Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14827 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jackw 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke voorlichting, goed advies,.Ben dik tevreden met mijn nieuwe tablet. Kom beslist nog eens terug bij invullen andere wensen
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste jackw,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric D 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I found my product on bcc.nl (laptop) but I wanted to see it for myself in the store. My nearby BCC store had the laptop in stock! Transaction went very smoothly. Happy customer
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Dear Eric D,

Thank you for your review about your experience in our store.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Gert Jan 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opnieuw en zoals altijd prima geholpen bij BBC Amersfoort. Goed advies, goede prijs, snelle levering. Top.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Gert Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda1975 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website. Duidelijke omschrijving bij de producten. Snelle verzending.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Linda1975,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Steffanie 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg over verschillende tv’’s betreft merken en extra’s. Niet opdringerig . Vriendelijk en behulpzaam.
De verkoper heeft hem zelfs voor ons de auto gedaan.
Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Steffanie,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. Twigt 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles waar een stekker aan zit kopen wij al enige jaren bij BCC.
Goede service en ruimhartig bij garantie. E-boek kapot, (na ruim 7 jaar druk gebruik) dus gewoon ff naar de Reijerwaard .
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste C. Twigt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tawfeeq 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers zijn Vriendelijke.de bezorgen tijd was zo snel op volgende dag.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Tawfeeq,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BBC Heerlen, winkelcentrum het Loon. 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Elke keer als ik de winkel bezoek, wordt er op een prettige manier de hulp van de verkopers/sters aangereikt. De informatie die ik vraag ervoor ik als to the point, gericht op wat ik vraag.
De uitleg is prettig, men geeft voor- en nadelen ,en er is zeker geen "sturend" advies naar het duurste product. Op de vragen die ik stel krijg ik een adequaat antwoord, en het helpt mij om een goede keuze te maken.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellie 19-09-2020

Algemene score

8,0
Eerst winkel geweest hadden ze het niet wel goed en vriendelijk geholpen door jonge man
Alles duidelijk uitgelegd
Daarna thuis besteld. Via jullie site simpel en gemakkelijk de volgende dag al in huis. Top
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Ellie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. v.d. Zijden 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel en site, ruim voldoende keuze uit diverse merken en machines, eerlijke prijzen en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste A. v.d. Zijden,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Auge 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zich fijne webwinkel met ruime keuze, maar jammer dat je geen VVV cadeaubon kan gebruiken met een waarde onder de €50.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Auge,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kennis van zaken
Groot assortiment
Vriendelijke bediening
Goede parkeer gelegenheid
Betere Contact en Communicatie
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne Stubbe van der Rijk 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behandeling, correct, vriendelijke mensen. Bestelling was precies op tijd. Wil andere mensen BCC ECHT AANBEVELEN.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Yvonne Stubbe van der Rijk,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CMC van der Ven 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Is zeer klantvriendelijk en stelt de koper op zijn gemak door er alles aan te doen de klant tevreden te stellen, wat ik ook zo heb ervaren. Levering van artikel verloopt ook heel vlot.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste CMC van der Ven,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering binnen 24 uur en een super vriendelijke bezorging en installatie en een goede keuze combimagnetron.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kaisi 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies! Duidelijke uitleg, kortom top geregeld , zal zeker weer terug gaan
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Kaisi,

Bedankt voor jouw review. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elisabeth de J 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede covid preventie maatregelen in de winkel.
Prima uitleg en aankoopbegeleiding door vriendelijke correcte medewerker.
Gelijk meenemen. Binnen20 min had ik een nieuwe laptop.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Elisabeth de J,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De Bruin 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerker X bij BCC Hilversum gaf mij uitstekende informatie bij het uitzoeken van een koptelefoon. Hij deed extra moeite om degene die mijn voorkeur had, te vinden, wat vervolgens lukte. Hij werkt mijn inziens zeer klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste De Bruin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vera jaspers 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je binnenkomt is het gelijk een goede dag wensen en als ze zien dat je vragen hebt komen ze naar je toe en vragen of ze ergens mee kunnen helpen . de service is ook heel goed
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste vera jaspers,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geeske 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superpersoneel. Koop alles daar als ze het verkopen ;-)
Kijk niet eens of het elders goedkoper is. Ik gun het dit filiaal in zierikzee
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Geeske,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zierikzee.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sebastiaan Hopmans 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Beneden Leeuwen heeft zeer deskundige medewerkers wij komen er regelmatig voor advies en aanschaf nieuwe spullen.

Afgelopen maand een nieuwe koelkast en een tv

Samsung Q70T55
Whirlpool 6th sense

De medewerker die ons geholpen heeft is X.
Bij een volgende aankoop zullen wij zeker wederom om zijn diensten vragen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Sebastiaan Hopmans,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beneden Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

rutten 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide keus; scherpe prijzen in vergelijking met andere elektronicawinkels en snelle levering
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste rutten,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe Iphone gekocht, leuke prijs en een rustige verkoper die een goede en persoonlijke uitleg gaf over de manier waarop je gegevens kunt overzetten van het oude naar het nieuwe toestel.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne-Marie Buurstee-Kapitein 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden heel vriendelijk ontvangen en de verkoopmedewerker nam alle tijd om uitgebreid uit te leggen wat de voor- en nadelen van elk product zijn. De jongeman had er duidelijk plezier in en heeft ook erg veel kennis van de mogelijkheden van elk product. We zijn heel tevreden over deze hulp en hebben een prima aankoop kunnen doen waarover we een heel goed gevoel hebben.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Anne-Marie Buurstee-Kapitein,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike.S 18-09-2020

Algemene score

10,0
Als terug kerende klant, altijd naar tevredenheid shoppen bij BCC.
Zeer duidelijke webshop en voor mij als consument zeer tevreden.
Voor 23.59 uur....ook daadwerkelijk morgen..in huis.
Ook een update van je bestelproces.....tot aan levering.
Als laatst....nog je factuur per mail...
BCC .....motto.....Altijd een oplossing in huis.......klopt ook helemaal.....
Dit is mijn ervaring.........
Heb een artikel gezien die graag zou kopen via webshop.
Heb een paar dagen zitten observeren op BCC webshop, ik moest het hebben, kopen.....
In de ochtend uren nog, rond 6.30 uur de prijs nog €225......heb tog nog ff gewacht om order te plaatsen, omdat ik dat in mijn lunchpauze dat zou doen, ja hoor.....weer gekeken.......prijs gestegen naar €249...
En is ook te begraven.......omdat de prijzen gelijk ook meegaan met andere webshop....
Geen paniek...........klantenservice gebeld....en uitgelegd......was paar uren geleden goedkoper......
Medewerkster.....is even gaan overleggen........En ja hoor........toch kunnen regelen voor €225.....
Ik blij......BCC ook blij.......

Dit is wat ik bedoel.........
SERVICE........Top....
Ga zo door!!!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Mike.S,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jurr 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordat ik mijn aankoop deed heb ik contact gehad met de klantenservice ivm wat vragen over het gekochte product.
Communicatie was makkelijk en antwoorden duidelijk.
Alleen jammer dat de chat functie op de website niet werkte. Daar een score van 9 en niet 10.
Prijstechnisch is/was BCC concurrerend met winkel en internet concurrenten.
Product werd snel geleverd (de volgende dag al).
Dus ik ben een zeer tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Jurr,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Micha 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een vervanger voor ons te vroeg overleden wasmachine bij de BCC uitgekomen bij een mij nog onbekende Haier. Snel leverbaar en gratis bezorgd tegen een goede prijs dus na die flinke zoek- en vergelijktocht besteld.

Tijdens het wachten goed op de hoogte gehouden over de voortgang en de avond ervoor een mail en sms met het tijdblok. Dat maakt het plannen van de thuiswerkdag toch wat makkelijker.

Een half uurtje van te voren een belletje dat ze in de buurt zijn en ja hoor, precies op tijd de vrachtwagen in de straat. De wasmachine tot over de drempel bezorgd en deze jongemannen brachten um zelfs een trap naar boven zodat ik niet met m’n zoon hoefde te slepen en sleuren. Onverwacht en ik was er superblij mee. Chapeau!

Onverwacht een fijne wending bij een situatie waar je eigenlijk niet blij bent met dat je machine na 4 jaar ermee stopt. Topservice dus.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Micha,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. van Put 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed voorgelicht over binnenkomst artikel.
Na de afgesproken datum was artikel ook inderdaad in de winkel. Ben blij met mijn aankoop en hoop naar alle tevredenheid.

Vriendelijk en geïnteresseerd personeel.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Fam. van Put,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anna 18-09-2020

Algemene score

9,0
Een winkel die moet blijven bestaan.
Je hoeft niet te schromen om er binnen te stappenJe wordt niet hinderlijk gevolgd/vriendelijk welkom geheten en ze zijn altijd bereid je zo goed mogelijk te helpen.
Ook de website is overzichtelijk en heeft de juiste zoek structuur.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Anna,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helen 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkelmedewerkers zijn altijd vriendelijk, de kennis die wordt overgebracht is serieus en de service altijd vlot! Kortom, een fijne winkel. Ik voel mij hier ook niet in de zeik genomen als ik iets zoek of raad nodig heb(vb mediamarkt voel ik mij al-tijd 'genaaid')
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Helen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N. Mens-Kok 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een heerlijke winkel waar je rustig kan rondkijken zonder direct opdringerig personeel op je hielen.
Ik ben vriendelijk geholpen en heb een tevreden gevoel over mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste N. Mens-Kok,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aal 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dit chromebook via de webwinkel besteld maar hij was nooit aangekomen ( volgens DHL wel). Na veel mailen met de klantenservice kwam er maar geen oplossing. Uiteindelijk heeft xxx van BCC Alexandrium het super voor me opgelost
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Aal,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Brunekreef 18-09-2020

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met uitleg en installeren van mijn nieuwe telefoon heb reeds meerdere aankopen gedaan bij bcc tot tevredenheid en zal daar zeker terug komen als het nodig is groet xxxx
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste H.Brunekreef,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veronique 18-09-2020

Algemene score

10,0
Top. Heel vriendelijk geholpen in de winkel.
Koelkast netjes binnen gezet door de bezorgers!

Wij genieten vollop van onze aankoop!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Veronique,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

John Erkens 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is gebruiksvriendelijk. Het winkelen was wederom een feest met zo een vriendelijke en deskundige medewerkster. We werden naar meer als tevredenheid geholpen door Marianne, wat een topper ! Ja de winkel is zeer overzichtelijk met een grote keuze,geweldig. Tot gauw !
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste John Erkens,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website en overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Theo 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne winkel. Veel keus maar ook weer niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Goed geslaagd.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Theo,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sanne 18-09-2020

Algemene score

8,0
Goedkoopste prijs voor mijn product en de volgende dag in huis. Bezorger heeft nog 2 keer gebeld omdat we onverwacht toch niet thuis waren.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Sanne,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Offenberg 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn super goed geholpen door
Xxxxxx, zeer tevreden en professionele geholpen heeft. Echt top
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Offenberg,

Bedankt voor jouw review over de professionele hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne 18-09-2020

Algemene score

7,0
Mijn nieuwe Nintendo spelletje was verpakt in een grote kartonnen doos, gevuld met plastic. De nieuwe aankoop had ook gemakkelijk in klein brievenbus doosje of een plastic zak gekund. Beetje zonde van het verpakkingsmateriaal.

Verder wel blij met de snelle levering en service.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Anne,

Bedankt voor jouw review en feedback. Veel game plezier!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vera 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hellemaal top hoe BBC mij heeft geholpen. Ik had een Siemens oven gekocht met hun 5 jaar garantie plan. De oven is binnen deze garantie helaas kapot gegaan en voor controle heb ik de bij BBC in Veenendaal afgegeven. Na een paar dagen kwam een email dat de oven helaas niet meer te repareren was. Gelukkig dat we de langere garantie hadden. BBC heeft het volledige bedrag uitgekeerd en ik kan opzoek naar een nieuwe oven. Dank je wel BBC, zal zeker weer een oven bij jullie komen kopen!!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Vera,

Bedankt voor jouw review over onze garantieservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sander 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eigenlijk nog nooit iets besteld op bcc, het verbaast me hoe overzichtelijk de site was en hoe snel en netjes mijn product geleverd is. Erg gebruiksvriendelijke site en eenvoudig te bestellen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Sander,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superrrrrrr goede en duidelijke afspraken.. Levering is ook super goed, eerst een berichtje, daarna een telefoontje als ze er bijna zijn. Ik raad deze winkel aan iedereen aan.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marco 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord super ik kan er niet anders van maken.
Storing aan koelvrieskast en snel opgelost.
Klasse BCC.

Vriendelijke groet
Marco Jansen
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marco,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Twan 18-09-2020

Algemene score

9,0
Gewenste koel-vries combinatie was meest gunstig geprijsd van alle aanbieders, ondanks levertermijn van 3 weken was het toestel binnen 3 dagen voorradig en de volgende dag al beschikbaar voor aflevering. Duidelijke communicatie via e-mail en sms en ideaal om de gps positie van de bezorgers te kunnen volgen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Twan,

Bedankt voor jouw review en veel plezier met de aankoop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan, Maasland 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Als invalide, rolstoel, scootmobiel afhankelijk zijnde kan ik de toegankelijkheid van BCC Vlaardingen waarderen. Toch is oplettendheid geboden, er zijn iets teveel plekken waar je meerdere malen moet 'steken' om de bocht te kunnen nemen. Voor de ervaren gebruiken geen punt. Voor sommigen zal het een gevoel oproepen van 'n olifant in een porseleinkast. Het personeel is welwillend, zou naar mijn gevoel iets actiever kunnen. Kan ook aan het omgevingsgeluid liggen dat we elkaar niet sneller begrepen. Mijn gehoorapparaaten hadden het er lastig mee. Hinderlijk vond ik het Essent praatje, geef gewoon iedereen korting. Mij viel op dat er op enkele producten prijsverschil is met het web.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Jan, Maasland,

Bedankt voor jouw review en feedback.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Costache 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC is echt een aanrader, de verkoper had bijna anderhalf uur aan me besteed om een geschikte wasmachine uit te zoeken.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste M. Costache,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bas 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb in de afgelopen jaren al veel producten besteld bij BCC. Goede adviezen, bezorging op tijd en vriendelijk en ervaren naar de klant toe. Top!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Bas,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Arjan 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle lof voor de snelheid van levering, volledig conform afspraak.
Bij Coolblue gekeken en daar ging de prijs omhoog binnen de 24 uur..
Niet echt een staaltje van vertouwen wekken.
BCC is een uitstekend akternatief.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Arjan,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Henk waalder 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was vandaag in de bcc in Den Bosch wat een fijne winkel is dit zeg (in verhouding met de mediamarkt ) gelijk geholpen en een uitgebreide informatie over mijn aankoop alle tijd mijn volgende aankoop zal weer bij de bcc zijn wat een top winkel
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Henk waalder,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Den Bosch.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en to the point geholpen in de winkel. Ook voor enkel informatie voor apparaten waarin ik op het moment van bezoek nog geen aankoop wilde doen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marcel,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in de winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews