Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over BCC.

BCC stelt zich voor

In de BCC Webshop kunt u honderden artikelen bekijken, met elkaar vergelijken en het product van uw keuze direct bestellen. Gemak staat voorop; u kunt bij uw bestelling direct accessoires en garanties aanschaffen en de producten bij u thuis laten bezorgen op de dag dat het u het beste uitkomt. Net als in de winkels kunt u ook in de Webshop rekenen op de deskundigheid en betrouwbaarheid van BCC!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 14874 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een vaatwasser kopen, die goed getest was door de Consumentenbond. Bleek nergens meer voorradig, hoewel sommige webshops hem op de site gewoon als “leverbaar” hadden staan. De vriendelijke medewerker bij de online chat verzekerde me dat bij BCC alles wat volgens de website leverbaar is, daadwerkelijk op voorraad is in hun eigen magazijn. Wat een verademing, na twee nare ervaringen bij webshops die geen eigen voorraad hebben en een leugenachtige voorraadstatus tonen!

De vriendelijke chat-medewerker had ook accurate informatie over beschikbaarheid van hun eigen monteurs. En raadde me aan de vaatwasser zelf te plaatsen. Dat bleek inderdaad goed te doen.

De bezorging ging precies volgens afspraak, waarbij we ruim op tijd op de hoogte werden gesteld van het tijdvenster waarbinnen de bezorging zou plaatsvinden. De bezorger belde 20 minuten voordat hij kwam nog even om te zeggen dat hij er bijna was. Vriendelijke bezorgers. Vonden het niet erg het apparaat in de keuken te zetten, ondanks dat het officieel een “bezorging tot de drempel” was.

Kortom: goed advies, eerlijke informatie en de bezorging is goed geregeld.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Bart,

Bedankt voor jouw review over onze services.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Mia 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben super goed en duidelijk geholpen en zeer vriendelijk
Duidelijk uitleg over het apparaat wat ik heb gekocht
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Mia,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

benita 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst en de verkoper nam voldoende tijd om onze vragen te beantwoorden. Tevens is er goed met onze behoeften meegedacht.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste benita,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

jodre 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verkoopster xxxx heeft mij geadviseerd en dat was uitstekend. Ik zou haar loonsverhoging geven. Zeer tevreden. Wel een beetje jammer dat er 4 mensen in de winkel lopen en ik 5 minuten moet wachten voordat ik kan afrekenen terwijl er meerdere kassa's zijn. Vandaar een 9, anders een 10.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste jodre,

Bedankt voor jouw review over de service van onze medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Carla 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze laten je in alle rust rond kijken.
Als je hulp nodig hebt staan ze deskundig en vriendelijk je te woord.
Shop graag in deze winkel.
Zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Carla,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Hans Joachim 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben al jaren klant bij BCC. Altijd goed geholpen. Prijs-kwalite i tsverhouding ook goed.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Hans Joachim,

Bedankt voor jouw review. Graag weer tot ziens!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Slokker 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn goed geholpen in de BCC winkel in Muiden. Er werd met ons meegedacht.
Prettige winkel met voldoende ruimte om afstand te houden in de coronatijd.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste J. Slokker,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Muiden.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Menno 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet besteld. De volgende dag keurig op de afgesproken tijdstip geleverd wel nog even een telefoontje dat ze er over 10 minuten waren .
Onze eerste bestelling , maar NIET de laatste.
Menno
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Menno,

Bedankt voor jouw review over onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Greengrocer 22-09-2020

Algemene score

10,0
Mooie oven gekocht bij de BCC begeleid door de deskundige verkoper en ruime arsortiment
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Greengrocer,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Louis 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk en deskundig personeel/advies.
Wij zijn al jaren tevreden klanten bij BCC-Osdorp.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Louis,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Osdorp.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johanna 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben de afgelopen maanden een paar keer in de winkel geweest voor de aankoop van een TV, tablet en telefoon. De verkopers laten je eerst ook zelf kijken indien gewenst. Alle keren zeer vriendelijk en met kennis van zake geholpen. Ook toen ik met vragen en een probleem kwam t.a.v. de TV en kabels. Goede uitleg, rustig en nemen de tijd voor je als klant.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Johanna,

Bedankt voor jouw review over de klantvriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simone Faber 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik geef de winkel en webshop een 10. Ik heb geprofiteerd van het ophalen van mijn bestelde wekkerradio in de winkel zelf. Daar kreeg ik in no-time de wekkerradio en de factuur. Ze hebben mij in de winkel ook nog eens super geholpen met een laptop. Erg deskundig personeel en ze nemen de tijd voor je.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Simone Faber,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aissa 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en klantvriendelijk. Goede uitleg en afhandeling. Ik kom er al jaren en de klantgerichtheid is top.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Aissa,

Bedankt voor jouw review. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Simone Faber 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was in de BCC aan de BIlderdijkkade te Amsterdam. Heel fijn dat er nog winkels zijn waar je gewoon het product kunt bekijken en aanraken en waar er voldoende medewerkers aanwezig zijn die je direct kunnen helpen. Ik werd doorverwezen naar een jongeman die alles wist van het artikel waarin ik belangstelling had: een laptop. Omdat hij de juiste vragen stelde kon ik tamelijk snel een keuze maken. Ik was heel blij met zijn benadering omdat ik al maanden in mijn eentje aan het dubben was wat ik wilde hebben. De medewerker was er duidelijk niet op uit mij het duurste te verkopen, maar wat het beste paste bij mijn gebruik en behoeften. In de winkel werd ik nog aangenaam verrast omdat de BCC een stand van een energiebedrijf in de winkel had, waardoor ik ook nog aan een goedkopere energieleverancier ben gekomen dan ik tot nu toe had en tegelijk kreeg ik ook nog eens een grote korting op mijn aankoop. Zo heb ik een aankoop gedaan die veel goedkoper uitviel dan ik van te voren dacht te moeten gaan uitgeven. Al met al ben ik echt goed geholpen!
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Simone Faber,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Amsterdam.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Kenneth 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google het artikel (Sennheiser usb headset) bij BCC gevonden. Bestelling ging snel en makkelijk. Account aangemaakt (niet verplicht) en betaald via iDeal. Email met orderbevestiging meteen ontvangen en later die dag een email met track en trace informatie. Op de dag van levering (de volgende dag) nog een bericht ontvangen met een meer precieze indicatie hoe laat het artikel geleverd zou worden.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Kenneth,

Bedankt voor jouw review over het overzichtelijke bestelproces op onze website en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

AnneJolien 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koelkast (Thomson) bezorgd op de eerste verdieping. Top service en aardige bezorgers. Snelle levering en werd 10 minuten van te voren gebeld dat de bezorgers eraan kwamen.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Annejolien,

Bedankt voor jouw review over de service van onze vriendelijke bezorgers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

goedhart 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkijk te bestelen via de website. Goed verpakt de volgende dag ontvangen. Makkelijk te installeren.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste goedhart,

Bedankt voor jouw review over het bestelgemak en de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Pierre Logister 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koop via site was zeer klantvriendelijk en zonder problemen in een paar minuten geregeld. Razend snelle levering: vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd. Helemaal tevreden.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Pierre Logister,

Bedankt voor jouw review over het gebruiksgemak van onze website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Thomas 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uit het verleden was het altijd al een fijne winkel, nu hadden ze de goedkoopste prijs en s'avonds besteld en de volgende ochtend meteen geleverd.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Thomas,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Jan-Willem Trompetter 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze keer hebben een blender gekocht.
We zijn snel en goed geholpen net zoals anders.
De winkel is ruim en overzichtelijk en er zijn genoeg verkopers die je kunnen adviseren.
De aankoop bon komt ook via mail op PDF zodat die gemakkelijk is op te slaan.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Jan-Willem Trompetter,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gideon 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs, mogelijkheid tot betalen met VVV cadeaukaart. Winkel met auto goed te bereiken, gratis parkeren en snelle service. Dank!
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Gideon,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en snelle service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

LJ 22-09-2020

Algemene score

9,0
Elektrische tandenborstel defect. Binnen garantie. Kreeg zonder problemen een nieuw exemplaar mee! Prima service.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste LJ,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

peter 22-09-2020

Algemene score

3,0
Als je tv stuk gaat binnen acht maanden ben je gewoon bijna een maand verder voor hij eindelijk gemaakt is, het was goedkoper en klantvriendelijker geweest om hem om te ruilen voor een nieuwe
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste peter,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak. Kun je het ordernummer doorgeven, dan kunnen we er nog eens naar kijken.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Aisha 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne en snelle service! Zaterdagavond besteld en dinsdagochtend om 9u stond de nieuwe koelkast op z’n plek. De avond voor levering een mail en sms ontvangen met het tijdvak waarbinnen wordt bezorgd. Tijdvak van 2 uur, bij mij dus tussen 8.30 en 10.30 uur. Op de dag van levering werd ik nog door de leverancier gebeld dat zij over 5 minuten zouden arriveren. Mijn oude koelkast is tevens opgehaald. Zeer heldere communicatie vanuit BCC en een top service!
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Aisha,

Bedankt voor jouw review over onze leveringsservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Holshuijsen 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd supergoed en vriendelijk geholpen met mijn vragen. De levering was keurig op tijd en ook de leveranciers waren erg vriendelijk.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Holshuijsen,

Bedankt voor jouw review over onze vriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J. Meijers 22-09-2020

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk en kundig geholpen in de winkel en zeer snelle en goede bezorging.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste J. Meijers,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Eduard 22-09-2020

Algemene score

9,0
Shop is goed navigeerbaar. Prijs/kwaliteit voor mijn product veruit het beste. Leverantie professioneel. Keurig op tijd (telefoontje kwartier voor aankomst) en behulpzaam.
Officiële reactie van BCC 23-09-2020

Beste Eduard,

Bedankt voor jouw review.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Bastiaan 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke service! De verkoopster heeft ons goed geholpen bij de aanschaf van een combi magnetron.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Bastiaan,

Bedankt voor jouw review over de vriendelijke service van onse medewerkster.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Herman 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is altijd voldoende personeel in de winkel. En er zijn er altijd een paar die nieuwe verkopers helpen. Ik ben prima geholpen door een jong verkooptalent die werd ondersteund door een ervaren collega. Verder is BCC een nette winkel. Het is prettig om je aankoop eerst echt te zien. Verbeterpunt zou zijn om personeel te specialiseren in een bepaald segment.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Herman,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Daniel 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is veel overzichtelijker dan bij de concurrent. Verkoper heeft alles goed uitgelegd wat ik vroeg . Verkoper zat niet te pushen dat ik iets moest kopen alles was vrijblijvend.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Daniel,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte hulp van onze medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Corrie 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC Oss is een hele fijne winkel het personeel is heel vriendelijk ,
De verkoper die ons hielp met het vinden van een geschikte hoofdtelefoon voor mijn man was erg behulpzaam en heeft ons alles duidelijk uitgelegd hoe het werkt ,en aangesloten moest worden , we zijn super geholpen bedankt daarvoor ,
Dit was niet de eerste keer dat wij daar iets kochten , de andere keren was het precies zo , dus het zal niet de laatste keer zijn dat wij daar komen
BCC Oss een dikke 10 👍👍👍
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Corrie,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Oss.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

NooitmeerBCC 21-09-2020

Algemene score

1,0
Verbazingwekkend zoveel lovende reacties te lezen over de bcc. Waarschijnlijk hebben die consumenten nog geen problemen ervaren met de producten!

Wat een uitermate teleurstellende service bied dit bedrijf aan. Al maanden bezig en wordt van het kastje van de muur gestuurd. De klantenservice belooft veel maar voert verdomd weinig uit. Continue beloftes die niet waargemaakt worden. Ben er helemaal klaar mee. Onvoorstelbaar dat dit bedrijf nog bestaat.

Wees gewaarschuwd. Die paar euro meer die je elders uitgeeft verdienen zich dubbel en dwars terug!
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste,

Bedankt voor jouw review. Excuses voor het ongemak dat je ondervindt. Kun je in een reactie op deze review het order- of casenummer doorgeven?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Johan 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en zeer overzichtelijk.
Prijs is goed en goedkoper dan veel andere online winkels
Customer service vaak en goed bereikbaar
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Johan,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke website.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anna 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel is prima, werd snel geholpen door aardige meneer die me goed advies gaf en hielp bij de aansluiting
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste anna,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Susanne 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geweldige service! Er was iets fout gegaan met de bezorgdatum, telefonisch contact opgenomen en perfect opgelost! Ruim vantevoren een berichtje gekregen met tijdvak, en keurig optijd waren de bezorgers er! Geweldig, zeker een aanrader.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Susanne,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Gérard Mertens 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed bereikbaar en correcte service van de medewerker.
Was professioneel, behulpzaam en gaf advies waarmee ik een keuze heb kunnen maken.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Gérard Mertens,

Bedankt voor jouw review over het advies van onze behulpzame medewerker.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Edwin 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site, niet steeds alles in voorraad, goed prijzen, vlekkeloze levering, producten zijn in orde.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Edwin,

Bedankt voor jouw review over onze website en de bezorging.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

J.B.Berns 21-09-2020

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk, deskundig, mooi assortiment, geweldige service, ook de bezorgdienst werkt voortreffelijk.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste J.B.Berns,

Bedankt voor jouw review over onze klantvriendelijke service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Schoonderwoerd 21-09-2020

Algemene score

10,0
Heel fijn geholpen in bcc the wall Utrecht wat een goede service heeft die ons verleend na een mindere ervaring te hebben gehad bij BCC Hilversum
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Schoonderwoerd,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal Utrecht The Wall.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

H.Aalderink 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb er meerdere malen wat gekocht en werd prettig en vriendelijk geholpen en ze geven een super goede service.ik had een whirlpool stoomoven combi gekocht en toen ik er in ging bakken ging het mis.Thermostaat kapot alles werd vakkundig en snel hersteld en het kostte niets.
ze geven duidelijke uitleg over het apparaat dat je wil hebben en geven niet de indruk dat je het moet kopen.Alleen wanneer je helemaal te vrede bent.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste H.Aalderink,

Bedankt voor jouw review over de klantgerichte service van onze medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Winnie 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
BCC komt hun afspraken na op zondag besteld en maandag in huis, ik ben super tevreden 👍
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Winnie,

Bedankt voor jouw review over de snelle levering.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Leo 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, denken mee en behandelen je als een koning. De bezorging was stipt op tijd en de aankoop was helemaal volgens afspraak.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Leo,

Bedankt voor jouw review over de service van onze winkel- en bezorgmedewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

George Weiss 21-09-2020

Algemene score

10,0
Price is very Good, Service is Excellant and it came to me within 24 hours..I am very Happy with BCC and wil tell all my friends and Family what a Great Store you are..Sincerely
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Dear George Weiss,

Thank you for your review about our service.

Kind regards,
Team BCC

Reageer

Jan Horvers 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer welkom. Zeer correct met corona. Zeer goede uitleg. Zeer goede prijs en zeer hoede afhandeling van aankoop.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Jan Horvers,

Bedankt voor jouw review over de service in onze winkel.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ilona Zijlstra 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden heel goed geholpen. Ze hebben zelfs de online bestelling voor ons gedaan, wat een service😀👍👍
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Ilona Zijlstra,

Bedankt voor jouw review over onze service.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Frank 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
je wordt vriendelijk geholpen door kundig personeel ! overzichtelijke winkel, goede service en bezorg afspraak maken gaat makkelijk, zelf het blok kiezen van bezorging en coreect op tijd geleverd waarbij je 10 min van te voren gebeld wordt ! perfect !
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Frank,

Bedankt voor jouw review over onze overzichtelijke winkel, onze vriendelijke medewerkers en onze bezorgservice.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

anton 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rustige winkel, geen onprettige muziek vriendelijk en deskundig personeel. We hebben de juiste keuze kunnen maken
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste anton,

Bedankt voor jouw review over onze winkel en vriendelijke en deskundige medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Marc 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het binnenkomen van BCC (Alkmaar) wordt je gewoon welkom geheten door het personeel, staan ze voor je klaar met advies en zijn ook eerlijk over merken en types als je er over praat. Zo ook met de afweging tussen de JBL Flip 5 en de Charge 4 die je ter plekke ook kon beluisteren. Ik ben, met aankoop, de winkel uitgelopen en die service lukt niet met een internetaankoop (wat ik ook heel vaak doe). Prijs was nagenoeg gelijk aan de webshops dus blij.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review over ons filiaal in Alkmaar.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Raymon 21-09-2020

Algemene score

3,0
Anderhalve week geleden heb ik online via de webshop een iPad 2019 aangeschaft. Netjes dezelfde dag verzonden en de volgende dag geleverd. Ook meteen hoesjes en een screenprotector online besteld. 2 dagen later wilde ik kijken voor een iPad pro. Opeens valt mijn oog op de iPad 2019 die ik 2 dagen eerder had aangeschaft opeens 30 euro goedkoper is geworden. Als ik dit had geweten had ik uiteraard 2 dagen gewacht het het aanschaffen van de iPad. Ik baal hier enorm van.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Raymon,

Bedankt voor jouw review. Prijzen in witgoedland kunnen regelmatig wijzigen, we begrijpen dat dit wel zuur is. Heb je een ordernummer voor ons?

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Ivanka van Fie van Heerebeek 21-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind BCC een superfijne winkel.
Ik ga altijd naar deze winkel omdat er heel goed personeel staat die echt verstand hebben van wat ze verkopen.
Niks is er teveel gevraagd en ze denken mee in oplossingen.
Echt een aanrader voor iedereen die goed geholpen wil worden en goed advies wil geven.
Officiële reactie van BCC 22-09-2020

Beste Ivanka van Fie van Heerebeek,

Bedankt voor jouw review over de service van onze deskundige en meedenkende medewerkers.

Groetjes,
Team BCC

Reageer

Toon meer reviews