel met verstand van zaken.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste gee heuzen,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alexander 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bezorgen duurde een paar dagen maar dat was wel duidelijk aangegeven. De bezorging was prima, de droger is op de juiste plek geplaatst. Kortom alles duidelijk en goed geregeld.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Alexander,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan 16-09-2020

Algemene score

5,0
Ben vandaag een nieuw koffiezetapparaat wezen ophalen omdat de andere al na 3 weken kapot was.
Het zou gerepareerd worden en 3 weken weg zijn.
Heb zelf maar gebeld na 6 weken.
Het apparaat wat ik eerst had was niet meer in de winkel en mocht ik een andere uitkiezen. Helaas moest ik €1,04 bijbetalen! Beetje jammer.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Jan,

Bedankt voor jouw review. Wat balen dat het koffiezetapparaat zo snel kapot was. En erg vervelend dat het zo lang heeft moeten duren, We willen hier graag meer van weten, kun je het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Janfoppen 17-09-2020

Goedemorgen,het reparatienummer is 202008-9626668
Ik werk ook erg lang in de wacht gezet toen ik belde en kreeg de indruk dat het apparaat verdwenen was.

Reageer

Ilona 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie, ruime winkel op de woonboulevard van Den Bosch. Er loopt veel vriendelijk personeel in de winkel. De sfeer is fijn en gemoedelijk. Prima winkel!
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Ilona,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Louise van der Put 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige zaak met goed personeel die jou alles kunnen vertellen over het product dat je zoekt.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Louise van der Put,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en onze deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Francisca 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zag er netjes uit en zeer goed geholpen door de verkoper. Die nam rustig de tijd dat we goed konden kiezen. Verder ook zeer netjes en duidelijk met bezorgen. Zou zo weer hier heen gaan.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Francisca,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.S. van Gelder 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd bij mijn aankoop deskundig geholpen door een vriendelijke en behulpzame medewerker.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste H.S. van Gelder,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pieter 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede tel.uitleg bij eventuele problemen,zeer nette bezorgers en vriendelijke uitleg bij uit pakken.op tijd telefoontje gehad bij bezorging 10 minuten voor werkelijke bezorgtijd.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Pieter,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en kundige hulp, daar kunnen sommige andere winkels een puntje aan zuigen.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste P,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Paula Mooij 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week dinsdag een warmtepompdroger van Bosch besteld bij BCC Arnhem. Voorafgaand aan het bezoek heb ik op internet gezocht naar een geschikte wasdroger en kwam bij de BCC uit. Voor ik een definitieve keuze zou maken, besloot ik naar de winkel te gaan voor advies. Ben daar deskundig geholpen en besloot een warmtepompdroger te kopen van het merk Bosch, die ook mooi aansloot bij mijn Bosch wasmachine. Deze in de winkel besteld en afgelopen zaterdag is deze thuis afgeleverd, helemaal blij mee, ik had een goeie keuze gemaakt. Zaterdagmiddag zat ik ff op Facebook en er kwam een advertentie voorbij van de BCC en zag tot mijn verbazing dezelfde warmtepompdroger, dankzij cookies, voorbij komen en bijna €170,00 goedkoper. Het liet me niet los en ik besloot een mailtje te sturen naar de klantenservice of ze iets voor me konden betekenen, want het was een groot bedrag. Op maandagmiddag kreeg ik een mailtje of ik mijn ervaring wou delen met BCC Arnhem en besloot nog een keer dit verschil aan te halen, met als gevolg dat ik diezelfde dag nog werd gebeld door de vestigingsmanager en ze me toch tegemoet wouden komen met een vergoeding. Deze vanochtend opgehaald bij BCC Arnhem en ik heb ze bedankt voor de service en deskundigheid, want dat lag het absoluut niet aan. En ik heb ze voor service een paar pakken “koekjes” gedaan voor bij de koffie.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Paula Mooij,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Arnhem.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elles 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundige voorlichting ,vriendelijk geholpen, levering zoals afgesproken verliep allemaal prima. Ben blij met mijn wasmachine. En BCC.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Elles,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bianca 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Een tablet besteld die de volgende dag geleverd zou worden. Helaas gebeurde dat niet en kwam deze een dag later. Tussendoor niet op de hoogte gebracht van de wijziging. Dit vonden wij jammer. Desondanks een mooie goede tablet ontvangen waar we erg blij mee zijn.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Bianca,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor de vertraging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rob 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geven duidelijke antwoorden op al je vragen en geen verkooppraatjes. Hebben ook de kennis in huis en zijn altijd vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Rob,

Bedankt voor jouw review over onze kundige en vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lisette 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben in de winkel geweest in Amersfoort vriendelijk personeel goed geholpen.
De bezorging ging ook super, vriendelijke mannen en mooi op tijd zoals afgesproken netjes boven op de 2e verdieping geplaatst en aangesloten top.
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Lisette,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk Muller 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bekwaam personeel, verkopen je wat nodig is, dringen geen zaken op waar je niet om gevraagd hebt. In de winkel ruime keus aan producten, bijna altijd op voorraad
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste Henk Muller,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

O-Bouw 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Compleet aanbod, vriendelijk en snelle service en de prijzen zijn gewoon goed. Ik hoef niet nog eens te vergelijken!
Officiële reactie van BCC 17-09-2020

Beste O-Bouw,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel , en vriendelijke . Aan de telefoon , en bij levering .Ook vragen worden duidelijk beantwoord, ze geven je het gevoel dat ze tijd voor je nemen , zeker voor oudere klanten die niet alles digitaal kunnen , is persoonlijk contact daarom zeer belangrijk .
Officiële reactie van BCC 16-09-2020

Beste Henk,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en persoonlijke service.

Groetjes,
Team BC

Reageer

M.Jansen 16-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geïnformeerd dood BCC,
De medewerkster was duidelijk en heeft ons heel goed geïnformeerd over de verschillend in het aanbod v de tv. Ook
Mbt tot onze provider en onze wensen.
Fijn dat er persoonlijk contact was .
Enige minpunt, lever bij de aankoop van zo’n dure tv, dan even de 2 AAA batterijtjes voor de AB erbij. Als geste zou dat heel erg op prijs gesteld worden en voorkomt irritatie bij t installeren thuis ;-)
Officiële reactie van BCC 16-09-2020

Beste M.Jansen,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Edwin S. 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC Almere buiten,

Wat ik fijn vond aan dit filiaal is dat de verkopers niet direct op mijn rug springen met de vraag “wordt u al geholpen en wat kan ik voor u betekenen”. Dat ervaar ik als prettig en als ik iemand nodig heb is er altijd wel iemand die mij te woord kan staan. De winkel maakt een nette indruk maar de TV hoek verdiend wat aandacht. De betere televisies staan laag op de grond en te dicht op elkaar. Hierdoor is het niet mogelijk om een TV op de juiste kijk afstand te bekijken en dat is jammer voor een TV in het hogere segment. Verder is het een prima winkel met nette verkopers.
Officiële reactie van BCC 16-09-2020

Beste Edwin S.,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Almere Buiten.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Angelique 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig
Een hele leuke gezellige dame heeft me geholpen en het was super leuk en gezellig
Heerlijk gelachen omdat er even iets mis ging
Maar alles is goed gekomen
Super blij met me stofzuiger zonder zak
Hahahaha
Officiële reactie van BCC 16-09-2020

Beste Angelique,

Bedankt voor jouw review over de gezellige service in onze winkel. Veel plezier met stofzuigen! ;-)

Groetjes,
Team BC

Reageer

Chris 15-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC heeft gevraagd om een review te schrijven dus bij deze:
Ik kocht bij BCC omdat ik nog een VVV cadeaubon had die ik nog wilde besteden. BCC had een product die op een cent na even duur was als de waarde van mijn bon. Ik kocht een "1x Hyper USB C naar USB 3.0 en 4k HDMI Converter (Zilver)" en die werkt prima.

De website is overzichtelijk en gemakklijk te gebruiken. Ik hoefde alleen mijn cadeaukaart nummer en de pin in te voeren om te betalen.
Het enige wat eventueel beter kan is het feit dat ik een kwartier moest wachten op mijn bevestigingsmailtje. Het moet toch moglijk zijn om die sneller te versturen zoals bij andere webshops vaak gebeurt.

Het bestel- en leverproces verliep zoals je mag verwachten, het product was de volgende werkdag geleverd door DHL en die heeft zijn werk ook prima gedaan.

Dus overal een bijna perfecte score.
Officiële reactie van BCC 16-09-2020

Beste Chris,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Mevr. E.Koster 15-09-2020

Algemene score

2,0
Nadat ik een TV heb besteld in de winkel van BCC zou deze op afspraak 2 dagen later bezorgd worden. Ik kreeg keurig een berichtje hoe laat ze zouden komen maar toen begon het. De bezorgers kwamen ruim 1 uur te laat. Hadden niets laten horen. Ik had intussen het hoofdkantoor gebeld, die het voor mij zouden uitzoeken en terug zouden bellen. Terstond weer niets gehoord. Ik had de afspraak dat de medewerkers het toestel goed voor mij zouden instellen wat maar voor een deel is gebeurd. allereerst waren ze aan het klungelen om de pootjes er goed onder te zetten. Er is totaal niets uitgelegd over het gebruik van de afstandbediening,geen handleiding aanwezig. Bij het aftekenen van de bezorg bon hebben ze niets aan mij gevraagd maar zelf maar een kruis gezet op de plaats waar mijn handtekening had moeten staan als goedkeuring voor het bezorgen. Ik klaag eigenlijk nooit maar deze manier van service( waar ik uiteindelijk voor heb betaald) vond ik ronduit SLECHT en zeker niet klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 16-09-2020

Beste Mevr. E. Koster,

Bedankt voor jouw review. Dit klinkt niet als de service die je mag verwachten. Excuses voor het ongemak. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BC

Reageer

Ad Damman 15-09-2020

Algemene score

8,0
Onze nieuwe Tefal friteuse functioneerde niet naar behoren. Geen probleem bij BCC. Gewoon deze (met olieresten) ingeleverd en een nieuwe meegekregen. Ook deze deed niet wat je mag verwachten. Weer (gebruikt) ingeleverd en ons geld terug gekregen. Daags daarna bij hen een (duurdere) friteuse gekocht. Hulde voor de service en geen gezeur.
Officiële reactie van BCC 16-09-2020

Beste Ad Damman,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BC

Reageer

Toon meer reviews