Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14878 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is duidelijk. We hebben we allemaal last van Corona maar deze bestelling was gemakkelijk gedaan en ook de ophaalservice bij de winkel verliep heel vlot.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Saskia,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze duidelijke website en onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tristan 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
BCC had een mooie deal: Een renewd Apple iPad 6 voor een nette prijs.
Ik heb deze dan ook besteld en het bestelproces en levering verliepen top. Vandaag bestelt, de volgende dag in huis is inderdaad van toepassing. Bij het openen van de doos bleek dat er geen Apple power adapter was meegeleverd. Bij het artikel op de website stond ook niet vermeld wat er wel en niet aan accessoires wordt bijgeleverd. Ik besloot de customer service te bellen. Ik kreeg iemand van het hoofdkantoor aan de telefoon en zij wist niet het antwoord op mijn vraag of er wel of geen Apple power adapter bijgeleverd hoort te zijn bij de refurbished iPads die BCC op dit moment aanbiedt en ik dus had besteld. Ik werd wel zeer vriendelijk te woord gestaan en kreeg een telefoonnummer van een plaatselijke BCC in mijn regio. Deze man was ook wederom vriendelijk en had wel iets meer kennis, maar het hield niet over. Zijn antwoord was eigenlijk een “weet ik niet, maar het zou zus of zo kunnen zijn, dus die adapter word er niet meer standaard bijgeleverd.” Ik vond het een zeer zwak antwoord en had het echt service gevonden van BCC als ze alsnog zo’n originele power adapter voor de iPad hadden toegestuurd. Zeker omdat er nergens op de website staat vermeld wat er wel of niet in de doos aan accessoires hoort te zitten bij zo’n refurbished Apple iPad. Een toch wel onaangename verrassing, want je betaald er genoeg voor!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Tristan,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. We zullen dit nog eens navragen. Kun je ons in een reactie op deze review het ordernummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jacqueline 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bcc heeft een duidelijke webshop. Een goede product omschrijving. Eenvoudig te bestellen,leuke prijzen en goed bij te houden track and trace. Snelle levering. Erg tevreden
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Jacqueline,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak via onze duidelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne 07-02-2021

Algemene score

8,0
Snelle levering en vriendelijk chauffeur. Het was voor het eerst dat ik bij BCC via internet iets bestelde en ik was verrast dat alles ook ging zoals op de site was vermeld.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Yvonne,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering en onze vriendelijke bezorger.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Alex 07-02-2021

Algemene score

10,0
Alles snel geleverd met een goede service een goede prijs voor de laptop ik zal in de toekomst weer bij Btc bestellen
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Alex,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de laptop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne 07-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt heel erg tevreden over de service bij BCC! Een tijdje geleden heb ik een e-reader gekocht. Na een tijdje is deze er echter mee gestopt. Na het bellen van de klantenservice kon ik gelijk terecht in 1 van hun winkels en werd mijn e-reader omgeruild voor een nieuwe. Deze deed het echter ook niet en daarom kreeg ik als oplossing een cadeaukaart met het bedrag van deze ereader zodat ik zelf een andere uit mocht zoeken. Kortom: onwijs goede service, klantvriendelijk personeel, top kwaliteit. Dikke aanrader!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Anne,

Bedankt voor jouw review over de oplossingsgerichte service van onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eva 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC heeft een enorm groot assortiment kwalitatief goede producten. Altijd wel iets op voorraad wat je zoekt. Levering is super snel en transparant. Nog geen vlekje in de dienstverlening kunnen bespeuren. Een goed bedrijf bewijst zich ook als het een goede klachten procedure heeft. Ik heb er nog geen gebruik van hoeven maken bij BCC.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Eva,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michelle 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service! Besteld en snel in huis. Bellen netjes van te voren op dat zij eraan komen. Netjes tot over de drempel bezorgd. Aardig personeel!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Michelle,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

P.Th Leensen 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klant vriendelijk geholpen ondanks corona maatregelen als mondkapjes en hand sjel toch blijven lachen
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste P.Th Leensen,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aletta 06-02-2021

Algemene score

9,0
Zeer goede service. Bestelling om 22:30h geplaatst en de volgende dag al bezorgd zoals aangegeven!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Aletta,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tineke O 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goedkoopste aanbieder van de tablet die ik zocht! Snelle levering maar helaas niet volgens mijn voorkeur dat was jammer!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Tineke O,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

T8T 06-02-2021

Algemene score

8,0
Qua online winkel vindt ik BCC goed, ook de stenen winkels.
De levering door DHL wordt goed geleverd, maar wel altijd op het laatste nippertje van de tijdsindicatie.
De eigen breng service toen ik TV bij BCC kocht is wel stipt.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste T8T,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Michiel 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een Chime voor mijn Ring video deurbel gekocht en kon die al binnen een een uurtje in de winkel afhalen. Ondanks dat ik geen legitimatie bij mij had kreeg ik hem toch mee Goed geregeld bij BCC
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Michiel,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martijn Dirkse 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn oude stereotoren kan niet meer goed CDs afspelen maar is verder nog goed. Ik belde BCC om de situatie uit te leggen en te vragen naar een oplossing. Ze dachten goed mee en hadden een prima oplossing: een DVD speler van 35 euro om op de AUX aansluiting van de toren aan te sluiten. Werkt prima en hij werd vlot geleverd.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Martijn Dirkse,

Bedankt voor jouw review over onze oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan Marten 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We konden ook in de lockdownperiode snel bij BCC terecht. Een bestelling doen, aangeven dat we het bij BCC wilden ophalen en het kon binnen een halfuur bij het DHL punt daar. Top!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Jan Marten,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wim 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele fijne winkel, goede vakkundige mensen die je ook nog eens vriendelijk te woord staan.
Ik koop nooit meer ergens anders, vanwege het brede assortiment en goede prijzen.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Wim,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke en vakkundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Colletje 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site. Goed overzicht van de producten. Bij vragen ook telefonisch overleg mogelijk wat de keuze nog makkelijker maakt.
Snelle levering.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Colletje,

Bedankt voor jouw review over onze gebruiksvriendelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Vanessa 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle bestelling online gedasn vis de website van BCC en de volgende middag om 14.00 uur de bestelling al ontvangen.
Top, zeker in deze drukke tijd dat jullie winkel dicht is en dat iedereen online aan het bestellen is.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Vanessa,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Verstappen 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Online bestellen gaat prima,ook diverse mogelijkheden voor extra 's bij te kopen.
Alleen aflevering door DHL ging niet goed. Ik had aangegeven op zaterdag tussen 11 en 3 uur maar werd uiteindelijk maandag middag en slechte service van DhL dat ze de oude tv niet hebben meegenomen terwijl dit wel moet.
Nu moet ik zaterdag weer thuis blijven want dan komen ze terug voor ophalen.

Dit vind ik zeer jammer maar als de winkel gewoon open was had ik 'm liever daar zelf gehaald maar is nu niet anders in deze Corona tijd.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Verstappen,

Bedankt voor jouw review. Vervelend dat de oude TV niet direct is meegenomen, excuses, we zullen dit met DHL bespreken. Fijn dat er al wel is geregeld dat deze alsnog wordt opgehaald.
Veel plezier met de nieuwe TV!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

G.prins 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier wordt je ook in deze akelige tijd telefonisch correct te woord gestaan en kon je je bestelling opgeven en een uur daarna konden we de dvd recorder ophalen bij de zaak. Heel goed geregeld en te woord gestaan
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste G.prins,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjef 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoal het hoort:
Bestellen, op afgesproken tijd leveren, oude machine meenemen, betalen bij levering.
Daarna met mail met rekening/ garantiebewijs.
Gewoon zoals het hoort, prima dus.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Sjef,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Giuseppe 06-02-2021

Algemene score

9,0
Mijn bestelling gemakkelijk vooraf betaald via een ontvangen link mail en opgehaald na deskundige telefonisch advies , Top service
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Giuseppe,

Bedankt voor jouw review over onze deskundige telefonische hulp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hh.jansen 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gasfornuis besteld. Was eenvoudig te bestellen via de website. Werd keurig afgeleverd op afgesproken dag en tijd. Netjes bovengebracht op 3 hoog oude meegenomen. Alles volgens afspraak heel blij mee.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Hh.jansen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corné 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Samsung combi magnetron besteld bij BCC. Erg snelle levering, goede prijs en overzichtelijke website.
Magnetron is gebruiksvriendelijk en makkelijk in de bediening.
Fijne webshop om te orienteren en te vergelijken!!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Corné,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website en de snelle levering van jouw nieuwe magnetron. Veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na goede telefonische informatie bestelling geplaatst en binnen een uur gereed om af te halen. Bestelling stond gereed bij de afhaallocatie.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review over onze snelle afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marouane 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had mijn monitor schermen echt super snel nodig . Ik had ze in de avond besteld en de volgende middag waren ze er al. Super snelle service!!!! De bestelling was goed afgeleverd en alle toebehoren waren perfect. Toppp
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Marouane,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Stefan 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gisteren artikelen besteld. Vandaag in huis. Prettig en duidelijk alles op mail.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Stefan,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sjavani 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product geleverd en prima diepvries(tafelmodel), snelle levering en prima service.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Sjavani,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Veronica 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben altijd al fan van BCC, maar nu met deze lockdown is het prima bellen en bestellen en afhalen!
Het was even zoeken waar het telefoon nummer stond, maar ook daar zat logica in, al kwam ik eerst bij het algemene nummer, dus even doorzoeken.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Veronica,

Bedankt voor jouw review over de telefonische service van onze filialen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Honcoop 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle uitlevering van de bestelling. Super goede en fijne service gehad. Mijn bestelling bleek na bezorgen beschadigd te zijn. Dit was binnen een uur opgelost en een nieuwe bestelling geplaatst door de medewerkers zelf. En deze werd ook al weer binnen 2 dagen geleverd.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Honcoop,

Bedankt voor jouw review over onze snelle en oplossingsgerichte service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wouter Bijl 06-02-2021

Algemene score

10,0
hoge kwaliteit goede verpakking met lucht ballen en correcte verpakking mooie kwaliteit echt BCC ik koop er al jaren vandaar blijvend klant
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Wouter Bijl,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

paula 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
omdat ik in de winkel altijd netjes ben geholpen en dat de medewerkers net dat stapje meer willen doen voor de klant dat word steeds zeldzamer dus dikke pluim voor bcc hoorn
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste paula,

Bedankt voor jouw review over de service van ons filiaal in Hoorn.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willy 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
TOP bedrijf dat is BCC, na 2 uur in de middag besteld , in de avond een sms'je,
en de volgende morgen om 8.15 al bezorgd TOP BCC
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Willy,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Robert 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom was BCC bij deze aankoop prijstechnisch interessant, gekoppeld aan een goede service en heldere communicatie , was het aankopen van deze stofzuiger bij BCC voor ons vanzelfsprekend
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Robert,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Lucie 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen om de lokale ondernemers te steunen. Toen we een product wilden kiezen, hebben wij naar de zaak gebeld en werden goed geholpen door de medewerkers.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Lucie,

Bedankt voor jouw review over onze telefonische service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kevin 06-02-2021

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie. Binnen 24 uur stond er een nieuwe TV bij ons in de woonkamer. Door goede communicatie via mail en telefoon wisten we precies wanneer de TV werd afgeleverd. Oude TV werd gratis meegenomen voor recycling, dus daar hadden we ook geen omkijken meer naar.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Kevin,

Bedankt voor jouw review over onze snelle levering en services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kees&Sonja 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies via email, vervolgens een droger besteld en een week erna een hetelucht oven. Beide apparaten snel en netjes afgeleverd! Kortom een dikke 10
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Kees&Sonja,

Bedankt voor jullie review. Veel plezier met de aankopen!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Nancy 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de webshop van BCC een wasmachine gekocht. Alles wat telefonisch is afgesproken is nagekomen.
Keurig op tijd geleverd en vakkundig door bezorgers aangesloten.
Kan BCC bij iedereen aanbevelen.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Nancy,

Bedankt voor jouw review over de vakkundige service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jeanette Verbakel 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette snelle afwerking
Afspraken worden nageleefd
Bezorging zeer netjes en correct en vriendelijk
Ook Corona maatregelen worden nageleefd
Als zeer prettig ervaren ...👍
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Jeanette Verbakel,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A.S. 06-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel. ‘Sochtends besteld uit de ruime keuze en de volgende dag ‘s middags was de bestelling er al via dhl
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste A.S.,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hendriks 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop, makkelijk te navigeren/bestelling te plaatsen.
De levering ging erg voorspoedig, duidelijke updates en netjes van te voren gebeld.
Bezorgers zijn van BCC zelf, wel zo prettig.
Heb de droger sinds een week maar bevalt uitermate goed.

Al met al zeer een tevreden klant, tot de volgende keer BCC.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Hendriks,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke webshop en onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karen 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel koelkast als wasmachine op twee momenten bij BCC besteld. Service can de koelkast was zo goed bevallen dat ik mijn wasmachine er ook besteld heb. En wederom top service. Persoonlijk contact met de bezorgers, je weet exact wanneer ze er zijn. Inbouw van de koelkast en plaatsing wasmachine was snel en vakkundig. Scherpe prijs en zeer snelle levering bovendien.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Karen,

Bedankt voor jouw review over onze vakkundige installatie- en bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annelotte 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, overzichtelijk makkelijk in gebruik. Ondanks deze tijd ook nog eens een snelle levering. Gisteravond 04-02 besteld en de volgende dag al binnen gekregen.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Annelotte,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze duidelijke website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Danielle 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 18u besteld en daadwerkelijk volgende dag in huis! Ondanks dat er natuurlijk nu veel via internet word besteld. Ze waren er een uur eerder. En 2 vriendelijke bezorgers
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Danielle,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering door onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mieke Henzen 05-02-2021

Algemene score

10,0
Geweldig geholpen door BCC! Om half 12 telefonische bestelling gedaan en om half 2 werd het aan de deur afgeleverd!! Geweldige service
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Mieke Henzen,

Bedankt voor jouw review over onze snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Wayne 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere product omschrijving, goede en heldere informatie voorziening via de email en snelle afhandeling. Geweldige service in deze corona tijd. Thanks
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Wayne,

Bedankt voor jouw review over onze duidelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

M. Maciel 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door verhuizing een nieuwe koelkast gekocht.
En vandaag binnen en heel erg blij ermee! Eindelijk een grote koelkast. Bezorgers hebben het netjes naar de derde verdieping gebracht.
Ik raad BCC zeker aan!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste M. Maciel,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RJ 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, goed en vriendelijk personeel.
Nu tijdens de Corona pandemie online besteld en afgehaald. Komen hun afspraken na!
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste RJ,

Bedankt voor jouw review over onze afhaalservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Karin 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kom al jaren bij de BCC word altijd goed en vriendelijk geholpen. Vandaag een air fryer besteld en een uur later kon ik het ophalen
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Karin,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Willem 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede en zeer overzichtelijke webshop zeker aan te bevelen. En een zeer snelle en prima levering.
Officiële reactie van BCC 10-02-2021

Beste Willem,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke webshop.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews