Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14884 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SW 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BCC een goede online website met duidelijke weergave van hun producten.
Een koelvriescombinatie gekocht en netjes afgeleverd door de bezorger. Aangezien ik alleenstaand ben heeft de bezorger, ondanks dat ik een “tot de drempel bezorging” had, heeft hij de koelkast netjes voor mij over de drempel bezorgd en op zijn plek gezet. Mogelijkheid PIN-betaling.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste SW,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

E de Zeeuw 20-09-2020

Algemene score

9,0
Altijd weer een genot om bij de BCC Alexandrium een aankoop te doen, helaas onze vaste verkoper Edwin Boxma was er niet , maar de deskundigheid van Mohammed ... daar waren wij zeer over te spreken.
na aankoop van een Amerikaanse koelkast , begaf kort daarna onze wasmachine. We hebben uiteindelijk voor een Siemens gekozen en nog geen minuut spijt gehad . al met al ...zeer tevreden en complimenten naar de deskundigheid.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste E de Zeeuw,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Myriam 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uistekend geholpen in Barendrecht.
Ophangbeugel voor de tv niet aanwezig in de winkel.
De volgende dag geleverd door DHL zonder extra kosten.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Myriam,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Barendrecht.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tamara 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij dat ik heb mijn aankop gedan bij BCC .
Medewerker van deze winkel was vriendelijk en klantgericht ik heb goede tips gekregen ,over onderhaud en reiniging, en ik hoop dat ik kan lang geniten van lekkere kopje koffee,of cappuccino.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Tamara,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aanschaf nieuwe PC 20-09-2020

Algemene score

9,0
Vanwege de vriendelijke vakkundige benadering van het personeel. Wat wij zochten hebben wij door het kundige advies van het personeel aangeschaft. Men heeft alle tijd voor ons gehad.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke en deskundige service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

remco 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Apple watch 6 blauw besteld, vrijdag besteld zaterdag in huis top levering, bij apple zelf levertijd van weken.
dus zeer goed van bcc
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste remco,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden al op meer plaatsen gekeken, maar hier hadden ze precies wat we wilden hebben. Voorts werden we prima geholpen door een aardige winkelbedienster.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede bediening die samen met mij naar de beste oplossing zocht. Uiteindelijk zijn we tot een goede deal gekomen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marcel Dekkers 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat we erg goed waren geholpen in de winkel te Breda. Met de aankoop van een tv. Zou deze de volgende dag bij ons thuis geleverd worden. Omdat deze in de winkel niet op voorraad lag.
Deze bestelling hebben we in de winkel, via de site besteld.

Helaas werd een verkeerde tv afgeleverd. En de bestelde tv was niet met de bezorgers mee geleverd.

Er is toen contact opgenomen met jullie klantenservice.
Die konden mij niet gelijk duidelijkheid geven. Maar zou die dag terug gebeld worden.
Dit was helaas niet gebeurd.
De dag erna is er in de ochtend zelf contact opgenomen met jullie klanten service. Die toen weer vertelde dat ik deze ochtend nog tegenbericht zou krijgen. Halverwege de middag is er nogmaals contact opgenomen met de klantenservice. Waar nogmaals verteld werd dat ze er mee bezig waren. Maar nog geen duidelijk antwoordt konden geven. Ook hierover zou ik die dag terug gebeld worden. Sindsdien niks meer vernomen van de desbetreffende persoon.

Dag 3 zijn we naar de BCC winkel in Breda gegaan. Of hun ons wel konden vertellen hoe de situatie is. En ons evt wel konden helpen aan onze bestelde tv.

Door dhr Mees zijn we erg keurig , vriendelijk en netjes geholpen. Die ons wel de duidelijkheid kon geven over de situatie. Hij heeft ons tevens een juiste tv (die op voorraad lag) aan ons meegegeven.

Zeer content met de service in de winkel te Breda.


Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Marcel Dekkers
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marcel Dekkers,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Breda.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Annemieke Oprel 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wordt hier altijd vriendelijk en en goed geholpen, ze denken goed met je mee en adviseren meteen goed.
erg tevreden
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Annemieke Oprel,

Bedankt voor jouw review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Diana 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en goed geholpen snelle levering en personeel erg aardig en geven goed advies
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Diane,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Verhagen 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer goed geholpen door de medewerkers. De informatie over de ring bel was zeer duidelijk en we hebben deze dan ook gekocht.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Verhagen,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Rene 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies , fijne winkels en voldoende assortiment. Heb er ook wel online besteld en vervolgens ophalen in de winkel. Dan weet je zeker dat je het artikel hebt.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Rene,

Bedankt voor jouw review over de deskundige adviezen in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie aanbieding op de Bose solo 5.
Van €279 voor €219!
Volgende dag gratis bezorgd in goede staat.
Goede website en makkelijk online te betalen.
Ben heel tevreden over BCC(.NL)
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

RJ 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top geregeld goed geprijsd vriendelijke bezorging met goede followup per mail
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste RJ,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Martin 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was bij de BCC aan de Oude Haagweg in Den Haag voor mijn e -reader die kapot was. Ik heb hem daar ook gekocht omdat ik de vorige daar ook gekocht had. Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen, ze nemen alle tijd en denken met je mee. Ik kreeg meteen een nieuwe mee (zat nog in de garantie) en dat ik het snoertje niet bij me had was geen probleem. Fijne winkel !
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Martin,

Bedankt voor jouw review. over ons filiaal in Den Haag

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jaouad 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website van BCC is overzichtelijk en de productomschrijving was duidelijk. Product is netjes en goed ingepakt op de afgesproken dag en tijdsperiode afgeleverd.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Jaouad,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jackw 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke voorlichting, goed advies,.Ben dik tevreden met mijn nieuwe tablet. Kom beslist nog eens terug bij invullen andere wensen
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste jackw,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eric D 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I found my product on bcc.nl (laptop) but I wanted to see it for myself in the store. My nearby BCC store had the laptop in stock! Transaction went very smoothly. Happy customer
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Dear Eric D,

Thank you for your review about your experience in our store.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Gert Jan 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opnieuw en zoals altijd prima geholpen bij BBC Amersfoort. Goed advies, goede prijs, snelle levering. Top.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Gert Jan,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amersfoort.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Linda1975 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website. Duidelijke omschrijving bij de producten. Snelle verzending.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Linda1975,

Bedankt voor jouw review over onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Steffanie 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg over verschillende tv’’s betreft merken en extra’s. Niet opdringerig . Vriendelijk en behulpzaam.
De verkoper heeft hem zelfs voor ons de auto gedaan.
Helemaal top!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Steffanie,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

C. Twigt 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles waar een stekker aan zit kopen wij al enige jaren bij BCC.
Goede service en ruimhartig bij garantie. E-boek kapot, (na ruim 7 jaar druk gebruik) dus gewoon ff naar de Reijerwaard .
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste C. Twigt,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Tawfeeq 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers zijn Vriendelijke.de bezorgen tijd was zo snel op volgende dag.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Tawfeeq,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

BBC Heerlen, winkelcentrum het Loon. 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Elke keer als ik de winkel bezoek, wordt er op een prettige manier de hulp van de verkopers/sters aangereikt. De informatie die ik vraag ervoor ik als to the point, gericht op wat ik vraag.
De uitleg is prettig, men geeft voor- en nadelen ,en er is zeker geen "sturend" advies naar het duurste product. Op de vragen die ik stel krijg ik een adequaat antwoord, en het helpt mij om een goede keuze te maken.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Heerlen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ellie 19-09-2020

Algemene score

8,0
Eerst winkel geweest hadden ze het niet wel goed en vriendelijk geholpen door jonge man
Alles duidelijk uitgelegd
Daarna thuis besteld. Via jullie site simpel en gemakkelijk de volgende dag al in huis. Top
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Ellie,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

A. v.d. Zijden 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel en site, ruim voldoende keuze uit diverse merken en machines, eerlijke prijzen en snelle levering.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste A. v.d. Zijden,

Bedankt voor jouw review over onze winkel, website en snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Auge 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zich fijne webwinkel met ruime keuze, maar jammer dat je geen VVV cadeaubon kan gebruiken met een waarde onder de €50.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Auge,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Peter 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kennis van zaken
Groot assortiment
Vriendelijke bediening
Goede parkeer gelegenheid
Betere Contact en Communicatie
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Peter,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Yvonne Stubbe van der Rijk 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Behandeling, correct, vriendelijke mensen. Bestelling was precies op tijd. Wil andere mensen BCC ECHT AANBEVELEN.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Yvonne Stubbe van der Rijk,

Bedankt voor jouw review en aanbeveling.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

CMC van der Ven 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Is zeer klantvriendelijk en stelt de koper op zijn gemak door er alles aan te doen de klant tevreden te stellen, wat ik ook zo heb ervaren. Levering van artikel verloopt ook heel vlot.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste CMC van der Ven,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ruud 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering binnen 24 uur en een super vriendelijke bezorging en installatie en een goede keuze combimagnetron.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Ruud,

Bedankt voor jouw review. Veel plezier met de aankoop!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kaisi 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies! Duidelijke uitleg, kortom top geregeld , zal zeker weer terug gaan
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Kaisi,

Bedankt voor jouw review. Graag tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Elisabeth de J 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede covid preventie maatregelen in de winkel.
Prima uitleg en aankoopbegeleiding door vriendelijke correcte medewerker.
Gelijk meenemen. Binnen20 min had ik een nieuwe laptop.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Elisabeth de J,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkelmedewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

De Bruin 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerker X bij BCC Hilversum gaf mij uitstekende informatie bij het uitzoeken van een koptelefoon. Hij deed extra moeite om degene die mijn voorkeur had, te vinden, wat vervolgens lukte. Hij werkt mijn inziens zeer klantvriendelijk.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste De Bruin,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Hilversum.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

vera jaspers 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je binnenkomt is het gelijk een goede dag wensen en als ze zien dat je vragen hebt komen ze naar je toe en vragen of ze ergens mee kunnen helpen . de service is ook heel goed
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste vera jaspers,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Geeske 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superpersoneel. Koop alles daar als ze het verkopen ;-)
Kijk niet eens of het elders goedkoper is. Ik gun het dit filiaal in zierikzee
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Geeske,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Zierikzee.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Sebastiaan Hopmans 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
BCC Beneden Leeuwen heeft zeer deskundige medewerkers wij komen er regelmatig voor advies en aanschaf nieuwe spullen.

Afgelopen maand een nieuwe koelkast en een tv

Samsung Q70T55
Whirlpool 6th sense

De medewerker die ons geholpen heeft is X.
Bij een volgende aankoop zullen wij zeker wederom om zijn diensten vragen.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Sebastiaan Hopmans,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Beneden Leeuwen.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

rutten 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide keus; scherpe prijzen in vergelijking met andere elektronicawinkels en snelle levering
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste rutten,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Dirk 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe Iphone gekocht, leuke prijs en een rustige verkoper die een goede en persoonlijke uitleg gaf over de manier waarop je gegevens kunt overzetten van het oude naar het nieuwe toestel.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Dirk,

Bedankt voor jouw review over de hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anne-Marie Buurstee-Kapitein 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden heel vriendelijk ontvangen en de verkoopmedewerker nam alle tijd om uitgebreid uit te leggen wat de voor- en nadelen van elk product zijn. De jongeman had er duidelijk plezier in en heeft ook erg veel kennis van de mogelijkheden van elk product. We zijn heel tevreden over deze hulp en hebben een prima aankoop kunnen doen waarover we een heel goed gevoel hebben.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Anne-Marie Buurstee-Kapitein,

Bedankt voor jouw review over de deskundige hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mike.S 18-09-2020

Algemene score

10,0
Als terug kerende klant, altijd naar tevredenheid shoppen bij BCC.
Zeer duidelijke webshop en voor mij als consument zeer tevreden.
Voor 23.59 uur....ook daadwerkelijk morgen..in huis.
Ook een update van je bestelproces.....tot aan levering.
Als laatst....nog je factuur per mail...
BCC .....motto.....Altijd een oplossing in huis.......klopt ook helemaal.....
Dit is mijn ervaring.........
Heb een artikel gezien die graag zou kopen via webshop.
Heb een paar dagen zitten observeren op BCC webshop, ik moest het hebben, kopen.....
In de ochtend uren nog, rond 6.30 uur de prijs nog €225......heb tog nog ff gewacht om order te plaatsen, omdat ik dat in mijn lunchpauze dat zou doen, ja hoor.....weer gekeken.......prijs gestegen naar €249...
En is ook te begraven.......omdat de prijzen gelijk ook meegaan met andere webshop....
Geen paniek...........klantenservice gebeld....en uitgelegd......was paar uren geleden goedkoper......
Medewerkster.....is even gaan overleggen........En ja hoor........toch kunnen regelen voor €225.....
Ik blij......BCC ook blij.......

Dit is wat ik bedoel.........
SERVICE........Top....
Ga zo door!!!
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Mike.S,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jurr 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordat ik mijn aankoop deed heb ik contact gehad met de klantenservice ivm wat vragen over het gekochte product.
Communicatie was makkelijk en antwoorden duidelijk.
Alleen jammer dat de chat functie op de website niet werkte. Daar een score van 9 en niet 10.
Prijstechnisch is/was BCC concurrerend met winkel en internet concurrenten.
Product werd snel geleverd (de volgende dag al).
Dus ik ben een zeer tevreden klant.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Jurr,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Micha 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In onze zoektocht naar een vervanger voor ons te vroeg overleden wasmachine bij de BCC uitgekomen bij een mij nog onbekende Haier. Snel leverbaar en gratis bezorgd tegen een goede prijs dus na die flinke zoek- en vergelijktocht besteld.

Tijdens het wachten goed op de hoogte gehouden over de voortgang en de avond ervoor een mail en sms met het tijdblok. Dat maakt het plannen van de thuiswerkdag toch wat makkelijker.

Een half uurtje van te voren een belletje dat ze in de buurt zijn en ja hoor, precies op tijd de vrachtwagen in de straat. De wasmachine tot over de drempel bezorgd en deze jongemannen brachten um zelfs een trap naar boven zodat ik niet met m’n zoon hoefde te slepen en sleuren. Onverwacht en ik was er superblij mee. Chapeau!

Onverwacht een fijne wending bij een situatie waar je eigenlijk niet blij bent met dat je machine na 4 jaar ermee stopt. Topservice dus.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Micha,

Bedankt voor jouw review over de service van onze bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Fam. van Put 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed voorgelicht over binnenkomst artikel.
Na de afgesproken datum was artikel ook inderdaad in de winkel. Ben blij met mijn aankoop en hoop naar alle tevredenheid.

Vriendelijk en geïnteresseerd personeel.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Fam. van Put,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Anna 18-09-2020

Algemene score

9,0
Een winkel die moet blijven bestaan.
Je hoeft niet te schromen om er binnen te stappenJe wordt niet hinderlijk gevolgd/vriendelijk welkom geheten en ze zijn altijd bereid je zo goed mogelijk te helpen.
Ook de website is overzichtelijk en heeft de juiste zoek structuur.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Anna,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel en website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Helen 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkelmedewerkers zijn altijd vriendelijk, de kennis die wordt overgebracht is serieus en de service altijd vlot! Kortom, een fijne winkel. Ik voel mij hier ook niet in de zeik genomen als ik iets zoek of raad nodig heb(vb mediamarkt voel ik mij al-tijd 'genaaid')
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Helen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke winkelmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

N. Mens-Kok 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een heerlijke winkel waar je rustig kan rondkijken zonder direct opdringerig personeel op je hielen.
Ik ben vriendelijk geholpen en heb een tevreden gevoel over mijn aankoop.
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste N. Mens-Kok,

Bedankt voor jouw review over onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aal 18-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dit chromebook via de webwinkel besteld maar hij was nooit aangekomen ( volgens DHL wel). Na veel mailen met de klantenservice kwam er maar geen oplossing. Uiteindelijk heeft xxx van BCC Alexandrium het super voor me opgelost
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste Aal,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Rotterdam Alexandrium.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Brunekreef 18-09-2020

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met uitleg en installeren van mijn nieuwe telefoon heb reeds meerdere aankopen gedaan bij bcc tot tevredenheid en zal daar zeker terug komen als het nodig is groet xxxx
Officiële reactie van BCC 20-09-2020

Beste H.Brunekreef,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews